5896
-
#4735 :D -
LBandi77 #4734 Valaki még ezen a fórumon is megkérdezte hogy kell futni. -
LBandi77 #4733 Baszki neked de aki most kezdi ott szaladgál föltartott pajzzsal míg át nem üti a staminát,Aki most kezdi azt sem tudja mi az a zöld csík a piros alatt.
-
#4732 Ja de azért mondom ha nem fut el odáig akkor oks, de mást télleg nem tudok elképzelni, de így is röhelyes, mert ad1 nincs annyi esze ha nem megy továbbmenjen
ad2 azt könynebb megölni mint a boss-t. -
#4731 Nem, ha nem tudom hogyan kell akkor is 5 perc max, kezdésre akkorákat ütsz rá mint a picsa. :D
Nem érthető , de nem is Boss-ról beszélünk. :D Hanem kardról, és ez a vicces. :D
Ha meg valakinek az első boss gondot jelent, nem értem miért választotta a gamer hobby-t. :D -
LBandi77 #4730 Ja de ha elkanyarodsz jobbra az 1. kristály gyík vár és az soulsborne szűzként már nem egyszerű. -
LBandi77 #4729 Figyi Dark,tele volt a yt.olyan videókkal hogy a mostani pro.játékosok das1 első boss-t 2-3 óra alatt vért hugyozva kontrollereket csapkodva hogyan tolták le.pedig 30 sec.boss no damage ha már tudod hogyan kell. -
#4728 Hát nekem az első checkpoint, az az első checkpoint, vagyis az barátok közt is az első kard, az első kard meg a boss előtt van 10 mp futásra. :D -
#4727 ja hát szerintem arra az első checkpointra gondoltak a bossnál lévőre miután megölöd bár nemtom :D ha addig se jutott el valaki hogy begyújtsa az első tüzet az tényleg ne játszon semmivel xd -
#4726 Oks azt magyarázd el nekem hogy azt a 20 métert LEFUTNI az első karddig!???!!!??, Azt Nehéz?
A hugom 7 éves fia megoldaná. :D
Vicc...nem küzdésről beszélünk, csak oda kell futni. :D
Szerintem vagy abbahagyták, mert véletlen léptek be a játékba, vagy az első boss előtt csak elfutottak mellette, de ezt kötve hiszem. :D -
#4725 dehogy direkt.gamestaros fickót láttad?nem most kezdett játszani de dark souls szűz volt 2 óra volt mire megölte gundyrt :d vicc .akkor szerinted a többiek?sokan szoptak ott ne aggódj és az emberek többsége általában feladja a dolgokat egyből ha nem emgy neki :) -
#4724 Mivan? :D
Ez beteg, azok akkor direkt léptek ki. :D -
SlickAdam #4723 "Dark Souls III: a játékosok tíz százaléka az első checkpointig sem jutott" -
#4722 sokkal jobb:)
A let it go-t is felnekeltem már. :D
-
#4721 Ilyen jó hangod van? Várjuk az acapella klippedet:)
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2016.05.11. 16:40:35 -
#4720 Bocs ezt is jobban tudnám...:) -
SlickAdam #4719 g365-ön ajanlottak ezt a csavokat, nagyon jo videojatek accapella-kat tol
-
Ulthane #4718 This spot marks our grave, but you may rest here, if you like.
-
#4717 Oksa. :)
Megyek Das3. :) -
LBandi77 #4716 Vagyok -
#4715 Mosdtantól vagyok, szólj ha ráérsz. :) -
#4714 Hát lehet mégse. -
LBandi77 #4713 Nem tolod uc4? -
#4712 Ok ma pont jó lesz. :) -
LBandi77 #4711 Esténként ráérek.
-
#4710 Féltem hogy nem. :) irj mikor. -
LBandi77 #4709 Én pvp-zek veled szívesen. -
#4708 Amúgy akkor bocs. Rád emlékeztem, hogy te mondtad twitchen, hogy eltér a stílusunk, és egymás ellen kíváncsi lennél hogy menne és még írtam is hogy oké, de nem véresen komolyan csak fun. -
#4707 Pontossan nem tudom, csak megtetszett ez a szó. :) -
LBandi77 #4706 Mit is? Segíts. -
#4705 Das 4-ben. :D -
#4704 Pvp-zni kéne akkor. Igértél nekem valamit :) -
#4703 Viccelsz? :) -
#4702 Darky: NG+7, mikor használod az item-eket:)
-
LBandi77 #4701 Ja meg ki lehet próbálni valamit ami nem fogpiszkálóra hasonlít. -
Ulthane #4700 Most, hogy nyolcszor átrohatnál a játékon, ideje, hogy egyszer alaposan is végigjátszd! :) Nem rohanva, benézve mindenhova, már nincs kockázat, leversz bárkit. -
#4699 Mert dancer-t nem is lehet. :) -
Ulthane #4698 Nem ment a parry, láttam. :) -
#4697 -
#4696 Töltök fel pár vicces részt így utólag emlékül. :D
első