5896
-
#4776 Én is multival "farmolom" és borzadály lassan megy -
berci73 #4775 Szia MerlinW, tudsz valamit Tinman mesterről? -
#4774 Nekem majdnem az összesből van 99 db.om. A titok, nem farmoltam soha, csak élveztem a multit:) -
#4773 Ja hogy nekem kell jelet rakni...értem. -
LBandi77 #4772 Rakd a jelet nevenincshez 10 sec.És hívnak. -
#4771 Fasza. :D -
berci73 #4770 http://keptarhely.eu/view.php?file=20160515v00js5owt.jpeg -
berci73 #4769 http://keptarhely.eu/view.php?file=20160515v00j2rf06.jpeg -
#4768 Igen, hát ha lenne miért visszamennem a játékba egyetértenék, de még amikor játszogattam akkor is kevésszer hívtak. :D -
berci73 #4767 ezerszer be fognak hívni.. ne ettől félj... :-)))) -
#4765 Szép a kínai kiejtésed. :D -
#4764 Ja vágesz, de akkor az igazából nem rajatam múlik mert másnak kell engem behívni....:S -
berci73 #4763 Anor Londo, PvP harc, szép játék... :-) refined falchion +10, + sunlight straight sword segitségével sacred oath, + carhus flame arc, , 43 str és 41 dex. esetén a sebzés 587..esetleg farron greatsword +5 + sunlight straight sword segitségével sacred oath, 43 str és 41 dex. esetén a sebzés 562 odavágós.. :-) -
LBandi77 #4762 Be kell lépned szövetségekbe,invadelsz az egyikben segítesz a másikban stb.csomó fegyver varázslat van amit csak így szerezhetsz meg. -
#4761 Miért hogy lehet szerezni ilyeneket?
Amúgy az a vicc, hogy abból a tárgyból ami végtelenszer teleportál a bornf-hez is hiába szedtem fel 6-ot csak 2 lehet nálam. -
#4760 Hááát persze hogy nem. Rohadjanak meg :) -
LBandi77 #4759 Úgy tudom ezeket nem lehet átadni másik játékosnak. -
#4758 Ha tudsz dobni 30 sunlight medalt,vertebra shacklest,proof of concorde keptet,wolfs blood swordgrasst,akkor azt örömmel fogadnám.
Persze ez csak vicc, mert nincs az az ember, aki ezeket kifarmolja egynél többször :) -
berci73 #4757 Sziasztok, tegnap sikerült megszereznem a platina szintet, ha tudok, szívesen segítek. üdv.: Berci -
#4756 Nektekis is mindig LobosJr feje van kint játék közben. :D -
#4755 ez most komoly?senkinél...csak aki odarakja videósok közül azoknak van ott.utólag rakják oda program segítségével -
DonPedro22 #4754 Nekem miért nem jelenik meg a jobb felső sarokban a dead counter? -
#4753 Töltödnek fel a videóim.
Néhány érdekes jelenetet örökítettem meg. :)
-
#4752 Ezek azok a játékosok, akik behúzták a játékot, de közben kijött a CoD DLC, úgyhogy félre is tették, hogy majd valamikor játszanak vele.
Én is sok olyan játékot vettem PSN-ről, aminek egy részét még gyk el sem indítottam, csak épp olcsó volt, vagy behúzott a hype. Ha ma bezárnák az egészet és nem készülne több játék, már akkor is évekre ellennék. :/ -
#4751 Volt volt, mert nem figyeltem a feliratot amikor mutatta hogy a fegyver eltört, ez már itten Das-nál nem lényeges. :D -
#4750 Volt. -
#4749 Dehogynem hívják úgy, mert én úgy hívom, én vagyok valaki. :) -
#4748 Rájöttem volna csak később. :)
Még 1x mondom az első kardig 10 mp-et kell futni.
Ja és itt nincs veszély hogy bármire kell figyelned, csak ütsz-gurulsz. :) -
#4747 Még 1x az első kardig, csak futni kell 10 másodpercet. -
Ulthane #4746 Én is úgy mentem. És soha nem fogom elfelejteni, hogy mekkora élmény volt leverni clericket. Remegtem utána, mint egy kocsonya, 200-as pulzussal. Azt sem tudtam, mi fán terem egy From-játék. -
Ulthane #4745 Dark, az nem kard. hanem bonfire. "Tábortűz". Oké, kard. de senki nem hívja kardnak, aki dasozik, mindenki bonfirenek hívja. Mert az. :) -
LBandi77 #4744 Volt ilyen? -
#4743 Ha nem állunk mögötted a bb elején, ugyanígy jártál volna. A kicsorbult kis szaroddal hadonásztál a clericcel, fingod nem volt semmiről.
Na. Vannak sokan akik vakon, hátszél nélkül mennek. -
#4742 De aranyos a csajszi, vicces a reakciója, amikor lenyomta Iudex-et.
Dark, ne legyen már ekkora arcod, valahol el kell kezdeni a Souls-játékokat. Én az első Dark Souls-ba belenéztem annak idején, aztán évekre abbahagytam a témát, mert nem tudtam, mit hagyok ki. De a Bloodborne-val is megszenvedtem, mire beletanultam. -
#4741 Mivan? Első checkpointról volt szó, nem végigjátszásról. :D -
#4740 Nem érted a lényeget:) Próbálj kicsit nyitottabban gondolkodni.
Itt van pl egy csajszi, aki először játszik a sorozattal és két nap/boss ütemben halad. Fogalma sincs semmiről, mi micsoda. Viszont kitartó és öröm nézni az arcát minden boss legyőzése után (Abyss-ig jutott eddig).
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2016.05.13. 00:20:01 -
#4739 Das 3 Collectords Xbox One
Fogom magam, összecsomagolok, és beleugrok a kibaszott dunába. -
#4738 LOOOOL -
#4737 LOOOL
ezt mondom, minek játszik játékokkal? :D -
#4736 tényleg igaz :D ott a kristálygyík azon is kevesen jutnak túl:)