5896
ds35d07c.gif
  • Seth
    Én is multival "farmolom" és borzadály lassan megy
  • berci73
    Szia MerlinW, tudsz valamit Tinman mesterről?
  • MerlinW
    Nekem majdnem az összesből van 99 db.om. A titok, nem farmoltam soha, csak élveztem a multit:)
  • darkSectorxxx #4773
    Ja hogy nekem kell jelet rakni...értem.
  • LBandi77
    Rakd a jelet nevenincshez 10 sec.És hívnak.
  • darkSectorxxx #4771
    Fasza. :D
  • berci73
    http://keptarhely.eu/view.php?file=20160515v00js5owt.jpeg
  • berci73
    http://keptarhely.eu/view.php?file=20160515v00j2rf06.jpeg
  • darkSectorxxx #4768
    Igen, hát ha lenne miért visszamennem a játékba egyetértenék, de még amikor játszogattam akkor is kevésszer hívtak. :D
  • berci73
    ezerszer be fognak hívni.. ne ettől félj... :-))))
  • darkSectorxxx #4765
    Szép a kínai kiejtésed. :D
  • darkSectorxxx #4764
    Ja vágesz, de akkor az igazából nem rajatam múlik mert másnak kell engem behívni....:S
  • berci73
    Anor Londo, PvP harc, szép játék... :-) refined falchion +10, + sunlight straight sword segitségével sacred oath, + carhus flame arc, , 43 str és 41 dex. esetén a sebzés 587..esetleg farron greatsword +5 + sunlight straight sword segitségével sacred oath, 43 str és 41 dex. esetén a sebzés 562 odavágós.. :-)
  • LBandi77
    Be kell lépned szövetségekbe,invadelsz az egyikben segítesz a másikban stb.csomó fegyver varázslat van amit csak így szerezhetsz meg.
  • darkSectorxxx #4761
    Miért hogy lehet szerezni ilyeneket?

Amúgy az a vicc, hogy abból a tárgyból ami végtelenszer teleportál a bornf-hez is hiába szedtem fel 6-ot csak 2 lehet nálam.
  • Seth
    Hááát persze hogy nem. Rohadjanak meg :)
  • LBandi77
    Úgy tudom ezeket nem lehet átadni másik játékosnak.
  • Seth
    Ha tudsz dobni 30 sunlight medalt,vertebra shacklest,proof of concorde keptet,wolfs blood swordgrasst,akkor azt örömmel fogadnám.
    Persze ez csak vicc, mert nincs az az ember, aki ezeket kifarmolja egynél többször :)
  • berci73
    Sziasztok, tegnap sikerült megszereznem a platina szintet, ha tudok, szívesen segítek. üdv.: Berci
  • darkSectorxxx #4756
    Nektekis is mindig LobosJr feje van kint játék közben. :D
  • Myselor
    ez most komoly?senkinél...csak aki odarakja videósok közül azoknak van ott.utólag rakják oda program segítségével
  • DonPedro22
    Nekem miért nem jelenik meg a jobb felső sarokban a dead counter?
  • darkSectorxxx #4753
    Töltödnek fel a videóim.
    Néhány érdekes jelenetet örökítettem meg. :)

• Amiga
    Ezek azok a játékosok, akik behúzták a játékot, de közben kijött a CoD DLC, úgyhogy félre is tették, hogy majd valamikor játszanak vele.

Én is sok olyan játékot vettem PSN-ről, aminek egy részét még gyk el sem indítottam, csak épp olcsó volt, vagy behúzott a hype. Ha ma bezárnák az egészet és nem készülne több játék, már akkor is évekre ellennék. :/
  • darkSectorxxx #4751
    Volt volt, mert nem figyeltem a feliratot amikor mutatta hogy a fegyver eltört, ez már itten Das-nál nem lényeges. :D
  • Moby
    Volt.
  • darkSectorxxx #4749
    Dehogynem hívják úgy, mert én úgy hívom, én vagyok valaki. :)
  • darkSectorxxx #4748
    Rájöttem volna csak később. :)

Még 1x mondom az első kardig 10 mp-et kell futni.

Ja és itt nincs veszély hogy bármire kell figyelned, csak ütsz-gurulsz. :)
  • darkSectorxxx #4747
    Még 1x az első kardig, csak futni kell 10 másodpercet.
  • Ulthane
    Én is úgy mentem. És soha nem fogom elfelejteni, hogy mekkora élmény volt leverni clericket. Remegtem utána, mint egy kocsonya, 200-as pulzussal. Azt sem tudtam, mi fán terem egy From-játék.
  • Ulthane
    Dark, az nem kard. hanem bonfire. "Tábortűz". Oké, kard. de senki nem hívja kardnak, aki dasozik, mindenki bonfirenek hívja. Mert az. :)
  • LBandi77
    Volt ilyen?
  • Moby
    Ha nem állunk mögötted a bb elején, ugyanígy jártál volna. A kicsorbult kis szaroddal hadonásztál a clericcel, fingod nem volt semmiről.
    Na. Vannak sokan akik vakon, hátszél nélkül mennek.
  • Amiga
    De aranyos a csajszi, vicces a reakciója, amikor lenyomta Iudex-et.

Dark, ne legyen már ekkora arcod, valahol el kell kezdeni a Souls-játékokat. Én az első Dark Souls-ba belenéztem annak idején, aztán évekre abbahagytam a témát, mert nem tudtam, mit hagyok ki. De a Bloodborne-val is megszenvedtem, mire beletanultam.
  • darkSectorxxx #4741
    Mivan? Első checkpointról volt szó, nem végigjátszásról. :D
  • MerlinW
    Nem érted a lényeget:) Próbálj kicsit nyitottabban gondolkodni.

Itt van pl egy csajszi, aki először játszik a sorozattal és két nap/boss ütemben halad. Fogalma sincs semmiről, mi micsoda. Viszont kitartó és öröm nézni az arcát minden boss legyőzése után (Abyss-ig jutott eddig).
    Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2016.05.13. 00:20:01
  • darkSectorxxx #4739
    Das 3 Collectords Xbox One

Fogom magam, összecsomagolok, és beleugrok a kibaszott dunába.
  • darkSectorxxx #4738
    LOOOOL
  • darkSectorxxx #4737
    LOOOL
    ezt mondom, minek játszik játékokkal? :D
  • Myselor
    tényleg igaz :D ott a kristálygyík azon is kevesen jutnak túl:)