5896
-
#5016 Jaja...store glitch miatt. -
#5015 Ma már boxon játszható a kieg... -
#5014 Megtisztelő. :)
Tegnap amúgy szünet alatt ránéztem és láttam Twitch-en gratula, kemény volt. :P
Érdekes hogy a twitch nem jelez, holott beállítottam rátok ha megy live kéne jeleznie....szarfos twitch. -
LBandi77 #5013 Csak neked. Darky
-
#5012 hát én is többre számítottam :) jó jó de ez így tényleg nem teljes -
SlickAdam #5011 "The Painted World of Ariandel presents a land that’s both enticing and dangerous, and there’s plenty of challenges to face even if you won’t have to face them too many times. However, unless you really love dueling in PvP arenas and can find sustained interest there, this adventure may serve as more of an appetizer than a full course meal."
en maradok a bevalt modszernel: majd egyben a komplett pakkot... -
#5010 ja én is kiváncsi vagyok :) -
LBandi77 #5009 Ja a japok már tolják.Én meg szeretném megnézni aki megveszi a dlc-t nyomja már twitchen a videót.
De úgy hogy az előzmények is látszanak.
Kíváncsi vagyok az " elsőre sikerült videókra" -
#5008 az szomorú :( én meg még azt olvastam hogy újra eljátszák azt hogy a japán verzát hamarabb lehet tolni boxon.tehát mától lehet játszani -
#5007 Azt olvastam olyan 3 óra max az új map :( -
#5006 Nagyon erős és stílusos anyag! :-O -
#5005 fa kurvák , jeges katana, deformált madár fejű lovag ,faágakon rohangálás farkas ember omg! kell most!:) -
-
#5003 ja értem...:) -
LBandi77 #5002 Figyi Darky elhiszed nekem hogy bizonyos szint fölött nincs értelme,gyorsabb nem leszel.Itt minden matematikai pontossággal működik.A lényege hogy csak annyi legyen rajta és nem több mintha kisgatyában lennél, de abban a páncélban amit használsz hogy meglegyen a gurulási sebességed,a többi pocsékolás. -
#5001 Huh kösz a tippet, de inkább legyen könnyű a karim. :D
A védekezés a legjobb támadás részemről. :D -
LBandi77 #5000 Darky oszd újra a pontokat 85 vit. az beteg.inkább 50 str.dex.end. -
#4999 :) -
#4998 hát igen.az első 2 részben nem találkoztam ilyen bossokkal akik ennyire resistelnek de itt durva :) -
#4997 Az szép. :) -
#4996 nagyon picit :) szinte alig és a prince mégrosszabb lesz.nem is a naggyal van baj de azt vagy 5ször ki kell majd ütnie mire a kicsinek leviszi az életét és lehet meg sem hal majd annyiból .az nagyon szopás boss mágussal mert lothric is nagy mágia resis
Utoljára szerkesztette: Myselor, 2016.10.17. 14:04:57 -
#4995 Kicsit sebez neki a mágus? -
#4994 hát Aldrich ellen elég szopó menni mágussal jaja :) de a tűz mágia jó ellene nem árt kicsit keverni -
#4993 Nekem is ez jutott eszembe :) -
LBandi77 #4992 Pontif is szereti a paryt. -
#4991 Ja tegnap kihagytam a stream-et, na majd visszanézem.
Hát meglátom mi lesz velem Pontif-nél. :)
Nekem az lesz gond. :)
Aldrich érdekes, mert ő szerintem azért egy kicsit könnyebb boss. Nem fog rajta a mágus botja? :)
Akkor mi lesz princess-nél? :) vagy Nameless, vagy a főboss-nál? -
Ulthane #4990 Én meg szopok az új mágusommal a varázsló pinánál. Aldrich. :-D -
#4989 Hát ja kár izgulnom így 9. alkalommal. :D -
#4988 köszi:) jaja tudom te mindig csak lazán nyomod :D hehe -
#4987 Neked is gratula. :) Én már tét nélkül nyomom. :) -
#4986 na grat :D szép volt darky .és amúgy el is várjuk :D
különben pár hónap visszatérés után letoltam ugye most a játékot én is a dlc előtt és nameless king elsőre feküdt nagy alázás volt a végén visceralt kapott és megfeküdt :D büszke vagyok .pedig fostam tőle xd jöjjön már a dlc! -
#4985 Na haverem....
Champion Gundyr Only Parry. :D
Igaz nem egészen ebben egyeztünk meg, hanem No Damage-ba, de most NG+8-ban No HUD-ot akarok és nem is jutott már eszembe (nem így terveztem ezt a kört végigvinni), de jött LBandi és segítette, pont említette a fogadást.
Kicsit megnehezítette a dolgot az hogy nincs HUD, de megoldottuk....)
NG+9-ben eskü csinálok No Damage-al egy kört, nem lesz nehéz, asszem 1-1.5 óra volt mire így megöltem, de már kitanultam szépen, szóval kövi körben szépen törlesztek! :)
Szóval 32:00-tól....
Szóval amiket mondok, azt mind megcsinálom, csak idő kérdése. :D
Twitch
Később Youtube-ra is mennek a videók természetesen!
LBandi-nak köszönöm a tippeket.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.10.16. 23:47:51 -
#4984 akiket érdekel a játékban a történet is a bossok ölésén kívül is ezt nézzék meg durva.sokmindent megtudunk :D
-
#4983 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Na srácok a stream-ben beszéltem a Robotzsaru-ról...nem ide tartozik csak gyors a régi képet akarom megmutatni.
Ez egy korábbi lista hány Robotzsaru media létezik, de azóta utána később még találtam például PSP-s UMD lemezen is a filmet, de kb ezek vannak. :)
És a piros x-esek voltak meg 2014-ben azóta azért már több van. :D
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2016.10.15. 19:32:40 -
#4982 :D -
#4981 beszarás trailer:) jelenleg van 3 boss még és kész a karim a dlc-re :D jöjjön már -
#4980 madness -
#4979 <3 -
LBandi77 #4978 This is .... ..... -
#4977 PS Plus befigyel!
SG-s Csapat toborzása indul!!!!