5896
ds35d07c.gif
  • darkSectorxxx #5096
    Meglátjuk, Laurence is ilyen volt csak gyütt és gyütt. :)
  • LBandi77
    Ja és ugyanúgy dodgeol mint ahogy te a bb karakterrel nehogy könnyű legyen eltalálni.
  • LBandi77
    Csak azt felejted el hogy te ng+7 vagy,kevés időd lesz tanulgatni,ez nem sétálgat úgy mint kos rádmegy aztán análba vág.
  • darkSectorxxx #5093
    Jesszusom, miről beszélünk? :)
    20-25 próba, meg 1-2 óra. Nem tétel. :D
  • Myselor
    hát az biztos hogy elég kemény boss nekem is 20-25próba volt de én kardal basztam meg a ribit, és amúgy ugyanez a véleményem mint neked ilyen kemény boss nem volt még dark souls játékban még lobosnak is másfél 2 óra try volt mire megfektette mondjuk biztos ő próbálgatta tanulni is mert utána ököllel is szétcsapta ng+7ben de hát na :) tényleg nem könnyű nagyon mocsok kiváncsi leszek darkyra hogy mit kezd majd vele :D
  • darkSectorxxx #5091
    Hát ja tény hogy eszméletlen összetett tud lenni kinek hogy jön le a nehézség, csak én most így elgondolkodtam, hogy nekem bb dlc-ben azért 3 boss-nál 150-200 proba megvolt lazán. :D

Nem gond, majd kiderül. Remélem minnél hamarabb.

De akkor 1000% hogy lesz még dlc a Das 3-hoz? És ez csak az egyik része?
  • LBandi77
    Ne feledd szavad,biztos mindenkinek van mumus boss de ehez képest nekem a bb- dlc sétagalopp volt.
  • darkSectorxxx #5089
    Ok.
  • darkSectorxxx #5088
    Jó, majd kiderül, nekem 60 halál volt ha így nézem alapjátékban is. Majd kíváncsi leszek.

A boss akkor erős ha rájössz a taktikára, és még úgy is nehéz. :)
  • LBandi77
    Úgyhogy fend meg azt a bicskát.
  • LBandi77
    Sima ng Darky, úgyhogy kösd föl a bugyit, gyorsabb mint kos nem is kicsit,akkora a fegyvere hatótávolsága mint lady Marika 3. Fázisa közel- távol varázsol eltűnik mint a predator és ha nem vagy teljesen tele emberrel együtt akkor néha simán kivégez úgy hogy 1 mozdulattal felszúr análba. tehát tök könnyű.
  • darkSectorxxx #5085
    20-25, 50-60 próba az nehéz? :)
  • LBandi77
    Na letoltam én is,van 4 karakterem ebből a pyroval kb. 20-25 próba volt és végül távolsági varázslattal sikerült,de ami ezután jött az majdnem szétkúrta az agyam.komolyan mondom ilyen nehéz from boss még nem volt,megpróbáltam simán csak kardozva,kb.50-60 próba volt mire fogást találtam rajta.coopban gyerekjáték de egyedül vérhugyozós.
  • darkSectorxxx #5083
    Rajtam semmi nem fog ki :)
  • LBandi77
    Már az elején vannak olyan mobok csapatostól hogy 4 db 850 dmg.parrytól fekszik csak,meg még mellé kutyulik is segítenek hogy minden fasza legyen.
  • Myselor
    nem akarlak bántani de ha gwyn papa így kifogott rajtad meg nito ez a final boss sírógörcsös lesz majd :)
  • darkSectorxxx #5080
    Dehogynem. :)
  • darkSectorxxx #5079
    Elhiszem :)

Kár hogy nem láthatlak.
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.10.28. 10:55:23
  • Ulthane
    Biztos, hogy meg se veszem!
  • LBandi77
    Ne félj Darky ez bb stílusban pajzs nélkül kurva nehéz.Halok mint az állat.
  • balee4
    Én is 101-esen kezdtem neki, eddig jó könnyű, eddig egyszer haltam (a 4., vagy 5. bonfire-nél vagyok), akkor is figyelmetlenségből.
  • partizan182
    Vagy csak én vagyok szuperpró (nem). 2-3x azért beficcent a "hoppá 2 pixelnyi életem maradt, adná egy kis estus" szenárió :)

Egyébként csízelek ahol tudok, Pharis bow +10 jóbarát. Anélkül még mindig az első bonfire-nél topognék.
  • darkSectorxxx #5074
    Ha még nem haltál meg akkor nem nehezek a mobok. :)
  • darkSectorxxx #5073
    Ajánlom is, viszont én is kemény vagyok. Szóval inkább ő készüljön rám. :)
  • darkSectorxxx #5072
    Elvileg nem. De csak a pontos megnevezés miatt írtam. :)
  • partizan182
    Tegnap jó belekezdtem (lvl 101), eddig fasza, a 2-3 órát korábban gondolom viccből írta be valaki, nekem 2,5 óra volt eljutni a második bonfire-ig (mondjuk útközben MINDENKIT letakatírottam, 2 flaskám maradt). A mob sok, jó nehezek (bár még nem haltam meg), környezet eddig olyan sivár, de látom már hogy javulni fog. Eddig 7/10, este meglátjuk hogy alakul.
  • Myselor
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    azaz 3 phase-el elég kemény a csaj :D
  • LBandi77
    Lehetsz +150-ben is +7- nél akkor sem erősödik tovább a játék.
  • darkSectorxxx #5068
    Ja akkor a trailerből az a kaszás nő. :)
  • darkSectorxxx #5067
    Én csak hivatalos gameplay-eket néztem, direkt. Nem néztem a boss-okat, a mozgásait. Hogy nehogy utána valaki azt mondja mint a das 2-nél, hogy azért volt easy mert néztem másnál a mozgásait és előre tudtam.

Nem mintha szerintem bármit is számítana.

De 1 dolgot ne felejts el.
    Már a 9 boss lelket szedem, vagyis nem ng+7, hanem ez amit elkezdtem no hud-al ng+8 :)
  • Myselor
    ja értem.reméljük hogy sikerül majd összehozni.tudom hogy téged nem zavar a spoiler szóval olvass!
    a final boss 3phase-ből áll :d és bb style boss :D
  • darkSectorxxx #5065
    Vasárnapra nem tudom megígérni, még nincs megvéve technikai ikok végett.
    Előfordulhat hogy csak hétfőn lesz meg. :)

Hacsak nem sikerül megoldani hogy a paypal fizetés működjön is, ne csak kamunak legyen ott.
  • darkSectorxxx #5064
    Nagyon remélem. :)
  • Myselor
    remélem stream lesz majd ^^
  • Myselor
    kár :) sokára lesz az még
  • Myselor
    az biztos hogy belefog futni.sírós lesz :)
  • Myselor
    ja értem.vasárnap kezd már el :D szép lesz nézni mit művelsz majd friede-el :D
  • LBandi77
    Nem bírtam ki belenéztem,a szimpla mobok is nagyot sebeznek,ng+7 érdekes lesz lehet beleszaladsz egy kos szindrómàba.
  • Ulthane
    Nem vesze meg most a DLC-t, van mivel játszani, majd amikor már utánam dobják szinte ingyen. :)
  • Amiga
    Nincs már pénzem, csak jövő héten tudom majd megvenni...