Dark Souls III (Konzol)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
PL volt hogy NG7+ -ig egy gyürűből végig sima volt vagy néha +1...de +2 nem.
Vagy lehet van valami hely, vagy trükk ahol ezeket konkrétan meg lehet szerezni, de ennyire már nem érdekel a játék azért, neked sok kitartást kívánok hozzá. <#eljen>#eljen>
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
19 gyűrű hiányzik még. <#falbav>#falbav>
Káromkodás miatt tettem spoilerbe, szóval +18. Én szóltam.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
A pisztácia elfogyott, csokoládé nem is volt.
Az egyikhez a Proof-ot kell farmolni, mert az kell a ranked 2-höz... Úgyhogy csapkodom a lovagokat Anor Londo-nál, még 17 proof kell.
A másik a gyűrű, amit a következő NG-ben Sirris-től fogok kapni, de azt majd csak azután, hogy befejeztem itt a farmolást. És azzal meg is lesz. :-)
Igen, és valóban, a hollow-os küldetésnél is segítettél (Merlinnel együtt), azért is hálás vagyok. :-)
Azon kívül pedig két covenantnál a második szintre kell farmolnom magam. És ha ez a három feltétel teljesül, sikerül is kiplatinázni.
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
PlayStation 4 Pro + UE 55 KS7000 SUHD+ Astro A50. Na de hol vannak a játékok?! ---> Nintendo Switch
PlayStation 4 Pro + UE 55 KS7000 SUHD+ Astro A50. Na de hol vannak a játékok?! ---> Nintendo Switch
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2016.06.03. 16:15:57
[merlinw.org]
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
Álmomban sem gondoltam, hogy ilyen részletes instrukciókat kapok.
És a youtube-video is nagy segítség lesz.
<#worship>#worship>
@Amiga: tehát Anri/Londor questekhez is 2 végigjátszásra van szükség. Ahogy Greirat (tolvaj) questjét is (lényeg, hogy birtokold Catarina páncélját mikor elkezded az új játékot, de ez megint egy hosszabb menet😊)
[merlinw.org]
1. szerzel 5 sigil-t Yoel-től (meghalsz 2x szintet lépsz nála, ezt eljátszod 5x).
2. Beszélsz 2x - illetve amíg van mondanivalója - Anri-val a Halfway Fortress bonfire-nál
3. Deacons of the Deep megölése után beszélj Anri-val Firelink-ben
4. Catacombs of Carthus-ban egy folyosón találod Anri-t, beszélj vele. Mond neki, hogy nem tudod hol van Horace.
5. Smouldering Lake-ben öld meg Horace-t
6. Catacombs, a függőhíd melletti ösvény tetején találod újra, kérdésére ne válaszolj semmit!
7. Irithyll-ben a Church of Yorshka bonfire-nál beszélj vele, a sarokban szoborként bujkáló bérgyilkos-t ne bántsd! (Akit Yuria küldött, hogy megölje Anri-t). Továbbá semmilyen tárgyat vagy Pilgrim-hez hasonló lényt ne bánts. A legegyszerűbb, ha egyenesen Pontiff-hoz mész.
8. Pontiff megölése után beszélsz Yuria-val - ha nem beszélne az esküvőről, menj vissza Pontiff bonfire-höz majd vissza.
9. Menj Anor Londo fele, a híddal szemben van egy nagy szobor, ami egy illúziófal (Gwyndolin harc helyszíne a DaS 1-ben), beszélj a Pilgrimmel aki ott vár, majd menj a templom végébe és végezd el a ceremóniát. Kapsz még 3 sigil-t, 8-nak kell lennie nálad.
Ezután a lényeg csak annyi, hogy ne add oda a szemet a keeper-nek, ne bántsd az NPC-ket, csak öld meg az utolsó boss-t és ülj le a tűzhöz.
8.
[merlinw.org]
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Most még elszenvedek NG+-ban, este még a Rosalia-t sem találtam meg, ami bosszantó, hiszen az alapjátékban már unlockoltam azt a covenant-ot. Sajnos most valamiért totál meg vagyok zavarodva azon a helyszínen.
Az összes spell-t, gyűrűt és gesture-t össze kéne szednem. A gyűrű és a gesture a bukott küldetésvonalak miatt már tuti nem lesz meg ebben a körben.
A lord of hollows-hoz pontosan mi kell? Mert élőhalottként mentem oda a végén (nem gyógyíttattam meg a dark sigil-t). Ahhoz is kellenek teljesített küldetésvonalak, ugye?
A főboss elsőre megvolt, még mindig a Butcher's knife-al, :-D
First try with the Dancer,I homewarded after the initial cutscene as I still had Yorms souls on me.
"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2016.05.30. 14:04:21
[merlinw.org]
PSN id: HUN_Partizan_182 Steam id: Partizan182_1
Dancer rém egyszerű boss, NG+okban még könnyebb lesz, majd meglátod!
Dancer 1st try
Hát lol, erre nem szamitottam.
PSN id: HUN_Partizan_182 Steam id: Partizan182_1
Van már 16. epizódja a rage pillanatokról. 😄
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.05.25. 18:14:06