5896
-
#5136 hát rendben .akkor bocsi én elhiszem neked .majd holnap akkor figyelmesebben nézlek és remélem eljutsza második bossig is bár biztosan :) -
#5135 Szóval ezen nem sértődök meg, mert tudom 100%-osan hogy tisztában vagyok még így látatlanban is az életemmel, sőtt a staminám határaival is. :)
Pont ezt mondtam nektek én úgy játszottam eddig hogy tudatosan figyeltem számolgattam, időzítettem, tudom a legtöbb ellenfelet, ütést, hogy mekkora sérülést okoz. Ha nem töltöttem néha életet, az nem azért van mert elfelejtem, vagy azt hiszem hogy tele van az életem, hanem mert éppen a helyzet nem engedi meg hogy időzzek a töltéssel, és bekockáztatok még 2-3 támadást, hogy eljöjjön az a rész, amikor a boss vagy mob éppen charge-ol mondjuk. :)
Nyugi van, szerintem meg pont hogy nagyon keveset haltam ahoz képest hogy egy dekát nem néztem neten és itt láttam elsőre melyik mit csinál, és milyen erős. :)
Nem vagyok pro, nem ezt akarom mondani, csak annyit hidj nekem el hogy ez a halálok 99% semmi köze annak hogy látom-e vagy nem.
SŐTT pont ez a baj, az lenne a jó ha nem tudnám, mert akkor lennne számomra kis nehezítés. -
#5134 Nem. most az egyszer nincs igazad. :)
Köze nincs a halálnak a hp-hoz, ezt 100%-osan tudom, nem azt hogy mennyi van de tudom mikor kell tölteni, csak te mint néző nem tudod, csak előtte kérdezz meg engem. :)
Miért halok meg?
Mert ismeretle n ez a terület, mert akkor amikor iszok akkor támadnak, ütnek meg 99%-ban, mert gyakorlok mindig mikor találkozom új ellenfelekkel. :)
Nyugodtan hidd el ki van ez találva, hogy tudjam mi merre meddig. :)
2 apró dologtól függ az életem, az egyik vizuális, a másik egész egyszerűen plusz számolás. :D
Szóval bármilyen véleményt elfogadok, de ez nem igaz, és határozottan elutasítom a vádat, sőtt ha érdekel én vagy Lbandi el is mondja... :D Bár Bandi is csak a vizuális felét ismeri, a számolást én csinálom magamnak. :D -
#5133 ne bántódj meg darky de rossz nézni amit csináltál ma.ez a hud nélkül megyek mert én már túl pro vagyok a játékhoz nagyon gáz.olyan dolgokon vérzel el hogy nem tudod mennyi a hpd ez nem nehezítés ez egy szarság.így nem tudjuk meg hogy hány próba után ölnéd meg a bossokat mert általába mindig azért halsz meg mert nem tudod mennyi hpd van ez így szar szerintem.bocsi -
#5132 Ez a ma esti felvételem:
Twitch
Youtube:
-
#5131 -
LBandi77 #5130 Twitch? -
#5129 Én első bossnál vagyok. eddig könnyű :) -
#5128 Kamera forog! -
#5127 Mivel kurva jó a Dr Strange, ezért 18:30-kor jutok csak gépközelbe, akkor inditom a Das3-at. :) -
#5126 Hát még várnék picit vele, nem látom át az ünnepeket. :D
De fejben tartom majd.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.11.04. 16:47:27 -
#5125 Felesbe vehetünk 3 hónaposat :D -
#5124 Hahaha. :D
PSPLUS-t ki fog nekem venni? :D Én ha egymagam már megcsináltam utána azért nem szoktam coop-ozni mert nincs engedélyem, nem azért mert nem tetszene. :D
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.11.04. 14:13:07 -
LBandi77 #5123 Ha kell coop segítség szólj nyugodtan,nem kell szégyenlősnek lenni. -
#5122 :P -
LBandi77 #5121 Ja magaddal maximum. -
#5120 Addigra végzek :) -
#5119 Ma veszem meg, meghirdetem majd az élő adást, ha odajutok. :-D -
#5118 Ma még nem, holnap melodia, csak max péntek este. :) -
LBandi77 #5117 Akkor toljad.MOST. -
#5116 -
#5115 Megvan! :) -
LBandi77 #5114 Twitch toljad kíváncsi vagyok. -
#5113 azért szerintem ez elég univerzális ribanc de majd meglátjuk :D -
#5112 Tényleg mindenkinek mást jelent a "nehéz from boss", nincs univerzálisan szar ellenfél.
Én átmentem már olyanokon is elsőre, hogy mások sírva könyörögve makogtak az életükért. Máshol meg levert olyan noob, ami nem is volt boss. :-D
Szóval hiszem, ha látom, de látni fogom, mert ma este beruházok rá. -
#5111 de azt hogy vegyem meg? :) vagy 25 dolláros kártya? :)
Ugyanúgy hülyén jön ki. :)
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.11.02. 16:55:01 -
LBandi77 #5110 25 usd a szezon pass,abba nind a 2 dlc benne van. -
#5109 Hát ha nem lesz, de péntekig dől el ha addig mást nem találok megoldásnak akkor mindenképpen megveszem, hiszen szombaton tudok csak neki állni. :) -
#5108 hát ez elég szopás de hát ha ninsc más megoldás :| -
#5107 Ahogy nézem nem lesz más megoldás a 15 dolláros dlc-hez 20 dolláros karit kell feltöltenem, semmilyen más úton nem tudsz fizetni. -
#5106 ja.kurva anyjukat akkor azt :| -
#5105 De nem a pénz a gond, hanem müvelet szempontjából nem engedi, se bankkari, sem paypal...külön usa profilon van a játék. -
#5104 ulthane papa igérte neked hogy szülinapra.nemfogadtad el?:) -
#5103 Ahogy sikerül megvenni. -
#5102 mikor már?igérgeted itt mióta papa :) -
#5101 Megnézzük. :)
Állítólag a BB gyengébb mint a Das, gyors, ész nélküli csapkodós, elvileg akkor könnyűnek kéne lenni. :)
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.11.02. 16:25:08 -
#5100 csak az a baj hogy nme láttad még ez dashol mint te a bb-ban de ugye ez a das te nem tudsz .és végtelen staminával üt ng+7be meg elég szerintem 1 hit :D -
#5099 :) -
LBandi77 #5098 Laurence picsafüst(lomha fasz)majd meglátod. -
#5097 Sejtem, akkor hogy kb milyen lesz.
Nem baj, bátor vagyok. Megpróbálkozom. :D