Dark Souls III (Konzol)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Amiga
Pedig azt hinné az ember, hogy aki a FROM játékaival játszik, az már meg van törve. :-D

A pisztácia elfogyott, csokoládé nem is volt.

Myselor
tudod a büszkeség nem engedi <#idiota>
Amiga
Elég annyit mondani, hogy "bocs srácok, benéztem". :-)

Nem sírtam, összesen két kommentet írtam róla, a "tele" szó jelentése egész más.

Annyira meg nem jó játék, szóval nem izgatom túlságosan magam miatta.

PlayStation 4 Pro + UE 55 KS7000 SUHD+ Astro A50. Na de hol vannak a játékok?! ---> Nintendo Switch

Amiga
"A Bandai Namco bejelentette a Dark Souls 3 első DLC-jének, az Ashes of Ariandelnek megjelenését, melyet október 25-re időzítettek. A közlemény szerint egy névtelen, fagyos vidéken utazunk majd, eddig ismeretlen szörnyekkel harcolunk és a Dark Souls-sorozat történetének mélységeihez kapcsolódó, szörnyű titkot próbálunk kideríteni.
A videó alapján az új terület a Painted World of Ariamisra emlékeztethet, mely az első rész opcionális régiója volt. Ha játszottunk a Dark Souls 3-mal, akkor tudjuk, hogy van bizonyos átfedés az első és a harmadik rész eseményei között, tehát nem lenne annyira meglepő, ha lenne valamilyen kapcsolat Ariamis és az új hely között, főleg, mivel a trailerben szerepel egy fekete vászonnak tűnő valami, illetve egy NPC egy festmény darabkáját kínálja fel nekünk.
Az új főellenfelek elég meggyőzőek, van például egy hatalmas harcos kétkezes fejszével és szarvas sisakkal, de egyes régi bossokat is feltuningoltak kicsit eddig nem látott mozdulatokkal. A kiegészítő friss fegyvereket, páncélszetteket és varázslatokat is hoz, de lesznek új opciók a játék kompetitív többjátékos módjához is." (IPON)

Te meg telesírtad az sg-t...

MerlinW
Nézd már meg a videót, mielőtt kisírod a szemed. Ugyanolyan izmost single tartalmat kapunk, mint mindig.

[merlinw.org]

Amiga
Nem értem, honnan vetted le ezt, lesz benne single player tartalom is tudtommal.

Ide is leírom, ha már ez a topikja: Ócska kacat az egész. Kinek kell két fegyver meg egy pálya (pvp) 25 dollárért? Annyiért az egész játékot meg lehet már venni, nem két fogpiszkálót meg egy csatamezőt. Röhej az egész, jól átbaszták a népet. Mindenki szingli DLC-t várt.

PlayStation 4 Pro + UE 55 KS7000 SUHD+ Astro A50. Na de hol vannak a játékok?! ---> Nintendo Switch

Myselor
nembiztos hiszen utána voltak farkaskák szerintem csak sima szörnyek lesznek de majd meglátjuk 😊
Szerintem Sif is benne lesz,nekem úgy tűnik.
darkSectorxxx
Földbe döngölős királynál a God of War demonstráció jutott eszembe.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.08.24. 17:44:46

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

Myselor
én is annak néztem amúgy .remélem az lesz 😊

Utoljára szerkesztette: Myselor, 2016.08.24. 17:29:38
Seth
Ez a Painted World az első részből? Mikor a hídon megy át.Csak még épségben

PSN ID.: Beegabor

Myselor
najó ez tényleg egy kurva jó dlc lesz úgy néz ki hozza az első rész hangulatát eddig 😄 a másodikban nagyon béna volt a havas helyszín az elsőben imádtam itt is fogom.a bossok a farkasok midnen nagyon állat eddig amit mutattak de várom már szerencsére nem kell annyria sokat várni 😊)
MerlinW
Váááá mostakarom!😄

[merlinw.org]

TDC Geronimo
Na meg is jött a trailer

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

TDC Geronimo
Elég lett volna 2 hszel feljebb olvasnia

MerlinW
Neked miért jó az, hogy szétstresszeled magad feleslegesen? Várnád meg a hivatalos infókat.

[merlinw.org]

TDC Geronimo

Mi a fasz? Kinek kell fegyver meg pvp map DLC??????

Megvolt a leplezés? Akkor ez az első DLC...

TDC Geronimo

Myselor
ja oksa.már megijedtem fu.az baszna be ha kihagynák 😄 elátkoznám őket<#gonosz1>
TDC Geronimo
nem, lesznek új területek/bossok is csak ez kimaradt a linkelésből

Myselor
ez most komoly?fegyver meg pvp dlc lesz?<#conf>
TDC Geronimo
Bandai Namco announced in Japanese video game magazines this week that Dark Souls III is getting its first DLC on October 26. It’ll feature new weapons, new magic, and a PvP-exclusive map.
Read more at http://www.siliconera.com/2016/08/23/dark-souls-iii-first-dlc-adds-new-weapons-new-magic-and-a-pvp-exclusive-map/#LAVTYDelRHHFDaoR.99

darkSectorxxx
Úgy is kell tesó. 😊
Csak én nem tudom hogy jövök ki olcsóbban, de lehet megvesszük a SP-t nemsokára. 😊

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

MerlinW
Én már megjelenés előtt bezsebeltem a season pass-t, nem volt kérdés😊

[merlinw.org]

darkSectorxxx
Alap. 😊

Myselor
és twitcheled és ng7ben 😄DD
darkSectorxxx
Mindegy milyen single dlc lesz, 0day 😊
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.08.17. 15:23:43

Myselor
na kiváncsi leszek milyen lesz a dlc 😄 remélem kurva fasza és nem kell sokat várnunk rá 😄
2017 vegen jöhet a komplett pakk

VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597

TDC Geronimo

Ezt a ládát gyűlölöm!

TDC Geronimo
Mikor hallunk vajon az első DLCről? TGSen?

VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597

Amiga
Megvan a platina. :-)

Amiga
Hoppá...
Oké, nincs valakinek meg véletlenül az összes gyűrű? :-D Adnék egy listát, mire lenne szükségem. Persze aztán visszaadom. :-D

Myselor
ledobod a földre a másik meg felveszi 😄
Amiga
Hogyan kell tradelni?
Nekem még kellene Wolf's Blood Swordgrass, tudok érte adni Proof-ot, Sunlight-et.

darkSectorxxx
Ha hazamentem megnézem van-e nekem is. 😊

Seth
Nem, covenant itemek kellenek (ezekből van nagy hiányom 😄 Sunlight Medals,Proof of a Concord Kept,Vertebra Shackle,Wolf's Blood Swordgrass) Ha az ezekhez tartozó varázslatok,illetve egy gyűrű megvannak, akkor lényegében a neheze megvan és jöhet a platina 😊
Utoljára szerkesztette: Seth, 2016.07.04. 17:13:02

darkSectorxxx
OOOOOOO

Most jut eszembe én tudnék adni itemeket ha kell valakinek. 😄
Főboss lángjai is beletartoznak? 😄

Seth
Állítólag új patcban már engedélyezi, hogy átadd a covenant itemeket is, eddig nem ment. Igaz ez? Ha igaz szóljon valaki akinek vannak feleslegesek,mert kéne 😄

Amiga
Azért elég nagy kiszúrás ez a platina... Oké, éppen az a lényege, hogy ne legyen meg mindenkinek, végülis ez valamiféle presztizs achi. De akkor legalább működne korrektül a matchmaking, így viszont 30 óra ment el farmolásra a covenant item-ek miatt.

darkSectorxxx
Ja akkor ez volt a baj, a mindig máshol. 😄

MerlinW
Nincs olyan, hogy "vagy megjelennek vagy nem." + gyűrűk mind a fix helyükön vannak, csak minden NG-ben máshol. NG+-ban a +1, NG+2-ben a +2, a havel és life gyűrűk-ből +3 is.

[merlinw.org]

darkSectorxxx
Huh én terveztem ilyen item gyűjtést, de most annyira el vagyok havazva, hogy ha ilyennek nekiállok az is majd ősszel lesz szerintem valamikor. 😊
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.07.04. 11:51:08

Amiga
Találtam két jó video-t, ami pontosan mutatja a +1 és +2 gyűrűk helyét, eddig hibátlan. Most a 4+-ban elkezdtem kitakarítani a mapokat, hogy aztán összeszedhessem a maradék gyűrűket. 3 db-ot már tegnap kilootoltam, de a többi olyan területeken van, amiket most még nem nyitottam meg. Ha ezt előbb észreveszem, akkor még a 3-ban, a Sirris questline előtt letolom gyorsan. Na mindegy. Úgy tervezem, még a hónapban megszerzem a maradékot...

Köszi a bíztatást, kell is, már 170 órám van a main characterben...
Utoljára szerkesztette: Amiga, 2016.07.04. 10:47:59