5896
ds35d07c.gif
  • darkSectorxxx #5176
    Hát lehet az lesz, de érted csak azért hogy én egyedül menjek, szerintem értelmetlen, mert attól elment a kedvem.:S
  • LBandi77
    Húzhatsz újat is csak célirányosan kell csinálni,eleve olyat amilyen irányu karakter- fegyver kombó,egyébként lvl 120 kör7l vannak a legtöbben.
  • darkSectorxxx #5174
    Mert én oda semilyen karival nincs kedvem bemenni, szóval azt télleg thx, de nem sok haszna lenne, én magamtól ilyen módon már nem megyek be ivade-ba, bőven elegem lett ebből.

Az is lehet hogy tisztán csak 1 megás feltöltésem a baj, de ha az is nem számít. Egy boss-nál ha idegbajt kapok az más, mint itt, ahol aztán meg nem rajtam múlik.

Szerintem ez annyi az egész hogy kibaszott sokan már coop-oznak és télleg azt a parányi kis 1 személyes játékosokat kéne megtalálnom, akik még nem coopba nyomják.
    Vagy télleg olyan helyen kell próbálkoznom AHOL a boss minnél messzebb van, mert lehet hogy a próbáimnál boss-hoz voltak coopolások, mert tény hogy ahol próbálkoztam szinte 1 kivételével a boss előtti bornfire volt. :)

Mert szét-nek szétoszthatom, ahogy gondolod, de csak mondom hogy az ivade kizárólag a fegyver miatt akartam. :)
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.11.13. 11:28:36
  • darkSectorxxx #5173
    És mivan ha eleve egy újat húznék fő, azt mondtad fel lehet húzni....oda ahol te is vagy?
    Vagy most 1v1-be érted?
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.11.13. 11:22:40
  • LBandi77
    Darky,délután segítek összerakni 1 jó pvp karaktert ehez az kell hogy vidd el a játékot a pontelosztós csajhoz úgy hogy még él,és találd ki hogy milyen plusszt szeretnél.Pyro, magic,miracle,bleed.
    Mert ez hogy a fogpiszkálóval csapkodsz az pvp- re nem jó.
  • darkSectorxxx #5171
    Adjatok segítséget hozzá pls.
  • darkSectorxxx #5170
    Nézd vissza a videóimat, én nem jöttem rá hogy csaljak el 1-et ha együtt mozognak, pont mert egyedül kakik és félnek. :D
    De akkor is gáz, ha nem tudom elcsalni, mert nem lehet ennyi ideig külön leszakadni, mert azonnal ezzel próbálkoztam mikor láttam hogy sokan vannak, de ők is figyelnek arra hogy együtt maradjanak...:S
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.11.12. 15:20:48
  • Myselor
    offline is működik én úgy csináltam meg a quest line-t
  • LBandi77
    Darky,elég egyet leverni el kell csalni valakit,ki kell használni a pálya adottságait.
  • darkSectorxxx #5167
    Oks egye bassza, az megvan és amugy ez a funció? mire van, mert lényegébe semmire ezek szerint....
  • Myselor
    nem kell invadelni én online nélkül csináltam végig a storyját nézz utána :)
  • darkSectorxxx #5165
    Magyarul játszhatatlan az ivade, gratula foshalmaz, akkor megéri az online része...ez a funcionak akkor semmi értelme.
    Hogyne basszam fel magam ha van egy offline story küldetés, ahol azt kéri a Hunter hogy ivade-eljek, de mivel képtelenség győzni, ezért nem lehet megcsinálni a küldetést. Gratula.
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.11.12. 01:47:37
  • Myselor
    nyugi ez eddig is ilyen volt papa :D ne baszd fel magad felesleges
  • darkSectorxxx #5163
    Ezzennel gratulálok a From software-nek a Das 3-at ahol lehet vagy széjjelbaszták vagy valamiért kezdetben ilyen kibaszott faszgeci volt a játék.
    Kéne Ivade-elnem, és bármyennyiszer próbáltam, 10 ből a legelején volt egy player aki egymaga harcolt, persze valami op karakterrel.

Utána vagy 10 Ivadelésből 9x értsd kilencszer!!!!! 2-3 avagy! és itt a durvaság 4 ellenfelet rakott be ellenem!

MI A GECI KURVAANYJA van? hát 1v2-ben is esélytelen a harc, akkor 1v3 meg 1v4, az hogyan?

Ja és akkor ezennel nekem a multi része leves a játéknak vagy mi a tetves kurvaanyja van?
    Az isten bassza meg mikor a boss-ok ellen küzdöttem nem éreztem ekkora agyfaszt.
  • darkSectorxxx #5162
    DS III NG8+ - DLC - NHUD nélkül kivégezve....asszem ~180 óra alatt megadott a játék mindent amit lehetett....:D még ha BB-ben 2.5x is több időt eljátszottam, asszem megérte megvenni. :D
    No Damage nem menne minden boss-nál (túl precíznek kellene lenni, túl sok időn át), pláne ezen a szinten, tehát azt nem vállalom már be 10. menetre....asszem a DLC folytatásáig max elkezdek itemeket összeszedegetni. :) Szép volt, ahogy a BB-né, ezt a No HUD-on kifejezetten élveztem, sokkal tisztább tőle a kép, és ahogy a DLC-nél alapon így mentem be, már biztos hogy a 2. kiegészítőnél sem fogom visszakapcsolni, sőtt, Das 3-ban már valszeg soha, mert már felesleges....:D

2. DLC-t várom szeretettel, ennyire gyönyörű boss-t mint ami a DLC végén van rég láttam FS-ben, sőt, megkockáztatom hogy a legszebb és legélvezetesebb a Sister boss! Ugy az egész FS történelemben!
  • darkSectorxxx #5161
    Végső Bossfight Dark 3-ban HUD nélkül....minden boss megvan beleértve a dlc-t is. :)
    Final Fight. :D
  • darkSectorxxx #5160
    Na mára ennyi, holnap hud nélkül felnyalatom a padlót a végső harcban cilinderrel és ennyi volt ez a challange. :)
    És akkor pár napot szusszanni szeretnék. :) Csak mint néző leszek twitch-en. :)
  • darkSectorxxx #5159
    A durva, hogy most Pontyf-nél szoptam tegnap 2-3 órát kb és tudtam hogy nem fog menni.

Aztán kicsit a lefekvés előtt ugrott be hogy miért ez az egyetlen boss amin soha nem találok fogást és nem értem a rendszert, aztán tök véletlen meglett. 2 óra kb a 3-ból úgy ment le hogy még annyit se tudtam sebezni hogy jöjjön az árnyéka, azt hittem megőrülök.

Aztán közbe hálisten erre is találtam megoldást nem biztos hogy más is így csinálja, de így nekem könnyebb.

Már csak 1-et nem tudok, van egy olyan kombója a dupla alakjának, amikor begerjed, és csak jönnek és kombóznak, kb 12-15 ütés egymás után, na az a gyengém, ott kész bedarálnak. De majd ma este majd kitalálok valamit.
  • darkSectorxxx #5158
    Ja és a fegyverváltás pont ezért nem igazán akartam mert akkor megborul a rendszer, azt át kellene állni a másik fegyver ritmusára, bár a spártai kard jó lenne, illik a képbe, csak az kevesebbet sebez, azért nem raktam be.
  • darkSectorxxx #5157
    Igen ezt írtam is, sőtt akkor saját magammal sem kellene foglalkoznom és pluszban fejben számolni az életemet.

De ezt a kockázatot tudatosan vállaltam. Pont ez a része érdekelt, hogy hány irányba tudok egyszerre figyelni és reagálni. Csajra, faterra és saját magamra fejben tartani a statomat. Élet és staminát ugye fejben, mivel végig figyeltem tanulás alapján az értékeket, tudom kb az életem hány része megy le sima ütésre illetbe, charge-ra, valamint staminában 9 müvelet a max, 9 gurulás, vagy 9 ütés nagyjából. és egy sorozatot mikor hagyjak abba hogy maradjon elvetődésre stamina, vagy mikor tudok rápihenni. stb-stb... bár ez uncsi másnak így leírva, én élvezem. :)
  • LBandi77
    Figyi Darky,ha haszáltál volna hudot akkor láthattad volna hogy hiába tölt a csaj,ha közben ütöd az öreget sokkal többet tudsz sebezni mint amennyit visszatölt,és addig sem támad a ribanc.Arról nem is beszélve hogy ez megint csak hud kérdés ha ütöd az öreget egy idő után megrogyik és kb.a 3 szorosát sebzed mint rogyás előtt és ez kitart a végéig.
  • darkSectorxxx #5155
    Nem, mert a csajt is tudnám, sőtt egyszerre mindkettőt, csak azt mondtam hogy ezen filóztam, és akkor lett megoldás amikor rájöttem a meditálásra, szóval mikor a csajt ütöttem mielőtt mondtad a fater-t úgy is sikerült volna, csak nem értettem miért tart ilyen sokáig.
    Szóval oké mondtátok a vater-t, mondtátok az is hogy egy életcsíkjuk van, ezt köszönöm is.
    De a kulcs a meditálás volt, azt nem értettem, mert ugye én hiába adagoltam előtte a meditálással töltik vissza az életet.

De amúgy az én saját taktikán nem a vater, hanem vegyesben, csaj, vater felváltva, azért, mert sokszor a vater-hez mire odamennék a csajt meg tudom bökni párszor, ezt is megtanultam hogy végre tudok figyelni mind2-re egyszerre.

Meg néha kicsit a lock be tud kavarni de a legvégére azt is kisajátítottam, de nézd meg a legutolsó harcot.
    Mondtam sokszor jó tippeket adtok értem én, de párat nem geciségből nem csinálok, hanem csak nem simul a stílusomhoz, de bízom benne hogy nem sértődtök meg, ha néhány dolgot nem feltétlen használok. :)
  • LBandi77
    Darky Darky,no damage,ha nem szólunk phase 2 hogy a fatert üsd lehet még mindig ott táncolsz.
  • darkSectorxxx #5153
    Amúgy te akkor azt tervezed hogy elsőre coopba nyomod le a bossokat? Nemár.
    Mert egyedül készülj arra ám hogy kb az én időm felét eltöltöd a boss-oknál.

Amúgy rosszul van fogalmazva, nem 10 órákat, hanem a főboss rúgott 11-re.

De nálam ezt kapásból felezheted kb mert én csak gyakorlás után viszem végig a boss, nem csak random, sokszor direk halok és kezdem újra, de ezeknek az értékeknek a felét saccolom ha valaki egyedül elsőre viszi önerőből.

Vagyis kutyusra egy 3 órát saccolok átlagban, a főboss-ra 5 környékén.
    Mert a főboss-nál szivós az, ha 3 körig kell kibírnod, és annyira könnyű hibázni, sok esély van a flaska fogyására.

Én nem számoltam nálam mikor megöltem mennyi ment el, de szerintem a 15 flaska fele elment, úgy hogy már ismertem a járást. ezt a boss-t akár már no damage-al is meg merném lépni, lehet az lesz a 10. végigjátszásra. De az még odébb lesz. :)
  • darkSectorxxx #5152
    Pontosan.
  • LBandi77
    Aki 1-2 órát ír az coop- ban tolta.Én is segítőként kb 40 perc alatt viszem végig azokat akik igénylik és persze nem halnak meg,úgy hogy ismerem minden részét.A bossokat nem számolva.
  • darkSectorxxx #5150
    Az a 2-3 óra max többszöri végigvitelnél elhiszem, ha tudod mi merre, de amúgy kamu.
  • darkSectorxxx #5149
    Persze, megértelek, nekem nem csak az idő miatt érte meg hanem mert gyönyörű a 2 boss és élvezetes.

Amúgy eskü, hogy ha 20-25 órát nem is lennél el vele, de garantálom neked, ha megveszed, az egész dlc-t 10 órán bellül segítség nélkül nem vinnéd végig. ebbe fogadni mernék veled, nyugodtan számíts 8-10 órát, ha egymagad akarod ezeket a boss-okat megölni.

Amúgy télleg sok idő a főboss.
    Szóval az 1-2 óra sehogysem állja meg a helyét nem tudom ki hangoztatta ezt, még ha nem számolom a 2 boss-t akkor is a helyszínek bejárása több mint 2 óra lol. :)
  • Amiga
    Én végül nem vettem meg, mert 15 euróért 2 boss túl kevés nekem. És mivel én nem szórakozom el 10+ órákat egyedül egy bossal, kivárok inkább egy diszkontot... :-)
  • darkSectorxxx #5147
    Dark Souls 3 DLC

....hááát, fasza volt végülis.

Hát 9. körbe (ng+8) értem mikor megvettem a DLC-t. És elkezdtem a játékot HUD nélkül....és így mentem bele a DLC-be, előtte csak az opcionális boss-t láttam 1x mikor coopba gyors kinyírta Lbandi, meg a reklám videókat, azt ennyi.

Most hogy ma végeztem a DLC-vel, ahhoz képest nem volt rossz, hogy mik voltak a körülmények, főboss meg ugye 3 phase-el rendelkezik....
    Maguk a bossfight-ok marha jók voltak, tetszettek, a pályák is szépek.
    Opcionális boss ~6.5 óra volt mire megöltem és a fő boss-t meg ~11 óra volt

Határozottan visszautasítom azt hogy a FS kiadott volna egy 1-2 órás DLC-t. :DDDDD
    Nekem alsó hangon is volt vagy 20 óra kellemes (gyötrően kellemes) kikapcsolódást (hát persze még mitnem.... :D) nyújtott. :D

Videók Twitch-en
    Videók Youtube-on

Várom a másik dlc-t, addig az alapjátékot fejezem be hud mentesen.
  • darkSectorxxx #5146
    Hát elhiszem majd kiderül :)
  • LBandi77
    Ma rápróbáltam ng+2 úgy hogy phase 1-2 nem használtam flaskát ,így is kaszára húzott.
  • darkSectorxxx #5144
    :)
  • LBandi77
    Nagyon.
  • darkSectorxxx #5142
    kicsit. :)
  • Myselor
    friede több lesz :D
  • darkSectorxxx #5140
    Összenéztem, kerek 6.5 óra volt így a Farkaskutya..... :D Ez nudláj. :D
  • darkSectorxxx #5139
    Komolyan mondom, elmennek a retkes faszba a gecikurva anyjukat, hogy minden inditáskor meg kell várnom egy ideje hogy lecsekkolja van-e ps plus-om, holott kurvára nem akarok online menni, és feldob a store-ra, faszomat!
  • Myselor
    oksa rendben.ott leszek :)
    Utoljára szerkesztette: Myselor, 2016.11.05. 11:14:52
  • darkSectorxxx #5137
    Hát Ez majd elválik, ha időbe rájövök a trükkre akkor igen. :)

Elvileg ma 14:00-kor folytatom az utamat! :)
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.11.05. 09:53:21