5896
ds35d07c.gif
  • Ulthane
    Egyszer nekem is összejöhet valami! :)

+3, negyedik végigjátszás. Úgy értettem.
  • Ulthane
    Na, ez az! Álmaimban se jöjjön elő! :) Lerohanni utáltam hozzá a legjobban!
  • darkSectorxxx #5214
    Vagy meglepődünk és pár próba után bedarája a boss-t, én már várom este. A legyeknél van, úgyhogy tudod mennyire közel a nénihez. :D

A továbbjutást itt viszont kíváncsi vagyok mennyi idő alatt találja meg, nekem szerintem szerencsém volt hogy aránylag hamar ráakadtam :)
  • darkSectorxxx #5213
    De a kutymuty nagyon gyengéd volt, tény hogy nagyon jól vette az akadályokat Ulthanito, de nem ízlelhette meg sem a kis törpe bunkó támadásait, sem azt amikor bejön a kutyu és azonnal bevédi.

Meg persze azért végre nyugodt lelkiállapotban játszott.
    Illetve azért a karaktere és fegyvere is elég figyelemre méltó és hatásos. A kis hunterrel vagy mivel ELSŐRE végzett, amit szerintem még ő maga sem tud, hogy szinte nagyobb szívás mint a kutya boss.

Tudod aki tölti az életét.
    A kardjával be tudta csépelni és nem töltötte magát a kis taknyos, nem vajazta a pallost.

Kicsit mindkettő, bossok is hagytak pici esélyt, Ulthane is ügyes volt és lecspott.

F-nél viszont nincs mellébeszélés, úgy bezabálja majd a 15 vialt hogy ihaj.
  • darkSectorxxx #5212
    Hát nagyon nehéz a 2 játékot így összenézni. Én csak saccolom a te stílusod és a tapasztaltak alapján. De kitudja. Én nem néztem semmit róla, nem is mondtak semmit. Nem tudom.
    Brutál változó.

Csak F-et az különbözteti meg a többiektől, hogy nagyon alattomos, és könnyű hibázni. És mire kitanulod a 3 fázist, amiből az első a legnehezebb szerintem, akkor is gecisok idő. 3 alakjáig elsőre el is kell jutni.

Még nameless-el is csak a szenvedés van, holott anna 2 alakja van, amiből az egyik az easy.

És télleg idegbeteg a boss.

Rohadjak meg, a Bloodbore főboss jut nekem mindig eszembe a mozgásstílusáról.
    Pláne a phase 3.

Nem tudom.
    Csak azt hogy kurva jó mozi lesz, és élőbe akarom látni. Sok sikert! :)
  • LBandi77
    +4 hatodik próba? Az szép akkor.
  • Myselor
    NITO,ő volt az :DD

• Ulthane
    Nem tudom mennyi lesz. Lehet sokkal több. Az a büdös csontvázkoponyás fasz a DaS-ban, valami N betűs, az is hogy szivatott. Abban is volt vagy 6 órám. Csak a trükkre kellett rájönni. Az volt öt óra. Utána egy óra finomítgatni a dolgot, és megvolt!
  • darkSectorxxx #5208
    Fasza voltál valóban. :)
    de nagy makk volt hogy a kutya nem védte be a kicsit amíg ütöd, ha neked megy az idő alatt mint nálam akkor nem ment volna 6.-ra.

BB-t nem próbáltad 4k-n? Azt is ugyanúgy fel kéne húzza, mint ezt.alap mind a 2.

Amúgy én alig várom hogy a csajjal megmérettess! :) Huh, ilyen alaphangon 2-3 óra szenvedés meglesz, ng+4-ben.
    És ez úgy ha segítenek vagy nézel youtube-ot.

Én legalábbis ennyit teszek meg fogadásban. :)
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.11.16. 09:21:28
  • Ulthane
    Nahh, tegnap lenyomtam az első bosst a DLC-ben, még Darky-nak is tátva maradt a szája. Összesen hat próba volt, három tegnap, három tegnap előtt, hatodikra ment. Faék egyszerű volt. A nevét nem tudom, a nagy farkas azzal a faszjancsival.

Az utána lévő terület iszonyat BB-feeling, és leesik az állam, annyira jól néz ki! Egy ilyen minőségú BB2-t, 4K támogatással azonnal vennék, collectorban!
  • darkSectorxxx #5206
    2:00-tól! Aki még nem élt ilyet át, az szerintem hazudik. :D

• darkSectorxxx #5205
    Dark Souls III + DLC - NG+0 - Part 1 - No HUD - SL-001 - Character 2
  • darkSectorxxx #5204
    Ja de előbb kimerül a paletta mint ha én később érnék a végére, úgy értem. :)
  • LBandi77
    Én nem unom meg,mindíg mást próbálok ki.
  • darkSectorxxx #5202
    Hát akikkel eddig összehozott a sors, még annyit sem feltétleznék róluk hogy emberek, nemhogy éreznek, vagy gondolkodnak. :)
  • darkSectorxxx #5201
    Igazából mivel játszok én, még a címét sem tudom kívülről....:D
  • darkSectorxxx #5200
    Hát figy játszottam eddig 170 órát, és semmit nem tudok még a játékról, képzeld el hogy ti 70-100 óra alatt eléritek a kiismerést és megunjátok a játékot. :)

Nekem mindig tovább tart, és ez miatt tovább marad érdekes a játék. :D Beosztom magamnak. :D
  • Ulthane
    Várj, félreértesz. Nem alázatról beszélek, megalázásról. A kettő nem ugyanaz! Azaz, én nem köszönök neki, hanem azt üzenem, gyere faszparaszt, arra nem vagy méltó, hogy a kezem felemeljem rád. Vágj le, ha jólesik, oszt lépj tovább!

Aztán pofára esik, mert azt hiszi, hogy majd most ő hűde megmutatta, mekkora király magicben meg bloodban meg kurva anyjában. viszont úgy megy majd el, hogy ezt egy ötéves is megcsinálta volna helyette...
    Utoljára szerkesztette: Ulthane, 2016.11.14. 13:04:09
  • Myselor
    darknak annyi a játék hogy rohan fogpiszkával és esetleg felvesz valami szebb armort szalad gyűjtöget és azt soha nem használja mert minek és minél gyorsabban le akarja táncolni a bossokat ennyi.más nem is érdekli:D
    Utoljára szerkesztette: Myselor, 2016.11.14. 13:00:50
  • LBandi77
    Van olyan is hogy láthatatlan leszel bizonyos ideig.
  • LBandi77
    Varázslat Darky megtévesztés.viccet félretéve tudsz olyat varázsolni hogy tereptárgy leszel minden pàlyán más,hordó ,láda,fa,stb.és tudsz mozogni is közben.
    Különben hihetetlen számomra hogy ennyit játszottál vele de a fogpiszkálón kívül semmit még csak ki sem próbálsz.
  • darkSectorxxx #5195
    Miaz hogy álcáztad magad? hogyan?
    Nem mintha ez segítene az én gondomon. :D
  • Amiga
    Erre mondjuk azért lehet oka, mert pl. DS3-ban én azzal szivattam meg egy invader-t, hogy hordónak álcáztam magam és elbújtam egy elég jó helyre, ahová gyk. csak véletlenül lehet beesni és belátni se nagyon lehet.
    Aztán kb. húsz percig néztem, ahogy időnként elszaladt a közelemben, egyre csak keresett, amíg fel nem adta...

De BB-ben egyébként tényleg megadják egymásnak a tiszteletet pvp-ben, DS3-ban ez valahogy nem köszönt olyan markánsan vissza. Talán mert BB-ben eleve "vagy valaki", egy Hunter, valahogy ez az Ashen One a DS-ben nem adja ugyanazt a tartást. A BB végső soron a hunterekről szól, nem hiába ez a DLC címe is. És szerintem a játékosra is átragad, hogy ő most huntert alakít és ez kicsit a játékstílusát, jellemét is átitatja.
  • darkSectorxxx #5193
    Viszont a DAS 3 DLC főboss messze a legszebb amit láttam eddig, nem csak grafikára értem, télleg le a kalappal, kitettek magukért és nem egy mozgásban szinte ugyanolyan skinezett boss.
  • darkSectorxxx #5192
    Nem egyre gondolunk most. A harc nem rajtam múlik, karakterépítés, trükkök, helyszín, mobok függvénye.

Tudod mi múlik a tudásomon a Mortal Kombat.
  • darkSectorxxx #5191
    Igen, képzelem lelkileg mennyire megviseli azt a faszgeci parasztot, aki aközbe pl letámad, hogy te köszönni akarsz harc előtt.

Hidd el, sokan annyit éreznek az alázatból, hogy ingyen soul.
    Rég nem a tiszteletről szó.
  • Ulthane
    Bloodborne bameg, világ legjobb játéka. Örökké imádni fogom!

Vesszek meg ma kipróbálom 4K+Pró kombón, hogy ott vajon szebb-e. Ha igen, megyek, és tolom, még a DaS3 DLC-t is félbehagyom.
  • Ulthane
    Ez kurva jó!

Állat lehetett. Látod. az elméletem működik.
  • Amiga
    Erről az jut eszembe, amikor BB-ban a Nightmare-szintre kerültem, miután kinyitottam a Lecture hall-ban az ajtót. És ott ugye alapból szól a csengő és betörhetnek a játékodba. Én meg ott álltam a barlang végén és kicsit elkeseredtem, mert volt nálam egy csomó blood, de a karakter egyébként totál kimerült volt, már gyógyítani sem tudtam magam.

Szóval amikor jött az invader és meghajolt felém, csak letettem a kontrollert és néztem elkeseredve, mert tudtam, hogy végem. Az invader meg odajott, egész közel, és mikor látta, hogy nem mozdulok, meghajolt megint és eltűnt. Talán azt hitte, hogy nem vagyok a gépnél és nem akart így bántani, vagy megértette, mi a szitu. Minden esetre számomra ez elég különleges élmény volt, és el is jutottam ezután a lámpáig és kimentettem a karakteremet a rengeteg blood-dal.

Utoljára szerkesztette: Amiga, 2016.11.14. 10:09:03
  • Ulthane
    Van egy remek alázási lehetőség az invadereknél. Jön az invader, és fogod, leülsz elé, és nem mozdulsz. Nem nagy művészet egy mozdulatlan harcost agyonverni. :-D

A faszparaszt azt hiszi, hogy majd nekiállszt és harcolsz, és hű de ügyes, mert ugyan küzdöttél, de ő volt a jobb. És pont ezt az élményt veszed el tőle ezzel.
  • Amiga
    Őőőő, hát ez hogy múlhatna a te tudásodon, a játék kompetitív része az ellenfélen múlik, aki nem kiszámítható, mivel egy másik ember.

Ettől még lehet pvp build-et építeni és tanulni trükköket, de természetesen ez nehezebb, mint egy boss-harc. CoD-ban is mindig van nagyobb hal, és itt is. Sok pvp-csatát megnyertem már hostként és támadóként is, és van olyan ismerősöm, akit az egész játékból kizárólag a pvp érdekel, de megértem, ha téged inkább frusztrál. Engem is sokkal jobban érdekel a single ezekben, BB-ben szerintem nem is voltam támadó sose.
  • darkSectorxxx #5185
    Magyarul ez az ivade nem a te tudásodon múlik, nekem ez nem tetszik.
  • Amiga
    Amúgy nem kell egyetlen fegyverért sem invadelni, mert farmolással minden covenant item kinyerhető, amiket fegyverre lehet váltani.

De amúgy szívesen bejövök coopolni bárkihez, ha szeretné.
    Utoljára szerkesztette: Amiga, 2016.11.14. 09:01:35
  • Amiga
    Az invading egyetlen dologról szól, és ez a host elpusztítása.

A többiekkel nem kell foglalkozni, egyszerűen be kell csalni őket a mobok közé, vagy olyan helyzetben kell támadni, amikor mással is el vannak foglalva. Adott esetben mások is csatlakoznak a támadáshoz, de a lényeg az, hogy egyszerűen rá kell menni a főnökre és legyakni, akár a védőinek a gyűrűjében is.

Nekem már elég sokszor sikerült, tény, hogy nem olyan, miont egy bossharc, egyszerűen és célirányosan kell ezt megoldani, ismerve a pályákat és tudva, hol vannak az erősebb mobok, vagy egyszerűen kihasználva egy szakadékot, mérgező tavat, egyéb terepviszonyokat.
  • darkSectorxxx #5182
    Hát ezaz, nincsen ballance, akkor azé tudok mindenkit legyepálni. :D
    ha engem támadnak.
    Akkor ez inkább amolyan L4D szerű ivade lenne, amikor te egy "MOB" vagy végülis.
    Csak itt az a baj, hogy a legtöbb helyen nem elég a mob, vagy kicsik, lassúak, gyengék, és nem megy a ballance. :)
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.11.13. 15:05:52
  • LBandi77
    Neked sem amikor téged támadnak be.
  • darkSectorxxx #5180
    De a főmuftinak nem. :P
  • LBandi77
    Dark a segítőknek is -30℅-hp val vannak és felezve van a flaskák száma is.
  • darkSectorxxx #5178
    Ja ezt mondom nem a multiról mondok le, csak arról hogy én egymagam bemenjek bárkihez is.
    Megpróbálom. :)
  • LBandi77
    Coopoljunk csinálj új karaktert amit tegnap láttál az 1,5 órás karakter volt,és akkor bemegyünk arénába,meg pontiff után fogadjuk a kedves invadereket,úgy lenne buli ha egyformát csinálnánk,meglátod nagy buli.