5896
-
-
#5335 Megpróbáltam magamnak egy emlékezet alapján felállított kis térképet csinálni a boss-okhoz, remélem jól csináltam, de javítsatok, ki ha tévednék valamiben....
A fekete egyértelmű.
A piros, az hogy egy adott boss-hoz mielőtt bemész, kit kell megölni.... a zöld értelemszerűen azok a boss-ok, akiket kötelezően meg kell ölni... :)
Jól rajzoltam le? :D
-
#5334 :D -
LBandi77 #5333 Olyan nincs hogy szerencse,elsőre 1 ütés kellett volna neki,akkor az balszerencse?Nem akkor kikaptam ,most nyertem. -
#5332 Hát még csak a Horizon-on jár az eszem. :D -
#5331 Gratula, de tudod hogy ez szerencsén múlt. :D -
#5330 Hu kösz látod erről lemaradtam. :) -
#5329 Niohra kiégeted magad? :D
Pedig ott lesz vagy 30 boss :D -
LBandi77 #5328 https://youtu.be/kbFGSdDO6Sg
Csak neked Darky. -
#5327 Végre ma Prince becsókolt, mára pihenek és majd holnap inkább Friede, ma kicsit jó volt edzeni, 1-2 órát vele, majd holnap kipihenten. :D -
Ulthane #5326 Példának említeném Rom-ot, a buta pókot! -
#5325 Ja fasza lesz már nagyon várom. :D -
#5324 Inkább csak a sikolya. A Bloodborn óta nagyon ráálltak erre, hogy minden boss fülsértően üvöltsön :D -
LBandi77 #5323 https://www.youtube.com/watch?v=igomOLwqsV0
Az ott a végén a bloodborne-ba való inkább. -
#5322 + LBandi:
Ez még ami beted. :D
101. végigjátszás. :D
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2017.01.19. 22:12:03 -
Ulthane #5321 Ez klassz. Azt mondja a csavo, tobb mint 70szer tolta mar vegig a jatekot, ki kellett talalnia valamit, ami szorakoztatja. :) -
#5320 Jó az is néha kell pihi.
Amúgy ha addig nem is de a második dlc-kor tuti újra felveszem a fegyvert, csak félek hogy a Horizon elcsábít majd. :D -
LBandi77 #5319 Még nem,a tesóknál hagytam egyenlőre.Most kiveszem a platinát,invadelni kell nem keveset,ezzel szórakozom. -
LBandi77 #5318 Ez is szép,ezért imádom ezt a játékot. -
#5317 -
#5316 Ja úgy igen, ez orvosi eset. :)
Nekem is majd kellene lerendeznem ezt a LV1-ezést csak mostanában valahogy nehéz időt szakítanom, de ami késik az nem múlik.
Gondolom neked megvan már az only bow nem? -
#5315 -
LBandi77 #5314 De akkor is ki az az elmebeteg aki ezzel szórakozik. -
#5313 Hogyne, ez időzítés kérdése, én is meg tudnám csinálni.
Ezekszerint észrevette hogy a parry-hez nem kell szembe állni, és azután lényegébe nem nagy téma mert ugyanúgy csak időre megnyomja a parry-t. :) az emo meg gondolom kipróbálta melyik mozdulathoz van ideje míg feláll, azért ez annyira nem hihetetlen, mondjuk a fegyvereket váltogatni az szerintem elég zavaró dolog de a többi nem annyira vészes. :) -
LBandi77 #5312 Sírok Darky.Van ilyen?
https://www.youtube.com/watch?v=qJJlLR1qCr4 -
#5311 Haver végzett NG5+ -ban a BB-al, most indult nemrég a Das3-ban. Szopni tudni kell. :D -
#5310 Szerintem ott nem feltétel a vásárlás. A vásárlás ha jól emlékszem az Irina történetszálhoz kell.
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2017.01.09. 20:05:47 -
LBandi77 #5309 Érdekes én semmit nem vettem tőle csak megöltem és megkaptam a kardot,más kérdés hogy az a kard csak a mazohistáknak jó,mert csak akkor sebez vagy erősíti a többi cuccot ha 90℅ mínusz a hp. -
#5308 Buktad ja. Én is ugyanezt tettem, csak NG+-ban jutottam hozzá a kardhoz:) -
Fronsac #5307 Tudnátok segíteni? Meg szerettem volna szerezni a Morion Blade-et, ezért megvettem Orbeck összes varázslatát, és megszereztem az Ash-ét. Oda akartam adni Yuriának, de elvileg előbb kellett volna megkérnie hogy öljem meg Orbeck-et. Akkor most bukott a Morion Blade-em? xDDD -
#5306 Ja el is hiszem
:D -
LBandi77 #5305 Olyanokat csinál hogy beszarás,egy darabig azt csinálta hogyha megütötték akár egyszer is akkor új karaktert csinált és addig próbálta amíg sikerült neki bekapott ütés nélkül végigvinni.Most meg sl1 speedrun volt 2 óra 45 perc, beszartam. -
#5304 Az durva....bár ha run-olsz akkor nem nagy szám. -
LBandi77 #5303 Tegnap néztem 1 youtube-er faszit, az 500. végigjátszása volt.Ebbe nem számít bele ha időközben abbahagyta valamiért,azt a karaktert. -
#5302 Pontosan, ezért mentem el a fejlődés végéig. :) NG7+ bár már 8+-ban vagyok de 7+-ig legalább. -
#5301 NG+ a legkönnyebb fokozat a játéknak, hiszen akkor normál esetben túl vagy még tápolva az ellenfelekhez képest. NG+3 környékén érnek utol és kezd érzékenyebbé válni a téma, ami NG+7 körül tetőzik. Onnantól már egálban megy végig a játék. -
#5300 Ja igen így értve az, a NG+-tól kezdve az.... :) -
#5299 Csak akkor, ha nem élvezi. -
Ulthane #5298 Nem, szerintem ez két külön dolog. Adott egy játék, amit annak leehtőségeivel végignyomsz, ami így is elég nehéz. Az összes többi ilyen "kihívás" már csak önszivatás szerintem. -
#5297 Hát gondolod te, de másnak ez kihívás, akkor miért nyomtad le a Dark Souls-okat? :) Mert az is ugyanez. :)
Abban mondjuk egyetértek hogy szenvedést is okoz, de jó értelemben. :)
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.12.05. 23:33:59