5896
-
Ulthane #5296 Ez nem kihivas, Darky, a kihivas az, ha megmaszod a Mount Everestet.
Ez ertelmetlen onsanyargatas. -
#5295 Hát sokak szerint nem, ez csakis annak lényeges aki nekiáll.
Értelme csak azoknak van akik kíváncsiak hogy vajon vannak-e annyira kemények hogy akár level 1-ben is megoldják a dolgot, nehezebb még a NG8+ tól is amit HUD nélkül vittem végig. :D
Mindez attól van, hogy faszán limitálva vagy miket használhatsz, mekkorákat sebzel és a staminád+életed, mit enged meg. :)
Kihívás, csak ennyi a lényege....persze ez nem azt jelenti hogy másnak is meg kell próbálnia, ahogy a NG7+ legutolsó szintet sem fontos megoldani. :)
Én csak simán élvezem, és annyit csináok, addig, amíg még élvezem. :) -
Ulthane #5294 Szerintem ennek a lvl egyezesnek semmi ertelme. -
#5293 Ja kemény, de itt hálisten nem randomság van, mint a patinál, vagy Dancer-nél, itt csak az a baj, ha figyelmetlenkedek.
Most 2 támadás okoz nagy gondot, de most reggel eszembe jutott mit kellene csinálnom majd :D
Megpróbálom este, mondjuk 2 képet is kell majd szerkesztenem, mert megígértem havernak, de marad idő a kishercegre is :)
Főboss is a fejemben van már, és agyalok közben azon is, hogy majd hogy csökkentsem a hibakockázatot majd, a gondot majd az okozza, ha a szúrása 1hit kill. Majd ez lesz a legfontosabb kérdés.
Ha a szúrása 1hit kill-es, akkor ja a kockázat nő.
De még így is stabilabb a koncepcióm, taktikám, mint egy Nameless ellen. Na ott gebasz lesz.
Meg kutyimutyi.
Most filózok hogy legyen.
Vagy Cilinder, Nameless, Kutyi, Friede vagy Nameless, Kutyi, Cilinder, Friede legyen a sorrend....
Igazából a 2. opción filózok igazából.... de nem tudom. -
LBandi77 #5292 Mondtam hogy nem sétagalopp,a főnökre nagyon kiváncsi leszek. -
#5291 Hu basszus, tegnap annyira fáradt voltam, szopóka volt ez a Prince :)
Na remélem ma meglesz.
De mára már kiokoskodtam hogy ússzam meg a kritikus támadásokat.
Érdekes, azt hittem mindenki ellen van taktika, de nem, nem elég jó, de ebben a level 1-ben rákényszerít a játék. :D -
#5290 Ha valaki unatkozna Level 1-ezés Das3-ban..... (Prince BF) -
#5289 Fuck Yeah :D
Double K.O.
-
#5288 Tegnap elnyúlt a coop, szóval ma lesz folytatás. :D -
#5287 Alap, nekem már csak 2 bajom lesz boss terén.
Itt a patkány, meg a Wolf, a többitől egyeltalán nem félek, csak ezen a 2-őn legyek túl már végre. -
LBandi77 #5286 Neked,az simán fekszik,pár óra max. -
#5285 Jujj izgi lesz. :D
Az sokkal nehezebb mint a főboss. :D -
LBandi77 #5284 A név nélküli. -
#5283 Ja, szopatós volt nagyon. :)
Következő áldozat ki lesz? -
LBandi77 #5282 Köszi.éjfél körül döglött meg,életem leghosszabb from küzdése volt. -
#5281 Lbandi, itt is gratulálok, végigvitted! :)
Most már csak a maradékokat kell pótolni. :D
Én visszanézem, mert véletlen bealudtam pech-emre, bár nem tudom hány órakkor ölted meg....mikor felébredtem és írtam. :D -
LBandi77 #5280 Mind a 2 bossra jó a dark,lovagokra nem tudom. -
tutyimutyi2 #5279 High wall of lothricban hat valamire a dark sebzés mondjuk a lovagokra avagy a bossra? -
LBandi77 #5278 Mindent jól írtál,egyedül a fegyvereknél van még az A után S rank is,bár nagyon ritkák.És igen a lila felhő dark sebzés, nem mindenkire hat. -
tutyimutyi2 #5277 Új játékosként lenne 1-2 kérdésem.
A fegyvereknél hogy működik az attribute bonus-os rendszer? minél közelebb van a betű az A betűhöz annál több bonusz sebzést kap a fegyver vagy valami ilyesmi?
A high wall of lothric-nál a Mimic ből szerezhető balta mutatja hogy sebzésen kívül van még 100-as dark sebzése is az csak bizonyos fajta ellenségek ellen jelent plusz sebzést avagy az ellenfél megcsapásakor a lila felhőn kívül nincsen semmi szerepe? -
#5276 -
#5275 Igazából a mai napom ez a ~4 óra smemit nem ért amit ma csináltam a Das3-ba.... -
#5274 Ez a szép ebben, ti tudjátok, más nem.
Rengeted pro feltesz level 1 no damage bossfightokat, azt se tudatosan csettintésre nyomják, hanem akár napokig próbálják mire összejön.
Olyan mint a cod-ba a fragmovie, azt hiszik sokan mert 1-2 honapba véletlen összejön valami akkor azt a játékos bármikor tudja reprodukálni, de nem.
Lobos se isten kurvasok próba kell neki is mire elér oda a célba, csak neki a fanatizmusa, kitartása, akaratereje nagyobb. :) -
#5273 Ja én magamhoz képest teszek kihívásokat, persze neten, youtube-on több a pro. :)
Nálam jobb. Fanatikus. -
#5272 na grat :D szép volt és örülök hogy végülis erre a véleményre jutottál:) -
LBandi77 #5271 És persze nem lvl1-en. -
LBandi77 #5270 Ha megbeszéltük volna akkor sem sikerül így. -
LBandi77 #5269 Akik pénzért játszanak. -
#5268 Nem muszáj persze, de a no dmg végigjátszást 1% hp-val szokták tolni, gyűrűvel, cast-al 75% + dmg-t lehet elérni. Ugye nem mindegy meddig kell kitartani. -
#5267 :-))) -
#5266 LBandi Coop elköszönés? :DDDDDDDDDD
Durva mert nem volt összebeszélés ezügyben, tök véletlen volt! :D
-
#5265 Ez meg vicces volt. :)
-
Majd a többit holnap, azaz ma este. :D
-
#5263 Hát Gratula itt is.
A DLC azért kevés mert 2-é lett szabdalva... :D -
Ulthane #5262 Na, Friede halott.
Streamen visszanezheto, 12:40-tol indul. Eletem jateka volt, 16:44-nel meg eletem mazlija.
A DLC botranyosan gyengere sikerult, nem a nehezsege, a tartalma. A foboss viszont a legszebb From-boss volt az osszes kozul!
Utoljára szerkesztette: Ulthane, 2016.11.24. 22:29:16 -
#5261 Én azt mondom semmit nem számít szerintem az idő meg a próbák szám.
mert én is full ugyanugy ugyanazzal a taktikával Deacon-t elsőre nem tudtam 20-30-ból megölni, elveszett a mentésem, utána oda mentem ugyanúgy és elsőre ment. :D
Nagyon szerencsefüggő. Kell a tapasztalat, meg emberi tudás, de a szerencse 50%-ban szükséges. -
Ulthane #5260 Nem kérdés, hogy meglesz, bár még egy pár próbám lesz benne. :) Most tartok olyan 60 körül, de az első két fázist gyakorlatilag bármikor letolom, a harmadikat kell még kicsit jobban kiismerni.
-
#5259 meglesz az ulthanito :D ne add fel mostmár -
Ulthane #5258 A lényeg az, hogy most már élvezem ezt a Friede-t. Legjobban a faterját, akit levágok pár másodperc alatt. A kis füstös Friede is hamarosan megkapja az análzsírt, már csak kis gyakorlás kérdése, s leverem az egyetlen tripla bosst a From-tól. Hehehehe. -
#5257 Ránézek majd... :)