5896
ds35d07c.gif
  • Ulthane
    Ez nem kihivas, Darky, a kihivas az, ha megmaszod a Mount Everestet.

Ez ertelmetlen onsanyargatas.
  • darkSectorxxx #5295
    Hát sokak szerint nem, ez csakis annak lényeges aki nekiáll.
    Értelme csak azoknak van akik kíváncsiak hogy vajon vannak-e annyira kemények hogy akár level 1-ben is megoldják a dolgot, nehezebb még a NG8+ tól is amit HUD nélkül vittem végig. :D

Mindez attól van, hogy faszán limitálva vagy miket használhatsz, mekkorákat sebzel és a staminád+életed, mit enged meg. :)
    Kihívás, csak ennyi a lényege....persze ez nem azt jelenti hogy másnak is meg kell próbálnia, ahogy a NG7+ legutolsó szintet sem fontos megoldani. :)

Én csak simán élvezem, és annyit csináok, addig, amíg még élvezem. :)
  • Ulthane
    Szerintem ennek a lvl egyezesnek semmi ertelme.
  • darkSectorxxx #5293
    Ja kemény, de itt hálisten nem randomság van, mint a patinál, vagy Dancer-nél, itt csak az a baj, ha figyelmetlenkedek.

Most 2 támadás okoz nagy gondot, de most reggel eszembe jutott mit kellene csinálnom majd :D

Megpróbálom este, mondjuk 2 képet is kell majd szerkesztenem, mert megígértem havernak, de marad idő a kishercegre is :)

Főboss is a fejemben van már, és agyalok közben azon is, hogy majd hogy csökkentsem a hibakockázatot majd, a gondot majd az okozza, ha a szúrása 1hit kill. Majd ez lesz a legfontosabb kérdés.

Ha a szúrása 1hit kill-es, akkor ja a kockázat nő.
    De még így is stabilabb a koncepcióm, taktikám, mint egy Nameless ellen. Na ott gebasz lesz.
    Meg kutyimutyi.

Most filózok hogy legyen.

Vagy Cilinder, Nameless, Kutyi, Friede vagy Nameless, Kutyi, Cilinder, Friede legyen a sorrend....

Igazából a 2. opción filózok igazából.... de nem tudom.
  • LBandi77
    Mondtam hogy nem sétagalopp,a főnökre nagyon kiváncsi leszek.
  • darkSectorxxx #5291
    Hu basszus, tegnap annyira fáradt voltam, szopóka volt ez a Prince :)

Na remélem ma meglesz.
    De mára már kiokoskodtam hogy ússzam meg a kritikus támadásokat.

Érdekes, azt hittem mindenki ellen van taktika, de nem, nem elég jó, de ebben a level 1-ben rákényszerít a játék. :D
  • darkSectorxxx #5290
    Ha valaki unatkozna Level 1-ezés Das3-ban..... (Prince BF)
  • darkSectorxxx #5289
    Fuck Yeah :D

Double K.O.

• darkSectorxxx #5288
    Tegnap elnyúlt a coop, szóval ma lesz folytatás. :D
  • darkSectorxxx #5287
    Alap, nekem már csak 2 bajom lesz boss terén.
    Itt a patkány, meg a Wolf, a többitől egyeltalán nem félek, csak ezen a 2-őn legyek túl már végre.
  • LBandi77
    Neked,az simán fekszik,pár óra max.
  • darkSectorxxx #5285
    Jujj izgi lesz. :D
    Az sokkal nehezebb mint a főboss. :D
  • LBandi77
    A név nélküli.
  • darkSectorxxx #5283
    Ja, szopatós volt nagyon. :)

Következő áldozat ki lesz?
  • LBandi77
    Köszi.éjfél körül döglött meg,életem leghosszabb from küzdése volt.
  • darkSectorxxx #5281
    Lbandi, itt is gratulálok, végigvitted! :)

Most már csak a maradékokat kell pótolni. :D

Én visszanézem, mert véletlen bealudtam pech-emre, bár nem tudom hány órakkor ölted meg....mikor felébredtem és írtam. :D
  • LBandi77
    Mind a 2 bossra jó a dark,lovagokra nem tudom.
  • tutyimutyi2
    High wall of lothricban hat valamire a dark sebzés mondjuk a lovagokra avagy a bossra?
  • LBandi77
    Mindent jól írtál,egyedül a fegyvereknél van még az A után S rank is,bár nagyon ritkák.És igen a lila felhő dark sebzés, nem mindenkire hat.
  • tutyimutyi2
    Új játékosként lenne 1-2 kérdésem.
    A fegyvereknél hogy működik az attribute bonus-os rendszer? minél közelebb van a betű az A betűhöz annál több bonusz sebzést kap a fegyver vagy valami ilyesmi?
    A high wall of lothric-nál a Mimic ből szerezhető balta mutatja hogy sebzésen kívül van még 100-as dark sebzése is az csak bizonyos fajta ellenségek ellen jelent plusz sebzést avagy az ellenfél megcsapásakor a lila felhőn kívül nincsen semmi szerepe?
  • darkSectorxxx #5276
  • darkSectorxxx #5275
    Igazából a mai napom ez a ~4 óra smemit nem ért amit ma csináltam a Das3-ba....
  • darkSectorxxx #5274
    Ez a szép ebben, ti tudjátok, más nem.
    Rengeted pro feltesz level 1 no damage bossfightokat, azt se tudatosan csettintésre nyomják, hanem akár napokig próbálják mire összejön.

Olyan mint a cod-ba a fragmovie, azt hiszik sokan mert 1-2 honapba véletlen összejön valami akkor azt a játékos bármikor tudja reprodukálni, de nem.

Lobos se isten kurvasok próba kell neki is mire elér oda a célba, csak neki a fanatizmusa, kitartása, akaratereje nagyobb. :)
  • darkSectorxxx #5273
    Ja én magamhoz képest teszek kihívásokat, persze neten, youtube-on több a pro. :)

Nálam jobb. Fanatikus.
  • Myselor
    na grat :D szép volt és örülök hogy végülis erre a véleményre jutottál:)
  • LBandi77
    És persze nem lvl1-en.
  • LBandi77
    Ha megbeszéltük volna akkor sem sikerül így.
  • LBandi77
    Akik pénzért játszanak.
  • MerlinW
    Nem muszáj persze, de a no dmg végigjátszást 1% hp-val szokták tolni, gyűrűvel, cast-al 75% + dmg-t lehet elérni. Ugye nem mindegy meddig kell kitartani.
  • Amiga
    :-)))
  • darkSectorxxx #5266
    LBandi Coop elköszönés? :DDDDDDDDDD

Durva mert nem volt összebeszélés ezügyben, tök véletlen volt! :D
  • darkSectorxxx #5265
    Ez meg vicces volt. :)

• darkSectorxxx #5264

Majd a többit holnap, azaz ma este. :D
  • darkSectorxxx #5263
    Hát Gratula itt is.
    A DLC azért kevés mert 2-é lett szabdalva... :D
  • Ulthane
    Na, Friede halott.

Streamen visszanezheto, 12:40-tol indul. Eletem jateka volt, 16:44-nel meg eletem mazlija.

A DLC botranyosan gyengere sikerult, nem a nehezsege, a tartalma. A foboss viszont a legszebb From-boss volt az osszes kozul!
    Utoljára szerkesztette: Ulthane, 2016.11.24. 22:29:16
  • darkSectorxxx #5261
    Én azt mondom semmit nem számít szerintem az idő meg a próbák szám.

mert én is full ugyanugy ugyanazzal a taktikával Deacon-t elsőre nem tudtam 20-30-ból megölni, elveszett a mentésem, utána oda mentem ugyanúgy és elsőre ment. :D
    Nagyon szerencsefüggő. Kell a tapasztalat, meg emberi tudás, de a szerencse 50%-ban szükséges.
  • Ulthane
    Nem kérdés, hogy meglesz, bár még egy pár próbám lesz benne. :) Most tartok olyan 60 körül, de az első két fázist gyakorlatilag bármikor letolom, a harmadikat kell még kicsit jobban kiismerni.

• Myselor
    meglesz az ulthanito :D ne add fel mostmár
  • Ulthane
    A lényeg az, hogy most már élvezem ezt a Friede-t. Legjobban a faterját, akit levágok pár másodperc alatt. A kis füstös Friede is hamarosan megkapja az análzsírt, már csak kis gyakorlás kérdése, s leverem az egyetlen tripla bosst a From-tól. Hehehehe.
  • darkSectorxxx #5257
    Ránézek majd... :)