5896
-
#1728 Hát így nekem nem ugrik be név alapján a terület, de ha kicsit pontosítasz, vagy pofon egyszerű én is jórészt a twitter-t most megcsináltam, egyrész hogy twitch-el összekössem, valamint hogy win10-en van egy app.
Fogom kifényképezem amit kell. És 2 gombnyomással ráküldöm twitter-re, és az azonnal ott van pécén. Nem kell baszakodni a pendrive-al.
Eddig sem értem így utólag hogy miért nem használtam.
Face-re is engedi kitenni, de az azért nem ennyire kényelmes, meg oda nem szemetelek, még ha utána esetleg törölhetném is.
Szóval ha picit pontosítasz, szerintem megoldjuk. :) -
LBandi77 #1727 Én -
#1726 a tornyot? a tower key 20k soul az árusnál -
Ulthane #1725
Itt is belehajszolás lesz a platinába, mint a BB-mél? -
#1724 Szerintem mindenki -
Ulthane #1723 Valaki lesz, aki nekimegy az NG+-nak?
Kérdés: a shirne "felett" kint a domboldalban van egy rácsos ajtó, azt mi nyitja ki? A shrine-ból kell kimenni oda. -
#1722 De úgy értem, amíg nem látom esélytelennek, értem hogy erősebb vagyok vele, de nem szükséges egyelőre. :D
Level uppolok, meg az élettöltőket.
Fegyóm +2-es asszem, ez elég most. -
#1721 jaja ez nagyon kemény:) megvan de még nem próbáltam ki -
#1720 igen azok :D -
#1719 értem.:) az kemény -
#1718 Úúúú gyerekek, ezt a fegyvert nézzétek (spoiler mentes) 2:30 -tól a lényeg
Utoljára szerkesztette: Kandurex, 2016.04.15. 08:10:32 -
LBandi77 #1717 Elég sokáig 3-as marad az elején nem nagyon dobálják a jó köveket,de később amikor már nem nagyon kell szinte minden mob large titant dob. -
Ulthane #1716 Én eddig egy embert se használtam még. :)
Itt tartok:
11:30h, lvl 34, Katana 2+, estus 6 lvl1+, az erdő, ahol a mocsár van a gombákkal, és a karós gecikkel. 3 boss fekszik, tegnap ment le a fa.
Utoljára szerkesztette: Ulthane, 2016.04.15. 07:57:21 -
Ulthane #1715 A bordó hátú gecik? -
LBandi77 #1714 Az egyik boss csak kb. 10.-re sikerült, mivel elfogyott az ember ott maradtam segédkezni visszaszereztem kb 20 embert,utánna meg a sima mobok csinálták meg a seggem. -
#1713 hát a lovag barátaink az elején is szépen dobálnak utána már azért könyebb lesz:) -
Ulthane #1712 Van, csak baszott nehéz megtalálni a fejlesztős itemeket. Most szedtem össze pár titanic shardot, de még ezzel is csak level 3+ lesz a katanám. Az még lófasz. -
Ulthane #1711 Nekem 6 van csak, és +1-es, szóval ne panaszkodj. Bakker, te mennyit játszol? Egész nap? :) -
#1710 de fejleszd a fegyveredet mert van értelme :D -
#1709 én is nagyon bírom őket.állat kis lények :D -
#1708 persze hogy lehet nekem 11flaskem van és +7es nekem is,én is most vagyok ott ahol te de még pontiacot nem csaptam le xd -
Ulthane #1707 Nem nagy, ettől függetlenül nem tudod megcsinálni. :) Én próbáltam már a videó előtt is, a videó után is, nekem nem megy. -
#1706 Amúgy a fegyómat azért nem fejlesztgettem nagyon, mert még nem igazán láttam értelmét, majd kíváncsi vagyok mennyi ideig lehet elmenni aránylag kevés uppolással.
Mert eddig még ha sok halállal is de működik. :D
Tegnap ezeket a "HUNTER"-eket meguntam, azt kicsit már változtattam náluk a technikán, így az sem nehéz már. :D -
LBandi77 #1705 Amikor majd lifteket használsz menet közben nézelődj néha van kiszállási lehetőség félúton. -
#1704 Terminátor bazze' -
SlickAdam #1703 Sullivan apánk Pontiac-ot vezet!!!
9. boss is bevegeztetett. ez is najszos volt szerencsere, bar 4.-re ez is meglett hajnal 2-kor egy zombimodban (elözö este 2 ora alvas) atveszelt nap vegen... ja es most nezem... LOAL. elötte kovacsnal nezelödtem es veletlenul egy szaros Long Sword+2-es volt beteve vegig. hahaha fel se tunt a csipas szemeimnek
helyszin:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Irithyll of the Boreal Valley
név:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Pontiff Sulyvahn
vidijo:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
státusz:
- 21 óra 45 perc
- Level 56
- 10 db Estus+7
- Irithyll Straight Sword+3 -
#1702 Mindezt mozgásban!
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
#1701 Ja és ezt nem hagyhatom ki!
Imádom, ez a 3. ilyen szörny a játék során amit találtam. :D
Egyszerűen ez a legdurvább amit eddig mutatott a játék. Kedvencem.
CRYSTAL LIZARD: (ezt a 2.-at sikerült lebénítani és hasbadöfnöm, ezt a pillanatot örökítettem meg, mikor már kihúzta a kardot. :D)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.04.15. 01:37:54 -
#1700 Amúgy átnyomatom minden napi videót a youtube-ra...:D
Itt a profilomnál jobbra van egy DS3 kép, arra kell kattintani csak ha érdekel téged vagy bárki mást. :)
Most ma volt a 3. rész, egyelőre csak a keddi első adag van fent, de holnapra elvileg mindet fel tudom rakatni. :D
Vajon hány rész lesz ebből mire a végére érek? :D
100-200?
Mert most úgy csinálom, tart ameddig tart nem sima végigjátszást teszek fel, hanem olyat ami rendesen megy vágatlanul elsőre. :D
Kíváncsi leszek mennyibe fog beleférni.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.04.15. 01:19:35 -
#1699 Mai jelentés:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!:D én 3-6 órákat, eddig kb 15 óra van benne szerintem a DS3-ba nekem. :) Most feltérképeztem töviről hegyire a térképeket, most 1 lehetséges ajtó van csak amin tovább tudok menni, egy tetőkön át kellett oda feljutni, és csak 3 ajtó van amik valszeg később lesznek rövidítések....
Egy nagy, és a Capelben ami nekem a legutolsó firepoint, ott 2 kicsi, jobb és bal oldalt.
Ennyi mára. :)
Holnap felmegyek és megnézem mi van bent, remélem lassan lesz egy rövidítés, mert átmenni a tetőkön elég hosszadalmas út. :D
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Gyanítom, hogy a banner-en látható boss fog jönni most!
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.04.15. 01:05:11 -
#1698 Mond 1 jobbat majd holnap mint az alap amivel most megyek. :D -
SlickAdam #1697 estus flask meg mindig csak 10-em van (lehet egyaltalan több?), viszont mar +7-es -
#1696 nyugi én is így vagyok vele.legtöbbet éjjel tudok játszani így meg alszok 2-3órákat így elég fos vagyok én is már xd ma többet kellene aludni:) -
#1695 hát ha nemtudod őket hogy használd meg mihez mit akkor persze hgoy szar és lószart nem ér semmi :D annyi jó fegyver van ,krémek a fegyverre ,gemek minden:) nem értelek
-
#1694 Nehéz abbahagyni a játékot, de muszáj lesz reggelente vagyok mint a mosott szar a meloban. :D -
#1693 Ő izé nem, de a pajzs nélkül nekem sokszor könnyebb, a pajzsnak megvan a szerepe, de én inkább kikerülöm, mert a pajzs nem végtelen és levesz a staminából. :)
Itt mondjuk konkrétan ennél a boszinál a villámokat nem fogja meg, csak a vetődés vagy a falak.
Ja és minden itemem sokkal SZARABB, mint amivel a játék elején elindultam.
Jó dolog hogy a dark souls gémek ezernyi itemmel vannak ellátva!
Csak szart sem érek vele!
Konkrétan LÓSZART se....de legalább felszedhetőek, és eladhatóak. :D
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.04.15. 00:01:37 -
#1692 Jah csak éppen 1 baj van, hogy nincsen körbe szeme a karakternek, nehéz amikor 3 irányból lőnek orrba szájba, ennyi oszlop nincs...nekem meg 2 ilyen kristály és annyi....lehet neked erős a karaktered. -
#1691 Mondjuk a fegyverrel is "túlválasztottam" magam így érzésre. Broadsword +2 + firegem, valami 248-at sebez. pusztulgurul minden, plusz meg is sütöm őket...
Megteszett slick fagyasztós pengéje, de abba még egy vagon twinkling titaniteot bele kéne verjek, hogy megüsse ezt a szintet, oszt van belől e egy. -
#1690 Igen, ezt én i s néztem, hogy ennek így értelme nem nagyon vanik. -
#1689 Ja ami zavar hogy a fegyver buffok miért ilyen iszonyat rövidek? konkrétan kb tart 5 secig.