5896
ds35d07c.gif
  • darkSectorxxx #1728
    Hát így nekem nem ugrik be név alapján a terület, de ha kicsit pontosítasz, vagy pofon egyszerű én is jórészt a twitter-t most megcsináltam, egyrész hogy twitch-el összekössem, valamint hogy win10-en van egy app.

Fogom kifényképezem amit kell. És 2 gombnyomással ráküldöm twitter-re, és az azonnal ott van pécén. Nem kell baszakodni a pendrive-al.

Eddig sem értem így utólag hogy miért nem használtam.
    Face-re is engedi kitenni, de az azért nem ennyire kényelmes, meg oda nem szemetelek, még ha utána esetleg törölhetném is.

Szóval ha picit pontosítasz, szerintem megoldjuk. :)
  • LBandi77
    Én
  • Tatyla
    a tornyot? a tower key 20k soul az árusnál
  • Ulthane

Itt is belehajszolás lesz a platinába, mint a BB-mél?
  • TDC Geronimo
    Szerintem mindenki
  • Ulthane
    Valaki lesz, aki nekimegy az NG+-nak?

Kérdés: a shirne "felett" kint a domboldalban van egy rácsos ajtó, azt mi nyitja ki? A shrine-ból kell kimenni oda.
  • darkSectorxxx #1722
    De úgy értem, amíg nem látom esélytelennek, értem hogy erősebb vagyok vele, de nem szükséges egyelőre. :D
    Level uppolok, meg az élettöltőket.

Fegyóm +2-es asszem, ez elég most.
  • Myselor
    jaja ez nagyon kemény:) megvan de még nem próbáltam ki
  • Myselor
    igen azok :D
  • Myselor
    értem.:) az kemény
  • Kandurex
    Úúúú gyerekek, ezt a fegyvert nézzétek (spoiler mentes) 2:30 -tól a lényeg

Utoljára szerkesztette: Kandurex, 2016.04.15. 08:10:32
  • LBandi77
    Elég sokáig 3-as marad az elején nem nagyon dobálják a jó köveket,de később amikor már nem nagyon kell szinte minden mob large titant dob.
  • Ulthane
    Én eddig egy embert se használtam még. :)

Itt tartok:

11:30h, lvl 34, Katana 2+, estus 6 lvl1+, az erdő, ahol a mocsár van a gombákkal, és a karós gecikkel. 3 boss fekszik, tegnap ment le a fa.
    Utoljára szerkesztette: Ulthane, 2016.04.15. 07:57:21
  • Ulthane
    A bordó hátú gecik?
  • LBandi77
    Az egyik boss csak kb. 10.-re sikerült, mivel elfogyott az ember ott maradtam segédkezni visszaszereztem kb 20 embert,utánna meg a sima mobok csinálták meg a seggem.
  • Myselor
    hát a lovag barátaink az elején is szépen dobálnak utána már azért könyebb lesz:)
  • Ulthane
    Van, csak baszott nehéz megtalálni a fejlesztős itemeket. Most szedtem össze pár titanic shardot, de még ezzel is csak level 3+ lesz a katanám. Az még lófasz.
  • Ulthane
    Nekem 6 van csak, és +1-es, szóval ne panaszkodj. Bakker, te mennyit játszol? Egész nap? :)
  • Myselor
    de fejleszd a fegyveredet mert van értelme :D
  • Myselor
    én is nagyon bírom őket.állat kis lények :D
  • Myselor
    persze hogy lehet nekem 11flaskem van és +7es nekem is,én is most vagyok ott ahol te de még pontiacot nem csaptam le xd
  • Ulthane
    Nem nagy, ettől függetlenül nem tudod megcsinálni. :) Én próbáltam már a videó előtt is, a videó után is, nekem nem megy.
  • darkSectorxxx #1706
    Amúgy a fegyómat azért nem fejlesztgettem nagyon, mert még nem igazán láttam értelmét, majd kíváncsi vagyok mennyi ideig lehet elmenni aránylag kevés uppolással.
    Mert eddig még ha sok halállal is de működik. :D

Tegnap ezeket a "HUNTER"-eket meguntam, azt kicsit már változtattam náluk a technikán, így az sem nehéz már. :D
  • LBandi77
    Amikor majd lifteket használsz menet közben nézelődj néha van kiszállási lehetőség félúton.
  • n000rbi
    Terminátor bazze'
  • SlickAdam
    Sullivan apánk Pontiac-ot vezet!!!

9. boss is bevegeztetett. ez is najszos volt szerencsere, bar 4.-re ez is meglett hajnal 2-kor egy zombimodban (elözö este 2 ora alvas) atveszelt nap vegen... ja es most nezem... LOAL. elötte kovacsnal nezelödtem es veletlenul egy szaros Long Sword+2-es volt beteve vegig. hahaha fel se tunt a csipas szemeimnek

helyszin:
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Irithyll of the Boreal Valley

név:

vidijo:

státusz:
    - 21 óra 45 perc
    - Level 56
    - 10 db Estus+7
    - Irithyll Straight Sword+3
  • darkSectorxxx #1702
    Mindezt mozgásban!
  • darkSectorxxx #1701
    Ja és ezt nem hagyhatom ki!
    Imádom, ez a 3. ilyen szörny a játék során amit találtam. :D

Egyszerűen ez a legdurvább amit eddig mutatott a játék. Kedvencem.

CRYSTAL LIZARD: (ezt a 2.-at sikerült lebénítani és hasbadöfnöm, ezt a pillanatot örökítettem meg, mikor már kihúzta a kardot. :D)

Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.04.15. 01:37:54
  • darkSectorxxx #1700
    Amúgy átnyomatom minden napi videót a youtube-ra...:D

Itt a profilomnál jobbra van egy DS3 kép, arra kell kattintani csak ha érdekel téged vagy bárki mást. :)
    Most ma volt a 3. rész, egyelőre csak a keddi első adag van fent, de holnapra elvileg mindet fel tudom rakatni. :D
    Vajon hány rész lesz ebből mire a végére érek? :D
    100-200?

Mert most úgy csinálom, tart ameddig tart nem sima végigjátszást teszek fel, hanem olyat ami rendesen megy vágatlanul elsőre. :D
    Kíváncsi leszek mennyibe fog beleférni.
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.04.15. 01:19:35
  • darkSectorxxx #1699
    Mai jelentés:

:D én 3-6 órákat, eddig kb 15 óra van benne szerintem a DS3-ba nekem. :) Most feltérképeztem töviről hegyire a térképeket, most 1 lehetséges ajtó van csak amin tovább tudok menni, egy tetőkön át kellett oda feljutni, és csak 3 ajtó van amik valszeg később lesznek rövidítések....

Egy nagy, és a Capelben ami nekem a legutolsó firepoint, ott 2 kicsi, jobb és bal oldalt.

Ennyi mára. :)
    Holnap felmegyek és megnézem mi van bent, remélem lassan lesz egy rövidítés, mert átmenni a tetőkön elég hosszadalmas út. :D

Gyanítom, hogy a banner-en látható boss fog jönni most!

Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.04.15. 01:05:11
  • darkSectorxxx #1698
    Mond 1 jobbat majd holnap mint az alap amivel most megyek. :D
  • SlickAdam
    estus flask meg mindig csak 10-em van (lehet egyaltalan több?), viszont mar +7-es
  • Myselor
    nyugi én is így vagyok vele.legtöbbet éjjel tudok játszani így meg alszok 2-3órákat így elég fos vagyok én is már xd ma többet kellene aludni:)
  • Myselor
    hát ha nemtudod őket hogy használd meg mihez mit akkor persze hgoy szar és lószart nem ér semmi :D annyi jó fegyver van ,krémek a fegyverre ,gemek minden:) nem értelek
  • darkSectorxxx #1694
    Nehéz abbahagyni a játékot, de muszáj lesz reggelente vagyok mint a mosott szar a meloban. :D
  • darkSectorxxx #1693
    Ő izé nem, de a pajzs nélkül nekem sokszor könnyebb, a pajzsnak megvan a szerepe, de én inkább kikerülöm, mert a pajzs nem végtelen és levesz a staminából. :)

Itt mondjuk konkrétan ennél a boszinál a villámokat nem fogja meg, csak a vetődés vagy a falak.

Ja és minden itemem sokkal SZARABB, mint amivel a játék elején elindultam.

Jó dolog hogy a dark souls gémek ezernyi itemmel vannak ellátva!
    Csak szart sem érek vele!
    Konkrétan LÓSZART se....de legalább felszedhetőek, és eladhatóak. :D
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.04.15. 00:01:37
  • darkSectorxxx #1692
    Jah csak éppen 1 baj van, hogy nincsen körbe szeme a karakternek, nehéz amikor 3 irányból lőnek orrba szájba, ennyi oszlop nincs...nekem meg 2 ilyen kristály és annyi....lehet neked erős a karaktered.
  • Moby
    Mondjuk a fegyverrel is "túlválasztottam" magam így érzésre. Broadsword +2 + firegem, valami 248-at sebez. pusztulgurul minden, plusz meg is sütöm őket...
    Megteszett slick fagyasztós pengéje, de abba még egy vagon twinkling titaniteot bele kéne verjek, hogy megüsse ezt a szintet, oszt van belől e egy.
  • Moby
    Igen, ezt én i s néztem, hogy ennek így értelme nem nagyon vanik.
  • TDC Geronimo
    Ja ami zavar hogy a fegyver buffok miért ilyen iszonyat rövidek? konkrétan kb tart 5 secig.