5896
ds35d07c.gif
  • Bandicoot
    Tulképp aki tolta a DS-eket annak rengeteg npc és a vele kapcsolatos tevékenység ismerős lehet, még ha kinézetükés nevük más is. Illetve van aki egy az egybe a régiekből köszön vissza, például a fészkes.:)
  • Bandicoot
    Most spoilerezzem le? Csak az olvassa aki nem akar megnyeréssel kapcsolatos infót illetve DS1-2-t nem tolta nagyon.
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    A dark sigilhez hasonló cucc volt az 1-2-ben is. Fontos gyűjteni, ha nincs meg mind nem a legjobb megnyerést kapod. Namármost ha meghalt az "ingyé fejlesztő mókus mielött ötször fejlesztett volna, illetve kigyógyította a Dark Sigil-t az bukta. Nem tudom mennyi van a játékban csak hogy az ingyen szintező mókusnál öt volt utána nem fejleszt csak dumál. És meghal..:)

• Ulthane
    Hát, én úgy gondolom, hogy a BB gyakorlatilag pont ugyanez ebből a szempontból. Az NG+ ott is ugyanaz, mint itt. Felszedhetsz mindent, amit kihagytál az elején. Illetve milliónyi apró titok.

Többfélre befejezés, hát, gondolom nem azért az egy átvezetőért csináltad végig 6szor a játékot. A két játék között ebben a tekintetben semmi különbség nincs amúgy.

itt is koopozhatsz, mehetsz segíteni, ugyanaz, na.
  • Bandicoot
    A véletlen rúgást én is. Kicsit zavaró mikor tudom hogy az ellen 4 vágásból terül, pont elfogyó staminával... Erre az egyik vágás helyett rúg...:)
  • darkSectorxxx #1764
    Merthogy? :D
  • darkSectorxxx #1763
    Hát ha fehéren világító item azt mindent ja.
    Nem annyira bonyolult területek, a mocsár meg az erdő is csak elsőre tűnik átláthatatlannak.

De ha hazaértem megmondom pontosan milyen gyűrűk vannak, azt hiszem 9-10 féle.
  • Bandicoot
    Itt is van jópár féle befejezés. A legjobb megnyerést péel ahogy olvasgatom a kommenteket cirka senki sem fogja megkapni...
  • darkSectorxxx #1761
    Majd kiderül. :)
    Ha lesz olyan ami csak és kizárólag ott elérhető, illetve ha acsik érdekelni fognak és az miatt, de eddig nem érzem magam úgy hogy ez még1 körre bejön nekem.
  • darkSectorxxx #1760
    Mármint ha látom a végén értelmét, egyelőre nem vágom mi van a NG+ -ban ami itten nincs, nekem a boss-ok nem annyira szórakoztatóak mint a BB-ben, ott meg NG+ ban sok tárgy volt (mármint amiket ott adott a játék), többféle befejezés, meg ilyenek.
    Questek voltak, stb.

Itt meg aztán egyel sem találkoztam eddig.

Ezért érdekel mindig, elhagytam-e valamit.

Eddig tudtommal 1 item maradt el, a legelején mikor elindul a játék, és bemennél az els boss-hoz, van a tutorial az ugrásnak, ott nem tudtam még ugrani, ezért az az egy item elmaradt a szikla tetején, de amúgy télleg mindenfelé elmentem, ahol láttam bármi itemet vagy bejáratot, mindent.

Ja meg 2 ilyen kis fegyver alkatrészt adó kis teknősbékát nem csaptam le, mert későn vettem észre őket.
  • Ulthane
    Amúgy tényleg érdemes legalább kétszer végigjátszani a dolgot, egész biztos elmentél sokminden mellett. Pl. megtaláltad az Undead pályán mind a két gyűrűt?
  • darkSectorxxx #1758
    THX, ha hazaértem feltétlen megnézem. :D
    Ő hát most van a 8. csak pár boss kéne.
    De azt mondta nekem valaki, hogy a NG7+ után visszaskálázódik minden alapra, csak te maradsz ilyen erős.
    Ezért hagytam abba, legalábbis egy időre. Már nem lenne kihívás.
  • n000rbi
    Egy végigjátszással a felületet kapargatod kb. :)
  • darkSectorxxx #1756
    Pl mit nem láthattam még? :D
  • Ulthane
    Azt bossoknál használom, BB-ben is toltam.
  • AntiHero
    Junp attack is jó dolog.

Futas + R2
  • TDC Geronimo
    én tudom mivel kell, de mégse sikerül csak 10ből kb 2* és néha meg véletlen rúgok, be is szoptam már párszor.
  • Bandicoot
    Balkar előre +r1...:)
  • Ulthane
    Ott se nagyon használtam ezt. :)
  • Ulthane
    A játék legelején tanítja a rúgást, nekem nem ment. Próbáltam többször is, nekem nem rúg. Mi a gombkombináció? Ha jól emlékszem, bal kar és még valami. Nekem nem ment akkor sem. Na.
  • Bandicoot
    Ahogy elnézem a fantomok tevékenységét meg a fórumokat rengetegen nem olvasnak semmit. Azt hiszik abból áll a cucc hogy lekell darálni mindenkit. Holott ha olvasnának, figyelnének az npc-re próbálnának rájönni a titkokra, egyrészt könnyítenék a játékukat másrészt rájönnének hogy elég mély sztori van a cuccban.
  • n000rbi
    Nem értelek, BB-ben is R1-el kellett. Már elfelejtetted? :)
  • LBandi77
    Ha elmész a végéig,tuti átmész ng+ ebben biztos vagyok,csak játszd végig.
  • Bandicoot
    Ezt tanuld pedig mert jól jön. Rengeteg ellenfélnél vannak magaslatok.
    Meg ha invade-elnek rögtön rohanás mondjuk lépcső tetejére, magaslatra.
    Rengeteg játékos annyit tud hogy backstab esetleg parry. Simán aládsétálnak és máris félhalottak.
    Lépcsőn is szoktam izgatni őket... Felrohanok megfordulás és ugrással le karddal az arcba.

Illetve a rúgás is hasznos. Sok majom azt hiszi könnyen pajzsot feltartva közeljön és elkezd körözni hogy majd backstab. Rúgással kiszeded védelemből és rottyneki. Aztán jön a sírás meg a visítás odát..
  • AntiHero
    Még jó, hogy a játék elején minden tamadasra, ugrasra raktak be ellenfelet. Szövegeket olvasni. :)
  • Ulthane
    De!
  • Bandicoot
    Azt ne mond hogy csak rájuk estél de nem nyomtad a támadást.
  • Bandicoot
    Az uchim rengeteg ellent levág 1-ből levegőből indítva. Nem nehéz.
  • Ulthane
    Ehhh.
  • TDC Geronimo
    de, esel le közben R1
  • Ulthane
    Én már csomószor próbáltam valakit fentről kinyírni, egyszer sem sikerült. Mindig csak lepottyanok elé, és ennyi. Nem lehet "air assassination"-t csinálni?
  • Bandicoot
    Egy 3-4szer biztos benne leszek. Imádom a játék minden pillanatát... Főleg mikor a házisárkányom a pszihológusok nyugalmával kielemzi hogy lipóton nem volt akkora örjöngés mint amit én rendezek néha egy egy halál után...

Egy kis help azoknak akiket a mocsárban a bokorarcú fagitáros trexek kiidegelnek: magaslatból kell betámadni. Összeesnek. Fejükhöz menni és betolni a homlokukba a kardot. Az érzes felemelő..:)
  • TDC Geronimo
    souls játékoknak pont ez a lényege. BBt hányszor is vitted végig? Itt meg van sokkal több build variáció is
  • Ulthane
    Bemész a shrien-ba, jobbra egyből fel a lépcsőn, majd ki a ködön keresztül az "ablakon". Rögtön balra fel, és ott a bejárat.

De már megvan a megoldás, 20k soul a kulcs a büdös banyánál. Ezek szerint nem jártál ott te se.
  • Ulthane

Na mi van, nem jön bea játék? Pedig egészen Bloodborne-os.
  • Ulthane
    S megéri oda bemenni?
  • n000rbi
    Há' pedig szerintem nem sokkal láttál többet a játékból, mint én, pedig én még el se indítottam :D (lore és egyéb felfedeznivalókra gondolok)
  • darkSectorxxx #1732
    Háde lesz valami értelme? Mert eddig nem tűnt úgy. :D
  • TDC Geronimo
    de nemám :D
  • darkSectorxxx #1730
    Én tuti nem.
  • TDC Geronimo
    Hát előbb utóbb biztos, de itt nehezebbnek tűnik, mint BBnél