Dark Souls III (Konzol)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

darkSectorxxx
Vacakolás az első végigjátékban a csíráknak való. 😄

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

Myselor
tuti.mivel nincs bonfire ascetic.jó dolog volt az a része hogy nem kellett egyből ng+ba menni hanem a kedvenc bossodat farmolgathattad vagy bármit.de részben szar is volt.főleg az hogy kifogytak a mobok így más dolgot nem igazán lehetett farmolni.
Bandicoot
Ez tuti? 2-ben imádtam. Mindig kipucolásig mentem majd bonefire ascetic.😞
Utoljára szerkesztette: Bandicoot, 2016.04.09. 13:05:56

"Nincs ps4 exclusive mióta létezik a streamelés pc-re" GIGALOL!:D

AntiHero
Pedig az nem volt rossz dolog 😞

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

Myselor
nem fog a 2ből csak azt vették át hogy minél többet halsz annál kevesebb a hp-d 😄
Még nem tudom.
AntiHero
Amúgy itt is ha 10-12x leölsz valakit akkor eltünik?

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
1 szimpla katana szerezhető az elején.
AntiHero
Király. Én maradok a harcosnál. Esetleg ha hamar megszerezhető a dual katana akkor arra építek valamit.

darkSectorxxx
Fasza. 😊

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

Na így elsőre,tetszik a game.
Thief karaktert indítottam grafika rendben sebesség bloodborne-nál picit de csak egész picit lassabb.Backstabot nem sikerült csinálnom viszont a parry könnyebb mint a 2-ben 10-ből 8 sikerült.
Már az elején van 1-2 nehéz ellenfél,de a sima mobok gyengék.
Jó lesz ez.
darkSectorxxx
Jah tudom, de azt akartam hogy minden kedvenc ott legyen, nekem nem gáz ha ilyen. 😄
QB-nél rezgett a léc, hogy hogy a gecibe fog odaférni, a többi elfért nyugiba, de egy kis módosítással szerintem elfogadható lett.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.04.09. 02:24:59

Myselor
ügyes gyerek vagy te és jó lett bár nekem kicsit túl zsúfolt.hallottad már azt hogy a kevesebb néha több?😊
darkSectorxxx
Úgy érzem, hogy még jobban sikerült mint terveztem, nem tudom nektek mennyire gyün be, de nekem nagyon. 😄

Értelemszerűen a dfontosabb játékaim vannak rajta, és amikből várható végigjátszás, ha már Twitch. 😄

darkSectorxxx
Ő találtam egy megoldást egy közös nevezőt, ami nekem korrektül megteszi....mert maga a banner 900x480 lett, de a csatorna mozgatásával sokkal több a feles terület....na mindegy a lényeg hogy íme a végeredmény:

Ezt sikerült csinálnom kb 5-6 óra alatt! 😄

Profilom a banner beillesztése után. 😊

Íme a csíkra helyezve a háttér....😄

Illetve külön a szerkesztett háttérkép:

Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.04.09. 02:23:23

Myselor
én nem értek a twitchez 😄 küld el privátban vagy linkeld be ide nekünk
darkSectorxxx
Ő na megvan a kép, 900x480 ahogy a twitch óhajtotta....mi a rákomat csináljak hogy annyira legyen éles a kép mint rendesen alap méretben?
Mert twitchen homálytenger mikor kiteszi a kpet. 😄
Ha ezt megmondod nekem, akkor megmutatom. 😄

Myselor
oksa várjuk majd szólj mutasd😄
darkSectorxxx
Állad a földön lesz...nagyon kemény meló mire minden a helyére került, nemsokára megvan. 😄

Myselor
majd meglátjuk 😄 amúgy majd megnézem mit műveltél te pro xd
darkSectorxxx
Nem tudhatod. 😄

Bameg ma is éjjeles vagyok, rávettek hogy ha már stream-elek, csinosítsam ki a twitch-et.
Hát befosok mekkora háttérképet alkottam gecibe.....hiába, egészen egyszerűen iszonyat jó vagyok....nincs mese, elvileg 1-2 óra még és meglesz, még 1 objektet kell valahogy feltólni a már majdnem kész remekművemre. 😄

Hogy szeretem ezt csinálni, még mindig meglep menet közbe néha mennyire durvaságok jutnak eszembe. 😄

Myselor
ismételd!nagyon jót nevettem volna amúgy de sajna már ennyire béna nem leszel úgyse 😄
Utoljára szerkesztette: Myselor, 2016.04.08. 23:52:01
darkSectorxxx
Ismételjem meg kedden? 😄

Hallod azt sem tudtam 1 órán át hogy eltört a weaponyom! 😄
Ádámék a tanúk rá! 😄

Myselor
kár hogy én nem láttam az első botladozásait<#gonosz1>
darky se volt jobb elöször, aztan megbaszta a vilagot.😄

VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597

Myselor
fáj nézni ezt a balfaszt xd azért én elsőre se voltam ilyen béna.sőt fele ennyire sem.ez komolyan gamer és játékújságíró?azt mondanám most fog a kezében először controllert és most játszik életében először .lol
darkSectorxxx
Grat, hát steelbooknak jobban örülnék. 😄

TDC Geronimo
Milyen jó a borító

Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2016.04.08. 23:04:47

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

TDC Geronimo
Szerintem már eleve túl volt dramatizálva egyesek részéről ahogy futott. Ugyanolyan lesz, mint BB

remelem nem csak placebo <#eljen>

VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597

TDC Geronimo
"Ok, I needed to update this, because (for EU at least) the 1.03 version went live... and it made for a huge difference. The game runs pretty smooth now, it's night and day. There's still the occasional drop here and there, and there are areas I haven't revisited, but the overall experience is a lot better and smoother. I still can't play online, so I can't comment on the performance there, but I'm glad I can play for the weekend with this update."

darkSectorxxx
Itt szebbnek hat a játék, mint eddig sok másik előző videóban. 😄

Myselor
na ez a vörhenyes köcsög is.istenem.a jó emberek meg várjanak <#rinya><#schmoll2>
AntiHero

Már Sirius is tolja <#rinya>

Myselor
egyetértek mindenki bekaphatja aki ma már elkezdi <#idiota>
Myselor
én mondtam xd
de hat az is kedd... most aza par ora...

digi + dragabb is. a-aaa.😊

TDC Geronimo
Vennéd digibe te is inkább azt kezdhetnél velünk éjjel <#nezze>

elöszöris kapja be mindenki, aki hamarabb hozzajut!

de jövök en is buziak, kedden, ha a futar is ugy akarja...

MerlinW
Nem lesz Denuvo-s, lévén:
1. Namco-nak nincs Denuvo licence-e
2. Nincs feltűntetve third party licencként
3. Konzol topikban mit számít?😄

Denuvo licencel rendelkező kiadók:

Electronic Arts
505 Games
Square Enix
Ubisoft
Konami
Warner Bros
CI Games
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2016.04.08. 20:35:32

[merlinw.org]

darkSectorxxx
Várom a csengőt. 😄

Gamertech,stream lesz később.
Myselor
hát eddig se volt mindegy.csak a hülyének mindegy én megvagyok őrülve <#banplz>
Kandurex
Mindegy. Nekem jó a denuvo. És örülnék neki ha az is lenne rajta.

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

TDC Geronimo
Akkor se lesz megjelenésig, de nem mindegy? 😄

4 nap és játszunk...

Myselor
pont most nézem és sehol nincs megerősítve.és szerintem nem az
Bandicoot
Rohadékok. Rájukírok,bár lehet a collector miatt nem híttak.

"Nincs ps4 exclusive mióta létezik a streamelés pc-re" GIGALOL!:D

TDC Geronimo
Több helyen+ mivel steames ezért hivatalos megjelenésig eleve fel se tudnák törni.

Myselor
hol láttad hogy denuvos?én sehol nem látok olyat
Kandurex
Tényleg?

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯