5896
ds35d07c.gif
  • darkSectorxxx #1808
    Ja a láthatatlan falak, megnézem youtube-on, majd nem itt végigütöm a pályákat. :D
  • darkSectorxxx #1807
    Igen sírok a buzi megoldásoktól. BB-ben is sîrtam. Mert itt 2x kellett volna 1 ütés, utána folyton támadni akart a 3 eltünese elött akkor szedtem le a fél életét. Amihet 1 ütés hiányzik elsöre az minden csak nem nehéz. :)

Érted nem nehéz a próbálod, csak idegesít felbasz. Mint a BB-ben a belassulás, meg a láthatatlan akadályok. Lásd. Kos. :)
  • darkSectorxxx #1806
    9 flaska +2-őn, fegyó +2, npc-nem számoltam meg. Olyan sok nincs, kb 4-re emlékszem akkikkel beszéltem a rendes pályákon.

Miért? :)
  • SlickAdam
    ez bonyibb lesz, mint a BB, ugyhogy en ketlem, hogy kiplatinaznam. lehet NG+ se lesz. megnezem majd meglett-e minden boss, azt' annyi.
  • SlickAdam
    a heten itthon vagyok, szoval igyekszek annyit nyomni, amennyit tudom, mert jovo hettöl nem csak hogy kevesebb idö lesz ra, igazabol semennyit nem kene jatszanom, mert rengeteg dógom lesz.:(
  • LBandi77
    Emlékezz mi volt a das2 itt sokkal több van,de mint írtam a blade darkmoon-t aki megtalálja írjon majd én is leírom hogyan találtam meg.
  • Bandicoot
    Aham hány estusod van milyen szinten és mennyire van fejlesztve a fegyvered? Illetve hány npc van most a firelink shrine-ban?:)
  • Bandicoot
    Ott fogod igazán felvenni a szopóálarcot amikor a gépi invaderek jönnek...kettesével...
  • darkSectorxxx #1800
    Oksa akkor továbbmegyek a BB-ben majd megijjedtem hogy visszaesik, furcsa is lett volna. :D

Hát én mondom mindenhová benéztem, persze olyan falak amik megütöd és eltünnek biztos maradt el, de nem ütögetem végig a pályát.
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.04.15. 11:37:46
  • Bandicoot
    Láttuk tegnap a sírást a crystal ellenfélnél nem kell a rizsa...
  • TDC Geronimo
    Na hát nem pont erre gondoltam
  • darkSectorxxx #1797
    aha.
    give, give, give....:D
  • darkSectorxxx #1796
    Merthogy?
    Nem, bármikor legyőzőm annélkül is. :)
  • Bandicoot
    Ráérzés. Gyanús helyen gyanús falak. Nem csak illúziófalak mögött van titok. Van hogy egy apróbb zugban heverő dobozok, hordók mögött is eldugott hely van. Van hogy egy szaros magaslatból lenézve peremeken végigügyeskedve leesegetve jutsz titkos helyre. Rengeteg van. Illúziófalból pedig kevés.
  • AntiHero
    BBbrn nem volt ennyi titkos cucc meg npc mint itt.
  • darkSectorxxx #1793
    Sokkal!
  • TDC Geronimo
    Na erről beszélünk *facepalm
  • AntiHero
    Adja magàt sok helyen. Van, hogy látsz egy felszedhető cuccut, de csak îgy tudsz felmenni hozzá. Godolkodni kell.

Mrg van hogy írják is, hogy kiutheted a falat.
  • darkSectorxxx #1790
    Milyen falat? :D
  • TDC Geronimo
    Általában vannak üzenetek játékosoktól a falaknál és is így találtam meg 2őt :)
  • AntiHero
    Lassan elétsz oda ahol én tartok. Na ott mar erősödik a játék. Volt, hogy csak futkároztam inkább a mobok között.

Lvl 53 vagyok, de nagyon kellene még vagy 20 szint + minimum, hogy jó legyek. :D
  • Ulthane
    De honnan a retekből tudja az ember, hogy hol kell a falat csapkodni? Most minden falat centiről centire verjek végig, hátha beomlik?

Ez guide nélkül lehetetlen
  • partizan182
    @Dark:
    - NG+8 újra könnyű lesz: ezt nagyon félreértetted, egyszerűen csak NG+7 nehézségi szinten marad minden további NG+ (nem nehezedik tovább), de könnyebb nem lesz (lol)
    - NG+ általában az összes eddigi DS-ben sokkal többet változtatott mint BB-ben valaha is: új ellenfelek, gépi invaderek, volt olyan covenant ami csak NG+ működik stb. Nem tudom itt hogy lesz de a DS-hez képes a BB NG+ felhozatala csalódás volt (ie. semmi sem változik csak erősebb lesz mindenki).
    - Az hogy te nem találtad meg a titkokat nem jelenti azt hogy nincsenek ott. Van, rengeteg.
    - Questek: első 8 órában több NPC-vel találkoztam mint BB-ben végig. Ezek élik a kis életüket, nagy részüknek lesz/van questje (így hirtelen most 3 is folyamatban van érzésre)
    - El kő olvasni minden item descriptiont és meghallgatni minden NPC-t (minden boss után mert mondanak újakat). A titkok/questek tipikusan ezekből derülnek ki.
  • TDC Geronimo
    csinálod npc questeket is?
  • Bandicoot
    És közben egy ultragyenge főellenfelet is bebugolás miatt tudtál csak megcsinálni..
    Utoljára szerkesztette: Bandicoot, 2016.04.15. 11:29:02
  • TDC Geronimo
    Szerintem meg pont hogy itt sokkal kevesebb bossok HPja.
  • LBandi77
    Itt kiütsz 1 falat és lesz 2 boss meg kurva nagy területek,vagy a hidas sztori,ebben a bb gyerekcípőben jár.
  • darkSectorxxx #1781
    Hát alap első végigjátszáskor. Itt meg cserébe 3cm-eket ütök egy +2-es karddal is...:D
    Meg az a pellet ám nem automata, ahoz elsőre ütni is kell. :D
  • darkSectorxxx #1780
    Este ha hazaértem összeírom a cuccokat.

Amúgy videón megvan minden ahol jártam. :)
  • LBandi77
    Nekem meg a bb-bossok furcsák,beveszed azt a csaló wolf pelletet áram a fegyverre mindenki fekszik 1 perc alatt,itt ez nincs legalábbis egyenlőre.
  • darkSectorxxx #1778
    :)
    Vagy azt mondjátok hogy nem...:D Jó apró dolgk lehet majd elmaradtan, de eddig feltérképeztem minden sarkot...

firepointtól elmentem minden irányba és csak azután mentem tovább mindig ha már semerre nem tudtam továbbmenni. :D
  • TDC Geronimo
    Ó dark te istenkém. Nehéz eset vagy :D
  • darkSectorxxx #1776
    Hát majd összegzem a végén.

Ja meg milyen buildokról beszéltetek,
    a semmire nem használható ruhák?
  • darkSectorxxx #1775
    Majd kiderül, eddig nem tudtatok mondani amit elhagytam volna, jó ez a boss, de az sem volt annyira eldugva azért.
  • Bandicoot
    Na erre (is) jó az ng+. Elsőre úgy se tud meg mindent az ember.
  • TDC Geronimo
    Tele van titkos cuccal meg hellyel csak nem találod meg...
  • Bandicoot
    Kevés a titkos cucc meg hely? Lol.
    Valami issszonyatos felületesen mész akkor..:D
  • darkSectorxxx #1771
    Értem de még kínai mert nem tudom mi és ki, merre hány méter. :)
  • darkSectorxxx #1770
    BB az jobban érdekelt, izgisebb volt, itt is vannak láványos helyek, de ha végigmész, nagyon kevés a titkos cucc, meg hely.
    Vagy nem tudom, kicsit olyan érzésem van hogy inkább több út van de igazából a legtöbb csak olyan mint az úttesten a járdasziget, elágazik, mész 20 métert és egybemegy megint.
    De eddig. Lehet később más lesz.
  • Bandicoot
    Nem toltam a BB-t (pótlom). De igen több féle befejezés, kisebb nagyobb változások a "világban", sok csak ng+-ban elérhető stuff, meg persze a nehézség. Erről szól az ng+.