810
  • AnuluWork #490
    Unidad legmagasabb szint:
    1. kör: 1 heli + 3-4 team lt szintű arc
    2. kör: 2 heli + 3-4 team lt szintű arc + armored car/team
    3. kör: 3 heli + 3-4 team lt szintű arc + armored car/team
    4. kör: 2 heli + cobra + 5 lt szintű arc + armored car/team
    5. kör: 1 heli + 2 cobra + 5 lt szintű arc + armored car/team + BMP
    6. kör: 3 cobra + 5 lt szintű arc + armored car/team + BMP
    Utoljára szerkesztette: AnuluWork, 2017.03.17. 21:52:07
  • jan5650
    Nekem az Espiritu Santos pályán tűnt csak fel az a jelenség, amit te is írsz.
    Illetve futás közben is megfigyelhető, hogy elmosódik pár dolog (Motion Blur-t kikapcsoltam). Legjobban a hátizsákon lehet megfigyelni, hogy futás közben nem éles a textúrája.
  • lac coo
    Masnal is olyan fura az elsimitas ? Mintha kasas, vagy reces lenne, eleg zavaro barhova is allitom...
    Utoljára szerkesztette: lac coo, 2017.03.17. 13:20:36
  • Zs0lt1
    Ez az EMP drónos dolog baromi jó ötlet tegnap ki próbáltam, eddig 100%-ban működik, nagyon fasza, csak a két kocsiban lévőket kell megölni, de az szinte semmi. Pedig mennyit vesződtünk, hogy megálljon az a kva kocsi :D
  • tutituti
    Én is úgy láttam Youtube-on hogy a srác használja.Fejemre is csaptam hisz kézenfekvő lenne.
  • jan5650
    Kevés játékot játszok a legnehezebb szinten, de ezt feltétlenül így akartam azért, hogy legyen értelme lopakodni, tervezgetni, és hogy a legkisebb hiba is megtorolja magát. Lehet hogy ez perverzió :D A lila armada még soha nem körözött 1 szintél magasabban, így fogalmam sincs mi vár rám magasabb körözési szintél, de egyszer lehet kipróbálom.

Az EMP drón rohadt jó ötlet, eszembe se jutott de ki fogom próbálni....
    Utoljára szerkesztette: jan5650, 2017.03.17. 11:12:47
  • tutituti
    Utolsó előtti nehézségen,ketten játszunk stealth-ben haverommal.HUD nélkül.
    Így elkap néha a GRAW életérzés,de még így se olyan extrém nehéz.Szép lassan áttértünk a csaligránát,csali drón használatra és megfojtjuk a katonákat,vagy csap pisztolyt hasnálunk.Éjjel kb minden mission könnyűvé válik,vagy esőben mikor nem vesznek észre olyan könnyen.

Jó ez,csak ne legyen hamar vége a játéknak.
  • AnuluWork #483
    Ez is megoldás lehet. Akkor nem jön senki. :)
  • AnuluWork #482
    De miért játszotok a legnehezebb fokozaton? Minden szinten nehéz, mert irgalmatlan méretű banda megy rátok. Ez valami perverzió? Sok zozó, hogy nagyobbat sírhassunk, hogy nehéz? Vagy mi?

Egyébként szerintem a gránátvető a megoldás a konvojos helyzetekre, nem a heli, mert nem páncélozottak a kísérők. Utána üldözés és leszorítás, lemaradnak, ki a kocsiból, gránát, a teherautó sofőrjét, kivétel, ha nem mentő, és gyors, azt simán semlegesíteni lehet. Ha kilövöd a teherautót, akkor pedig csak a fele szajré lesz a tiéd.

Mit fogtok kezdeni majd a boss nélküli tartományban, ahol a reptér is van? Öntökönszúrás? Kösd el a reptérről a repcsit küldi? Stb.

21 tartomány van, iszonyat sok küldivel és feladattal. Végigmenni rajtuk nem két perc. És mindig az a lényeg, hogy stealth, és harc, ha észrevettek. De a stealth gondolom mindenkinél alap. Unidadnál meg főleg.

Nem leszek mazo, ha alacsonyabb szinten is nehéz ha rád jön az egész lila armada ...

• tutituti
    EMP drónnal lebénítani a kocsikat.Az a legegyszerűbb.Nem megy sehova, és onnantól már csak rajtuk kell ütni
  • jan5650
    Én az egyik Side questet sem szeretem, ezeken rendszerint felcseszem az agyam. Az első a konvoj megállításos :D
    Direkt megnézem, hogy merre megy a konvoj, előremegyek jó sokat. Felkészítem a helyet, megpróbálom leállítani a civil forgalmat (ha ezt nem teszem meg, tuti hogy civilek hajtanak rá az aknára, 10/9-ben emiatt már a konvoj érkezése előtt is vége a játéknak :D), rakok 3-4 aknát. Leállítom az embereimet az út közepére én meg oldalra beállok hevederessel. 10/5 esetben tuti akkor jön arra egy UNIDAD helikopter és beszállnak ők is az akcióba, vagy csak egyszerűen ledarál az érkező konvoj gatlingosa. Elég nehéz ezen a szinten. Az meg felejtős, hogy üldözöm a konvojt és közben a társaim lövik. Hamarabb leszednek minket. Lehet hogy egy könnyű fokozaton működik, itt viszont felejtős. Épp ezért nem szeretem ezeket a questeket :D

A másik az antennás épületek elfoglalása. Ott gyakorlatilag nem lehet számítani az AI csapattársakra, mert az épületen belül nem mozognak. Próbáltam már mindenféle taktikát (Berobbantom az ajtót, bedobok kár gránátot, flashbanget, csak aztán rohanok be) de ennek ellenére sok esetben már a bejáratnál eldobom a kanalat. Ha szerencsém van a társaim bejönnek és felélesztenek. Ha nem akkor buktam :D

A harmadik pedig az általam sokszor említett Antenna védős. AI csapattrásak életképtelensége miatt nagy szerencse kell hozzá. Pedig már 3-as szintű Rebelleket is odarendelek...
  • Kaslerka #479
    Állj ki az út közepére, emeld fel a kezed és mondd, hogy "Pápíren!" :)
    Utoljára szerkesztette: Kaslerka, 2017.03.16. 22:34:26
  • lac coo
    Jah, hogy ilyen eroszakosan kell ...? :)
  • macleody
    Aknát raksz az útra, kilövöd a sofőrt, kilövöd a kocsit gránátvetővel, mész utánuk kocsival és a team szétlövi /már ha nem ők lőnek szét titeket/, kiszeded helikopterrel és így tovább :D
  • lac coo
    A szallito konvojokat hogy lehet megallitani, vagy valami.... ?
    Utoljára szerkesztette: lac coo, 2017.03.16. 20:03:47
  • AnuluWork #475
    Az bizti, hogy a GRFS-ben volt tökélyre fejlesztve.

Más.

Utoljára szerkesztette: AnuluWork, 2017.03.16. 12:19:07
  • Danecay
    Ez van a Far Cry-okban is, még a Primal-ban is, de ha teljesen más fejlesztőtől és kiadótól akarnék példát felhozni, ott a Metal Gear Solid
  • jan5650
    Erre a piros pöttyre sajnos én sem találtam megoldást.
    Elvileg azt olvastam valahol, hogy Extrém fokozaton nem mutatja a minimap az ellenségeket. De sajna mutatja. A SyncShotot sajnos bukjuk kikapcsolt huddal, ami elég fájó, mert sajna nélküle sokszor nem lehet stealthban végigmenni, amit még megemésztenék, de ami zavaróbb, hogy amint Te is írtad így a felvehető tárgyakat sem mutatja a minimapon :(

Én hogy fokozzam az "élményt" amint egy bázishoz/camphez/városhoz érek, kikapcsolom a teljes HUD-ot (numpad "-") és kitakarítom teljesen a területet, majd visszakapcsolom a HUD-ot és felszedem a cuccokat :D

Igazán beletehetnénk még pár opciót a készítők, mint pl:
    - a minimap mutassa a tárgyakat, de az ellenfeleket ne
    - ne lehessen pöttyözni az ellenfeleket, de a SyncShot jelölés működjön

Ha már hibáknál tartunk a rádióadós küldiknél az AI társak lehetnénk picit profibbak, illetve lehetne annyi eszük, hogy ha véletlenül kilőnek, akkor ne az ellenfél gatling ágyús kocsija előtt élesszenek újra, hogy aztán megint egy másodperc alatt ledaráljanak :D

Ha ezeket megcsinálnák Istencsászár lenne a játék :D
  • AnuluWork #472
    Ezt a piros pötty dolgot még a Future Soldiersből hozták át (ott marha nagy kék nyíl jelölte a célt, a piros pötty ahhoz képest már elég konzervatív :), és a sync shot miatt fícsör. Akkor azért nem volt zavaró, mert minden emberednek ilyen szemüvege volt ...

... amelynél még hihető is lehetett, hogy valamikor a XXI. században a specopsosok szemüvege műholdas kapcsolat miatt (?) 1x majd tud ilyet. Na de itt nem igazán mászkálnak ilyen szemüvegben a playerek, bár a lehetőség meg van rá, csak kell hozzá egy Ghost Recon Future Soldier. :)

• lac coo
    A ketto kozott valahol :)
    De lehet piszkalok valamit benne, a piros potty az enemy felett elegge lerontja a hangulatot. Csak ha kilovom akkor meg a felveheto cuccokat se mutatja, melyik nden zugot meg a fene se jar vegig...
  • macleody
    Akkor már csak ki kell nyírni párezer rosszfiút :) Rambózol vagy sunnyogva irtasz?
  • lac coo
    Klienst is , jatekot is atpakoltam ssd re, most vajsiman megy, nem szaggat mentesnel....
  • AnuluWork #468
    Meg a kedvencek:

• AnuluWork #467
    Pár kép:
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

Medence

Madarak (ez marha jól meg van csinálva)

Kibelezett, felrobbant, megégett holttest

Esik még?

• kasa85
    Ajánlom a Vertikális szinkront Nativra rakni,vagy kikapcsolni!!!!!
    Pl én kikapcsoltam.
    60Hz frissítésre,50Képkockára állítottam a gépemet semmi akadás.
    Amennyiben skacok be van kapcsolva a vertikális szinkron akad ezerrel !!!!!
    Valamit elbasztak ott!
    A másik!
    Nvidiások Nvidia panel energia gazdálkodás teljesítményre kell rakni!
    Ezzel jóformán megszűntek az akadások.
    A következő aranyszabály!
    Amennyiben állítasz valamit a játékban grafikát.
    Lépjetek ki majd újra indítsátok a játékot !!!
    Ez fontos!
    Megint akadást okozott!!!
    Ezeket próbáljátok meg talán sikerülni fog nem töredezik a kép sem a Vertikális szinkron off miatt,mert 50FPS re lett lekorlátozva amit írtam,és megy!
    60 FPS nem érdemes adni neki nekem azon megint csak lagolt akadt.
    50 vagy 40 a Femrate a max.
  • lac coo
    Videovagos ssd-n elvileg van hely, majd megnezem....
  • macleody
    Elvileg a uplay savegames mappába meg felhőbe.
  • lac coo
    Menteseket hiva irja, ahol a jatek van vagy ahol a UPlay ?
    Mert valoban mentes alatt akadozik, es eleg sokszor ment....
  • macleody
    Ha tudod nyomd át ssd-re, sokat számít. Nálam hdd-n volt, indításkor volt hogy 2-3 percig is töltött. Most pár másodperc.
  • Droughert
    Akkor akad amikor ment a játék (jobb alsó sarokban a jel megjelenik), ezért raktam át az uplay klienst és a játékot két különböző meghajtóra. Ez az akadás igy teljesen megszűnt, viszont az fps visszaesett. Meg lehet próbálni, lehet nálad lesz normélis fps, nálam valamiért nem jött össze ezzel a megoldással. Mondjuk az igaz, nem töltöttem le újból sem a játékot, sem a klienst, csak átmásoltam egy másik meghajtóra és átirtam az elérési útvonalat.
  • lac coo
    Nekem is vannak fura akadasok, teljesen stabilan megy , majd hirtelen akadozni kezd nehany pillanatig.
    A vinyo folyamatosan villog....
  • lac coo
    Nincs mar nekem olyan szemem, eleg az alap....:)
    Csak mindenhol maskepp van...
    Kivancsi vagyok most toltom ....
  • macleody
    100, vagyis 1.00. 2.00-ig lehet felvinni. Ja és durván leveszi az fps-t. Legalábbis nálam RX480-on. 1070-en biztos jobb a helyzet.
  • lac coo
    A resample itt hogy van alapon ? 50 ? 100 ?
  • Lawless #456
    Sziasztok,segítségre volna szükségem mégpedig az a gondom,hogy szépen fut a játék ultrán, de amikor ellenséggel talállom magam szemben pl: 1 az 1re valamiért belaggol vagy megakad kicsit,előfordul ez akkor is ha nagyobb a harc. A gépemmel nemlehet szerintem baj mert messze megfelel az elvárásoknak,esetleg csinálhatja ezt valami háttérben futó program vagy vírus? Nagyon zavaró így ez az akadás,ha esetleg valaki tudna rá megoldást vagy valami ellenőrző programot azt megköszönném. A játék nevem: GoldenLotus1985 aki akar multizni az vegyen fel ismerősnek. Köszi előre is
  • Danecay
    A kormányos próbálkozásom nem jött össze, csak pörgött a menü körbe-körbe, mindegy hová fordítottam a kormányt, egészen addig amíg ki nem húztam. Pedig lehet jó lett volna már csak a gáz adagolás miatt is :)
  • Danecay
    Nem az én érdemem, de használjátok egészséggel :)
  • AnuluWork #453
    Jó összefoglaló. Köszi.
  • Shep
    Az jó, kösz.
  • MarkBlade
    Nem. Ez nem diabló mint a division..