Ghost Recon: Wildlands
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Discord | https://discord.gg/JnaAPcB Twitch | https://www.twitch.tv/hexariusofficial Youtube | http://www.youtube.com/c/Hexarius
twitch.tv\mnk_official
Ami tény, hogy nagyon jó ár (az eredetihez képest mindenképp) de hátha talált valaki picit olcsóbbat, megbízható helyen. :)
twitch.tv\mnk_official
Viszont a válaszodra (én) nem tudom a pontos választ, feltételezem, hogy OB és Live között is megoldják.
(http://forums.ubi.com/showthread.php/1584851-Read-First-Open-Beta-FAQ-Forums)
twitch.tv\mnk_official
Arról van esetleg valami infótok, hogy érdemes meghagyni a letöltött bétát? Elképzelhető, hogy csak azt fogja felpacthelni? Vagy töröljem, mert a teljes játék csak egészben engedi leszedni magát?
"All those moments will be lost in time, like tears in rain."
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
Négy fős csapatot menedzselsz, open world, droneok, plusz még coop is van. Mi is a baj? Ilyen volt az előző rész is, csak az nem volt túl szép, és nem volt sandbox.
Utoljára szerkesztette: AnuluWork, 2017.02.27. 21:11:23
"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB
Hát van 12K a webkártyámon, elvileg le tudja húzni :D
Egyébként mi az a VIP? Mert nekem a VIP-es árral számolt... Ha beregelek, automatán VIP leszek?
"Gyanúsan olcsó, G2A-n is 12K " Ez itt amit linkeltél 11840ft <#idiota>#idiota>
Utoljára szerkesztette: grebber, 2017.02.27. 12:00:32
Next PC upgrade: 2022
Tudom aktiválni magyarországon? Gyanúsan olcsó, G2A-n is 12K
Ennek ellenére nagyon-nagyon várom! Sunyulás - taktika - tervezés, ez épp eléggé kárpótol a sok hibáért cserébe.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Utoljára szerkesztette: grebber, 2017.02.27. 08:31:31
Next PC upgrade: 2022
MSI B450 TOMAHAWK MAX, AMD 3700X 3.6GHz, GIGABYTE 2070 WINDFORCE 2X 8G, HyperX 16GB KIT DDR4 3200MHz, Samsung 860 EVO 250GB, SATA3 WD1000GB 7200rpm Black 64MB, Fortron FSP600W-50ARN, Zalman Z3
Az élet gyenge kezdés után erõs visszaesés.
MSI B450 TOMAHAWK MAX, AMD 3700X 3.6GHz, GIGABYTE 2070 WINDFORCE 2X 8G, HyperX 16GB KIT DDR4 3200MHz, Samsung 860 EVO 250GB, SATA3 WD1000GB 7200rpm Black 64MB, Fortron FSP600W-50ARN, Zalman Z3
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Az élet gyenge kezdés után erõs visszaesés.
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
Megcsináltuk a második főfeladatot, én megkaptam a bónusz fegyvert, de ő nem. Nem kéne mindent egyformán megkapnunk?
Az új térképen megakadtam az egyik főküldetéssel. Ki kéne menekíteni egy emberkét és aztán beszélni vele. A kimenekítés sikerül, lelép egy kocsival (valamiért a kis köcsög lő rám), én meg követem. Gondolom ha elér egy pontra akkor lehet vele beszélni. A gond az, hogy autókázás közben átlépjük az Open Béta határát.
Gondolom az is idegesítő, hogy a falon nem tudsz átmenni motorral. Meg hogy ha lábon lősz valakit, akkor nem kezd el sántítani. Ideje lenne kimenni az életbe, nem csak a gép előtt kockulni, ez még mindig csak egy játék lesz. Ha neked nem tetszik, leírhatod normálisan, és így tehet az is, akinek (micsoda szentségtörés és igénytelenség) de véletlenül elnyerte a tetszését.
Minimap: nekem legnehezebb fokozaton lókukit sem mutat a minimapon, csak miután megláttam az illetőt. Nem kell használni drónt meg távcsövet és nem fog mutatni senkit sem. Ja bocsi, már megint ez az észosztás...
Csak annyit mertem írni, hogy nekem (NEKEM), a folyamatos fikázás közben, mer' az divat, hiánypótló és 12 jó magyar ezrest simán megér, így nem bánom az előrendelést.
Leköpött egy láma, ez normális? :-D
Utoljára szerkesztette: lalakov, 2017.02.24. 16:45:29
Pl elég idegesítő, hogy az utat levágva árkon-bokron át mennék a crossmotorral, és minden kavicsban elakad ... ellenben egy magasabb hegyről is ha jól esel talpra mehetsz tovább :)
A minimapon jelzett ellenfelek pont a taktikázás szükségességét, a minden sarkon bekukucskálást öli ki.
Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**
Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**
Ugyan ez van a helikopterrel. Tudom kezelni nem azzal van a gond. Egyszerűen a legrosszabb megoldás amit valaha láttam. A már többször említett Battlefield 4-ben istencsászár, de még a Far Cry 4-ben is iszonyat jól megoldották. Mind a két játékban imádtam röpködni, de itt hányom kell tőle :D Pedig ez játék meg kiköpött Far Cry TPS, csak annyi a különbség, hogy a Far Cry-ban irányíthatóak az autók meg a helikopter is :D A motorról meg nem is mondok semmit. Ez a helyben fordulás 0,2 sec alatt... helyben állva - vagy kis sebességgel fordulás valamelyik irányba + SHIFT....nem hittem a szememnek :D A földön pörgő helikopter is megér egy misét :D
Ez a "hogy melyik oldalon nézzen az ember" meg tagadhatatlanul Bug. Jó, ha egy doboz bal oldalán nézek ki akkor legyen jobb oldalt az ember, ha a jobb oldalán akkor meg legyen bal oldat. De ha kibújok fedezék mögül ne maradjon már úgy :D
Kisebb Grafikus bogokkal is találkoztam, illetve elég lassú volt a játék,de rájöttem, hogy valamiért Borderless Windows módban futott a játék :D Visszaállítottam Full Screen-re, és kapásból duplájára gyorsult a játék és a grafikai bugok is eltűntek :D
Illetve lenne még egy kérdésem: szeretem a kihívásokat, a legnehezebb szinten tolom, levettem gyakorlatilag mindent a HUD-ról. Ezek a TAG-elések kifejezetten zavarnak, nem akarom tudni merre járnak az ellenfelek :D Gyakorlatilag csupaszon megyek. Viszont rá vagyok kényszerítve a minimapra, mert anélkül mindig a nagy térképet kell néznem hogy merre van a küldetés. A minimap viszont jelzi az ellenfeleket ami meg nem jó :D Talált-e valaki olyan beállítást, amin a Minimap nem jelzik az ellenfelet? :D
Ui: Még mindig az mondom hogy "Must have!" játék, de azért egy picit törhetnék magukat hogy javítsák ezeket :D
Utoljára szerkesztette: jan5650, 2017.02.24. 08:29:44
Nekem egyre jobban tetszik, pedig csak egyedül játszom. Bár a gépi társak elég hülyék sajnos.
A lila és a narancssárga frakció ellensége egymásnak? Benn voltam egy narancssárga bázison, jött egy lila helikopter és biztos nem mi lőttük le rakétával.
Ennél már csak a mafia 3 szarabb, de ez legalább vicces.
Helikopterrel úgy lezuhanni hogy először felrobban aztán lehet kiszállni belőle... :D hihetetlen fos. :D Ft-ot nem ér.
Visszasírom a 2000-res éveket, akkor még tudtak játékot csinálni.
* Scomcomputers the future of computing!*
A járművek irányítása tényleg a legegyszerűbb gagyi, de gyanítom itt a járművek leginkább csak annyi szerepet hoznak hogy eljuss A-ból B-be, ahol a kommandózást megkezdheted.
Az akció része meg szerintem rendben van, nem olyan könnyű ez. Egy-egy helyőrség likvidálása még nem is nehéz, de mikor megjön az erősítés több felől, akkor már kialakulnak jó kis harcok. Legalábbis mi ketten játszottuk, úgy azért meg lehetett borulni.
Az biztos hogy 19 ezret nem ér. Még ha ~12-ért jönne akkor azt mondom meggondolnám, igy egyelőre "majd egyszer" kategória.
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
Igaz, hogy csak bot csapattársakkal próbálatam, de nem hiszem, hogy annyival jobb lenne coop-ban.
- Autók? Ahhoz, hogy eljuttassanak A-ból B-be, teljesen rendben van. Ez még sem egy autós játék.
- Helikopter? Teljesen jó. Meg kell tanulni kezelni.
- AI? Az új területen azért van szivattyú keményen. Ott Rambo nem húzza sokáig.
- Az egér görgő megnyomásával tudod váltani, hogy melyik oldalon nézzen az ember :) Nekem nem tűnt fel, hogy váltogatná, max a tereptárgyak indokolják.
Asus P8Z77-V, Intel Core i7-3770 3.40 Ghz, Corsair 32GB DDR3, ASUS RTX 2070 SUPER 8GB, WD 1000 GB 7200Rpm, Samsung 860 EVO 500GB SSD, Cooler Master Hyper 212 Evo, Corsair HX 650W, HAF 912 Plus
- autók irányítása pocsék
- helikopter irányítása pocsék (talán egy picit gyorsabban fordul)
- AI gyenge még a legnehezebb fokozaton is
- és még mindig váltogatja a nézetet a játék magától. Van hogy bal oldalt van az emberünk, van hogy jobb oldalt. BORZASZTÓ idegesítő, nem is értem ,hogy ezt a "pici" hibát miért nem sikerült orvosolniuk...
ettől függetlenül megveszem :D Csapatmunka, óriási pálya, "kosztümizálható" fegyverek, minden ami kell :D
2000 Ft-nál többet nem ér.