810
  • Shep
    A játék előrehaladtával itt is golyónyelővé válnak az ellenségek, mint a Divízióban?
  • grebber
    Tom Clancy's Ghost Recon: Wildlands - jelenleg ez az idei év legjobban startoló játéka
  • lac coo
    Regen Farcry-t toltam kormannyal :))
  • Danecay
    És nem is csak viccből kérdeztem ☺️
  • lac coo
    :Dd
  • Danecay
    Lgitech G29-es kormánnyal lehet irányítani a repülőt és a helikoptert? ☺️
  • Danecay
    Itt elég részletesen össze vannak foglalva a dolgok:
    Ghost Recon: Wildlands Prohardveres téma összefoglaló

Amúgy elvileg 3 karaktert lehet indítani párhuzamosan.
    Utoljára szerkesztette: Danecay, 2017.03.13. 13:04:29
  • Riddick21
    Nagyon szépek ezek a képek, egyszerűen gyönyörű ez a játék. Van már benne 20 órám, de még mindig nem győzök betelni vele, az időjárás- napszakváltás elképesztő látványt eredményez, és ráadásul nem 2-3 félét.
  • jan5650
    Ez volt az első játékom, ahol eszembe se jutott, hogy a karakteremet katonai ruhába öltöztessem. Nagyon vagány civil ruhában. Még taktikai mellényt sem raktam rá. Csak a kötelező Harness-t, vagy mi a fenét :D
    Utoljára szerkesztette: jan5650, 2017.03.13. 08:22:17
  • AnuluWork #441
    No igen! :)

• lac coo
    Lehet tobb sloton vinni a kuldeteseket ?
  • lalakov
    Imádom, néha megállok csak nézni a tájat. Szeretek gyalog menni vagy motorozni, mert minden megszerezhető dolgot szeretek megtalálni.
    3 megyén vagyok túl, 15 órát ír. A csapattagokat csak a szinkron lövéseknél vetem be, különben jó messze leállítom őket.
    A helikopter vezetése nem rossz, az hogy szinte lehetetlen lőni vele pedig reális(szerintem). A repülőgép viszont katasztrófa, 6 rakétát kerültem ki, de a leszállás az nem megy.
    A küldetések változatosak és számomra elég nehezek is, pedig én könnyű szinten játszok. Azt viszont nagyon nem csípem, ha köteleznek a bujkálásra, mivel nem vagyok jó benne(és az sem segít, ha ilyenkor megjelennek, hívatlanul a baráti katonák és bár engem nem vesznek észre, de miattuk én is bukom a küldetést). Egy ilyen főküldi volt eddig, remélem sok nem lesz.
    Az nekem is jobban bejönne, ha egy terület elfoglalása után a zöldek vennék át a terület irányítását, de ez még nem katasztrófa.

Nem tudjátok véletlenül, hol lehet jelezni az Ubinak(amit el is olvasnak), ha valami nem stimmel a játékkal? A fórumukon már a béta óta többen jelezzük nekik, hogy a billentyű kiosztás változtatás nem százas, de nincs eredménye. :(
  • AnuluWork #438
    Én csak a repcsivel bénázok. De azzal nagyon. A helivel nincs gondom. Nem is értem. A társakkal sem. Szerintem, a skillek kijelesztése után teljesen jól dolgoznak.

Marha nagy a térkép. Nem félek én sem attól, hogy 1x elfogy.

Ami zavar, az az eldobott fegyverek teljes értelmetlensége (mármint hogy fel lehet venni, de na és?, minek?), ha egy kilométert megyek a kipucolt bázis után, akkor ha visszamegyek, fullra fel van ismét töltve. Az is zavar, hogy nem tudom a csapatom tagjait felöltöztetni más ruhába, más fegyvert adni nekik. Az is zavaró, hogy elvileg rá se látna adott szögből a majom, de mégis szinkronban kilövi a csókát akit bejelöltem neki. :) stb.

Írtátok, hogy ez egy Just Cause/GTA klón. Nos, inkább a Mercenaries 2 c. játékhoz hasonlít az egész játékmenet, de abban valahogy a járművek és a repkedés jobban meg volt csinálva.
  • jan5650
    Bizony-bizony, így már elég haladós tud lenni a helikopteres utazás. Viszont ez a bétában még nem volt így, úgy néz ki, hogy ezt javították.
    Csak sajna így tényleg arról szól a játék, hogy első lépés: keresek egy helikopter. Mert mindenhova azzal célszerű elmenni...

A játék szerintem elég hosszú. Eddig 4 megyét csináltam meg teljesen (minden medál, minden side quest, minden fegyver upgerade, stb...) Néha egy kis RolePlay elemet is becsempészek, hogy kicsit feeleingesebb legyen a játék :D

Ahogy említettem már, sajna a legnehezebb fokozat is kismiska ha nem vesznek észre... Mostanában azzal szórakozok, hogy ha beérek egy ellenséges bázisra/faluba, akkor nyomok a numpadon egy "-"-t (ez gyakorlatilag kikapcsolja a HUD-ot), na így már izgibb. Szívesen játszanám így végig a játékot, de sajnos ilyenkor nem látszódnak a felvehető cuccok sem. ergo így nem tudok folyamatosan kiakpcsolt huddal játszani.

Hátha lesz egy olyan opció, hogy a minimapon csak az itemeket mutatja :D

• Droughert
    Ha van kéznél kontroller, akkor a járműveket azzal használjátok, mert fényévekkel jobb azzal az irányitás.
  • Danecay
    Elég sok BOSS van a játékban és a hozzájuk vezető út is sok mellékküldetést tartogat.
    Ghost Recon: Wildlands Tacmap
    A fenti link alatt található képen a kolléga már szépen likvidált mindenkit, elmondása alapján 1 nap. 23 óra, 6 perc és 28 másodperc alatt. Ez nálam biztosan el fog tartani egy évig. Ez persze függ nehézségi szint és játékstílustól is. A tartalomhiánytól nem tartok, max. attól, hogy egy idő után repetatávvá válik. Utóbbit szerencsére messze nem volt még alkalmam megtapasztalni mert sajnos sokkal kevesebbet volt lehetőségem játszani mint amennyit szerettem volna, így a fenti példával ellentétben az én teljesített játékom még nem éri el az 1%-t :) Ja és vannak benne autók
  • Danecay
    Értem! Ez akkor nálam nem játszik mert alapból ugyanazon a meghajtón van az Uplay és a játék.
  • Droughert
    Nem, csak ha nem azonos meghajtón van, akkor tedd azonos meghajtóra. Én külön meghajtóra tettem és játszhatatlan lett, lehet egyedi eset, de amióta azonos meghajtón van a játék és a kliens, azóta majdnem fix 60fps very high beálltáson. Korábban ugyen ezen a beálltáson 24 alá is beesett az fps, a 60-at soha nem érte el.
  • Danecay
    Úgy érted telepítsem máshová az Uplay klienst amennyiben a játékkal egy meghajtóra van telepítve, majd vissza?
  • Titan
    ....háát skacok Én minden percét élvezem a játéknak. A helre jó lenne valami célzóka vagy mi, mer így csak az oldalsó minigun-os heliknek van valami haszna a támadásban..A csapattagok vezénylése egy kicsit fura és néha tényleg csak nézelődnek a legnagyobb hirig közepette. Jó lenne ha kipucolok egy várost vagy őrposztot, akkor az ellenállás el tudná foglalni.
    Ha egy területnél minden kűldit megcsináltam, akkor mivel növelhetem a "destabilization"-t?
  • Droughert
    Egy kis info azoknak akik teljesitmény problémája van a játékkal. Hétvégén tesztelgettem pár dolgot, és azt vettem észre, hogy elég nagy különbség van fps-ben ha az uplay kliens másik meghajtón van mint a játék. Az alap problémám az volt, hogy amikor a játék mentett, akkor megakadt egy pillanatra (és elég sűrűn ment), ezért átraktam az uplay klienst egy másik HDD-re, hogy ezeket a mikro akadásokat kiküszöböljem. Az eredmény, hogy a mentések másik meghajtóra kerülnek, ezzel az akadások megszűntek, de az fps drasztikusan leesett... Ezzel a megoldással max 45, de inkább 30 fps-el játszottam. Most visszraktzam az alap felállást, mikor a játék és az uplay kliens is azonos meghajtón van, igy most szinte folyamatos a 60fps.
    Azt még nem tudom, hogy ez egyedi eset, vagy csak nálam csinál ilyet, de akinek hasonló gondja van, az tehet egy próbát ezzel a megoldással.
  • lac coo
    Hello !

Nagysagrendileg hany single kuldetes van a jatekban, illetve kesobb keszulnek e ujak....? Thx ! :)
  • macleody
    Csak mondjuk lehet jól jött volna hozzá valami célzóka, mert így elég gáz lőni vele.
  • AnuluWork #427
    De azért továbbra is magába szippantó a játék.

• AnuluWork #426
    A heli teljesen rendben van, nem is értem mi a bajotok vele. :)

Ami engem zavar, hogy a closed alphahoz képest az closed béta óta eltűnnek a halottak.

Viszont ezt a koszolódást pöpecül megcsinálták!

• hawkie22
    Igen, ahogy macleody is említette, helikopternél használhatod a Space-t is emelkedésre Shift helyett, jobban kézre áll. :) De ahogy neked jobb, a lényeg, hogy mindkettö (Shift és Space) ebben az esetben ugyanazzal a funkcióval rendelkezik.

Ui.: tévedtem, gondoltam mégiscsak ránézek, mit tud a hotel WLAN-ja (továbbképzésen vagyok), hát 3MB/s-el jön le a patch. :D Mégiscsak lesz ma ebböl játék.
    Utoljára szerkesztette: hawkie22, 2017.03.11. 19:25:50
  • macleody
    Helinél a space is ott van másodlagosnak.
  • Danecay
    Nem rémlik, hogy a SPACE-re lenne kiosztva funkció gyárilag, nem Shift-re gondolsz?
  • hawkie22
    Nálam úgy működik, hogy felszállás után W és Space együtt nyoma tart, megy előre a helikopter, majd egy idő után visszaáll egyenesbe, majd ezután rögtön megint előrebukik és elkezd veszteni a magasságból. Na itt kell elengedni a W-t és csak a Space-el haladni. Remélem, érthető voltam.

Nekem sajna kiesik az elkövetkező pár napra a játék, a hotel WLAN-jával tuti nem tudom ezt a 4,65 GB-t letölteni :(
  • kasa85
    Nos peccs telepítve.
    Mintha jobban menne nem lagol a Game.
    Viszont CPU kihasználtság 30,és 68% között van HT meg nem is mondom,ha számítana.
    Folyamatosabb,és most már mindent maxra húzva 40,és 51 FPS között van a Becsmárk szerint.
    Amolyan mikroakadás,és kevesebb töltés,+FPS hozott a számomra,és remélem a számotokra is ! . :)
  • chicco
    szia.Erdekelne az a helis trukk.elmondod?
  • kasa85
    Köszi
  • Tuvok #418
    Javításlista
    Elég szűkszavúra fogták.
  • lalakov
    Nem, ahhoz a Goldot kellett volna venned. Van benne egy DLC azért.
  • macleody
    Meg is jött a patch, 4.65GB.
  • ozimak
    :)
  • kasa85
    Sziasztok.
    Ma vettem meg a Tom Clancys Ghost Recon: Wildlands Deluxe Edition DIGITÁLIS kiadást.
    Tartalmazza a DLC ket amik majd jönnek ?
    A Becsmárk miért csak 40% ban terheli a Core I 2600K 4.2GHz procimat ?
    Viszont a GTX980Ti 96% hajtja ki a teszt alapján ami nagyon érdekes.
    Semmi CPU limit,sem VGA.
    Mivel fordítva lenne a CPU tekerne 100 on a GPU meg 60% on,ha valaki azt mondaná hoppá régi vas az már!
    Köszönöm a segítséget,és vissza néztem pár oldalt,de nem tudom pontosan már melyikhez jönnek majd térképek,vagy küldetések.
    Nem rossz GAME minden Ultra beállításokon 1920x1080p 40 fps az átlag.
    Segítségeteket előre is köszönöm.
    T : Károly :)
  • Prince23
    Az Division játsszák annyian értelmi fogyi, fogd fel amit írtam, és mire válaszoltam. copy?

Te meg bebökted a Wildlands adatiat
    Utoljára szerkesztette: Prince23, 2017.03.10. 17:33:43
  • ratgab
    Te szeretnél egy elakadásjelzőt vagy tudsz normálisan is beszélgetni csúnya beszéd nélkül?
  • Riddick21
    De mi az, hogy új képet kérsz? Faszt kérjél a szádba, miután beírtad, hogy 9e ember játssza, én meg hoztam a képet a 30+e emberről. Süketelsz itt össze-vissza, röhej.