810
-
#530 Piros ikon? Akkor vak vagyok, mert nem találom. Miért nem autopatch ez? Fene beléjük a XXI. században! -
#529 Nekem sem töltötte le automatikusan...Uplayben felül volt egy kis piros ikon, talán egy körben lefelé mutató nyíl ,azt kellet megnyomnom ... -
#528 Most vagy elbénáztam valamit, vagy nem értem, de nekem nem szedett le semmi patchet ma. :( -
#527 EMP drónnal kinyírtuk a kocsiját, így volt idő az első pár narkós autót kilőni, utána már nem volt gond. -
eje75 #526 Két szopó menet után kilöttem ELŐTTE a kis xart , amibe beszáll, és akkor a nagyobb terepjáróba ül bele, az jobban bírja a gyűrődést.. én meg a gépágyúsba.... 3.-ra meglett... -
hawkie22 #525 Ti hogy csináltátok meg az El Pulpo-s küldetést? Az agyam eldobom, tizen-huszon-ötvenedjére próbálom megcsinálni, de vagy öt lövik ki vagy engem. -
#524 Elég fasza lett a patch! -
#523 Patch, patch, patch !
Notes -
hawkie22 #522 Jelenleg úgy oldottam meg a problémát, hogy a drónt, meg a jármüveket controllerrel irányítom, a maradék meg megy billentyüröl, bár mondjuk így kicsit necces, mert a controllernek folyton be kell dugva lennie. Az asztali gépen ilyen problémám érdekes módon nincs. -
#521 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
#520 Berosálok, ezt még nem is láttam. -
#519 n OEZ MEGLEPETT, HOGY A SÁR IS RÁRAGAD...sŐT UTÁNA ELŐBB RÁSZÁRAD, MAJD LASSAN LEKOPIK .
-
#518 Nemtudjátok valaki tervez hozzá magyarítást készíteni?Az előző részekhez készült. -
hawkie22 #517 Kérdés: felváltva játszom laptopon és asztali gépen. Laptopon rendszeresen elöjön a következö probléma --> a guggolás csak kétszeri gyors egymás utáni lenyomásra reagál, de ami még jobban megnehezíti a játékot, hogy pl. se a drón, se a repülö vagy helikopter nem engedi magát rendesen irányítani. A shift vagy space egyáltalán nem reagál ezeknél. Tehát az van, hogy egy magasságban tudok velük repülni, utána meg ha felengedem a shift-et, akkor legtöbbször automatikusan elkezd pl. a drón süllyedni. Nincs bedugva kontroller, ötletem sincs, hogy tudnám megoldani a problémát.
Így nem olyan poén a játék, pedig szeretnék vele játszani, viszont asztali gépemhez nem jutok annyit, mint szeretnék.
Ötlet? -
#516 BMP/APC még jó választás ellenük. Míg tüzet nem nyitsz, észre se vesznek. :) -
#515 Nekem kell a skillekhez. Bár most épp skill pontom nincs egy se, support pont vagy mi a szösz meg bőven. Tuti nem lehet kimaxolni mindent. Na megyek is befelé, mert már elvonási tüneteim vannak :) -
#514 Jah, a pont nem izgat, tuzijatek legyen az a lenyeg :)) -
#513 A konvojról van szó, de ha sérül a kocsi kevesebb pont jár érte. Korábban én is gránátvetővel stoppoltam :) -
#512 Nem tudom pontosan milyen autokrol van szo, de en a konvojra ravagok ket puskagranatot oszt megall ...:)) -
#511 Én most lenyomtam drónnal és utána kiszedtem a sofőrt is, mert tegnap nekem is elment miután elnyomtam az EMP-t. -
#510 Ez nálam nem működik. Közel viszem, lebénítom, de miközben szedem le őket egyesével, újra elindulnak. Mi a trükkje? -
#509 Csakugy ...
-
#508 Media Lunaban hol a 10. Kingslayer File? -
#507 Szegények nagyon siratták, szinte megsajnáltam őket
Tiszta horror.. -
Szep nagy puskad van, nekem meg nincs ilyenem :)
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2017.03.19. 15:52:28 -
#505 Itt egy kis videó róla :)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
#504 Szíp vagy fiam :D
Épp most fejeztem be egy missönt, 1 óra volt csak. A végén leléptem a helivel, nem bírtam kicselezni a légvédelmet, kiugrottam de pont telibevert a zuhanó kopter :) -
#503 Emmeg a katonám : :))
-
#502 Ez viszont menő, ezt megcsinálom :))
-
#501 Ez is csak reklám. A következő részben (remélem lesz), átmehetnének Kolumbiába, ők nem fognak tiltakozni. :-D Egyébként meg nekem a játék kapcsán nem az jut eszembe, hogy ilyenek a Bolíviaiak, hanem hogy milyen gyönyörű tájon élnek. Rég volt már hogy egy játékban álltam és bámultam a tájat, mert nem tudok betelni vele. -
#500 En nem tudom...akarhol olvasok rola mindenhol lehuzzak, en meg nem tudom abbahagyni :)) -
#499 Szerintük ezen sértődött meg fél Bolívia. (Már gondolom akinek van arról fogalma, hogy mi is ez a játék és ki az a Tom Clancy, + még az index cikkét is olvasta ...)
Utoljára szerkesztette: AnuluWork, 2017.03.19. 08:27:05 -
#498 A karakter generálásnál egyértelműen közli, hogy azokon nem lehet változtatni. -
#497 Karakter preseteket nem lehet elmenteni, tobbfelet ? Illetve ha elkezdtem egy figuraval utana mar csak a ruhat , felszerelest tudom valtoztatni, mondjuk fejet, vagy nemet nem ? -
#496 abban segítsen valaki hogy hogy lehet beaktiválni a mikrofont.. Hiába állítom be a Ghost menüben a voicet nem működik a mikrofon, pedig de. Discordban megy tök jól de ahogy megnyitom a Ghost az kilövi a Discordot. A játék beállításaiban pedig nem találtam mást. Már letiltottam minden hardvert az alaplapi mikrofont de még így sem működik..újraraktam uplayt és a játékot is de így sem..ötlet?
-
#495 Dehogy, nincs nekem eromuvem :)))
Eldocog ultran, neha bemegy 45 fps ret, de itt nem zavaro, nem autoverseny :)
Amugy BF1-et kiprobaltam 3 monitoron, de nem jo, egyszeruen fel sem lehet mar fogni aggyal mi van a ket szelson....
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2017.03.18. 11:12:21 -
#494 Remélem nem 3 monitoron játszol, mert akkor utállak :D -
#493 En nem mondanam sunnyogosnak, realisztikus inkabb...
Az soha nem megy ugy, hogy negy ember beront es ledaral huszat. Abbol kudarc lesz. Itt is meg lehet probalni, neha be is jo ha nincsenek sokan, de altalaban bukta .
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2017.03.18. 10:44:20 -
#492 Jaja, már régóta vártam egy ilyen becserkészős, suttyomban levadászós játékot. Division félre is lett téve, meguntam a farmolgatást meg a darálást. Van hogy csak repkedek helivel és gyönyörködöm a tájban. Meg ejtőernyőzök :) -
#491 Nem vagyok egy shooter, de ezt a jatekot nagyon eltalatak !
Far Cry1 ota nem jatszottam ilyen jot....
A terkep meg lenyugozo, oriasi, szep es valtozatos. Nalam ez siman 10/10, foleg a legutobbi BF1 dedo utan :))