Ghost Recon: Wildlands
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szep nagy puskad van, nekem meg nincs ilyenem 😊
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2017.03.19. 15:52:28
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Épp most fejeztem be egy missönt, 1 óra volt csak. A végén leléptem a helivel, nem bírtam kicselezni a légvédelmet, kiugrottam de pont telibevert a zuhanó kopter 😊

Utoljára szerkesztette: AnuluWork, 2017.03.19. 08:27:05
"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB
Eldocog ultran, neha bemegy 45 fps ret, de itt nem zavaro, nem autoverseny 😊
Amugy BF1-et kiprobaltam 3 monitoron, de nem jo, egyszeruen fel sem lehet mar fogni aggyal mi van a ket szelson....
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2017.03.18. 11:12:21
Az soha nem megy ugy, hogy negy ember beront es ledaral huszat. Abbol kudarc lesz. Itt is meg lehet probalni, neha be is jo ha nincsenek sokan, de altalaban bukta .
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2017.03.18. 10:44:20
Far Cry1 ota nem jatszottam ilyen jot....
A terkep meg lenyugozo, oriasi, szep es valtozatos. Nalam ez siman 10/10, foleg a legutobbi BF1 dedo utan 😊)
1. kör: 1 heli + 3-4 team lt szintű arc
2. kör: 2 heli + 3-4 team lt szintű arc + armored car/team
3. kör: 3 heli + 3-4 team lt szintű arc + armored car/team
4. kör: 2 heli + cobra + 5 lt szintű arc + armored car/team
5. kör: 1 heli + 2 cobra + 5 lt szintű arc + armored car/team + BMP
6. kör: 3 cobra + 5 lt szintű arc + armored car/team + BMP
Utoljára szerkesztette: AnuluWork, 2017.03.17. 21:52:07
Illetve futás közben is megfigyelhető, hogy elmosódik pár dolog (Motion Blur-t kikapcsoltam). Legjobban a hátizsákon lehet megfigyelni, hogy futás közben nem éles a textúrája.
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2017.03.17. 13:20:36
Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_
A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict
Az EMP drón rohadt jó ötlet, eszembe se jutott de ki fogom próbálni....
Utoljára szerkesztette: jan5650, 2017.03.17. 11:12:47
Így elkap néha a GRAW életérzés,de még így se olyan extrém nehéz.Szép lassan áttértünk a csaligránát,csali drón használatra és megfojtjuk a katonákat,vagy csap pisztolyt hasnálunk.Éjjel kb minden mission könnyűvé válik,vagy esőben mikor nem vesznek észre olyan könnyen.
Jó ez,csak ne legyen hamar vége a játéknak.
Egyébként szerintem a gránátvető a megoldás a konvojos helyzetekre, nem a heli, mert nem páncélozottak a kísérők. Utána üldözés és leszorítás, lemaradnak, ki a kocsiból, gránát, a teherautó sofőrjét, kivétel, ha nem mentő, és gyors, azt simán semlegesíteni lehet. Ha kilövöd a teherautót, akkor pedig csak a fele szajré lesz a tiéd.
Mit fogtok kezdeni majd a boss nélküli tartományban, ahol a reptér is van? Öntökönszúrás? Kösd el a reptérről a repcsit küldi? Stb.
21 tartomány van, iszonyat sok küldivel és feladattal. Végigmenni rajtuk nem két perc. És mindig az a lényeg, hogy stealth, és harc, ha észrevettek. De a stealth gondolom mindenkinél alap. Unidadnál meg főleg.
Nem leszek mazo, ha alacsonyabb szinten is nehéz ha rád jön az egész lila armada ...
Direkt megnézem, hogy merre megy a konvoj, előremegyek jó sokat. Felkészítem a helyet, megpróbálom leállítani a civil forgalmat (ha ezt nem teszem meg, tuti hogy civilek hajtanak rá az aknára, 10/9-ben emiatt már a konvoj érkezése előtt is vége a játéknak 😄), rakok 3-4 aknát. Leállítom az embereimet az út közepére én meg oldalra beállok hevederessel. 10/5 esetben tuti akkor jön arra egy UNIDAD helikopter és beszállnak ők is az akcióba, vagy csak egyszerűen ledarál az érkező konvoj gatlingosa. Elég nehéz ezen a szinten. Az meg felejtős, hogy üldözöm a konvojt és közben a társaim lövik. Hamarabb leszednek minket. Lehet hogy egy könnyű fokozaton működik, itt viszont felejtős. Épp ezért nem szeretem ezeket a questeket 😄
A másik az antennás épületek elfoglalása. Ott gyakorlatilag nem lehet számítani az AI csapattársakra, mert az épületen belül nem mozognak. Próbáltam már mindenféle taktikát (Berobbantom az ajtót, bedobok kár gránátot, flashbanget, csak aztán rohanok be) de ennek ellenére sok esetben már a bejáratnál eldobom a kanalat. Ha szerencsém van a társaim bejönnek és felélesztenek. Ha nem akkor buktam 😄
A harmadik pedig az általam sokszor említett Antenna védős. AI csapattrásak életképtelensége miatt nagy szerencse kell hozzá. Pedig már 3-as szintű Rebelleket is odarendelek...
Utoljára szerkesztette: Kaslerka, 2017.03.16. 22:34:26
Enermax Fulmo GT ECA1092AG, Corsair HX620W, ASUS X99 Deluxe/3.1, Core i7 6800K@4,3Ghz, Corsair Dom. 4x4GB, ASUS GTX1070, WD 2+4TB, Lite-On iHES112, Samsung T27D590, ASUS Horus GK2000, Sharkoon M50
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2017.03.16. 20:03:47
Más.
Utoljára szerkesztette: AnuluWork, 2017.03.16. 12:19:07
Elvileg azt olvastam valahol, hogy Extrém fokozaton nem mutatja a minimap az ellenségeket. De sajna mutatja. A SyncShotot sajnos bukjuk kikapcsolt huddal, ami elég fájó, mert sajna nélküle sokszor nem lehet stealthban végigmenni, amit még megemésztenék, de ami zavaróbb, hogy amint Te is írtad így a felvehető tárgyakat sem mutatja a minimapon 😞
Én hogy fokozzam az "élményt" amint egy bázishoz/camphez/városhoz érek, kikapcsolom a teljes HUD-ot (numpad "-"😉 és kitakarítom teljesen a területet, majd visszakapcsolom a HUD-ot és felszedem a cuccokat 😄
Igazán beletehetnénk még pár opciót a készítők, mint pl:
- a minimap mutassa a tárgyakat, de az ellenfeleket ne
- ne lehessen pöttyözni az ellenfeleket, de a SyncShot jelölés működjön
Ha már hibáknál tartunk a rádióadós küldiknél az AI társak lehetnénk picit profibbak, illetve lehetne annyi eszük, hogy ha véletlenül kilőnek, akkor ne az ellenfél gatling ágyús kocsija előtt élesszenek újra, hogy aztán megint egy másodperc alatt ledaráljanak 😄
Ha ezeket megcsinálnák Istencsászár lenne a játék 😄
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

... amelynél még hihető is lehetett, hogy valamikor a XXI. században a specopsosok szemüvege műholdas kapcsolat miatt (?) 1x majd tud ilyet. Na de itt nem igazán mászkálnak ilyen szemüvegben a playerek, bár a lehetőség meg van rá, csak kell hozzá egy Ghost Recon Future Soldier. 😊

De lehet piszkalok valamit benne, a piros potty az enemy felett elegge lerontja a hangulatot. Csak ha kilovom akkor meg a felveheto cuccokat se mutatja, melyik nden zugot meg a fene se jar vegig...
Medence
Madarak (ez marha jól meg van csinálva)
Kibelezett, felrobbant, megégett holttest
Esik még?
Pl én kikapcsoltam.
60Hz frissítésre,50Képkockára állítottam a gépemet semmi akadás.
Amennyiben skacok be van kapcsolva a vertikális szinkron akad ezerrel !!!!!
Valamit elbasztak ott!
A másik!
Nvidiások Nvidia panel energia gazdálkodás teljesítményre kell rakni!
Ezzel jóformán megszűntek az akadások.
A következő aranyszabály!
Amennyiben állítasz valamit a játékban grafikát.
Lépjetek ki majd újra indítsátok a játékot !!!
Ez fontos!
Megint akadást okozott!!!
Ezeket próbáljátok meg talán sikerülni fog nem töredezik a kép sem a Vertikális szinkron off miatt,mert 50FPS re lett lekorlátozva amit írtam,és megy!
60 FPS nem érdemes adni neki nekem azon megint csak lagolt akadt.
50 vagy 40 a Femrate a max.
Mert valoban mentes alatt akadozik, es eleg sokszor ment....