810
  • Danecay
    Ja-ja, ez pont nemrég volt nálam is :)
  • jan5650
    A Main Story küldetések természetesen többnyire változóak. Inkább a Side Questek azok, amik ismétlődnek. De ez pont így volt a Far Cry 4-ben is. Ki hogy fogja fel... Én élvezem 10.-jére is ellopni az ellátmányos helikoptert :D

Sajna ami jobban zavar, hogy a Bossok nagy részét nem megölni kell, hanem elfogni, vagy éppen megölik/öngyilkos lesz mire odaérsz.

• lac coo
    Azt mondjak az okosok unalmas egyformak a kuldetesek....
    Tegnap fel kellett vennem dronnal, ahogy hancurozik a babajaval a baro :))
    Utoljára szerkesztette: lac coo, 2017.03.31. 13:21:47
  • Danecay
    Sok embernek működött offline, sőt érdekes módon volt akinek még online is és nem vett észre semmilyen fennakadást.
    Igaz már tárgyatlan a téma de legalább egy kis UP a topicnak :)
  • MarkBlade
    nem ment..
  • Danecay
    A játék működik Offline módban is, de közben már elhárult a probléma.
  • MarkBlade
    Be bizony.. Nem lehet belépni. Én is így érzek.
  • hawkie22
    Behalt az Ubi szervere vagy mi van? Se a honlapon nem tudtam bejelentkezni, se a Uplay rendszerében, ráadásul még 'temporarily' le is tiltottak. Pedig a jelszó tuti hogy jó volt. Fasza, egyszer ülhetnék le egész délután játszani úgy, hogy senki se zavar, akkor meg az ubi baszakszik.
    Utoljára szerkesztette: hawkie22, 2017.03.28. 15:55:02
  • hawkie22
    Ez tényleg megoldotta a problémát. Szóval, ha valaki ilyesmivel találkozik, mint én (hogy ez most bug vagy az én gépemben van a hiba, az más kérdés), akkor egyszerüen csak Shift és Ctrl törlése és valami másra átállítani az emelkedés-süllyedés funkciót. De mind a helikopternél, mind a drónnál és a repülönél is külön be kell állítani, különben nem müködik.
  • hawkie22
    Megpróbáltam áttenni másik billentyüzetre, meg is tettem, de sajnos ugyanaz a probléma. Ami érdekes, amint el akarom indítani a drónt, akkor bekapcsol, majd abban a pillanatban lezuhan a földre, és onnan nem tudom felemelni, csak egy adott magasságban mozoghatok, ha szerencsém van, akkor van egy kis emelkedö a közelben, akkor a levegöben marad. :(

Ui.: megoldódni látszik a probléma, teljesen el kellett tüntetnem a billentyükiosztásból a Shift és Ctrl gombokat és most a Fel-Le gombokra lett téve, egyelöre müködik.
    Utoljára szerkesztette: hawkie22, 2017.03.27. 19:35:09
  • hawkie22
    Látod, erre nem is gondoltam. Na majd este kipróbálom, hátha megoldja a problémát. Köszi az ötletet.
  • lac coo
    Masik billre nem tudod atrakni a le es felszallast ?
  • hawkie22
    Lehet egyébként, hogy a laptopon azért nem müködik néha-néha nálam a Shift meg a Space felszálláshoz drónnál meg helikopternél, mert a 'Beragadó billentyük' (5x lenyomni Shiftet Windowsban egymás után) be van kapcsolva? Másra nem tudok gondolni, asztali gépen nincs ilyen problémám, ott simán megy, laptopon viszont rohadt idegesítö, mert így se a felderítés, se a helikopteres küldik nem müködnek. Egy ideig megoldotta a problémát az, hogy kontrollerrel irányítottam a drónt meg a helikoptert, de az utóbbi pár napban már ez se müködik. :(´
    Segítség! :D Ötlet? Jött elö valakinek hasonló probléma?
  • lac coo
  • Z33noo
    Ha Ha Ha
    Nekem is pont ez jutott eszembe
  • lac coo
  • lac coo
  • AnuluWork #553
    Éppen a Végveszélyben megy a Dunán.

Nem véletlen a TC íz. :)
  • AnuluWork #552
    ?
  • lac coo
  • lac coo
    Ma jottem ra milyen szipiszupi nvidias screenshot ize van ebben !':))
    Utoljára szerkesztette: lac coo, 2017.03.25. 19:20:34
  • AnuluWork #549
    A térkép
  • macleody
    Megszereztem a Vectort, kb. 2 órába telt mire beosonkodtam az unided bázisra. 10 méterre a fegyver ládától leszedtek, nem vettem észre a két fószert aki bent volt az épületben. Szerencsére az ai csapattag felszedett, berohantam felvettem a Vectort, 3 másodperccel később már hulla voltam :) Jó lesz majd a betöréses küldikhez, brutál tűzgyorsasága van.
  • lac coo
    Jah, nekem is ilyen volt, azt hittem a kuldetes vi
    olt bugos.
  • macleody
    Nekem a patch előtt volt, hogy random megállt a kép 1-2 másodpercre, aztán egyszerűen minden hibaüzenet nélkül kilépett. Patch óta nem csinálta.
  • lac coo
    Nem tudom mi van ma a játékkal, crashel állandóan ....eddig még sose csinálta .
  • kasa85
    Megoldódott :)
    PH részletesen leírták mi a gond de belinkelem ide is.

Képek
  • lalakov
    Megoldódott neki. :)
  • Danecay
    Gondolom nem ártana valami screenshot is :)
  • kasa85
    Sziasztok.
    Azt tapasztaltam az új pakkal,hogy az út a betonozott út mintha DX11 vagy milyen módban lassan kockánként töltene be.
    Van egy sáv néha,ha hirtelen fordulok.
    Amolyan piros szaggatott csík a járdán.
    Ezt csak szurkon főúton lehet észlelni.
    Mi lehet ez ?
    Kajra kibaszom a GTX980Ti karimat.
    Bocs skacok csak eléggé dühít,hogy a vertikális szkennel cressel.
    Amolyan dadog SSD vel is :(
    Remélem nem a kártyámmal van a baj kérném Nvidia tulajdonú,és lehetőleg 9 széria 10 széria fórumtársakat segítsenek,mert küldöm vissza szervizelni a kártyát,mert ez már aggasztó.
    Köszönöm előre is skacok szép estét mindenkinek :) !
  • Danecay
    Nem tudom, hogy erre gondolok e, sosem próbáltam ezekre a billentyűkre átállítani, csak nem tudtam, hogy mi ez a nagy update :)
  • lac coo
    Nyilak feletti del, end, pgdn stb gombokat is lehet használni már..ha erre gondolsz ! :))
  • Danecay
    Mit állítottak be és hová?
  • lac coo
    Jaja, en is nyilakkal szoktam tolni, lehet visszalovom en is ...
  • lac coo
    Fomenu, bal also sarok. Jelenleg : 2199047
  • lalakov
    Végre belerakták az iránygombok feletti gombok használatának lehetőségét. Most vissza kell szoknom az alapbeállításaimra, de végre tökéletes a játék. :))
  • Danecay
    Ezt biztosan észrevetted volna mert több volt mint 4GB :)
  • AnuluWork #533
    Nálam viszont NEM VOLT semmilyen letöltés, bár az update azóta be van oda-vissza többször be lett Xelve, de így sem töltött le semmit. Azért, ha leszed pár megát, azt azért észre veszi az ember. A verziószámot hol írja?
  • lac coo
    Az autopatch eles valaszthato Uplay ben, ha nincs kipipalva nem frissit semmit magatol. Nalam be van ikszelve de nem szedte magatol, csak megjelent egy plusz kis ikon, ott tudtam elinditani.
  • Riddick21
    Így terjednek el a hülyeségek, az ilyen kommentek alapján. Teljesen automatikusan kezdett el frissíteni nálam, már csak a letöltés végén vettem észre. Természetesen autopatch van, még csak kérdést sem tesz fel, hogy szeretnéd-e.