810
-
#610 Szevasztok, a pvp-ről van már vmi info? -
#609 Igazán nincs mit, ezért van a fórum :) Kellemes időtöltést! -
CserTotoo #608 Köszi szépen, azóta már meg is vettem és tolom ezerrel.( azért csak most olvasom vissza)
Köszönöm mindenkinek a segítséget! -
#607 persze. mind a 8 alkalommal. -
#606 Valószínűleg mert nagyon nehéz megtalálni és kiszűrni azokat a hibákat, amik nem tömegesen, csak 1-2 embernél jelentkeznek. Jelentetted a hibát nekik hivatalos fórumon, vagy olvastál róla, hogy más is tapasztalta esetleg ? -
#605 csaknem 7 gb frissítés, de azt nem voltak képesek javítani, hogy küldetéskor ha rámegyek a loadout menűben a drónra, ne fagyjon ki és lépjen ki az asztalra a játék. "csodás".... -
#604 Jav lista:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!The PC Title Update 3.5 is now live on Uplay and Steam. Please update your game to take advantage of all the fixes and new features. Here is the complete list:
NEW FEATURES
• Players can request for help now while in down state.
BUG FIXES
• Fixed the fast travel icon not being displayed on the tacmap when using a Steam Controller.
• Fixed an issue where the screen would flicker when exiting the vehicle while using the Tobii Eye tracking device.
• Fixed an issue where the game language was not automatically set if the Arabic language was set as the title's language, from the Steam client.
• Fixed an issue where the game would show an incorrect display resolution in the Video menu if ALT+TAB was used during the confirmation pop-up message.
• Fixed an issue where the gray screen when the character is downed was displayed in NVIDIA Ansel.
• Fixed an issue where the 360 screenshot in Ansel had visual corruption if Ansel was used while the Night Vision was activated.
• Fixed an issue where the Weapon Fanatic achievement was not awarded if the weapon pack item was bought from the in game store.
NARCO ROAD
• Fixed and issue where the screen would flicker when using nitro boost while being detected. -
#603 Ma 8 UTC-kor jött PC-re a 3.5 patch. Javításlista még nincs.
link -
#602 Oksa, atjott :) -
#601 Nem kell ezen annyira csodàlkozni. A mai gyerekek túlnyomò többsége sajnos funkcionàlis analfabéta.
Utoljára szerkesztette: bazccka, 2017.04.26. 13:10:49 -
#600 Eleve ezzel kezdtem az #585 -s hozzászólást amivel most ez az egész téma beindult: Jómagam nVIDIA kuponkóddal jutottam a játékhoz
Utoljára szerkesztette: Danecay, 2017.04.26. 11:28:05 -
#599 Jah , hogy eleve nvidias kodot vesztek...ertem ! :) -
#598 Több helyről be lehet szerezni ilyen kuponkódot mint ahogyan ezt belinkelt hirdetések is alátámasztják, az aktiválásához azonban a megfelelő kártya szükséges. Na most, hogy neked van ilyen kártyád vagy a havernak édes mindegy lényeg, hogy regisztráció során a megfelelő VGA legyen a gépben és Te legyél bejelentkezve a GeForce Experience-be és Uplay-be. Én egy GTX960-al játszom, úgy, hogy ilyen kuponkódot regisztráltam. Remélem ezzel sikerült végképp bekavarni :) -
Droughert #597 Most mit nem értesz? Ha már beszerezte nem fog senki semmit hozzácsapni semmihez, akik már beszerezték a játékot és ezután jutnak ilyen Wildlands kuppon kódokhoz, azok fogják eladni olcsón. Akinek van feltételeknek megfelelő NVdia kártyája, és még nincs meg a játék neki, az vesz egy ilyen kupon kódot olcsón, majd beregisztrálja és játszik...
-
#596 No most mar nem megyunk elgy , hogy ne tudjam...:)
Lentebb irtad, hogy beszerezni barhonnan tudja, aktivalaskor meg kell gf experience es uplay. Ezt nem ertem, ha mar beszerezte minek a kupont hozza csapni, trukkozni ? :) -
#595 Valószínűleg elbeszélünk egymás mellett. Én sem értem, hogy mit nem értesz :) Ezek CD kulcsok a játék standard verziójához amiket a megfelelő VGA-k segítségével lehet aktiválni. Ha valaki más forrásból szerezte be a játékot, pl. az előrendelők, közben pedig lett egy ilyen kuponkódja, mert mondjuk vásárolt egy olyan videokártyát amihez adtak, az eladja vagy elajándékozza vagy azt csinál vele amit akar. -
#594 Az aktivalast ertem, de ha mar megvette X forintert onnantol mi ertelme? :) Vagy tenyleg nem ertem. -
#593 A kuponkóddal lehet beaktiválni a játékot, úgy mint ahogyan STEAM-en a STEAM kulcsot, vagy Uplay-en az Uplay kulcsot amit megvásároltál vagy ajándékba kaptál stb. Ez egy nVidia-s promóciós cucc, drágább videokártyákhoz mellékelik a kulcsot amivel magadénak tudhatod a játékot, pontosabban választhatsz, hogy a Wildlands-t aktiválod be vele vagy a For Honor-t. Aki nem kapott a VGA-jához kulcsot és mégis szeretne az megveheti többek között a lenti hirdetések segítségével és megfelelő VGA megléte mellett vagy kicsit nyakatekert módon a nélkül is aktiválhatja a játékot. Röviden és tömören 5000 Ft-ért meg lehet venni a játékot. -
#592 Hát ha már megveszi, kifizeti utána mire való a kupon ? :) -
#591 Mire gondolsz egész pontosan :) -
#590 Basszus....nekem is GTX 1060 6GB, de én teljes áron vettem meg a játékot :(
Hol tudok utánaolvasni ennek a kuponos dolognak? Gondolom vehetek belőle másik játékot is :D -
#589 Es akkor mi tortenik, visszakap valamennyi penzt ? -
#588 Beszerezni úgy tudod, hogy vásárolsz egyet amennyiben a kártyádhoz nem kaptál. Az hogy kitől vásárlod, neked kell eldöntened, vagy mérlegelned. Annál is van eladó akitől korábban én vettem még 9000 Ft-ért, igaz nála 6000Ft-ért, de több helyen van 5000-ért is. Javaslom nézd meg az eladó értékeléseit, szerintem a több ezer vagy akár a százas nagyságrendű pozitív értékelések megbízhatóságra utalnak.
Aktiváláshoz GeForce Experience és Uplay kell. GeForce Experience-ben a jobb felső sarokban a regisztrált profilodra kattintva megjelenik a Beváltás menü ahol meg tudod adni a kuponkódodat, majd be kell jelentkezni az Uplay fiókodba, de lehet úgy is, jó ha mindvégig be vagy közbe jelentkezve az Uplay-be.
Ennyi. -
CserTotoo #587 Illetve mennyire megbízható a dolog?
Mennyire lehet bízni egy eladóban? Nem szeretnék kidobni 5-6 rugót úgy, hogy utána kapok egy fals kódot.
-
CserTotoo #586 Hali!
Köszi a választ, szerencsére én is ezek táborát gyarapítom, a gépemben egy NVIDIA Geforce GTX 1060 6gb pörög.
Esetleg pontosabban le tudod írni, hogy ez esetben, hogy tudom beszerezni?
Vagy csak ebben az esetben tudok ilyen kupon kódot vásárolni, az általad említett helyen?
-
#585 Szia!
Jómagam nVIDIA kuponkóddal jutottam a játékhoz, bár gondolom, hogy rajtad ez így nem sokat segít :) Hacsak, Te vagy valamilyen ismerősöd nem rendelkezik 1060, 1070 vagy 1080-as nVIDIA videokártyával amivel nem volt még ilyen kupon aktiválva, mert a ebben az esetben magad is vásárolhatsz ilyen kódot pl. ITT olyan 5-6000 Ft-ért:)
Természetesen ez az alap, vagy standard változat, ami mindenféle extra dolgot vagy DLC-t nélkülöz, de szerintem nem is az a lényeg :)
Persze KULCSOS OLDALAKRÓL is beszerezhetsz kulcsot mindenféle VGA megkötés nélküli regisztrációhoz, 10-11000 Ft-tól.
Remélem tudtam segíteni!
Utoljára szerkesztette: Danecay, 2017.04.23. 20:52:43 -
CserTotoo #584 Sziasztok srácok!
Érdeklődnék ki honnan szerezte be a játékot illetve honnan lehetne a legolcsóbban beszerezni?
-
hawkie22 #583 Ejj, gyerekek, a Medio Luna-ban lévö Unidad-os küldik igencsak megizzasztják az embert. :D -
#582 Thx..... -
#581 *PC-re pénteken. -
#580 Patch jött Bolíviába !
Notes -
#579 -
#578 Jah, azt nem mondtam, hogy mindenképp a videos mappába kell másolni és ott futtatni.
Alapértelmezetten:
C:\Program Files (x86)\Ubisoft\Ubisoft Game Launcher\games\Tom Clancy's Ghost Recon Wildlands\videos -
#577 Intro videók kikapcsolására parancssor.
Ha érdekel valakit.... -
#576 Jah, nyugodtan kijelenthetjük hogy használhatatlanok :D
-
#575 Így van.. A nagyok sokkal jobban irányíthatòbbak. És gyorsabb is mint írod. Az első gépágyú hasznàlata viszont nem kis bravurt igényel.. -
#574 Mind a két helikopterrel lehet gyorsan menni, bár én nem a space-t használom: (ha jól tudom az megfelel a SHIFT-nek)
- Shift-el felemelkedem egy picit, ezután W+SHIFT, ekkor elkezd előre menni+zuhanni a helikopter de egyúttal folyamatosan gyorsul. Egy pár másodperc után lehet hallani, hogy "felpörög" a motor, illetve érezhető is a sebesség növekedés. Ekkor kell elengedni a W-t, és csak a SHIFT-et nyomni. Ilyenkor gyorsan halad előre. Ha megnyomod a W-t akkor lefele kezd menni, ha az S-t akkor meg szépen elkezd gyorsan emelkedni.
Nekem valahogy a nagyobb helikopter gyorsabbnak, jobban irányíthatóbbnak tűnik egyébként mint a kis SCOUT :D
Utoljára szerkesztette: jan5650, 2017.04.03. 11:10:01 -
#573 Helikoptertől is függ. A kisebbekkel sikerül, de akkor meg nem hajlandó emelkedni, a nagyobbakat nem sikerült még felgyorsítani. -
#572 Nyomod a w-t meg a space-t egyszerre, akkor leborítja az orrát és vízszintesen repül. Amikor felgyorsult visszaemeli az orrát de utána megint lenyomja és elkezd süllyedni. Olyankor elengeded a w-t és csak a space kell. -
#571 Helikopterrel hogy lehet gyorsan menni billel ? :)
Most vagy bena vagyok vagy nem ertem de nem sikerul....