Ghost Recon: Wildlands

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Látod, erre nem is gondoltam. Na majd este kipróbálom, hátha megoldja a problémát. Köszi az ötletet.

Acer Predator Helios 700, i9-9980HK, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 2070 8GB, 2TB SSD, 1TB HDD, Win 11 ASUS Rog Strix G17, AMD Ryzen 9 7945HX, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 4080 12GB, 6TB SSD, Win 10

lac coo
Masik billre nem tudod atrakni a le es felszallast ?

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

Lehet egyébként, hogy a laptopon azért nem müködik néha-néha nálam a Shift meg a Space felszálláshoz drónnál meg helikopternél, mert a 'Beragadó billentyük' (5x lenyomni Shiftet Windowsban egymás után) be van kapcsolva? Másra nem tudok gondolni, asztali gépen nincs ilyen problémám, ott simán megy, laptopon viszont rohadt idegesítö, mert így se a felderítés, se a helikopteres küldik nem müködnek. Egy ideig megoldotta a problémát az, hogy kontrollerrel irányítottam a drónt meg a helikoptert, de az utóbbi pár napban már ez se müködik. 😞´
Segítség! 😄 Ötlet? Jött elö valakinek hasonló probléma?

Acer Predator Helios 700, i9-9980HK, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 2070 8GB, 2TB SSD, 1TB HDD, Win 11 ASUS Rog Strix G17, AMD Ryzen 9 7945HX, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 4080 12GB, 6TB SSD, Win 10

lac coo

Ha Ha Ha
Nekem is pont ez jutott eszembe
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

lac coo

lac coo

AnuluWork
Éppen a Végveszélyben megy a Dunán.

Nem véletlen a TC íz. 😊

"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB

AnuluWork
?

lac coo

lac coo
Ma jottem ra milyen szipiszupi nvidias screenshot ize van ebben !'😊)
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2017.03.25. 19:20:34

AnuluWork

macleody
Megszereztem a Vectort, kb. 2 órába telt mire beosonkodtam az unided bázisra. 10 méterre a fegyver ládától leszedtek, nem vettem észre a két fószert aki bent volt az épületben. Szerencsére az ai csapattag felszedett, berohantam felvettem a Vectort, 3 másodperccel később már hulla voltam 😊 Jó lesz majd a betöréses küldikhez, brutál tűzgyorsasága van.
lac coo
Jah, nekem is ilyen volt, azt hittem a kuldetes vi
olt bugos.

macleody
Nekem a patch előtt volt, hogy random megállt a kép 1-2 másodpercre, aztán egyszerűen minden hibaüzenet nélkül kilépett. Patch óta nem csinálta.
lac coo
Nem tudom mi van ma a játékkal, crashel állandóan ....eddig még sose csinálta .

Megoldódott 😊
PH részletesen leírták mi a gond de belinkelem ide is.

Képek
lalakov
Megoldódott neki. 😊
Danecay
Gondolom nem ártana valami screenshot is 😊

Sziasztok.
Azt tapasztaltam az új pakkal,hogy az út a betonozott út mintha DX11 vagy milyen módban lassan kockánként töltene be.
Van egy sáv néha,ha hirtelen fordulok.
Amolyan piros szaggatott csík a járdán.
Ezt csak szurkon főúton lehet észlelni.
Mi lehet ez ?
Kajra kibaszom a GTX980Ti karimat.
Bocs skacok csak eléggé dühít,hogy a vertikális szkennel cressel.
Amolyan dadog SSD vel is 😞
Remélem nem a kártyámmal van a baj kérném Nvidia tulajdonú,és lehetőleg 9 széria 10 széria fórumtársakat segítsenek,mert küldöm vissza szervizelni a kártyát,mert ez már aggasztó.
Köszönöm előre is skacok szép estét mindenkinek 😊 !
Danecay
Nem tudom, hogy erre gondolok e, sosem próbáltam ezekre a billentyűkre átállítani, csak nem tudtam, hogy mi ez a nagy update 😊

lac coo
Nyilak feletti del, end, pgdn stb gombokat is lehet használni már..ha erre gondolsz ! 😊)

Danecay
Mit állítottak be és hová?

lac coo
Jaja, en is nyilakkal szoktam tolni, lehet visszalovom en is ...

lac coo
Fomenu, bal also sarok. Jelenleg : 2199047

lalakov
Végre belerakták az iránygombok feletti gombok használatának lehetőségét. Most vissza kell szoknom az alapbeállításaimra, de végre tökéletes a játék. 😊)
Danecay
Ezt biztosan észrevetted volna mert több volt mint 4GB 😊

AnuluWork
Nálam viszont NEM VOLT semmilyen letöltés, bár az update azóta be van oda-vissza többször be lett Xelve, de így sem töltött le semmit. Azért, ha leszed pár megát, azt azért észre veszi az ember. A verziószámot hol írja?

lac coo
Az autopatch eles valaszthato Uplay ben, ha nincs kipipalva nem frissit semmit magatol. Nalam be van ikszelve de nem szedte magatol, csak megjelent egy plusz kis ikon, ott tudtam elinditani.

Riddick21
Így terjednek el a hülyeségek, az ilyen kommentek alapján. Teljesen automatikusan kezdett el frissíteni nálam, már csak a letöltés végén vettem észre. Természetesen autopatch van, még csak kérdést sem tesz fel, hogy szeretnéd-e.

"All those moments will be lost in time, like tears in rain."

AnuluWork
Piros ikon? Akkor vak vagyok, mert nem találom. Miért nem autopatch ez? Fene beléjük a XXI. században!

lac coo
Nekem sem töltötte le automatikusan...Uplayben felül volt egy kis piros ikon, talán egy körben lefelé mutató nyíl ,azt kellet megnyomnom ...

AnuluWork
Most vagy elbénáztam valamit, vagy nem értem, de nekem nem szedett le semmi patchet ma. 😞

Tuvok
EMP drónnal kinyírtuk a kocsiját, így volt idő az első pár narkós autót kilőni, utána már nem volt gond.

Két szopó menet után kilöttem ELŐTTE a kis xart , amibe beszáll, és akkor a nagyobb terepjáróba ül bele, az jobban bírja a gyűrődést.. én meg a gépágyúsba.... 3.-ra meglett...
Ti hogy csináltátok meg az El Pulpo-s küldetést? Az agyam eldobom, tizen-huszon-ötvenedjére próbálom megcsinálni, de vagy öt lövik ki vagy engem.

Zs0lt1
Elég fasza lett a patch!

Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_

Tuvok
Patch, patch, patch !

Notes

Jelenleg úgy oldottam meg a problémát, hogy a drónt, meg a jármüveket controllerrel irányítom, a maradék meg megy billentyüröl, bár mondjuk így kicsit necces, mert a controllernek folyton be kell dugva lennie. Az asztali gépen ilyen problémám érdekes módon nincs.

lac coo

macleody
Berosálok, ezt még nem is láttam.
lac coo
n OEZ MEGLEPETT, HOGY A SÁR IS RÁRAGAD...sŐT UTÁNA ELŐBB RÁSZÁRAD, MAJD LASSAN LEKOPIK .

nagykispeter
Nemtudjátok valaki tervez hozzá magyarítást készíteni?Az előző részekhez készült.

Asrock Z170 PRO4S, i56600 16GB Kingston DDR4, EVGA GTX970 SSC ACX 2.0 ,

Kérdés: felváltva játszom laptopon és asztali gépen. Laptopon rendszeresen elöjön a következö probléma --> a guggolás csak kétszeri gyors egymás utáni lenyomásra reagál, de ami még jobban megnehezíti a játékot, hogy pl. se a drón, se a repülö vagy helikopter nem engedi magát rendesen irányítani. A shift vagy space egyáltalán nem reagál ezeknél. Tehát az van, hogy egy magasságban tudok velük repülni, utána meg ha felengedem a shift-et, akkor legtöbbször automatikusan elkezd pl. a drón süllyedni. Nincs bedugva kontroller, ötletem sincs, hogy tudnám megoldani a problémát.
Így nem olyan poén a játék, pedig szeretnék vele játszani, viszont asztali gépemhez nem jutok annyit, mint szeretnék.

Ötlet?

AnuluWork
BMP/APC még jó választás ellenük. Míg tüzet nem nyitsz, észre se vesznek. 😊

macleody
Nekem kell a skillekhez. Bár most épp skill pontom nincs egy se, support pont vagy mi a szösz meg bőven. Tuti nem lehet kimaxolni mindent. Na megyek is befelé, mert már elvonási tüneteim vannak 😊
lac coo
Jah, a pont nem izgat, tuzijatek legyen az a lenyeg 😊)

macleody
A konvojról van szó, de ha sérül a kocsi kevesebb pont jár érte. Korábban én is gránátvetővel stoppoltam 😊
lac coo
Nem tudom pontosan milyen autokrol van szo, de en a konvojra ravagok ket puskagranatot oszt megall ...😊)

macleody
Én most lenyomtam drónnal és utána kiszedtem a sofőrt is, mert tegnap nekem is elment miután elnyomtam az EMP-t.