810
-
#650 Hát skacok, a Wildlands single-ben a kedvenc játékom volt. Teljesen kijátszottam, végig élveztem, és bárki megkérdezni, hogy milyen játék azt mondom rá hogy "ISTENCSÁSZÁR". Egyértelműen ajánlom mindenkinek.
De ez a PvP mód egy hányadék. Egyszerűen élvezhetetlen. -
#649 A pvp bugosabb hulladék, mint a Wildlands volt amikor kijött -
foxxi #648 Lehet visszanézek játszani -
pRoject2HUN #647 Sziasztok!
Meglévő csapatunbka keresünk embereket multiplayer meccsekre.
Feltételek:
- 20+ életkor
- TS3 megléte és hozzá headset
Plarform : PC
Üdv -
#646 Srácok!
Nyomja valaki itt 8 GB rammal? A problémám az, hogy annak idején mikor megjelent teljesen pöpecűl ment a játék és most a frissítések után kiírja, hogy kevés a RAM-om a gépben és zárjak be alkalmazásokat! Hiába lövök le mindent a játék felzabál kb. 7,5 GB Ramot és FPS droppol rendesen! :(
Ha leveszek minden graf.beálítást minimumra, akkor is... Win7 64bit, i7, 8 GB, GTX680..
Találkozott már valaki ilyen problémával? Megoldás? -
gsg16 #645 Üdv!
kipróbáltam a pvp módot.nem lesz az rossz,de nekem csak úgy indult el a játék,hogy kiléptem,majd újra beléptem az ubi launcher-be,és miután kiléptem,nem szinkronizált a felhővel. -
kutyakiki81 #644 Kétlem -
gsg16 #643 FPS mód nem lesz hozzá? -
#642 PvP mód szept. 21-től. -
kutyakiki81 #641 Sziasztok!
Épp most kaptam meg a trófetát az összes Kingslayer file-ért, de a Legends dologgal el vagyok akadva. Egy kérdőjel sincs már a térképen és mégsem találtam meg ezek szerint mind. Hol lehet megnézni, hogy hány legends -et kell még megtalálni? -
gsg16 #640 Üdv!
nemrégen vettem meg a játékot,de eddig online nem nagyon sikerült játszanom vele,talán csak egyszer.nincs ennek valami szerver kereső része? -
#639 Patch 7 notes -
Kotomicuki #638 A fegyverek értékei, ahogy haladsz előre a szintekkel, de különösen majd a tier one módban, egyre csökkenni fognak, tehát, ha a tier one módot aktiválod, akkor egy idő után az MP5 már nem sokat fog érni - sebzésfejlesztés nélkül, ami abban a módban lesz elérhető és sok-sok nyersanyagot igényel majd.
A HK 416 a játék egyik legcsöndesebb rohamkarabélya. Vele is végigvihető a játék - a tier one módot nem aktiválva - , de van nála jobb, a későbbiekben jobban kihasználható is.
Az Unidad-os RPK-74 a season pass, vagy a gold verzióval (amiben benne van a season pass) együtt jár: igen kemény fegyver az elején, de akár a végén is - ha van pakolva a sebzésére - , mivel viszonylag jó az átütése, így járműveket szedni sem utolsó választás.
Az ubistore oldalán lehet beszerezni egyéb, a játék elején nagyon combos fegyvereket, míg a HK 36C ingyen hozható onnan.
(A játék még nincs kész - elég sok hiba és hiányosság van benne - , de költekezni má' lehet! )
A játékmenet, az idő előrehaladtával, egyre fog tolódni a lopakodás felé, erre majd számíts és jó előre szereld föl magad a csöndesebb (és a legpusztítóbb) fegyverekkel (is) - ez különösen érvényes a tier one mód kb. harmadától, ahol majd automatice átrak a legnehezebb fokozatba a játék... (Nagy élmény lesz! )
A kingslayer dolgok Bowman(?) ügynöktársának a felkutatásához kellenek, ha jól tudom: ha elegendő gyűlt össze belőlük (az összes megvan X db tartományból), akkor válik elérhetővé az ő "küldetéssorozata" is.
Ezek a dolgok nem kötődnek annyira szorosan a történethez, csak bizonyos helyekhez - mindig ott lesznek. Ezért fontos a térképen kérdőjellel jelölt helyek felkutatása is - ha nincs kéznél egy kinyomtatott, ezeket is tartalmazó térkép! Amint azonosítva lett egy helyszín, azon nyomban láthatóvá válik a kingslayer dokumentum, vagy tárgy a térképen ("M" gomb), amennyiben ott fellelhető olyan.
Magukat a story küldetéseket és a tartományurak leverését a "nagy", sárga dossziék felkutatása és átvizsgálása teszi lehetővé, ezek aktiválják a küldetéseket. Ezeket meg az első, az adott tartományba érkezés és a Bowman-nal való csevegés teszi láthatóvá.
A fehér felkiáltójelek a fegyverek, extra képességpontok és kitűzők lelőhelyeit, meg a lázadók küldetéseit teszik a térképre - amint megvan az 5 db, onnantól nem kapsz az adott tartományra ilyen, felkutatni való jelzést. -
Boscolahm #637 Szia!
Minden úgy van, ahogy mondtad. Tényleg újra élnek a missziók. Repülősökkel meggyűlik az ember baja, mert a gépet mindig hajszál pontosan egy adott pontra kell letenni. Helikopterrel azért könnyebb.
Fegyverekhez nem értek. Csak használom őket Alapba ad egy MP5-öst, az azért nem rossz közelre, gyorsan merül a tár, de egyet, kettőt, el lehet kapni vele. Stabilabb jóval mint az M416A vagy valami ilyesmi neve van. Meg ad alapba egy piros színű dobtáras géppityut, azt az sem tudom, hogy milyen (talán ak…), de ha nem a célzókával (távcsővel) lövök, hanem beállítom, hogy vállból lőjön, akkor elég durva osztásra képes, közel és közép távol. 175 skuló fér bele, ami gyakorlatilag egy háború megvívásához is elég. Nagyon jókat lehet vele darálni. Távcsöves mesterpuskákat nem szeretem, végül is ez egy akciójáték, és nem szeretek egy domb tetején gubbasztani és csak onnan lődözgetni. Ez nem termel túl sok adrenalint.
Ami nagyon látványos, ha az ember szerez egy helikoptert és azzal éjszaka elkezd úgy repülni, hogy lelövi a világítást (G) és bekapcsolja az éjjellátót (N)… elképesztően látványos. Látni, ahogy az autók kivilágítva kanyarognak a hegyekben… tényleg pazar. Esőben is látványos a történet…
Viszont érdeklődnék még, hogy a bizonyos célpontok, vagyis küldetések csak akkor lesznek elérhetőek, ha a hozzájuk tartozó összes King Slayer documentumot/fájlt összegyűjtöttük? Utána fog megnyílni és a térképen megjelölni a célt/célpontot?
Válaszodat ismételten köszönöm szépen előre is. És jó vadászatot ;)
-
#636 -
Kotomicuki #635 Üdv!
A lázadók küldetései (amik a "zöldek"), ha nem sikerülnek és/vagy újratermelődőek (a köss el egy légi járművet típusúak), azok, egy idő után újra elérhetőek lesznek.
Alapanyaggyűjtéshez célszerű a könnyebb provinciákban (az 1-2(-3) "koponyásakban") lévőkkel foglalkozni (ebbe a konvojok is beleértendőek), mert azokkal a legkevesebb a gond - nincs/kevesebb a légvédelem pl. - , ill. azokat ismételni, amikhez nem kell kaszkadőrnek és mágusnak lenni ahhoz, hogy sikeresek legyenek (pl. repülőgépet, a nehézkes irányítása miatt nem is nagyon lopok emiatt).
...
Túráztam kicsit az MK 17-ért és a hozzávalóiért, de rá kellett, hogy jöjjek, hogy a katonaság ellen ennek is több lövés kell (fejre a 416 is jó volt, csak azzal közelebb kellett menni ehhez), hogy biztosan elfektessen egy-egy egyedet (a páncélozatlan, köz-kartelltagok a 416-nak is csak 1(-2) lövés voltak: hozzájuk nem kéne a tűzerő, de az unidad meg folyamatosan erősítést hív, így velük meg nem érdemes vívni...) - így hiába is virítanak a szép mutatók a lapján: ez is csak egy AR, ami épp a mesterlövészpuskák felé tendál (mint pl. az A3, ami meg kezesebb, stb.). A tárazási ideje a max. 30-as tárral együtt megakadályozza, hogy közelharcban jól használható legyen (ha meg kezességre fejlesztem, akkor meg már egy A3-M4A1 is beéri). Legfeljebb sorozatlövő, középhatótávú mesterlövészpuskaként használható, amire megint lehet 2-3 másik fegyvert találni...
Így - mérgemben - marad az 5.7 USD + MP7 (sajnos, ehhez is be kell járni pár tartományt, mire összeáll) kombináció a lopakodáshoz ("rambózni", különösen az unidad ellen és/vagy nehezebb fokozaton, nem nagyon éri meg a játékban: a társak kevesek ehhez, ha meg a lázadókat is behívom, akkor is csak ritkán lesz vége az öldöklésnek, mert az erősítések szinte folyamatosan özönlenek), meg majd még szerzek vmit a távolsági ritkításhoz - és kell egy normális géppuska is a járművek/helik ellen! -
Boscolahm #634 Szia!
Köszönöm szépen a tanácsokat, minden úgy volt ahogy elmondtad.
Érdeklődnék még olyanról, ha egy küldit elbukok, látom, hogy eltűnik a térképről. Akkor ezt a küldit már nem csinálhatom meg sosem újra, vagy egy idő után újra kiteszi a térképre? Ez egy suply-s mission volt.
Persze nem az én hibám miatt nem sikerült
Válaszodat előre is köszönöm szépen.
-
Kotomicuki #633 Az opció-menüben állítható vhol, hogy mutassa, de csak akkor, ha éppen szereztél XP-t (pl. felfedezés, ölés, zárnyitás, leállítás). Az aktuális szintet jobb-fönt mindig jelzi - alapbeállításokkal - , az XP-csíkot ez alatt rajzolná ki a tételes felsorolással együtt.
A játékban található kitüntetések akkor élnek és adják a leírt pluszukat, ha már legalább egy mező aktiválva van a hozzájuk tartozó dologból. A skill-eknél lehet látni, hogy miből, mennyi van meg: ha már fehér a helye a skill-pontok után, akkor megvan az adott "kitűző".
Sajnos, a játék nálam csak egy kiterjesztett MMO lett végül, mert nagyon érződik, hogy a "normális" végigjátszáshoz (ha teljesen "felfejlesztett" és "komoly" mordályokkal szeretne a játékos kezdeni) a store-ból kell bevásárolni, amikor már maga az alapjáték se 2 fillér...
Szerencsére a "f2p" része is jól játszható, csak nagyobb "kihívást" jelent "mezítlábasan" végigfutni rajta - igen, tudom, hogy a kezdeti fegyverekkel, azokhoz nem nyúlva és alig skill-ezve is végigvihető a játék. -
#632 Igen. -
kutyakiki81 #631 Sziasztok!
PS4-en tolom a játékot, egy kérdésem lenne. Ha becsatlakozom a haverhoz,és együtt megcsinálunk egy küldetést, akkor ha majd egyedül játszom a küldetés ugye nekem még aktív lesz? -
Boscolahm #630 Sziasztok!
Érdeklődni szeretnék, hogy az aktuális XP szintemet hol látom? Meg ha szerzek egy badge-t, jelvényt, akkor ha kimaxolok egy adott skill-t, pl.: bullet resistance, akkor ennek megkoronázásra még extra dologért fel tudom használni a badge-t? És hol láthatom, hogy ebből hány darabot szereztem már.
Amúgy a játék tényleg elképesztő, nálam csillagos ötös.
Válaszaitokat előre is köszönöm szépen.
-
#629 Le is mondtam volna a kopterezésről ha nem marad a régi irányítás is. Bár nem ugyanaz mint volt. De ez az új egy fos. -
simonl #628 Persze, mert most úgy repül mint egy drón? (egyedül a célkereszt ami használható lenne)
Még jó, hogy választható lett a helikopter irányítási módja.
-
#627 Most már használható a helikopter végre! Ez az új patch sokat dobott rajta. -
Kotomicuki #626 Köszönöm! -
#625 Itt keresgélj -
Kotomicuki #624 Hhmm, ubistore-ban is "csak" 60 EUR (-40%) a Gold Edition (így annyi, mint az alapjáték)...
De, remélem kap majd legalább 50%-os engedményt, legkésőbb télen (fekete péntek, Karácsony). -
#623 Hát kulcsot alap+season pass lehet venni már 15-ért. -
Kotomicuki #622 Most éppen 20k HUF alatt van a Gold Edition ára (még 5 napig), de szokott ez ennél lejjebb menni, akár a steam-en is?
Utoljára szerkesztette: Kotomicuki, 2017.07.25. 14:36:15 -
#621 Patch 6 notes
Helikoptereket alaposan átdolgozták. -
#620 Patch 5 notes -
#619 Igen, ugyanúgy.
Inteleket kell keresni az adott területen (fehér körben felkiáltójel), és azoknál tudod kiválasztani, hogy mit szeretnél látni a térképen (Skill pontok, Bonus medálok, fegyverek, fegyver alkatrészek, Rebel Ops, Supply raid küldik).
Amúgy. -
Reich #618 Sziasztok.Két napja szereztem be a játékot.Mit ne mondjak eléggé leköt a cucc.Még az első la yuri és polito bossokal sem vagyok kész.Inkább a felfedezni való dolgokat keresgélem.Fegyvereket,hogyan lehet gyűjteni? azokat is keresni kell mint az alaktrészeket? -
#617 Pedig hogy szidta mindenki előre a játékot, mert Ubi! :) Erre nem összerakták?! :D
Érdekes lesz az AC és érdekes lesz westernes FC is. Na, továbbléptek. Már csak egy értelmes F1 manager és egy F1 szimulátor kellene, és le is fednek minden piacot. :) -
#616 Ezek már a 3.5-el belekerültek a játékba nem? Én már az után a leírtaknak megfelelően állítottam be a HUD-ot. Na persze ha konzolon tolod, ott nem volt 3.5-ös patch :) -
Munkie #615 Arra is raktak be külön opciót! :) (Ha jól emlékszem azzal együtt kapcsolja ki, hogy mutatja a gránátok és a helikopterek jeleit). -
#614 Wow!
Hát egy ideje jegelem a játékot, de most azt hiszem folytatni fogom. Imáim meghallgattattak! Végre van lehetőség kikapcsolni a "Mark"-okat, az enemy-ről, viszont a felszedhető cuccokat jelöl.... Hihetetlen. Apró, de annál inkább fontosabb opció számomra. Csak kár hogy ennyit kellett rá várni, ez igazán lehetett volna alap opció :(
UI: remélem kikapcsolt enemy/rebel marknál nem jelzi hogy merről vesznek észre, tudja esetleg valaki? Mert az nagy hiba lenne...
Utoljára szerkesztette: jan5650, 2017.05.18. 08:25:52 -
#613 Patch 4 notes -
torma1 #612 Sziasztok.
VVan 2 db Ghost Recon Wildlands Nvidia kupon eladó. Ha valakit érdekel.
6k/db.
2017/06/30-ig lehet aktiválni.
GeForce® GTX 1080 Ti, 1080,1070 és 1060-hoz. -
simonl #611 Sziasztok compadrék, lehet hülyeséget kérdezek és itt van az orrom előtt.
Az első karakter "kimaxolása" és ezzel gyakorlatilag a single végigjátszás után van arra mód, hogy újrakezdjük a story -t a már megszerzett fegyverekkel és képzettségekkel?
Köszi a türelmes válaszokat....