Ghost Recon: Wildlands
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Köszönöm mindenkinek a segítséget!
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
NEW FEATURES
• Players can request for help now while in down state.
BUG FIXES
• Fixed the fast travel icon not being displayed on the tacmap when using a Steam Controller.
• Fixed an issue where the screen would flicker when exiting the vehicle while using the Tobii Eye tracking device.
• Fixed an issue where the game language was not automatically set if the Arabic language was set as the title's language, from the Steam client.
• Fixed an issue where the game would show an incorrect display resolution in the Video menu if ALT+TAB was used during the confirmation pop-up message.
• Fixed an issue where the gray screen when the character is downed was displayed in NVIDIA Ansel.
• Fixed an issue where the 360 screenshot in Ansel had visual corruption if Ansel was used while the Night Vision was activated.
• Fixed an issue where the Weapon Fanatic achievement was not awarded if the weapon pack item was bought from the in game store.
NARCO ROAD
• Fixed and issue where the screen would flicker when using nitro boost while being detected.
link
Utoljára szerkesztette: bazccka, 2017.04.26. 13:10:49
Utoljára szerkesztette: Danecay, 2017.04.26. 11:28:05
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Lentebb irtad, hogy beszerezni barhonnan tudja, aktivalaskor meg kell gf experience es uplay. Ezt nem ertem, ha mar beszerezte minek a kupont hozza csapni, trukkozni ? 😊
Hol tudok utánaolvasni ennek a kuponos dolognak? Gondolom vehetek belőle másik játékot is 😄
Aktiváláshoz GeForce Experience és Uplay kell. GeForce Experience-ben a jobb felső sarokban a regisztrált profilodra kattintva megjelenik a Beváltás menü ahol meg tudod adni a kuponkódodat, majd be kell jelentkezni az Uplay fiókodba, de lehet úgy is, jó ha mindvégig be vagy közbe jelentkezve az Uplay-be.
Ennyi.
Mennyire lehet bízni egy eladóban? Nem szeretnék kidobni 5-6 rugót úgy, hogy utána kapok egy fals kódot.
Köszi a választ, szerencsére én is ezek táborát gyarapítom, a gépemben egy NVIDIA Geforce GTX 1060 6gb pörög.
Esetleg pontosabban le tudod írni, hogy ez esetben, hogy tudom beszerezni?
Vagy csak ebben az esetben tudok ilyen kupon kódot vásárolni, az általad említett helyen?
Jómagam nVIDIA kuponkóddal jutottam a játékhoz, bár gondolom, hogy rajtad ez így nem sokat segít 😊 Hacsak, Te vagy valamilyen ismerősöd nem rendelkezik 1060, 1070 vagy 1080-as nVIDIA videokártyával amivel nem volt még ilyen kupon aktiválva, mert a ebben az esetben magad is vásárolhatsz ilyen kódot pl. ITT olyan 5-6000 Ft-ért😊
Természetesen ez az alap, vagy standard változat, ami mindenféle extra dolgot vagy DLC-t nélkülöz, de szerintem nem is az a lényeg 😊
Persze KULCSOS OLDALAKRÓL is beszerezhetsz kulcsot mindenféle VGA megkötés nélküli regisztrációhoz, 10-11000 Ft-tól.
Remélem tudtam segíteni!
Utoljára szerkesztette: Danecay, 2017.04.23. 20:52:43
Érdeklődnék ki honnan szerezte be a játékot illetve honnan lehetne a legolcsóbban beszerezni?
Acer Predator Helios 700, i9-9980HK, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 2070 8GB, 2TB SSD, 1TB HDD, Win 11 ASUS Rog Strix G17, AMD Ryzen 9 7945HX, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 4080 12GB, 6TB SSD, Win 10
ASUS STRIX B550-F | Ryzen 5 5600X | Sapphire Nitro+ Radeon 6650XT 8GB | HyperXRenegade Fury 2x16GB DDR4-3600CL16 | CM Elite 350K | Fractal Ion+2 Platinum 760W | Samsung 970 EVO 250GB + 1TB |
Alapértelmezetten:
C:\Program Files (x86)\Ubisoft\Ubisoft Game Launcher\games\Tom Clancy's Ghost Recon Wildlands\videos
Ha érdekel valakit....
- Shift-el felemelkedem egy picit, ezután W+SHIFT, ekkor elkezd előre menni+zuhanni a helikopter de egyúttal folyamatosan gyorsul. Egy pár másodperc után lehet hallani, hogy "felpörög" a motor, illetve érezhető is a sebesség növekedés. Ekkor kell elengedni a W-t, és csak a SHIFT-et nyomni. Ilyenkor gyorsan halad előre. Ha megnyomod a W-t akkor lefele kezd menni, ha az S-t akkor meg szépen elkezd gyorsan emelkedni.
Nekem valahogy a nagyobb helikopter gyorsabbnak, jobban irányíthatóbbnak tűnik egyébként mint a kis SCOUT 😄
Utoljára szerkesztette: jan5650, 2017.04.03. 11:10:01
Most vagy bena vagyok vagy nem ertem de nem sikerul....
Sajna ami jobban zavar, hogy a Bossok nagy részét nem megölni kell, hanem elfogni, vagy éppen megölik/öngyilkos lesz mire odaérsz.
Tegnap fel kellett vennem dronnal, ahogy hancurozik a babajaval a baro 😊)
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2017.03.31. 13:21:47
Igaz már tárgyatlan a téma de legalább egy kis UP a topicnak 😊
Utoljára szerkesztette: hawkie22, 2017.03.28. 15:55:02
Acer Predator Helios 700, i9-9980HK, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 2070 8GB, 2TB SSD, 1TB HDD, Win 11 ASUS Rog Strix G17, AMD Ryzen 9 7945HX, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 4080 12GB, 6TB SSD, Win 10
Ui.: megoldódni látszik a probléma, teljesen el kellett tüntetnem a billentyükiosztásból a Shift és Ctrl gombokat és most a Fel-Le gombokra lett téve, egyelöre müködik.
Utoljára szerkesztette: hawkie22, 2017.03.27. 19:35:09