810
  • JonasSandor
    Most tartok ott a játékban ahol egy csávót kéne megfognom és elvinni valahova, na már most megvan a konvoja el is hozom berakom a kocsiba, de a küldetés nem frissül és nem tudom belerakni a csónakba hogy átvigyem a túlpartra egy szigetre.
    Ilyenkor mivan?,mért nem frissül a küldetése? Első alkalommal sikerült volna csak túlmentem a csónakkal és megfulladt.
  • Maak
    Utani de koze nem sok van egymashoz. A Division RPG-s beutesu, felszerelesek-szetek adnak tulajdonsagokat, ez meg taktikai tps, nekem foleg a pvp tetszik eddig, kampany reszt max tarsakkal tolnam le, botokkal nem annyira allnek neki en sem.
  • Hexex86 #688
    Division utáni, de más fejlesztő csapat csinálta.
  • DrSoong
    Most inygenes hétvége van így kipróbáltam. Uplayből kivettem 2 ingyenes ládát amiben az egyikben egy lila szintű fehér helikopter (2 rakétakilövő plusz 2 nagypapi rajta) volt amivel simán le lehet tolni mindent. Viszont az npc csapat elég bugyután viselkedik a skilleket kiosztogatva is... Az irányításban alúlmúlja a Divisiont sajnos... Jól tudom, hogy ez Division utáni játék?
    Utoljára szerkesztette: DrSoong, 2018.04.14. 20:48:52
  • hawkie22
    Valami ötlet illetve tipp, hogy a legegyszerübb megcsinálni a Fisher-es küldit? Bejutok hozzá, de aztán mindig elhullok a nagy áradatban. :D
  • mester1987
    Hamarosan Sam Fisher is csatlakozik

!!!Tom Clancy 4ever!!!
  • Lawless #684
    Vagyunk még pàran van discord csoport is es fb csoport is! GoldenLotus1985 néven megtalálsz
  • Scrab
    Üdv, van valamilyen magyar csapat amelyik még nyomja a játékot? Nekem még mindíg élvezetes ez a játék és bár és multiznék is értelmes emberekkel (már elegem van a mongoloid gyökerekből), ha vannak még hozzám hasonlók Scrab0 néven megtaláltok.
  • beef
    Gondolom igen, nvidia-n más jellegű jön elő, ott inkább fekete kockák jelentkeznek, de ott is csak a vízszintes talajtextúrákban.
  • Danecay
    Ez ilyen AMD specifikus probléma?
  • beef
    Úgy látom a talaj textúra hibát továbbra sem akarják megoldani. Valakinek van valami bevált megoldása, hogy ne tükörként működjön ?
    Egyedül a low beállítás segít, ott használható, minden magasabb fokozatban addig jó, amíg pl. menü vagy inventory ablak elő nincs hozva.
    Itt látható ugyanez a hiba.
  • Bad31
    Sziasztok. Mivel nem találtunk discord szervert ami kimondottan ehhez a játékhoz kapcsolódna, vagy más formában magyar közösséget, és mivel semmibe nem kerül, csináltunk páran ma egy discord csatornát, aki szeretne csatlakozzon. Üdv
    Link
    Utoljára szerkesztette: Bad31, 2018.01.21. 18:56:51
  • Lawless #678
    Én azt olvastam a legnejezebb szinten a legkönyebb megölni és úgy elsöre sikerült szolóban
  • Titan
    Én átállítottam a nehézséget a legkönnyebbre és láda mellett levő sziklán ácsorogtam. Ha becélzott csak leugrottam a szikla fedezékébe, majd visszamásztam és onnan tüzeltem... 1 halál és kb 5 perc volt...
    Szólóban nem élesztettem csapattagokat és ha jól emlékszem MK17-essel érveltem neki... jah a 7.1-es fülesben elég jól hallottam, hogy merre fut, neszel... a csapattagok jó csalik..
    Utoljára szerkesztette: Titan, 2018.01.09. 22:03:44
  • hawkie22
    Nem bírok a Predatorral. Van valami jó taktika ellene? Egyébként mennyi löszer kell bele? Annyit belelöttem már, hogy ihaj, de még mindig rohangál.
  • Lawless #675
    Ha valaki akar ghost warozni pcn az vegyen fel GoldenLotus1985 a nevem
  • Lawless #674
    Ha masnak megvan mehetsz meg ra ha meghiv hogy segits neki,en magam megoltem elsöre az extrém szinten,ugyanis ott a legegyszerübb
  • MarkBlade
    mindenkinek elérhető. Ott a jele a mocsárban az indítja a küldit. Elég nehéz..és egyszer lehet megcsinálni mert utána eltűnik. Azt nem tudom hogy utána ha másnak megvan akkor mehetsz e még rá.
  • hawkie22
    Egyébként ez a Predator hogy is van? Mindenkinek ingyenes vagy mi? Mert ugyan van Season Pass-om, de egyelöre nekem csak játékon belül Shop-ban ajánlja fel, hogy creditért megvehetem.
  • MarkBlade
    Nem tudom ha egyszer kinyírtuk lehet még egyszer? Valakinek tapasztalata erre? Mi 3an tudtuk megölni.. így is imba a teleportálása.. :D
  • Lawless #670
    Még mindig segítö jelenzkezökre várok predator ügyben mert egyedül elég nehézkes
  • Lawless #669
    Ebböl arra utalok,hogy te nemakarod
  • Tuvok #668
    Gyalázatosan imba. Ő is, de a Pathfinder pff, hát no comment. Nincs lépéshangja, nem robbantja fel az aknát ha rálép, nem pittyeg a Scout drónban, nem lehet jelölni sem drónnal, sem Satcommal... és nyílpuskája van, hogy még a lövéseit se lehessen hallani. Mostmár ő az atyaúristen... már ha van season passod persze. :D
    Utoljára szerkesztette: Tuvok, 2017.12.18. 19:04:27
  • Lawless #667
    Sziasztok,akad itt valaki aki szivessen levadászná velem a Predatort
  • Tuvok #666
    :DDD
    "Leaving ongoing Quick Play matches will now lead to time-out penalties. Players will be notified beforehand of upcoming penalties."

Eszerint figyelmeztetnek, gyakorlatban viszont azonnali 4 óra ban a játékból. Megint lázad a hivatalos fórum. :DD
  • Tuvok #665
    Ó, és úgy néz ki már találtak csalásra is módot... elkezd a csóka FELtölteni egy szép nagy adag valamit (sőt, bizonyos felvétel szerint egy egész 4-es csapat/klán ezt csinálta), és a szerver nem tudja őket hova tenni, a másik player-ek hiába lövik őket, nem is ott vannak ahol látszanak, mert a szerver csak kapkodja a fejét és próbál kompenzálni. Eredmény: teleportáló, eltalálhatatlan ellenfelek.
    A letöltése viszont zavartalan marad, ergo ő remekül látja az ellenfeleket.
    Szánalom.
  • Tuvok #664
    Ha pvp-znél, akkor jó is tetted. A 9-es patch-ben bár javítottak pár bugot, de kétszer annyit bele is tettek, annyira frusztráló volt már, hogy inkább ráhagytam a játékot. A Tech jammer nem volt használható, az Assassin nem volt jelölhető (nemhogy 50 méterről, hanem sehogy, még Satcom-mal se), Medic drone felvette azokat a "ping"-eket amiket csak a Scout drone-nak szabadna, aknák eltűntek, stb. Olyan dolgok, amikhez egyébként nem is nyúltak elvileg, és minden patch-nél ez van, egy lépés előre, kettő hátra. Volt amit írták, hogy kijavították, erre mégsem (XP szerzés és kijelzés). A hitbox is undorító, fekszel a földön és lősz, előtted nincs semmi, mégis a földet lövöd valami láthatatlan kiálló dolog miatt... a Sniper 3 betonfalat átlő MSR-rel, de egy nyomorult falevelet még mindig nem.
    A single player-t egész jól összerakták, de a pvp gyalázatosan instabil, és most bugfix listát se adnak ki, szóval több kedvem nem lett vele játszani egyelőre, megvárom a reakciókat.
  • Danecay
    Gondolom ez is van vagy 8-9 GB. A legutolsó patch letöltése óta el sem indítottam a játékot, erre itt egy újabb. Persze nem baj ha javítják a játékot, de ne adj Isten játszani akarnék, játék helyett tölthetem le a lassú netemmel a több GB-os patch-eket ami aznapra kb. meg is pecsételi a játékkal való tevékenységemet, majd mire eljutnék odáig, hogy ismét játsszak vele, addig kijön egy újabb giga brutál patch :)
  • Tuvok #662
    Kiadtak egy patch-et "Update 1" néven, pár módosítás pvp-hez, 1 új class, 4 új pálya, viszont bugfixekről nem mertek még nyilatkozni...

Notes

Utoljára szerkesztette: Tuvok, 2017.11.16. 15:56:28
  • Tuvok #661
    Az utolsó (Sueno) küldi egyik verziója utáni cutscene-ből van.
    Spoilerezni nem akarok, de megéri megcsinálni a 'jó' és a 'rossz' verziót is. :)
  • AnuluWork #660
    Ezmiez?
  • Tuvok #659
    Hát persze, hova máshova... :D

• Tuvok #658
    Patch 9 notes
  • Danecay
    Akkor egész karcsú lett :D
  • Tuvok #656
    Szűk 8 :D
  • Danecay
    Biztos lesz ez is majd 9 GB :)
  • Tuvok #654
    Patch 8.2 notes
    Javarészt Ghost War fixek.
  • pRoject2HUN #653
    LIVE

https://youtu.be/zxWmUOz2ogA
  • Tuvok #652
    Gondoltam megyek már egy kört, bekerültem 2 magyarral egy csapatba, erre a két hülye elkezdett gránátokat dobálni az elején, majd félrehúzódtak a pályán és nem tudom mit csináltak a félreeső bokrokban, de a csapatjátékhoz semmit nem tettek hozzá. El is ment 1 kör után a kedvem a játéktól, gratulálok a két idiótának.
  • pRoject2HUN #651
    Mai pár meccsünk

PVP