810
  • JonasSandor
    Pusztító fegyverem az nincsen. Gépfegyóm van kispisztoly, meg valami távcsöves cucc.
  • Kotomicuki
    Szeptember óta ezzel az nyomorult küldetéssel kínlódsz?!

Egy nem túl taktikus megoldás a sok közül...

A kórház egy U-alakot formázó út alsó végén van, ha a jobb oldali szárat véded, ahol a telepített gatling is van, akkor a bal oldalra hívod a lázadókat (hívhatod a "testőr" lázadókat is, de a 3 bot is elégséges, ha kiadod nekik a tűzparancsot). Ekkor a bal oldalra raksz több aknát - ha kifogytál belőle, akkor a muníciós ládához mész, feltöltöd magad, majd visszamész folytatni az aknarakást (3-4 autóhosszonként raksz egyet-egyet) - ha van (4-es gombbal váltasz a robbanóanyagok között).
    Az sem baj, ha nincs, ekkor a VHC destruction-on (gépjármű-megsemmisítésen) legyen pár pötty és legyen egy minél nagyobb rombolóerejű gépfegyvered - a hangtompító NE legyen rajta, mert az mocskos mód visszafogja!
    Beszélsz a dokival és visszafutsz a gatling-hoz, elbújsz a homokzsákok mögé.
    Ha jön autó, akkor megsorozod, lehetőleg robbanjon is föl, ekkor nem kell a gyalogosokkal kínlódni - erre jó a gránátvető és a HTI: ezek egy lövéssel hazavágják a járműveket (ha van pötty a rombolásukon).
    Ha nálad "szünet" van, akkor átnézel a másik szárhoz és besegítesz a felkelőknek - nem hagyod el helyedet, onnan is nagyon jó rálátás nyílik a másik oldalra.
    A fegyveredet a ládába nyúlva töltöd és nem vacakolsz az "R"-rel!
    A helikoptert leszeded - minél nagyobb tár és minél több pötty a gépjármű-romboláson, csak azt a baszom hangtompítót vedd le a fegyveredről (és NE pisztollyal, géppisztollyal, vagy sörétessel ökörködj - sniper-ekből is csak a HTI-k és az automaták jöhetnek szóba, csak a hangtompítót dobd el messzire róluk)!
    Mire belejönnél, már le is telt az idő és végeztél a küldetéssel...

NE maradj a doki mellett, mert úgy nem tudod megakadályozni, hogy rá ne rontson a túlerő: az úton kell megvívni a csatát, ami ha jól lősz, nem lesz nehéz, csak normális pusztítóerejű legyen a fegyvered!
  • JonasSandor
    Gránátom van 3 darab.
  • Kotomicuki
    Oda gránátvető és gránátok kellenek - az alap skill-pontba kerül.
    De, ha ügyes vagy, akkor egy géppuskával, vagy HTI-vel is meg lehet oldani a feladatot, csak a másik oldalra hívj lázadókat.
    A 2 bevezető úton rakj le 1-2 aknát, mielőtt beszélnél a dokival - ez is megfog pár kocsit.

Nem tudok róla, hogy lenne rakéta a játékban, csak egyes helikoptereken, de az ide pont nem kell.
  • JonasSandor
    Ja értem köszi a tippet. Rakétát hol lehet vásárolni?,kéne a dokihoz megmenteni a dzsipekkel érkező katonák ellen.
  • Kotomicuki
    Igen, eléggé nehéz a terep, ez megnehezíti az ő dolgukat is, de ez egy rajtaütés: ha jól csinálod, nem is fognak visszalőni.
    Legegyszerűbben a drón + a felkelők felderítése bevetésével tudod átláthatóvá tenni a helyzetet.
  • JonasSandor
    Gondoltam erre hogy le kell lőni mindenkit, csak amikor jelzi,hogy ellenség van a közelben senkit nem láttam mivel nem kezdett el lövöldözni.
  • Kotomicuki
    Hát, ha a Killasisa Coca Farm-ra gondolsz, akkor ott a körön belül minden kartelltagot le kell lőni. Az utolsó pár darabot meg fogja jelölni.
  • JonasSandor
    Coca farmon mit kell csinálni nem jelez egy körsugáron kívül semmit sem.
  • JonasSandor
    Fordítja valaki?
  • JonasSandor
    Lázadókat hogy hívod oda?,megnézem majd hogy van e aknám.
  • Kotomicuki
    Szerintem, ahogy a többi fegyverre is: távcsőnézet, majd "F" gomb.
    Így oda-vissza rakom a hangtompítót rajta...

JonasSandor #718:

Az Ocoro-ban lévőt?
    Én aknákat raktam, mindkét bejövő útra, hívtam lázadókat (a másik oldalra (is), mint ahol én tábotoztam), majd odaálltam a géppuska mögé..., aztán letelt az idő és a doki meg volt mentve..., a roncsok meg füstöltek az úton.
    Nehezebb fokozatokon többet kell bujkálni és a gránátot, gránátvetőt sűrűbben használni (van lőszeres doboz a fedezék mögött, így az utánpótlással sincs gond), ill. több aknát kell tenni az utakra.
  • JonasSandor
    A doktort hogy kell megmenteni a támadóktól rakéta nélkül?
  • Béluska74
    Semmi különlegeset nem kell tenned,a játékban ez a fajta küldetés előfordul párszor még. Ha eléggé közel mész a drónnal akkor elindul egy kis számláló,lényegében így jelzi,hogy felveszi amit beszélnek.
  • DrSoong
    Van az a küldetés amikor drónnal fel kell venni egy beszélgetést. Hogyan lehet ezt végrehajtani? Már az összes gombot végignyomogattam a billentyűzetemen, de semmi...
  • simonl #715
    Sziasztok Srácok, ha a HTI Desert Tech sniper puskáról leveszem a hangtompítót, hogyan tudom visszatenni?
    Láttam, létező a probléma, én nem találtam megoldást egyéb fórumokon, esetleg itt valaki jobban beleásta magát.

Előre is köszönöm a türelmes válaszokat.
  • AnuluWork #714
  • Kotomicuki
    Kipróbáltam a játékot HDD-n és SSD-n is: a legnagyobb különbség az, hogy az SSD-vel jóval előbb feláll a játék egy-egy "utazás" után, így a konvojok is közelebb a kezdőpontjukhoz vadászhatóak -> pl. Remanzóban HDD-n alig van idő a drónnal kijelölni és kilövetni a 3 tagot a bázisig (ha kicsit késik az ember, akkor az Unidad-ig is elgurul a taliga), míg SSD-n a kanyarban (vagy előtte) már kilőhető a kezdeti trió és a kamion sem éri el még a lázadó bázist sem.
  • Sulla75
    Heti challengekhez kell a kiegészítő DLC?
  • Sulla75
    Nekem tetszik egyenlőre a story(K) is ,persze nagyon az elején járok :)Komolyabb magyar klánt viszont nem találtam pedig jó lenne online játszani.
  • Kotomicuki
    Ha nem tudja magát beleélni az illető, akkor nagyon uncsi, hiszen szinte csak "egyfélét" kell benne csinálni: lőni!
    Nem is értem, hogy a CoD és a CS miért is olyan közkedveltek, hiszen azokban még ennyi lehetősége sincs a játékosnak...
    De ettől függetlenül inkább ezt választom a Far Cry 5 helyett, mert ebben kevesebb, vagy kevésbé zavaróak a hibák és a kidolgozatlanság - az ubi mostanság túlságosan elkényelmesedett és azt hiszi, hogy a gyönyörű tájjal mindent el lehet adni...
  • Sulla75
    A hosszú hétvége miatt játszottam vele vagy tíz órát (megcsináltam az orvos házaspár missziót és megyek a másik tartományba) de nem értem miket írogattak a ,,szaklapok"....ez minden csak nem unalmas ,a grafika pedig szenzációs egyedül talán a jármű vezetés ami gyengébb,szóval nem érttem miért kellett ezt így lehúzni.
  • JonasSandor
    Igen sikerült megoldani hát jól feladta a leckét, azt mennyire lutri volt.
  • JonasSandor
    Újjaj akkor nagy lövöldözés lesz az tuti.
  • Kotomicuki
    Biztos, hogy sikerülni fog, mer' ennél csak nehezebb elfogások lesznek a játékban - pl. Unidad-os konvoj, ami helyből erősítés hívásával kezdi az első gyanús jelre...!

"E" - elfogás
    "B" - kihallgatás (Az "E" kell előtte!)
    "F" - leütés (Az "E" kell előtte a "szelíd" célpontok esetében - a "vadak" ellen egyből mehet!)
    Utoljára szerkesztette: Kotomicuki, 2018.04.28. 18:08:18
  • JonasSandor
    Hát oké megnézem hátha sikerül.
  • Kotomicuki
    A cimbijei élhetnek - azokkal közben akár tűzharcot is vívhatnak a mieink - , de akár halottak is lehetnek, ez nem számít!
    A lényeg, hogy "csöndesebb" helyen - se téged, se ezt az ürgét ne érhesse halálos "dózis" - az elfogása ("E") után ("B") legyen nyomva (kihallgatás-gomb) és végigvárva a szóáradata.
    Ha ezek után elengedi a karaktered, akkor akár hagyhatod futni, de le is lőheted, ha akarod: a küldetés ezen része készen van és lehet a folytatásához átrándulni a gyártelepre.

Tuszkolni ("E") azért kéne, hogy nyugodtabb helyen lehessen meghallgatni ("B"). De ez nem kötelező: akár az út szélén is kikérdezheted, csak ahhoz B-t (is) kell nyomni az elkapása ("E") után...

Az lehet, hogy addig nem akar beszélni (nem jelenik meg a "B", mint lehetőség), amíg a cimborái közelében vagytok.
    Utoljára szerkesztette: Kotomicuki, 2018.04.28. 17:55:48
  • JonasSandor
    Ja értem de ha kilövik a cimboráit akkor is kilehet?,mert én tuszmákoltam mindenhova de csak óbégat ugyanazt nyögi hogy shit shit
  • Kotomicuki
    Ó, őt nem kell sehová sem vinni, csak kihallgatni!
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Az embereidnek kiadod, hogy lőjenek ("F") és belehajtasz a kíséretébe, ha eléggé megrongálódik a kocsija, akkor kiszáll magától.
    Beljebb viszed az úttól a bozótosba, hogy az esetlegesen arra járó cimborái ne szúrjanak ki és kikérdezed(, majd leütöd, mer' a továbbiakban már nincs rá szükség).
    Eléggé tereli szót, sz'al idegesítően sokára nyögi ki a kódokat, amivel utána a gyárban ki lehet nyitni az ajtót, majd a 2 lerakatot meg kell semmisíteni - eléggé röhejes, hogy szinte minden bódéjában van ennyi anyaga a kartellnek...

Autós "megoldásra" egy példa.
    A C4-es megoldás - nem kell utaztatni, csak kikérdezni.
    Utoljára szerkesztette: Kotomicuki, 2018.04.28. 17:25:25
  • JonasSandor
    El emisario assasins
  • Kotomicuki
    Az még kevés lesz...
  • JonasSandor
    Valami el a kezdő neve.
  • Kotomicuki
    Nagy általánosságban:
    A játék legelején lehet helikopterről is konvojt vadászni - az autóromboláson legyen pár pötty.
    A játék "közepéig" (20.-25. szintig) lehet felfegyverzett autóval szórakozni - itt már az autód páncélozásán is legyen pár pötty.
    Ezek után marad a drónos elfogás: sofőrök kinyuvasztása a felderítés és kijelölés után, netán aknák/C4 és gránátvetővel való rásegítés.
    A piszok profi megoldás az, ha a kísérőket HTI-vel kiszeded - tier one módban buff-olni kell hozzá - , majd a melletted eliszkolni akaró áldozat kocsiját a gránátvetőddel és mire beérkeznének az emberei, addigra begyömöszölöd őt a kissé hátrébb a bozótosban álló helikopteredbe, aztán hadd "üldözzenek"...
    Tech-őrültek az egész konvojt megbénítják előtte a drónjukkal, majd csak utána kezdenek el lövöldözni az álló kocsikra.

Az Unidad-dal vigyázni kell, ott vagy piszok gyors (és szerencsés) vagy, vagy visszaveszed legkönnyebbre a nehézséget.
    A rajtaütés környékén ne legyen bázisuk, útszéli "lerakatuk" a karteléknek sem, hogy ne nehezítsék fölöslegesen a műsorszámot.
    Ha a "buli" közben érkeznek meg Unidad-ék, akkor sanszos, hogy újrakezdés lesz az emberrablásból..., hacsak, még idejében nem kapnak egy svungot a gránátvetőből!

A játék előrehaladtával egyre keményednek az ellenfelek, tehát, ami játék elején még működött - pl. a kocsijába 3x belementél és
    az fölrobbant - na, az nem fog már működni a 30. szint tájékán: ott már inkább a te autód fog előbb fölrobbanni!
    Tehát: egyre inkább át kell állni a "keményvonalas" megoldásokra -> hangtompító NÉLKÜLI HTI-k, kimaxolt Mk 48-as, gránátvetős ACR (ezen a leggyorsabb annak az újratöltése, de a (szintén) válltámasz nélküli AK-12-őt sem mondanám rossz választásnak: utóbbinál a lövöldözésen van a nagyobb hangsúly), aknák és C4, ha kellenek.

A youtube-ot tudnám még ajánlani, HA VAN MÁR EGY NEVED, akkor azért lehet konkrét megoldást is találni az adott küldetésre!
    Utoljára szerkesztette: Kotomicuki, 2018.04.28. 16:07:30
  • Sulla75
    Köszönöm az infót ,egyenlőre esténként csinálok meg egy max -kettő küldetést.Skacokkal még csak egy embert tudok kijelölni gyilokra gondolom ez később-több xp után-változik és meget a tábornok mód
  • Kotomicuki
    Tudod, vagy 10 embert kell a játékában a konvojából kiszedni és kikérdezni/elrabolni...
    Sz'al, amíg nem mondasz neveket és helyszíneket, addig választ sem fogsz kapni - szvsz, mástól sem, hacsaknem gondolatolvasó az illető...
  • JonasSandor
    Igen el kell rabolni és kikérdezni valahogy. Ez konvojjal megy és az első ebből a küldetés fajtából.
    Utoljára szerkesztette: JonasSandor, 2018.04.28. 08:01:14
  • Kotomicuki
    Kinek a küldetése, hol?
    Akit nem kell kinyírni azt el kell rabolni (vagy kikérdezni), sz'al elégé sok a lehetőség így, látatlanban...
  • JonasSandor
    Ezt a csávós dolgot hogy lehet megcsinálni?
  • Kotomicuki
    Üdv a klubban!

Attól függ, hogyan játszod!
    Amíg minimap-pal és jelölésekkel játszottam, addig sokat szöszöltem vele, hogy minden tiszta legyen és minden ellent leterítsek, amióta kikapcsoltam ezeket, sokkal gyorsabban haladok - az így kieső "anyagot" konvojfosztogatással helyettesítem: Remanzo, Koani-ÉK, Koani-ÉNy, Remanzo, ami félóránként ad 4, alapjáraton 5k-sat... - , mert szinte csak átfutok a helyszíneken, igaz, már némi tapasztalatom van, hogy mi, merre van a gémben.
    Szerintem, délutánonként, 2-4 órát játszva, egy-egy tartományt le lehet nyomni...

Kijavítani nem nagyon javítják ezt már - ahhoz túl sok mindent kéne megváltoztatni, alapjaitól újraírni benne: inkább csinálnak egy újabb részt belőle - abban, esetleg, már jobban figyelnek a részletekre (úgysem fognak )!
  • Sulla75
    Üdv.Most vettem meg a jatékot és elrémít a nagysága :) Mennyi idő alatt lehet ezt végigtolni?Kijavítottak mindent amiért fikázták?