Ghost Recon: Wildlands

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ha nem tudja magát beleélni az illető, akkor nagyon uncsi, hiszen szinte csak "egyfélét" kell benne csinálni: lőni!
Nem is értem, hogy a CoD és a CS miért is olyan közkedveltek, hiszen azokban még ennyi lehetősége sincs a játékosnak... <#idiota>
De ettől függetlenül inkább ezt választom a Far Cry 5 helyett, mert ebben kevesebb, vagy kevésbé zavaróak a hibák és a kidolgozatlanság - az ubi mostanság túlságosan elkényelmesedett és azt hiszi, hogy a gyönyörű tájjal mindent el lehet adni...

"Oh, you misunderstand me, Lieutenant. All I meant was it's a little foolish to worry about your careers at a time like this when there's a good chance we're all about to be killed." (Garak)

A hosszú hétvége miatt játszottam vele vagy tíz órát (megcsináltam az orvos házaspár missziót és megyek a másik tartományba) de nem értem miket írogattak a ,,szaklapok"....ez minden csak nem unalmas ,a grafika pedig szenzációs egyedül talán a jármű vezetés ami gyengébb,szóval nem érttem miért kellett ezt így lehúzni.
Igen sikerült megoldani hát jól feladta a leckét, azt mennyire lutri volt.
Újjaj akkor nagy lövöldözés lesz az tuti.
Biztos, hogy sikerülni fog, mer' ennél csak nehezebb elfogások lesznek a játékban - pl. Unidad-os konvoj, ami helyből erősítés hívásával kezdi az első gyanús jelre...! <#hehe>

"E" - elfogás
"B" - kihallgatás (Az "E" kell előtte!)
"F" - leütés (Az "E" kell előtte a "szelíd" célpontok esetében - a "vadak" ellen egyből mehet!)
Utoljára szerkesztette: Kotomicuki, 2018.04.28. 18:08:18

"Oh, you misunderstand me, Lieutenant. All I meant was it's a little foolish to worry about your careers at a time like this when there's a good chance we're all about to be killed." (Garak)

Hát oké megnézem hátha sikerül.
A cimbijei élhetnek - azokkal közben akár tűzharcot is vívhatnak a mieink - , de akár halottak is lehetnek, ez nem számít!
A lényeg, hogy "csöndesebb" helyen - se téged, se ezt az ürgét ne érhesse halálos "dózis" - az elfogása ("E"😉 után ("B"😉 legyen nyomva (kihallgatás-gomb) és végigvárva a szóáradata.
Ha ezek után elengedi a karaktered, akkor akár hagyhatod futni, de le is lőheted, ha akarod: a küldetés ezen része készen van és lehet a folytatásához átrándulni a gyártelepre.

Tuszkolni ("E"😉 azért kéne, hogy nyugodtabb helyen lehessen meghallgatni ("B"😉. De ez nem kötelező: akár az út szélén is kikérdezheted, csak ahhoz B-t (is) kell nyomni az elkapása ("E"😉 után...

Az lehet, hogy addig nem akar beszélni (nem jelenik meg a "B", mint lehetőség), amíg a cimborái közelében vagytok.
Utoljára szerkesztette: Kotomicuki, 2018.04.28. 17:55:48

Ja értem de ha kilövik a cimboráit akkor is kilehet?,mert én tuszmákoltam mindenhova de csak óbégat ugyanazt nyögi hogy shit shit
Ó, őt nem kell sehová sem vinni, csak kihallgatni!
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Az embereidnek kiadod, hogy lőjenek ("F"😉 és belehajtasz a kíséretébe, ha eléggé megrongálódik a kocsija, akkor kiszáll magától.
Beljebb viszed az úttól a bozótosba, hogy az esetlegesen arra járó cimborái ne szúrjanak ki és kikérdezed(, majd leütöd, mer' a továbbiakban már nincs rá szükség).
Eléggé tereli szót, sz'al idegesítően sokára nyögi ki a kódokat, amivel utána a gyárban ki lehet nyitni az ajtót, majd a 2 lerakatot meg kell semmisíteni - eléggé röhejes, hogy szinte minden bódéjában van ennyi anyaga a kartellnek...

Autós "megoldásra" egy példa.
A C4-es megoldás - nem kell utaztatni, csak kikérdezni.
Utoljára szerkesztette: Kotomicuki, 2018.04.28. 17:25:25

El emisario assasins
Az még kevés lesz...

Valami el a kezdő neve.
Nagy általánosságban:
A játék legelején lehet helikopterről is konvojt vadászni - az autóromboláson legyen pár pötty.
A játék "közepéig" (20.-25. szintig) lehet felfegyverzett autóval szórakozni - itt már az autód páncélozásán is legyen pár pötty.
Ezek után marad a drónos elfogás: sofőrök kinyuvasztása a felderítés és kijelölés után, netán aknák/C4 és gránátvetővel való rásegítés.
A piszok profi megoldás az, ha a kísérőket HTI-vel kiszeded - tier one módban buff-olni kell hozzá - , majd a melletted eliszkolni akaró áldozat kocsiját a gránátvetőddel és mire beérkeznének az emberei, addigra begyömöszölöd őt a kissé hátrébb a bozótosban álló helikopteredbe, aztán hadd "üldözzenek"...
Tech-őrültek az egész konvojt megbénítják előtte a drónjukkal, majd csak utána kezdenek el lövöldözni az álló kocsikra.

Az Unidad-dal vigyázni kell, ott vagy piszok gyors (és szerencsés) vagy, vagy visszaveszed legkönnyebbre a nehézséget.
A rajtaütés környékén ne legyen bázisuk, útszéli "lerakatuk" a karteléknek sem, hogy ne nehezítsék fölöslegesen a műsorszámot.
Ha a "buli" közben érkeznek meg Unidad-ék, akkor sanszos, hogy újrakezdés lesz az emberrablásból..., hacsak, még idejében nem kapnak egy svungot a gránátvetőből!

A játék előrehaladtával egyre keményednek az ellenfelek, tehát, ami játék elején még működött - pl. a kocsijába 3x belementél és
az fölrobbant - na, az nem fog már működni a 30. szint tájékán: ott már inkább a te autód fog előbb fölrobbanni!
Tehát: egyre inkább át kell állni a "keményvonalas" megoldásokra -> hangtompító NÉLKÜLI HTI-k, kimaxolt Mk 48-as, gránátvetős ACR (ezen a leggyorsabb annak az újratöltése, de a (szintén) válltámasz nélküli AK-12-őt sem mondanám rossz választásnak: utóbbinál a lövöldözésen van a nagyobb hangsúly), aknák és C4, ha kellenek.

A youtube-ot tudnám még ajánlani, HA VAN MÁR EGY NEVED, akkor azért lehet konkrét megoldást is találni az adott küldetésre!
Utoljára szerkesztette: Kotomicuki, 2018.04.28. 16:07:30

Köszönöm az infót ,egyenlőre esténként csinálok meg egy max -kettő küldetést.Skacokkal még csak egy embert tudok kijelölni gyilokra gondolom ez később-több xp után-változik és meget a tábornok mód<#hehe>
Tudod, vagy 10 embert kell a játékában a konvojából kiszedni és kikérdezni/elrabolni...
Sz'al, amíg nem mondasz neveket és helyszíneket, addig választ sem fogsz kapni - szvsz, mástól sem, hacsaknem gondolatolvasó az illető...

Igen el kell rabolni és kikérdezni valahogy. Ez konvojjal megy és az első ebből a küldetés fajtából.
Utoljára szerkesztette: JonasSandor, 2018.04.28. 08:01:14
Kinek a küldetése, hol?
Akit nem kell kinyírni azt el kell rabolni (vagy kikérdezni), sz'al elégé sok a lehetőség így, látatlanban...

Ezt a csávós dolgot hogy lehet megcsinálni?
Üdv a klubban!

Attól függ, hogyan játszod!
Amíg minimap-pal és jelölésekkel játszottam, addig sokat szöszöltem vele, hogy minden tiszta legyen és minden ellent leterítsek, amióta kikapcsoltam ezeket, sokkal gyorsabban haladok - az így kieső "anyagot" konvojfosztogatással helyettesítem: Remanzo, Koani-ÉK, Koani-ÉNy, Remanzo, ami félóránként ad 4, alapjáraton 5k-sat... - , mert szinte csak átfutok a helyszíneken, igaz, már némi tapasztalatom van, hogy mi, merre van a gémben.
Szerintem, délutánonként, 2-4 órát játszva, egy-egy tartományt le lehet nyomni...

Kijavítani nem nagyon javítják ezt már - ahhoz túl sok mindent kéne megváltoztatni, alapjaitól újraírni benne: inkább csinálnak egy újabb részt belőle - abban, esetleg, már jobban figyelnek a részletekre (úgysem fognak <#hehe>)!

Üdv.Most vettem meg a jatékot és elrémít a nagysága 😊 Mennyi idő alatt lehet ezt végigtolni?Kijavítottak mindent amiért fikázták?
Most tartok ott a játékban ahol egy csávót kéne megfognom és elvinni valahova, na már most megvan a konvoja el is hozom berakom a kocsiba, de a küldetés nem frissül és nem tudom belerakni a csónakba hogy átvigyem a túlpartra egy szigetre.
Ilyenkor mivan?,mért nem frissül a küldetése? Első alkalommal sikerült volna csak túlmentem a csónakkal és megfulladt.
Maak
Utani de koze nem sok van egymashoz. A Division RPG-s beutesu, felszerelesek-szetek adnak tulajdonsagokat, ez meg taktikai tps, nekem foleg a pvp tetszik eddig, kampany reszt max tarsakkal tolnam le, botokkal nem annyira allnek neki en sem.

- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering&#65279; people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774

Hexex86
Division utáni, de más fejlesztő csapat csinálta.

Discord | https://discord.gg/JnaAPcB Twitch | https://www.twitch.tv/hexariusofficial Youtube | http://www.youtube.com/c/Hexarius

Most inygenes hétvége van így kipróbáltam. Uplayből kivettem 2 ingyenes ládát amiben az egyikben egy lila szintű fehér helikopter (2 rakétakilövő plusz 2 nagypapi rajta) volt amivel simán le lehet tolni mindent. Viszont az npc csapat elég bugyután viselkedik a skilleket kiosztogatva is... Az irányításban alúlmúlja a Divisiont sajnos... Jól tudom, hogy ez Division utáni játék?
Utoljára szerkesztette: DrSoong, 2018.04.14. 20:48:52
Valami ötlet illetve tipp, hogy a legegyszerübb megcsinálni a Fisher-es küldit? Bejutok hozzá, de aztán mindig elhullok a nagy áradatban. 😄

Acer Predator Helios 700, i9-9980HK, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 2070 8GB, 2TB SSD, 1TB HDD, Win 11 ASUS Rog Strix G17, AMD Ryzen 9 7945HX, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 4080 12GB, 6TB SSD, Win 10

Vagyunk még pàran van discord csoport is es fb csoport is! GoldenLotus1985 néven megtalálsz

Aquaman IS hyb,DrunkenGod IS nuker,ThePhoenix IS warrior,Lawless HI nuker

Üdv, van valamilyen magyar csapat amelyik még nyomja a játékot? Nekem még mindíg élvezetes ez a játék és bár és multiznék is értelmes emberekkel (már elegem van a mongoloid gyökerekből), ha vannak még hozzám hasonlók Scrab0 néven megtaláltok.
Gondolom igen, nvidia-n más jellegű jön elő, ott inkább fekete kockák jelentkeznek, de ott is csak a vízszintes talajtextúrákban.
Danecay
Ez ilyen AMD specifikus probléma?

Úgy látom a talaj textúra hibát továbbra sem akarják megoldani. Valakinek van valami bevált megoldása, hogy ne tükörként működjön ?
Egyedül a low beállítás segít, ott használható, minden magasabb fokozatban addig jó, amíg pl. menü vagy inventory ablak elő nincs hozva.
Itt látható ugyanez a hiba.
Sziasztok. Mivel nem találtunk discord szervert ami kimondottan ehhez a játékhoz kapcsolódna, vagy más formában magyar közösséget, és mivel semmibe nem kerül, csináltunk páran ma egy discord csatornát, aki szeretne csatlakozzon. Üdv
Link
Utoljára szerkesztette: Bad31, 2018.01.21. 18:56:51
Én azt olvastam a legnejezebb szinten a legkönyebb megölni és úgy elsöre sikerült szolóban

Titan
Én átállítottam a nehézséget a legkönnyebbre és láda mellett levő sziklán ácsorogtam. Ha becélzott csak leugrottam a szikla fedezékébe, majd visszamásztam és onnan tüzeltem... 1 halál és kb 5 perc volt...
Szólóban nem élesztettem csapattagokat és ha jól emlékszem MK17-essel érveltem neki... jah a 7.1-es fülesben elég jól hallottam, hogy merre fut, neszel... a csapattagok jó csalik..
Utoljára szerkesztette: Titan, 2018.01.09. 22:03:44

Nem bírok a Predatorral. Van valami jó taktika ellene? Egyébként mennyi löszer kell bele? Annyit belelöttem már, hogy ihaj, de még mindig rohangál.

Acer Predator Helios 700, i9-9980HK, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 2070 8GB, 2TB SSD, 1TB HDD, Win 11 ASUS Rog Strix G17, AMD Ryzen 9 7945HX, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 4080 12GB, 6TB SSD, Win 10

Ha valaki akar ghost warozni pcn az vegyen fel GoldenLotus1985 a nevem

Ha masnak megvan mehetsz meg ra ha meghiv hogy segits neki,en magam megoltem elsöre az extrém szinten,ugyanis ott a legegyszerübb

MarkBlade
mindenkinek elérhető. Ott a jele a mocsárban az indítja a küldit. Elég nehéz..és egyszer lehet megcsinálni mert utána eltűnik. Azt nem tudom hogy utána ha másnak megvan akkor mehetsz e még rá.
Egyébként ez a Predator hogy is van? Mindenkinek ingyenes vagy mi? Mert ugyan van Season Pass-om, de egyelöre nekem csak játékon belül Shop-ban ajánlja fel, hogy creditért megvehetem.

MarkBlade
Nem tudom ha egyszer kinyírtuk lehet még egyszer? Valakinek tapasztalata erre? Mi 3an tudtuk megölni.. így is imba a teleportálása.. 😄
Még mindig segítö jelenzkezökre várok predator ügyben mert egyedül elég nehézkes

Ebböl arra utalok,hogy te nemakarod

Tuvok
Gyalázatosan imba. Ő is, de a Pathfinder pff, hát no comment. Nincs lépéshangja, nem robbantja fel az aknát ha rálép, nem pittyeg a Scout drónban, nem lehet jelölni sem drónnal, sem Satcommal... és nyílpuskája van, hogy még a lövéseit se lehessen hallani. Mostmár ő az atyaúristen... már ha van season passod persze. 😄 <#levele>
Utoljára szerkesztette: Tuvok, 2017.12.18. 19:04:27

Sziasztok,akad itt valaki aki szivessen levadászná velem a Predatort

Tuvok
😄DD
"Leaving ongoing Quick Play matches will now lead to time-out penalties. Players will be notified beforehand of upcoming penalties."

Eszerint figyelmeztetnek, gyakorlatban viszont azonnali 4 óra ban a játékból. Megint lázad a hivatalos fórum. 😄D

Tuvok
Ó, és úgy néz ki már találtak csalásra is módot... elkezd a csóka FELtölteni egy szép nagy adag valamit (sőt, bizonyos felvétel szerint egy egész 4-es csapat/klán ezt csinálta), és a szerver nem tudja őket hova tenni, a másik player-ek hiába lövik őket, nem is ott vannak ahol látszanak, mert a szerver csak kapkodja a fejét és próbál kompenzálni. Eredmény: teleportáló, eltalálhatatlan ellenfelek.
A letöltése viszont zavartalan marad, ergo ő remekül látja az ellenfeleket.
Szánalom.

Tuvok
Ha pvp-znél, akkor jó is tetted. A 9-es patch-ben bár javítottak pár bugot, de kétszer annyit bele is tettek, annyira frusztráló volt már, hogy inkább ráhagytam a játékot. A Tech jammer nem volt használható, az Assassin nem volt jelölhető (nemhogy 50 méterről, hanem sehogy, még Satcom-mal se), Medic drone felvette azokat a "ping"-eket amiket csak a Scout drone-nak szabadna, aknák eltűntek, stb. Olyan dolgok, amikhez egyébként nem is nyúltak elvileg, és minden patch-nél ez van, egy lépés előre, kettő hátra. Volt amit írták, hogy kijavították, erre mégsem (XP szerzés és kijelzés). A hitbox is undorító, fekszel a földön és lősz, előtted nincs semmi, mégis a földet lövöd valami láthatatlan kiálló dolog miatt... a Sniper 3 betonfalat átlő MSR-rel, de egy nyomorult falevelet még mindig nem.
A single player-t egész jól összerakták, de a pvp gyalázatosan instabil, és most bugfix listát se adnak ki, szóval több kedvem nem lett vele játszani egyelőre, megvárom a reakciókat.

Danecay
Gondolom ez is van vagy 8-9 GB. A legutolsó patch letöltése óta el sem indítottam a játékot, erre itt egy újabb. Persze nem baj ha javítják a játékot, de ne adj Isten játszani akarnék, játék helyett tölthetem le a lassú netemmel a több GB-os patch-eket ami aznapra kb. meg is pecsételi a játékkal való tevékenységemet, majd mire eljutnék odáig, hogy ismét játsszak vele, addig kijön egy újabb giga brutál patch 😊

Tuvok
Kiadtak egy patch-et "Update 1" néven, pár módosítás pvp-hez, 1 új class, 4 új pálya, viszont bugfixekről nem mertek még nyilatkozni...

Notes

Utoljára szerkesztette: Tuvok, 2017.11.16. 15:56:28

Tuvok
Az utolsó (Sueno) küldi egyik verziója utáni cutscene-ből van.
Spoilerezni nem akarok, de megéri megcsinálni a 'jó' és a 'rossz' verziót is. 😊