810
  • Szabi #249
    második adag

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

éééés hogy legyen valami pozitív is :D

ez meg rohadt rangos.. szóval érdemes már az elején halkítani :D

Utoljára szerkesztette: SZABl, 2017.02.04. 21:48:59
  • Szabi #247
    néhány érdekes jelenet és kép :D

[/spoiler]
    Utoljára szerkesztette: SZABl, 2017.02.04. 21:48:49
  • lalakov
    Jó kérdés, 5 éves és W7.
  • grebber
    Ez a szépsége hogy fent van vagy 100 game nincs olyan hogy aktuális... Amihez kedvem van azt inditom nincs 2-3 órás letöltés és csak azután játszás itt már lent van és csak csapatni kell.
    Nem mellesleg amazonon elég jó akciók szoktak lenni SSD-kre onnan rendeltem én is.
  • Riddick21
    Értem, de ez még mindig egy választási lehetőség: szerinted értelmesebb több terrabájtnyi játékot pihentetni a winchesteren, szerintem meg érdemesebb SSD-ről játszani, és csak azt fent hagyni, ami aktuális. Nincs itt gond, továbbra sem látom, hogy hol kényszerítenek valakit terrás SSD vételre.
  • grebber
    Mert akkor az ember szabadon választgathat ... nekem pl 8TB-om van lefoglalva game /filmek által.
  • Riddick21
    Miért kell egyszerre 12-15 darab 50-60 GB-s játéknak fent lennie? Nem elég mondjuk 3-4? Nekem egy 250 GB-s SSD-m van, és van fent kb. 5-6 játék, plusz egy külső, 2 TB-s winchesterre megy a letöltés, filmek, zenék, stb. Ez így összesen volt kb. 65-70e forint.
  • Meridius
    mert miről játszon az ember amikor az átlag játék már 50-60gb egy 1terás SSD viszont még mindig 100 ezer forint? :D

Egyébként a játék nem jön be, a Just Causera emlékeztet, annak minden igénytelenségével és kiforratlanságával.
    Utoljára szerkesztette: Meridius, 2017.02.04. 16:27:09
  • ratgab
    Lehet neked újabb/ modernebb van.

Win 10-ről futtatod vagy régebbi OS-ről?
    Utoljára szerkesztette: ratgab, 2017.02.04. 14:43:21
  • ratgab
    Eddig nem éreztem szükségét.
  • lalakov
    Nekem is HDD-n van. Simán fut.
    Kár. Nekem kezd tetszeni.
    Még mindig faragok a gombkiosztáson, de kezd összeállni, bár a delete, end, page down nagyon hiányzik. És jó lenne, ha a csapattagok irányítása és a segítségkérés ikonjai nem külön gombokon lennének, hanem az egér mozgatásával lehetne köztük választani, mint más játékokban.
  • Szabi #237
    2017-ben hdd-ről játszani ? :D
  • ratgab
    A vicc az, hogy a proci és a vga bírná, csak tölt mint az állat (pörgeti a HDD-t). Na mindegy részemről kimarad, amúgy se tetszik.
  • grebber
    Maximum grafikán (full hd-be) az egyik leggépigényesebb ubisoft cím. Rég volt már ilyen tőlük.
  • ratgab
    Nem tudom nálatok mi a helyzet, de nálam gyalázatosan fut. Konkrétan a HDD-t 100%-on pörgeti és így élvezhetetlen. A proci és a videókártya bírná csak folyamatosan tölt. Lehet ide már kéne az ssd.
  • Hexex86 #233
    Hát, ha nem low-on van neked akkor kíváncsi lennék, hogy open world-be melyik a szebb. Esetleg a Witcher 3.
  • drop
    köszönöm ez jó szolok havernak is mert coopna nagyon jó a játék
  • Solid Snake
    Ezt találtam Sipi ügynök társ

Ok, while that FAQ helps, it doesn't.

What i had to do after 5 hours of asking.

1 Go to uplay then the three bars for the menu. click the settings tab and uncheck the enable cloud to save sync button.
    2 Go to your ubisoft save folder that could be in the one described in the FQ but for me was in my Install drive ( c or d or...)
    3 Program Files (x86)/Ubisoft Game LAuncher/savegames/[RANDOM CODE]/
    4 Look for the most recent date and delete the saves
    5 Open your game
    6 Recreate char
    7 go to the Uplay settings again and click the enable cloud saving button
    8....
    9 PROFIT!!!
    Utoljára szerkesztette: Solid Snake, 2017.02.04. 12:55:29
  • oneal1
    ha 5 dollár lesz? :D
  • Solid Snake
    Nvidia Flores
  • TBTPumpa
    Kannás nénit fényképezzétek mán!
  • roland4
    Sziasztok valaki megtudna hívni a bétára? Nagyon érdekel a játék de sajnos nem sikerült bejutnom :/ Nagyon megköszönném annak aki meghív :) OnlineOne21 uplay fiok nevem! E-mailem = [email protected]. Köszönöm szépen előre is!
  • AnuluWork #226
    Vannak fent videók a bétából. Closed alatt lehet feltenni képeket is?
  • grebber
    Belenéztem ,frankó ezt majd egyszer beszerezzük
  • lalakov
    Még sosem próbáltam bétát. A beállítható gombkiosztás még változhat? A Delete, End, Page Down-t nem engedi. Lehet valahol hibát jelenteni?
  • AnuluWork #223
    Eszméletlenül összerakták a grafikus motort az alfa után, nem néz ki rosszul. Kb. mindent kijavítottak ami ott szar volt, kivétel az autokázást. Na az maradt olyan, amilyen: watchdogs 1es.
    A szinkron kapcsán írtátok, hogy nem mükszik rendesen. Szerintem rendben van az is, de lehet, hogy csak szerencsém volt. Future Soldiers 2017 néven is futhatna a játék, de Wildlands nevet adtak neki. Nem lesz gond vele az élesben.

Ez a rész ami itt látható sajnos nem túl változatos. De lesznek itt klasz terepek.

• Maxtreme
    "És talán ennél szebb grafot sem látni, főleg open world játékba"

haha :)
  • Shep
    Hát a járművek irányítása siralmas.
  • drop
    valaki tudja lehet e új karektert késziteni? mert kb kivan játszva az egész pálya ma coopba letoltuk mindet ghost nehézségen xd
  • lybrahu
    Ah, értem, köszi!
    Akkor ennyit mára a bétáról....
  • grebber
    Steam is be van halva biztos megint valami hackercsoportnak jó kedve van azt szopat...
  • lybrahu
    Ilyen problémája nem volt senkinek? Nem tudok csatlakozni...

• oneal1
    Ricsi már sok mindent megmondott :D
  • Prince23
    Ha Ricsi azt mondja, h szar, akkor rossz kereskedo :) Nem mondhatja ki konkrétan, h rosssz a játék
  • ROBO35
    sajna nem kaptam imélt pedig jelentkeztem rá!irtam privit!
  • hawkie22
    Igen, a graf az nem semmi, pedig nálam csak low-medium beállításon fut, pl. nincs árnyék, stb. Igaz, egyelőre laptopon játszom, az asztali gépre meg nem tettem fel.

A hibákat viszont hétfőn a closed után bekuldom, igaz, ezek nem hibák, inkább játékbeli hiányosságok, mint pl. fedezekrendszer meg ilyenek. Buggal még nem talalkoztam
  • hawkie22
    Kaptál e-mailt Ubi-tól?
  • ROBO35
    akkor nem kaptam meghivot sajna!
  • Krisztiam #210
    nekem már a karakterkészítésnél bugos volt, nem tudtam választani ott semmit, mindig egyfélét mutatott :D
  • Hexex86 #209
    Ööö remélem el is juttatod a fejlesztőknek amit ide írsz hibákat! Köszi :P
    "Persze nem tökéletes játék, de nem is úgy állok le játékkal játszani, hogy csak a hibákat figyelem."
    Ott van a csak! Figyelem én azt is nyugi ;)
    Teljes játéknál is hasonlóképpen az emberek felnagyítják a negatívumokat ezért írtam azt amit.

Utoljára szerkesztette: Hexex86, 2017.02.03. 19:31:55