810
-
#289 Mint az az új zombis játék ami majd jön. :) -
#288 -
#287 Simán el tudom képzelni a trailer alapján. De mondjuk a Division sem úgy alakult, ahogy akarták. :D
A Future Soldierbe is elképzelték, hogy mi megy majd be, de mivel bukott a progi (értsd: nem volt annyira sikeres, mint várták), már egyel kevesebb dlc jött ki hozzá, mint tervezték.
Utoljára szerkesztette: AnuluWork, 2017.02.12. 08:11:56 -
#286 ne bassz hogy a season pass ban jönnek újabb országok mapjai!!! -
#285 És még tovább!
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
5:02 után! :)
-
#284 Hamarosan Open BETA. Remélem lesz valami preload mert ha csak a BETA időszak alatt lehet letölteni, nekem mire lejön vége lesz a BETA-nak. -
#283 Hatalmas lesz a Tom Clancy’s Ghost Recon: Wildlands térképe
Négyzetkilométeres cuccot nem találtam sehol :( Gondolom az érdekelt volna. -
#282 Mekkora a bejárható terület a játékban? Nagyon gondolkodom a játékon,a gameplayek eddig meggyőzőek -
#281 A Dark Zone elég jól néz ki, pláne, az új teróletek amik a kövi patchben kerülnek be. A gear Score pedig a felszerelésed pontszámainak átlaga :-) -
#280 Igen, ez minden bizonnyal ezért volt így és azért, hogy ennél fogva minél kevesebb embernek tűnjön fel az AI által irányított csapattársak butasága :), már ahogy olvastam. -
ratgab #279 Tudod mi ennek a magyarázata? Alapvetően 4 fős coopra van a játék kitalálva és hogy ezt ki tudják próbálni a bétába bekerülők be tudnak 3 barátot hívni. Ennyi a lényege a dolognak. -
#278 A béta mentése használható a teljes játékban vagy azt kötelező újrakezdeni? -
#277 Nem is az előrendelőkkel van gond sőt ez teljesen érthető és nem akkora gond ez igazából meg nem is akarok ezen rugózni. Azt nem tartom teljesen korrekt megoldásnak, hogy a besorsolt játékosok is, nem csak az előrendelők, szabadon meghívhattak három további embert akik lehet nem is hallottak eddig a játékról, míg más, aki első percben regisztrált a BETA-ra mert régebb óta követi és érdekelné a játék, annak nem adatik meg a próba. Tavaly így jártam a DIVISION-el is. A zárt BETA-ról lemaradtam, az OPEN BETA során dolgoztam egész hétvégén, így csak a fórumon olvasottak és a Youtube videók alapján ítéltem meg a játékot, végül július elején beszereztem. Az óta is 7-es szinten vagyok, azt sem tudom, hogy néz ki a Dark Zone és hogy mi is tulajdonképpen az a Gear Score. Nos az én szememben ez elég cáfolat arra amikor egyesek azt mondják, hogy nincs szükség játék DEMO-kra mert ott vannak a Youtube-on a többórányi gameplay videók. Logikusnak tűnhet, de az akkor is marhára nem ugyanaz mintha a én játszanék vele. Na ezt szeretném elkerülni a Wildlands-el és ezért remélem, hogy az Open BETA-t majd módomban áll kipróbálni. -
#276 Aki megvette elővételben automatikusan kapott bétát. Hogy ez mennyire fair.. igazából érthető.. bár talán gazdasági szempontból jobban jártak volna fordítva. Gondolom volt egy keret amit a fent írt módon kezdtek. A többi meg arányosan haladt a csak regisztráltak felé..
Aki elővásárolta és már fizetett gáz lenne ha nem kapna.. ez is az is rossz.. de ez talán kevésbé.. -
#275 Érdekes ez a BETA-ra való beválogatási koncepció. Már az elején beregisztráltam a BETA-ra, sőt még az asszonyt is :) de egyikünk sem kapott lehetőséget, aki viszont igen, az szabadon meghívhat 3 embert akiknek adott esetben akár esze águkban sem volt korábban regisztrálni, így még ők is kipróbálhatják a játékot, míg én aki már az elején beregisztráltam, hoppon maradtam. Mindegy, remélem lesz majd stabilabb alapokon nyugvó Open BETA is, mert ahogy olvasgatom azért van még bőven mit javítani.
-
#274 A grafikus motor és az OW jelleg miatt? Nem tudom, lehet, hogy visszakerül az élesre.
Utoljára szerkesztette: AnuluWork, 2017.02.06. 11:43:57 -
#273 Ha van 1070-es vagy 1080-as kártyád, akkor irány a Hardverapró és 9000-ért a tied lehet.
Ha nincs akkor GMG-n a VIP ár 32,8 font (11800 körül). -
#272 Kulcsos oldalakon 12 körül van. -
#271 Ajaj, most nézem csak, hogy 18.900 Ft a várható ára a játéknak... Na hát legyen bármennyire is jó ennyi pénzt nem adok érte...
Hihetetlen módon megdrágultak a játékok... Emlékszem pár éve még a nagyon-nagyon várt játékok kerültek 13.000 Ft-ba, átlagosan 10-11 körül volt egy friss játék... Mostanában meg gyakorlatilag 20K körül kezdődnek...
De ha tudtok valami olcsó beszerzési helyet, akkor szívesen várok tippeket! :D
Utoljára szerkesztette: jan5650, 2017.02.06. 10:14:00 -
#270 Kíváncsi lennék miért változtattak rajta. -
#269 Az alfában még nem tűntek el, és a fegyverek sem. :) -
#268 Van még mit javítaniuk rajta, de elnyerte a tetszésemet, előrendelem.
Hát igen, ez a hulla és fegyver eltűnés a mai világban már nagyon fura. Amikor olyan fegyver van nálam, ami nincs még feloldva, a gyors utazás után elvesztem. Nem sokat gyors utaztam, de a beakadásnál csak az segít. Többször sikerült beragadnom szikla közé vagy ahol a víz befolyik a csatornába. Járművek irányításával nincsen bajom, egyedül a repülő nem megy, de azzal más játékokban is meggyűlik a bajom. Legjobban a motor tetszett, jól bírja a terepet. Jók a fegyverek és sokat lehet módosítani rajtuk. Lassan kezdem megszokni a gépi társakat, persze igazi emberekkel jobb lenne, de vadidegenekkel nem szeretek játszani. Nehéz normálisakat találni. 4 baráttal tökéletes lenne a játék, a hibáival együtt is. -
#267 Lehet képeket betenni? Sose vágom ezeket a closed bétákat. Egyiknél élőben adják, a másiknál tilos. Itt?
Megj. ami kritikán aluli az alfához képest, hogy eltűnnek a hullák, és a felvett fegyver után nem tudod visszavenni a lerakottat, csak ha manuálisan újból kiválasztod a menüből, de akkor meg eltűnik a felvett. :) -
#266 Tegnap én is kipróbáltam még utoljára Multiban is random emberekkel. Nekem úgy tűnik szerencsém volt, mert nagyon együttműködőek voltak. Nem rohantak, nem Rambóztak, szépen csendben végigtoltunk több nagyobb bázist halkan. A szinkron lövés technikája kifejezetten tetszett, rendkívül jól működik random emberekkel is. Bár jó előre lefixálni, hogy mindig ugyan az az emberé legyen az 1-es, 2-es, 3-as, ne a 2-es akarja mindenki befogni.
Belefutottunk pár bugba, de egyáltalán nem volt zavaró, kivéve az egyik antennás küldetést, mert az antenna nem volt ott :D
Maga a játék nagyon szépen fut egy 6600K és GTX 1060 társaságában, a grafikára sem lehet panaszunk. Gyakorlatilag egy Far Cry csak TPS-ben. Amiben nekem sokkal többet nyújt az a Fegyverkovácsolás. Ezzel azt hiszem el fogok mókázni az eredetiben :D A skillfa annyira nem fogott meg. Viszont ami borzasztó az a kocsik illetve helikopterek irányítása. Far Cry-ban nagyon élveztem a repülést, Battlefield 4-ben az egek császára voltam a kis Scout helikopterrel, itt meg csak anyázok...
Sajna még az AI-n dolgozhatnánk picit, legnehezebb fokozaton toltam ki a bétát, a felénél pedig már a Markokat, illetve gyakorlatilag már az egész HUD-ot is kikapcsoltam, de még mindig nehezíthetének egy picit rajta, hogy minden apró mozdulatomat jól át kelljen gondolni :D
Utoljára szerkesztette: jan5650, 2017.02.06. 08:21:01 -
#265 A pop-up. Az Fps-el nincs különösebb problémám (pár város kivételével, ahol beesik a frame 25-30-ra is, de ez kb sztem mindenkinél így van) -
#264 Rájöttem ,hogy vadidegenekkel még rosszabb játszani, mint a géppel, pedig a Divízióban egész jól működik a dolog, itt a túl nagy szabadság és a nulla korlátozás miatt lényegében mindenki megy össze vissza. -
#263 Kedvencem a rögzített gépágyú ami kanyarban is tud golyót lőni :D -
#262 Nyomtam az alfával. Mikor is? November? Valahogy úgy. Ahhoz képest ez nem annyira rossz. Grafikailag döbbenetes az előrelépés, a fizika viszont még mindig szar autóilag. A csapat mozgatása szerintem jobb volt az alfában, ez szerintem visszalépés. De sebaj, egy hónap alatt finomhangolják, akkor nem lesz vele gond. Ha nem, akkor sajnos nem lesz előny belőle, mert nincs collectors amit olcsón lehetNE megvenni. :D -
#261 Háát, nem tudom, hogyan csinálnak ebből 'játékot' másfél hónap alatt, de sok sikert nekik :)
Olyan alapok vannak szarul kivitelezve, mint a teljes irányítás, animációk, járművek mozgása, irányítása, robbanások, hangok, multiplayer szinron, stb.
Amúgy a játék tiszta Just Cause 2 coop módban ... inkább a 2. rész, mert a harmadik sokat javított a második részen, ebben meg minden hasonló betegség benne van ... bár ott a helikoptert jól lehetett irányítani, itt meg ....
Na majd este még nyomok még egy kicsit :) -
#260 A pop-up vagy a kevés fps? :P -
#259 Igen de sokat javít a dolgon.
Mondjuk nekem már fel sem tűnik :D -
#258 Nekem akkor is jelen van a cucc sajna. De már kezdem megszokni. :) -
#257 Lődd be a high end módot :) (igaz hogy az fps feleződni fog :D) -
#256 Nem értem ,hogy ha egyedül megy az ember akkor a társak miért totál birkák, semmit nem csinálnak maguktól, de ha parancsot adsz akkor is ész nélkül csinálják, már ha csinálják egyáltalán, ráadásul elég bugosan mozognak, az útkeresésük is borzalmas. Eddigi részekből miért nem lehetett az AI-t nagyjából átemelni, ott sem voltak zsenik de legalább maguktól is tették a dolgukat, ha lőttem ők is lőttek, jöttek velem fedezékbe húzódva, nem pedig álltak a valahol és várták, hogy irányítgassam őket. Járműveket meg remélem javítják, mert mindegy mivel megy az ember egyiknek sincsen tapadása, olyan, mintha jégpálya lenne, minden út a játékban. -
#255 Játszok vele! De hát ott meg akkora a pop-up hogy megőrülsz XD 5 méterrel előtted tünnek fel dolgok stb. De jó game az tuti. :P
Utoljára szerkesztette: Hexex86, 2017.02.05. 12:18:02 -
#254 Black desert online? -
#253 Shifttel gyorsítasz irány gombokkal meg emelkedsz süllyedsz, fordulsz, semmi extra. -
#252 Repülővel hogyan kéne felszállni? Nem jött össze. Annyira nem izgat, ha most nem sikerül a mellékküldetésben, de ha lesz belőle főküldetés, akkor szopni fogok. :( -
atee73 #251 vegyel fel a friendlistre mert csak akkor tudok meghivot kuldeni (mar elkuldtem az invet)
van meg 1 meghivom ha vkinek kell szoljon -
baL4g3 #250 Sziasztok!
Valaki megtudna hívni a bétára?
uplay: baL4g3
Köszönöm.