810
-
#370 Nem nem volt.. -
#369 Amennyiben emlékeim nem csalnak a Crew-ból volt tört. -
#368 Engem a bétában állandóan ledobált valamilyen féle offline módba. -
#367 Hát meglepő lenne, de ha így van akkor lehet esély törésre. -
#366 Elvileg offline is lehet majd játszani, valahol egy interjúban ezt mondták. -
#365 Folyamatos online kapcsolatot igényel, nem lesz belőle tört, ahogy a Divízióból, Crew-ból sem volt és nem is lesz. -
#364 Elvileg már megy a preload. -
#363 Nekem is megjött a kulcs.
Remélem előtölteni nem lehet majd kedd előtt, mert szomorú lennék ha a warezes cimboráink hamarabb játszhatnának vele mint MI :D
Bár ha Denuvo-t használ akkor lehet remény :D
Utoljára szerkesztette: jan5650, 2017.03.03. 13:17:32 -
#362 Megjött a kulcs, de még nem lehet előtölteni. -
Gary #361 Próbáld ki mi van, ha spórolsz és majd oszd meg a tapasztalatot! :)
Pl. a For Honor esetében csatlakozási problémákat okozott, ha a béta mappáját átnevezted és abba töltötted le a teljes játékot! Hiába lett utána file-ellenőrzés ráengedve, csak a nulláról indulás oldotta meg a problémát!
Utoljára szerkesztette: Gary, 2017.03.03. 11:44:34 -
#360 A pároddal játszol? Mázlista. :) -
#359 Seasons Pass. -
#358 Ha van 1070 vagy 1080 videókártyád 9000 ft.. -
Munkie #357 Beálltam a sorba, rendeltem egyet magamnak és páromnak is. Bár van egy érzésem, hogy azt a huntsman rifle-t kb sosem fogom használni :D -
#356 Szintén Greenmangaming. -
#355 Én is GreenGaming-en rendeltem, sajnos olcsóbban nem találtam európai/global verziót... -
Munkie #354 Engem az érdekelne, hogy Ti (már aki megvette) merre találtátok a legolcsóbban? Greenmangamingen ~11500ért árulják a deluxe editiont.
Ami tény, hogy nagyon jó ár (az eredetihez képest mindenképp) de hátha talált valaki picit olcsóbbat, megbízható helyen. :) -
Munkie #353 Closed beta és Open Beta között elég volt patcheltetni a klienst, nem kellett újra leszedni.
Viszont a válaszodra (én) nem tudom a pontos választ, feltételezem, hogy OB és Live között is megoldják.
(http://forums.ubi.com/showthread.php/1584851-Read-First-Open-Beta-FAQ-Forums) -
#352 Na, nem bírtam magammal, előrendeltem :d
Arról van esetleg valami infótok, hogy érdemes meghagyni a letöltött bétát? Elképzelhető, hogy csak azt fogja felpacthelni? Vagy töröljem, mert a teljes játék csak egészben engedi leszedni magát? -
#351 A Division esetében komplett új játékmódokat takart, amikkel mostanra nagyjából az az ember érzése, mintha legalább 3-4 különböző játéka lenne. Tegnapelőtt indult el az utolsó DLC, amivel kapott a játék egy conquest szerű PVE módot, rohadt jó. A folyamatosan érkező, ingyenes tartalmi bővítésekről nem is beszélve Szóval ha ebből indulunk ki, akkor biztosan bőséges lesz a season pass :) -
#350 A season pass mit takarhat azért a pénzért? Pár új missiot vagy fegyvert? Nagy biznisz -_- -
#349 Miért ne lenne?
Négy fős csapatot menedzselsz, open world, droneok, plusz még coop is van. Mi is a baj? Ilyen volt az előző rész is, csak az nem volt túl szép, és nem volt sandbox.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Utoljára szerkesztette: AnuluWork, 2017.02.27. 21:11:23 -
#348 basszus, tényleg font :D Igazad van...
Hát van 12K a webkártyámon, elvileg le tudja húzni :D
Egyébként mi az a VIP? Mert nekem a VIP-es árral számolt... Ha beregelek, automatán VIP leszek? -
#347 Én fontot látok .... -
#346 hmmm... 10.676 jött ki.... Nem 314 az euro? -
#345 Megbízható hely , ha kell nyugodtan vedd meg.
"Gyanúsan olcsó, G2A-n is 12K " Ez itt amit linkeltél 11840ft
Utoljára szerkesztette: grebber, 2017.02.27. 12:00:32 -
#344 Egyébként ezt simán megvehetem? : https://www.greenmangaming.com/games/tom-clancys-ghost-recon-wildlands-digital-deluxe-edition/
Tudom aktiválni magyarországon? Gyanúsan olcsó, G2A-n is 12K -
#343 Nekem is voltak gondjaim a játékkal. Bugok, irányíthatatlan járművek, stb...
Ennek ellenére nagyon-nagyon várom! Sunyulás - taktika - tervezés, ez épp eléggé kárpótol a sok hibáért cserébe. -
#342 Dehogy fog, attól azért sokkal jobb, minthogy bukó legyen, ráadásul az óriási térkép és a könnyed lövölde sokakat vonz. -
#341 "Ez a játék mekkorát fog bukni, gyerekek.... " Nőj fel , ébredj fel. Ubisoft cím nem igen bukott még... temeli a zsetont minden amihez csak nyúlnak.
Utoljára szerkesztette: grebber, 2017.02.27. 08:31:31 -
#340 Just Cause Rebirth kiadás + parodia :D
Ez a játék mekkorát fog bukni, gyerekek.... -
Gascan #339 aham ... szoval az elso main questeket befejeztem de ha at akarom menni a masodikba azt irja forduljak vissza -
Sith #338 Betában 2 van, ha az elsőn befejezed a "main questet" az nyitja a második terűletet -
Gascan #337 hogy lehet megnyitni az uj terkepreszt? eredetileg 2 van? -
#336 Ja, hát a GR-hoz nem sok köze van. -
Sith #335 Valóban nem lett rossz, ha nem Ghost recon lenne a címe akkor még nem is fanyalognék, csak sajnálom hogy e a "régi jó dolgokból" nem marad semmi :) -
#334 Azért érdekes ez a játék, mert ugyan tele van hibákkal meg zavaró dolgokkal, mégis játszatja magát, úgyhogy nem lesz ez bukás bármennyire is szeretnék azt sokan. Pár hónapon belül amikorra az ára is lemegy és a nagyobb problémákat már orvosolták egészen jó vétel lehet ez a cucc. Jó hosszú időt eltölthet majd vele az ember. -
#333 -
beef #332 A greenmangaming.com -on kb. 12000 Ft és akkor nem a kétes g2a-ról vetted és még olcsóbb is. -
#331 Barátommal kipróbáltuk coop-ban. Így szinte tökéletes a játék. Kár hogy nem fogja megvenni. :(
Megcsináltuk a második főfeladatot, én megkaptam a bónusz fegyvert, de ő nem. Nem kéne mindent egyformán megkapnunk?