810
  • MarkBlade
    Nem nem volt..
  • Danecay
    Amennyiben emlékeim nem csalnak a Crew-ból volt tört.
  • LeWyTy
    Engem a bétában állandóan ledobált valamilyen féle offline módba.
  • Shep
    Hát meglepő lenne, de ha így van akkor lehet esély törésre.
  • macleody
    Elvileg offline is lehet majd játszani, valahol egy interjúban ezt mondták.
  • Shep
    Folyamatos online kapcsolatot igényel, nem lesz belőle tört, ahogy a Divízióból, Crew-ból sem volt és nem is lesz.
  • Danecay
    Elvileg már megy a preload.
  • jan5650
    Nekem is megjött a kulcs.
    Remélem előtölteni nem lehet majd kedd előtt, mert szomorú lennék ha a warezes cimboráink hamarabb játszhatnának vele mint MI :D

Bár ha Denuvo-t használ akkor lehet remény :D
    Utoljára szerkesztette: jan5650, 2017.03.03. 13:17:32
  • lalakov
    Megjött a kulcs, de még nem lehet előtölteni.
  • Gary
    Próbáld ki mi van, ha spórolsz és majd oszd meg a tapasztalatot! :)

Pl. a For Honor esetében csatlakozási problémákat okozott, ha a béta mappáját átnevezted és abba töltötted le a teljes játékot! Hiába lett utána file-ellenőrzés ráengedve, csak a nulláról indulás oldotta meg a problémát!
    Utoljára szerkesztette: Gary, 2017.03.03. 11:44:34
  • lalakov
    A pároddal játszol? Mázlista. :)
  • Hexex86 #359
    Seasons Pass.
  • MarkBlade
    Ha van 1070 vagy 1080 videókártyád 9000 ft..
  • Munkie
    Beálltam a sorba, rendeltem egyet magamnak és páromnak is. Bár van egy érzésem, hogy azt a huntsman rifle-t kb sosem fogom használni :D
  • lalakov
    Szintén Greenmangaming.
  • jan5650
    Én is GreenGaming-en rendeltem, sajnos olcsóbban nem találtam európai/global verziót...
  • Munkie
    Engem az érdekelne, hogy Ti (már aki megvette) merre találtátok a legolcsóbban? Greenmangamingen ~11500ért árulják a deluxe editiont.
    Ami tény, hogy nagyon jó ár (az eredetihez képest mindenképp) de hátha talált valaki picit olcsóbbat, megbízható helyen. :)
  • Munkie
    Closed beta és Open Beta között elég volt patcheltetni a klienst, nem kellett újra leszedni.
    Viszont a válaszodra (én) nem tudom a pontos választ, feltételezem, hogy OB és Live között is megoldják.

(http://forums.ubi.com/showthread.php/1584851-Read-First-Open-Beta-FAQ-Forums)
  • jan5650
    Na, nem bírtam magammal, előrendeltem :d

Arról van esetleg valami infótok, hogy érdemes meghagyni a letöltött bétát? Elképzelhető, hogy csak azt fogja felpacthelni? Vagy töröljem, mert a teljes játék csak egészben engedi leszedni magát?
  • Riddick21
    A Division esetében komplett új játékmódokat takart, amikkel mostanra nagyjából az az ember érzése, mintha legalább 3-4 különböző játéka lenne. Tegnapelőtt indult el az utolsó DLC, amivel kapott a játék egy conquest szerű PVE módot, rohadt jó. A folyamatosan érkező, ingyenes tartalmi bővítésekről nem is beszélve Szóval ha ebből indulunk ki, akkor biztosan bőséges lesz a season pass :)
  • LeWyTy
    A season pass mit takarhat azért a pénzért? Pár új missiot vagy fegyvert? Nagy biznisz -_-
  • AnuluWork #349
    Miért ne lenne?

Négy fős csapatot menedzselsz, open world, droneok, plusz még coop is van. Mi is a baj? Ilyen volt az előző rész is, csak az nem volt túl szép, és nem volt sandbox.

Utoljára szerkesztette: AnuluWork, 2017.02.27. 21:11:23
  • jan5650
    basszus, tényleg font :D Igazad van...
    Hát van 12K a webkártyámon, elvileg le tudja húzni :D

Egyébként mi az a VIP? Mert nekem a VIP-es árral számolt... Ha beregelek, automatán VIP leszek?
  • grebber
    Én fontot látok ....
  • jan5650
    hmmm... 10.676 jött ki.... Nem 314 az euro?
  • grebber
    Megbízható hely , ha kell nyugodtan vedd meg.

"Gyanúsan olcsó, G2A-n is 12K " Ez itt amit linkeltél 11840ft
    Utoljára szerkesztette: grebber, 2017.02.27. 12:00:32
  • jan5650
    Egyébként ezt simán megvehetem? : https://www.greenmangaming.com/games/tom-clancys-ghost-recon-wildlands-digital-deluxe-edition/

Tudom aktiválni magyarországon? Gyanúsan olcsó, G2A-n is 12K
  • jan5650
    Nekem is voltak gondjaim a játékkal. Bugok, irányíthatatlan járművek, stb...

Ennek ellenére nagyon-nagyon várom! Sunyulás - taktika - tervezés, ez épp eléggé kárpótol a sok hibáért cserébe.
  • Shep
    Dehogy fog, attól azért sokkal jobb, minthogy bukó legyen, ráadásul az óriási térkép és a könnyed lövölde sokakat vonz.
  • grebber
    "Ez a játék mekkorát fog bukni, gyerekek.... " Nőj fel , ébredj fel. Ubisoft cím nem igen bukott még... temeli a zsetont minden amihez csak nyúlnak.
    Utoljára szerkesztette: grebber, 2017.02.27. 08:31:31
  • Prince23
    Just Cause Rebirth kiadás + parodia :D

Ez a játék mekkorát fog bukni, gyerekek....
  • Gascan #339
    aham ... szoval az elso main questeket befejeztem de ha at akarom menni a masodikba azt irja forduljak vissza
  • Sith
    Betában 2 van, ha az elsőn befejezed a "main questet" az nyitja a második terűletet
  • Gascan #337
    hogy lehet megnyitni az uj terkepreszt? eredetileg 2 van?
  • Shep
    Ja, hát a GR-hoz nem sok köze van.
  • Sith
    Valóban nem lett rossz, ha nem Ghost recon lenne a címe akkor még nem is fanyalognék, csak sajnálom hogy e a "régi jó dolgokból" nem marad semmi :)
  • Shep
    Azért érdekes ez a játék, mert ugyan tele van hibákkal meg zavaró dolgokkal, mégis játszatja magát, úgyhogy nem lesz ez bukás bármennyire is szeretnék azt sokan. Pár hónapon belül amikorra az ára is lemegy és a nagyobb problémákat már orvosolták egészen jó vétel lehet ez a cucc. Jó hosszú időt eltölthet majd vele az ember.
  • TBTPumpa
  • beef
    A greenmangaming.com -on kb. 12000 Ft és akkor nem a kétes g2a-ról vetted és még olcsóbb is.
  • lalakov
    Barátommal kipróbáltuk coop-ban. Így szinte tökéletes a játék. Kár hogy nem fogja megvenni. :(
    Megcsináltuk a második főfeladatot, én megkaptam a bónusz fegyvert, de ő nem. Nem kéne mindent egyformán megkapnunk?