Ghost Recon: Wildlands
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Amúgy a legjobb vétel a UBI saját boltja, ha van 100 UBI pontotok (én csak DIvision-özök, de volt majdnem 200), ugyanis annyiért ad 20% kedvezéyt. A Gold verzió (alap + season pass + megjelenéskori bónuszok) így volt 72€, G2-n ez 70, plusz a biztosítások, plusz majd valamikor küldik, és már jártam úgy, hogy megjelenés után 2 nappal kaptam kulcsot (ami nem tragédia, csak bassza az ember agyát, mert egy hónappal korábban kifizette és para is volt, hogy jut-e egyáltalán) Így meg megjelenéskor azonnal mehet a start neki.
"All those moments will be lost in time, like tears in rain."
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Asus P8Z77-V, Intel Core i7-3770 3.40 Ghz, Corsair 32GB DDR3, ASUS RTX 2070 SUPER 8GB, WD 1000 GB 7200Rpm, Samsung 860 EVO 500GB SSD, Cooler Master Hyper 212 Evo, Corsair HX 650W, HAF 912 Plus
Na az nagyon frankó lenne, ha pont úgy kellene irányítani...
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Asus P8Z77-V, Intel Core i7-3770 3.40 Ghz, Corsair 32GB DDR3, ASUS RTX 2070 SUPER 8GB, WD 1000 GB 7200Rpm, Samsung 860 EVO 500GB SSD, Cooler Master Hyper 212 Evo, Corsair HX 650W, HAF 912 Plus
Utoljára szerkesztette: Kaslerka, 2017.02.23. 11:23:32
Enermax Fulmo GT ECA1092AG, Corsair HX620W, ASUS X99 Deluxe/3.1, Core i7 6800K@4,3Ghz, Corsair Dom. 4x4GB, ASUS GTX1070, WD 2+4TB, Lite-On iHES112, Samsung T27D590, ASUS Horus GK2000, Sharkoon M50
Más: G2A-nál tudtok olcsóbb helyet? Illetve G2A-ban érdemes trükközni a régiókkal hogy olcsóbb legyen, vagy esetleg ha más devizára váltok olcsóbb?
"Az Uplay nem tudja elinditani a letöltést. Ellenőrizd hogy aktív-e az internetkapcsolatod és van-e elegendő hely a merevlemezen majd próbáld újra!"
Játszatok! :)
Enter a World With No Heroes.
Utoljára szerkesztette: AnuluWork, 2017.02.20. 20:58:00
"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
A Future Soldierbe is elképzelték, hogy mi megy majd be, de mivel bukott a progi (értsd: nem volt annyira sikeres, mint várták), már egyel kevesebb dlc jött ki hozzá, mint tervezték.
Utoljára szerkesztette: AnuluWork, 2017.02.12. 08:11:56
5:02 után! :)
Négyzetkilométeres cuccot nem találtam sehol :( Gondolom az érdekelt volna.
Next PC upgrade: 2022
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Aki elővásárolta és már fizetett gáz lenne ha nem kapna.. ez is az is rossz.. de ez talán kevésbé..
Utoljára szerkesztette: AnuluWork, 2017.02.06. 11:43:57
Ha nincs akkor GMG-n a VIP ár 32,8 font (11800 körül).
Hihetetlen módon megdrágultak a játékok... Emlékszem pár éve még a nagyon-nagyon várt játékok kerültek 13.000 Ft-ba, átlagosan 10-11 körül volt egy friss játék... Mostanában meg gyakorlatilag 20K körül kezdődnek...
De ha tudtok valami olcsó beszerzési helyet, akkor szívesen várok tippeket! :D
Utoljára szerkesztette: jan5650, 2017.02.06. 10:14:00
Hát igen, ez a hulla és fegyver eltűnés a mai világban már nagyon fura. Amikor olyan fegyver van nálam, ami nincs még feloldva, a gyors utazás után elvesztem. Nem sokat gyors utaztam, de a beakadásnál csak az segít. Többször sikerült beragadnom szikla közé vagy ahol a víz befolyik a csatornába. Járművek irányításával nincsen bajom, egyedül a repülő nem megy, de azzal más játékokban is meggyűlik a bajom. Legjobban a motor tetszett, jól bírja a terepet. Jók a fegyverek és sokat lehet módosítani rajtuk. Lassan kezdem megszokni a gépi társakat, persze igazi emberekkel jobb lenne, de vadidegenekkel nem szeretek játszani. Nehéz normálisakat találni. 4 baráttal tökéletes lenne a játék, a hibáival együtt is.
Megj. ami kritikán aluli az alfához képest, hogy eltűnnek a hullák, és a felvett fegyver után nem tudod visszavenni a lerakottat, csak ha manuálisan újból kiválasztod a menüből, de akkor meg eltűnik a felvett. :)
Belefutottunk pár bugba, de egyáltalán nem volt zavaró, kivéve az egyik antennás küldetést, mert az antenna nem volt ott :D
Maga a játék nagyon szépen fut egy 6600K és GTX 1060 társaságában, a grafikára sem lehet panaszunk. Gyakorlatilag egy Far Cry csak TPS-ben. Amiben nekem sokkal többet nyújt az a Fegyverkovácsolás. Ezzel azt hiszem el fogok mókázni az eredetiben :D A skillfa annyira nem fogott meg. Viszont ami borzasztó az a kocsik illetve helikopterek irányítása. Far Cry-ban nagyon élveztem a repülést, Battlefield 4-ben az egek császára voltam a kis Scout helikopterrel, itt meg csak anyázok...
Sajna még az AI-n dolgozhatnánk picit, legnehezebb fokozaton toltam ki a bétát, a felénél pedig már a Markokat, illetve gyakorlatilag már az egész HUD-ot is kikapcsoltam, de még mindig nehezíthetének egy picit rajta, hogy minden apró mozdulatomat jól át kelljen gondolni :D
Utoljára szerkesztette: jan5650, 2017.02.06. 08:21:01
Olyan alapok vannak szarul kivitelezve, mint a teljes irányítás, animációk, járművek mozgása, irányítása, robbanások, hangok, multiplayer szinron, stb.
Amúgy a játék tiszta Just Cause 2 coop módban ... inkább a 2. rész, mert a harmadik sokat javított a második részen, ebben meg minden hasonló betegség benne van ... bár ott a helikoptert jól lehetett irányítani, itt meg ....
Na majd este még nyomok még egy kicsit :)
Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**
Discord | https://discord.gg/JnaAPcB Twitch | https://www.twitch.tv/hexariusofficial Youtube | http://www.youtube.com/c/Hexarius