810
  • Prince23
    Május 1-jére újabb statisztikai képet kérnék majd a Wildlandsről, tőled :)
    Amúgy most tart közel 40.000 playernél.... és csak steamen.

Becslés szerint uplay+steam összel kb 80-90 ezeren tolhatják?
    Utoljára szerkesztette: Prince23, 2017.03.10. 16:38:13
  • hawkie22
    Na túl vagyok a 3. területen is, elöször mindig a mellékküldiket meg a weapon cache-skill-bonus medal küldetéseket csinálom meg, aztán jöhet a fösztori. Nyilván a mellékküldik egy idö után igencsak unalmasak lesznek, mivel egy kaptafára mennek, a sztoriküldik viszont eddig tetszenek.
    Ami viszont nagyon nem tetszik, mi az, hogy nem tudok mesterlövész puskával a fán átlöni? Ott a csávó, mondom lelöjük, erre a levélen lepattan a golyó. Hát mi ez már? Párszor buktam ilyen miatt helikopter-ellopós küldetést, mert ugyebár a hangra felfigyel az ellen, elbújik és riadóztatja a többieket, a kapitány meg elszelel a helikopterrel/repülövel.
    Multiban még mindig nem próbáltam huzamosabb ideig, idegenekkel kész gyötrelem és idegbaj menni.
    A jármüveket egyre jobban tudom vezetni, most már én is rájöttem, hogy tud a helikopter gyorsan repülni magasságvesztés nélkül, így azért egyszerübb. Azóta majdnem mindenhova helikopterrel megyek.
    A 3. területes boss háza (El Emisario), ahogy beléptem, rögtön a Sebhelyesarcú címü film jutott eszembe, még Al Pacino-t is oda lehetett képzelni a galériára. :D

Nem tökéletes a játék, de arra, amire nekem kell (picit lövöldözni, egy-két küldetést megcsinálni szabadidöben), arra tökéletes. Lesz ez még jobb is, várjuk ki a Season Pass végét.
  • Sith
    Ne lőh le senkit mellette vagy ha mégis akkor ne vegyék észre úgy fuss oda elkapni hogy nincs "beparázva"
  • Zs0lt1
    A hibaüzenetet is elárulod?
    Mert nulla infóból nulla válasz van.
  • Jonika8
    Sziasztok! Olyan kérdésem lenne, hogy meg van a játék, viszont amikor csatlakozni akarok ismerősökhöz, nem engedi a csatlakozást. Visszadob hibaüzenettel. Mi lehet ezzel a gond ? Előre is kösszi a segítséget :)
  • jan5650
    Illetve még egy kérdés: azoknál a Side Questeknél, ahol egy személyt kell elfogni - de a célszemélynél fegyver van - , azt hogy oldjátok meg? Kilövök mellőle mindenkit, elkezd menekülni, de közben folyamatosan tüzel az SMG-jével. Gyakorlatilag csak úgy tudom elkapni, ha mákom van és gyors oda tudok futni hozzá egy Grab-ra... De ez ritkán jön össze, többnyire ledarál 0,5 sec alatt ahogy meglát. Mit csinálok rosszul?
  • grebber
    Ezzel csak a az a gáz hogy egy új legalja örli accessz inti is ennyien vagy többen tolnak ez a szám röhejes ,de ezt már megszoktuk pc-n. Félelemetes hogy konzolon mennyivel többen játszanak.
  • jan5650
    Juj tényleg.... az AI társaknak tényleg iszonyat camo-juk van :D Gyakorlatilag az ellenfél rálépett az egyik társam lábára fényes nappal az egyik utcán és semmi :D Viszont sokszor van olyan is, hogy heves tűzharc közben az AI nem lövi a tőle karnyújtásnyira lévő ellenfelet csak hátrál. Vannak olyan questek, ahol egy adótornyba kell bemenni, és ott a gépet meg kell hackelni. Ha hát itt szó szerint semmit nem csinálnak az AI-k. Ahogy berobbantom az ajtót beküldöm őket előre a Move paranccsal, bemennek és szarnak mindenre.. Nekem kell kitakarítani mindent, meg sem mozdulnak.

Azért vannak bugok is rendesen: semmiből megjelenő ellenfél (és itt nem a questek miatt megjelenőkről beszélek) sőt, volt olyan is hogy lelőttem a helikopter, lezuhant, felrobbant, kigyulladt, úgy égett mint a reichstag, de azért egy ellenséges katona bőszen lőtt a helikopter gépágyújával... No comment. Túlélte a robbanást, a zuhanást, és még a tűz sem bántotta. Übersoldier :D

Ami még idegesítő, de szerencsére csak egyszer volt rá példa: helikopter ellopós Questen voltam, mikor félúton megláttam egy konvojt. Gondoltam leszállok elé, és megállítom. Hát a művelet nem sikerült, a konvoj ellógott, közben automatikusan a játék felvette a konvojos questet, és mivel nem sikerült megállítani jött a game over... Köszi, buktam a helikoptereset is...

Tegnap végeztem a 3. területtel is (A déli Influence-es terület a nagy gáttal) és volt egy rádióadó védő quest a hegy tetején. Hát ott a hajamat téptem. Minden irányból jött az ellenfél, egyszerűen nem tudtam annyi fele figyelni, közben helikopter is jött. Ja, és a társak gyakorlatilag semmiben nem segítettek. Az ellenfél pedig kb. 5 sec alatt szétlőtte a rádióadót. Később rájöttem, hogy egyszerre elég sok aknát le lehet rakni, így gyakorlatilag telespammeltem a környéket, meg az utat aknával. Jah, és ha elkezdtem lövöldözni, akkor a közelben lévő bázison riadót fújtak, így előtte azt is kitakarítottam. Na így kb. 3-jára lement :D Hátha ezzel segítettem valakinek :D

• AnuluWork #402
    4vs4 tactical PvP biztosan lesz.
  • Gabe18
    De mivel ebbe a játékba semmi pvp nincs, így igazából tök mindegy hogy 10 millióan vagy 150-en játszanak vele, amíg neked tetszik (ha tetszik) és van 2-3 haverod akivel játszhatod.
    Mi úgy terveztük munkatársaimmal megvárjuk amíg bemegy tíz alá az ára, addig talán 1-2 patch is javítja, aztán akkor belevágunk.
  • Riddick21

Utoljára szerkesztette: Riddick21, 2017.03.07. 18:59:44
  • AnuluWork #399
    Tök jó, kaptam egy fémtokot is a játékhoz! A probléma vele, hogy nem ehhez a 6 DVDhez méretezték, mert csak 3-4 fér bele. :D
  • hawkie22
    Ezt a helikopterezés magasságvesztés nélkül nekem is elárulhatnád. Amúgy ha valaki itt coop-ozna, akkor szívesen csatlakozom: Sh00ter_83
  • Prince23
    Steamen nézd meg h PCn mennyien tolják, ma kb 9 ezren. Uplayen kb 2x 3x tobben lehetnek. Division PC-be lehetunk kb 24-30 ezren. És meg kéne nézni azt is, hogy az elso honapban mennyien voltunk.

A For Honor is player base vesztésben szenved.... már most... igaz rétegjátek... de akkor is.
  • Tuvok #396
    A béta után volt egy "day one patch", ami kb. 2.8 Giga volt, és bár konkrét hivatalos javításlista nincs, annyit lehet tudni, hogy elsősorban kompatibilitási problémákra koncentráltak (ami érthető), meg stabilitási és szinkron gondokon javítottak, ill. volt valami klíma/időjárás tweak is. Valami biztos változott, mert a bétás High-ra állította magát, a Very High viszont döcögős volt, most viszont alapból Very High-ra tette magát, és 30-40 fps-sel megy is jól, de majd még finomhangolom.
    Annyit észrevettem, hogy a drone night vision-t javították (nem lehetett már repülő drónnál kapcsolni), illetve láttam egy autót kikerülni egy másikat, de ez korai örömnek bizonyult, továbbra is kialakulnak Röszkét idéző sorok. :)
    Hivatalos fórumon volt egy hosszú "ismert hibák" lista, sok bétás visszajelzést beletettek, de írták, hogy a komp. és stab. élvez prioritást. Gondolom majd javítanak/beletesznek idővel gameplay dolgokat is.
    Az AI társak valóban néha ügyetlenek, de a sync shot dolog azért sokat segít, nekik legalább van wallhack-jük és valami brutál álca boost-juk is.
    Random emberekkel coop-ot nem próbáltam (nem is fogom), viszont ismerőssel TS-kapcsolattal hihetetlenül élvezem, nem akarom abbahagyni, ha esetleg innen szerveződik majd valami csapat, szívesen csatlakoznék.
    Viszont ez, hogy alapból mindig bal oldalra teszi a karaktert eléggé az agyamra megy.
  • Riddick21
    Még annál is? :O Te jó ég :) Mármint annál a Divisionnél, amivel egy évvel a megjelenése után még több, mint 5 millióan játszanak, ugye? Illetve ez január végi adat, azóta jött ki új DLC, szóval még többen. Nem akartok eltakarodni ezekkel a valóságtól elszakadt kommentekkel az anyátokba?
  • jan5650
    10%-nál tartok, 5:30 óra játékidő után (Mondjuk ez érdekes, mert reggel 6:30-óta nyomom, talán 1-2 óra szünetet tartottam :D)

- Gyakorlatilag a béta óta semmit nem javítottak. Ez szomorú.
    - Random emberekkel a Coop tényleg felejtős, haverral/haverokkal viszont iszonyat jó. Sajna csak fél órát tudtuk coopban nyomni, a többit single playerként csináltam.
    - Az AI társak bénák, sokszor nem jönnek utánam kritikus helyekre, ha nem látnak rá valakire szinkron lövésnél, akkor sokszor meg sem próbálnak úgy helyezkedni, hogy jó legyen. Hiába állítom be őket egy pontra védekezni, sokszor hagyják, hogy a tőlük 2 méterre lévő ellenség szétlője az obejktívet, csak mert nem látnak rá... lol
    - Gépjármű irányítás továbbra is hulladék. De ez van... Bár végre rájöttem, hogy a helikopterrel hogy lehet folyamatosan gyorsan menni magasságvesztés nélkül :D
    - A lopakodás teljesen jó, eddig a questek nagy részét meg tudtam oldani lopakodva, anélkül hogy észrevegyenek...
    - A legnehezebb fokozaton játszom, amíg nem vesznek észre nincs gond, de utána már nagyon óvatosnak kell lenni, mert egy ellenfél is letarol egy szempillantás alatt. Már-már túl jó is a reakcióidejük illetve pontosságuk.

Az első területet már gyakrolatilag untam, Closed illetve Open beta után már unalmas volt. Viszont másodiknak a felső Influence-es megyét választottam a bulibáróval, és nagyon tetszett :D
    - Sajnos már most érzem egy kicsit a monotonitását a játéknak.

Összességében viszont még mindig nagyon tetszik, nem bántam meg :D
    Utoljára szerkesztette: jan5650, 2017.03.07. 16:39:54
  • Prince23
    Ez hamarabb ki fog halni, mint a The Division....
  • Voltan
    Engem se a coop, se a multi nem érdekel, érdemes erre egyáltalán ránézni single playerként?
  • hawkie22
    Na az elsö 3 óra játék után a következöket szürtem le (még csak 2%-nál (3 sztori küldetés) vagyok a sztoriban, szóval nagyon az elején):

- coop eddig egy nagy katyvasz, 4-en 4-felé mennek, mindenki a saját sztoriküldetését akarja csinálni, ha nem ismerösökkel mész, akkor inkább hanyagold
    - solo módban a társaid gyakorlatilag semmit sem csinálnak maguktól
    - eddig élvezetes a sztori, jópofa dolgok vannak, a mellékküldetések is tetszenek
    - a jármüvek vezetése hagy némi kívánnivalót maga után, szokni kell
    - fegyverek nagyon változatosak, ráadásul a testreszabhatóság is majdnem "végtelen"
    - fedezékrendszer felejtös, stealth igencsak nehézkes
    - a 2. nehézségi fokozat (asszem advanced) igen könnyü, de csak addig, amíg nem "aktiválsz" sok ellent --> eddig egyszer sikerült 4*-os hunted szintet elérnem Unidad-nál, namost amikor egyszerre 4 dzsipnyi katona meg mellé 3 harci helikopter üldöz, na az már nem poén xD
    - valszeg ezzel is az lesz, mint Division-nel, hogy a sokadik DLC után lesz nagyon jó a játék, de addig is, soloban elökörködik vele az ember (én megvettem a Season Pass-t, szülinapi ajándékként magamnak)

Kíváncsi vagyok, nektek mi a véleményetek.
  • Béluska74
    Pontosan éjfélkor megjelent a játszható felirat.
  • kiserik
    IP variálással már lehet játszani itthon is. Én kivárom a holnapot :D
  • Riddick21
    Bizonyos bloggerek elvileg megkapták már, és nyomják is. Gamestaron mondták a Horizon streamben.
  • jan5650
    Az Oroszok olyan mázlisták, hogy már tolhatják? Vagy mi a fene ez a sok Twitch adás?
  • Tehasut
    Hátha valakit érdekel: van egy standard verziós Wildlands steamgiftem, 12k-ért szívesen odaadom bárkinek.
  • lalakov
    Mennyire sajnálsz? Elutalod amit ráköltöttem? :-P
  • Shep
    Hát az még odébb van.
  • grebber
    10 euró kártyapénzt bőven megér majd

Time - 4.5/5
    PlayStation LifeStyle - 8
    Hardcore Gamer - 4.5/5
    CGMagazine - 8
    Attack of the Fanboy - 4/5
    GamesRadar+ - 4.5/5
  • stalker001
    Csak sajnálni tudom aki ezért pénzt ad. :D
  • lalakov
    Bocs, kevertem az am-et a pm-mel. :(
  • The DaN
    "Uplay PC, PlayStation®4 system, and Xbox One versions of the game will be available to play on March 7 at 12 am, local time.
    The Steam version of the game will be available on March 7 at 5 am UTC."

Tehát a Steam verzió nálunk reggel 6-kor indul, az összes többi helyi idő szerint éjfélkor.
  • lalakov
    Holnap déltől. Pont ettől az időponttól nem fogok ráérni péntek estig.
  • jan5650
    Pontosan mikor is lesz játszható a játék? Valahol láttam már, de nem találom... Nekem a déli időpont rémlik...

Illetve az Ubisoftos játékoknál mennyire jellemző az első napi szerver elérhetetlenség? Szabit tervezek kivenni, és csak reménykedek benne, hogy játszhatok vele :D
  • Munkie
    Ez olcsóbb és ez biztosan Deluxe! :) pár fonttal olcsóbb, dehát, minden forintocska számít :P
    Utoljára szerkesztette: Munkie, 2017.03.06. 08:18:44
  • Titan
    Ez vajon Deluxe? Ha igen, akkor ennél olcsóbb nincs..:D
  • Danecay
    #364 :)
    Utoljára szerkesztette: Danecay, 2017.03.05. 13:22:35
  • Juhasz82
    Már letölthető
    Íme
    Utoljára szerkesztette: Juhasz82, 2017.03.05. 11:29:38
  • Shep
    Én ennek örülök amúgy, legalább nem kell kötelezően neki a net, mint a divíziónak amiből néha csak a baj van.
  • Danecay
    Ghost Recon Wildlands Offline Mode Confirmed With 3 AI Teammates
  • Danecay
    Valamiért nekem úgy rémlik pedig, hogy volt, le is akartam tölteni anno kipróbálás szempontjából, végül mégsem tettem, aztán amúgy is ingyenessé tette az UBI. Próbáltam most megkeresni de már én sem találom. Lehet kamu volt és/vagy NUKE-olták.