960
-
IXEMGabeo #880 nahat, de fura egy resz volt ez is...Al betegsegen meg a kocsi mizerian kivul semmi nem tortent, tobbet vartam June es AL epizodjatol...
Ez a feka bolond no, aki megol vkit es a zombit magahoz veszi most szepen megszerezte a furgont, ami a tuleleshez kell...az epizod vege utott, de amugy erosebbnek erzem az evad elso felet... -
#879 Hát, azt hittem, valami ütős visszatérés lesz a 2. félévadra, de ezek a 9/10/11 részek botrányosan gyengék. -
IXEMGabeo #878 erdekes epizod volt
"Vidd el, ami kell es hagyd ott , ami nem"
:) korabbi Morganes epizodokhoz kepest, ez jo volt -
IXEMGabeo #877 igazabol a koncepcioja jo volt az epizodnak, volt benne drama is, viszont en a ket tyukot nem igazan kedvelem (megvannak az indokaim) igy szamomra ez az epizod semmitmondo volt...most annyi tortent csak, hogy a kis Nick gyilkos es Alisha egyutt kell tovabbmenjenek, mert mindenki eltunt a viharban...
jobban erdekel mi lett June-ekkal es Morgannel -
#876 Ez a rész nekem is nagyon tetszett, kíváncsi vagyok, hogy merre megy tovább a sztori. Illetve, hogy lesz-e még cameo itt-ott. -
#875 nekem tetszett az 10. rész -
IXEMGabeo #874 orkannak tunt, de ilyen alapon Alishat is fel kellene kapnia, meg akik kimentek oda:)
Sharknados poenon nevettem:D, az a film hihetetlen... -
#873 szél erősségtől függ
az a kocsi min 5 tonna -
IXEMGabeo #872 miert amugy oszinten gaz jelenet volt? tornado eseten az Swatos kocsit is fel kellett volna kapnia -
#871 Sharknado után itt a Zombnádo... -
#870 felkapja őket a tornádó és lerakja virginiában... -
IXEMGabeo #869 nekem is bejott, szepen kulonvaltak felvezettek az esemenyeket a kovetkezo reszhez...paran hitehagyottak, Johnek remenykedni kezdtek...kivancsi leszek mi lesz az orkanos szelben az tuti hogy a pancelozott jarmu nem serulhet hiaba fujja oda a szel a zombikat -
#868 nekem tetszett, jo felvezetés volt -
Madi92 #867 Azt sem tudtam hogy már megy! Köszi! -
#866 Nem nézte senki, a 4x09-et? Egynek elment. -
IXEMGabeo #865 jonak tunik viszont nekem nem fer a fejembe, hogy ultethettek be egy autoba Aliciat es a kiscsajt, aki megolte Nicket..az lett volna a minimum, hogyha eletben hagytak eluldozik vagy valaki mondjuk Morgan elviteti vmi kozosseghez nem tudom...de en Luciana es Alicia helyeben nem bocsatottam volna meg, ha megolik a szerettemet akkor is, ha Nick megolte azt, aki megtalalta ot vagyis a sapkas keselyut... -
#864 ez az előzetes beszarás
mintha nem is sorozat lenne hanem valami AAA játék :D
tökre megfogott, ha nem nézném tuti elkezdeném, de így meg alig várom hogy jöljön -
Zozo0122 #863 Hát néhány eleme tényleg :D -
#862 Nekem totál úgy jött le, hogy a kezdetektől fogva gyűjtögették a zombikat, tehát ez volt a módszerük a "kifüstölésre". Amúgy totál zavaros ez az egész módszer. Ha egy olyan helyre megyek, ahol már régóta él egy csoport, akkor nagy eséllyel a csoport már begyűjtötte a nagyját, és nekik csak morzsa marad. Annak meg főleg mi értelme, hogy az objektum előtt dekkolnak hetekig, majd mindenkinek elfogy mindene, és ha tegyük fel el is megy a csoport, és ők beköltöznek a helyükre, pár hét múlva onnan is tovább kell menniük, mert nyilván nekik sem marad nagyságrendekkel több ellátmányuk. Szerintem ez az egész keselyűs módszer egy átgondolatlan marhaság. -
#861 nem egyszer utalnak rá h a keselyűk teljesen kifosztotják a környéket, ezért fogynak ki bent. nekik alapból csak a hely kellet mert mindent összeszedtek, és ha az elfogy akkor továbbállnak.
maga a zombitámadás inkább bosszú, nem ez volt az eredeti tervük. -
IXEMGabeo #860 es nekem csalodas volt a felevad zaro befejezese...par eletkep, flashback es annyi Madison bezarta magat mondvan felaldozta magat, Naomi persze el tudott futni, de senki mas nem? Es ahonnan a sapkas csavo lovoldozott, ha ott fent maradt volna egy zombi se kapja el kesobb el tudott volna futni. Raadasul nekem fura h a Keselyuk ezek utan otthagytak az egeszet, pedig a stadion megszerzese volt a celjuk...
kesze kusza sztorit alkottak, ennek ellenere a karakterek jok... -
#859 Lehet, hogy hülye vagyok, meg az első 2 részt csak "félszemmel" tudtam nézni, de én már az alapoktól nem értem a szitut. Valaki magyarázza már el mi volt a koncepció ezzel a zombi támadással. Miért jó az, hogy ezer lángoló zombit rászabadítanak a stadionra? Ha nem jutnak be és bírják a falak, akkor elvileg nem menekülnek el a bentlakók. Ha meg bejutnak akkor cseszhetik az egészet, a Keselyűk sem mennek már semmire a stadionnal. Az már csak hab a tortán, hogy Madisonéknak már szinte semmijük nem volt, vagyis tökre értelmetlen volt hetekig ott szobrozni és várni, hogy Madisonék elhúzzák a belüket, mert a Keselyűk - nevükhöz méltóan - mit zabáltak volna fel? Mire mentek volna az üres épülettel?
Szerintem úgy ahogy van, már alapból szar volt az egész Keselyűs elgondolás. -
#858 Zseniális! :D Rendesen bejött! :D -
IXEMGabeo #857 Madison sztem csak eltunt tuti nem halt meg...
rohognek, ha Salazar talalna meg:D -
#856 Milyen aranyosan megvárták, míg leparkol az a sok furgon és Nick-ék is bevárták a zombikat. lol -
#855 remélem jövőhéten valamit már megtudunk Madisonról is, bár SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!kétlem h meghalt volna Ő is, elég erős lenne két főszereplő is kiesne egy évadban -
IXEMGabeo #854 es foleg h milyen amator volt Mel csapata is...meg kiadja az utasitast ideje lelepni erre meg a tarsai ott lovoldoznek:D -
#853 nem tűnt fel az a nagy csúzli a kezében?
indokolatlanul nagy távcső, plusz gránátvető alul. elég látványosan mutatták, ahogy kitárazott. máshova néztél? :D
az a tűzpárbaj viszont közelített a twd-színvonalhoz, nagyon gagyi volt, ahogy felváltva kihajolva lövöldöztek.
Utoljára szerkesztette: RatBaG, 2018.06.06. 14:03:47 -
IXEMGabeo #852 rendkivul erdekes epizod volt
nekem a meglatasom az, hogy nem Charlie miatt tortent az egesz, hanem Madison szurta el...Amikor a vezer Mel bent volt naluk es ellattak ott kellett volna tartani es biza, hogy Nick es Alisha se mennek utana, hanem szepen megerositik a falat es nem engedik be a zombikat...rendben van a felevad zaro jovoheten lesz, tehat vegre meg fogjuk tudni mi is tortent pontosan, de a hely lathatoan ez miatt esett el, mert Madisonek kinyitottak a stadion kapuit (hozzateszem Nick es Alisha siman elhuzhatott volna onnan a masik iranyba, kocsi mukodott benzin volt)
ja es meg annyit, hogy Charlie orulhet, hogy Morganek vittek el, Alisha siman megolte volna sztem:D, nem vagom mikepp robbantottak fel Mel mentoautojat nem tudtam hogy volt Alishanal raketaveto -
#851 csak dudálva el kellett volna csalniuk a hordát...
meg az elején alicia hogy fogta már azt a puskát?! agyfaszt kaptam tőle. -
IXEMGabeo #850 igen pont ez volt a gaz ebben...majd visszanezem az epizodot, mert a fos amerikai akcentusuk felig meddig kiverte a fulemet... -
Madi92 #849 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Nagyon nem értem, hogy miért nem mentek el az autóval. Dudálnak párat, a helyet is megmentik, meg magukat is.(értem hogy dráma, de legalább akkor a kocsi rohadt volna le vagy valami.)
Ez jutott róla eszembe:
Utoljára szerkesztette: Madi92, 2018.06.05. 00:34:50 -
IXEMGabeo #848 mostmar nagyon alakul a tortenet mi is lehetett...
es ezt a befejezest megint juj:D -
#847 Nem tudtam, köszi. -
IXEMGabeo #846 jovo heten lesz csak epizod -
#845 memorial day volt... -
#844 Volt rész vagy mi van? Nincs még fent... -
#843 pontosan. én sem szoktam. itt még könnyű is, mert szinte aznap jön a szinkronos rész. de egy westworld, trónok harca már necesebb, igaz ott se éveket kell várni hanem 2-3 hetet. -
IXEMGabeo #842 nem mondasz hulyesegeket, eltudnam kepzelni ezt a forgatokonyvet ilyen alapon kicsit kiszamithato:)
amugy vicces, hogy Salazar mar masodszor veszik el ugy, hogy Nick is felrobbantotta magat a gattal es Proctor Johnekkal egyutt -
IXEMGabeo #841 bocsi:(
altalaban 2 napot varok a megjelenes utan es aztan mar lehet irni:)