XCOM 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Lol. Az is igaz, hogy ez a játék elég fáradtságfüggő (nálam legalábbis), ugye bronzemannel játszva (map resivel) amit "előző este" bebuktam, másnap simán megcsinálom.
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
Jöhetne még a maradék 2 LW mod, aztán lehetne jókat tolni. 😊 Legalábbis nekem továbbra is nagy szívfájdalmam, hogy nem nagyon lehet sok-sok katonát felhúzni, mint az 1. részben. Az sokkal érdekesebb volt.
Itt meg csak van egy A team, amibe 1-2 katonát még beépítesz, a végén meg veszel még hozzá majdnem fullos tagokat. És ennyi. ~50 küldetés és vége.
Utoljára szerkesztette: Maala, 2016.07.30. 18:39:49
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Kissé, mintha kopna a Mester, mert olyan, egyértelműen flank-elős szitukon gondolkodik, amin nem kéne és még mindig akad a végrehajtások sorrendiségben hiba. Elhiszem, hogy van félnivaló, ha ironman-ben játszik vki az emberveszteségtől, de amiatt veszíteni egyéneket, mert nem merte a megfelelően agresszív lépést meghúzni... - így tényleg "szerencsejáték" ez a gém, ha a <60%-os lövések bejövetelére vár, vagy abban reménykedni, hogy egy szarul lövő egyede hirtelen megjavul és találni fog (akitől sajnálja a célzásfeljavítás bármely eszközét).
"Oh, you misunderstand me, Lieutenant. All I meant was it's a little foolish to worry about your careers at a time like this when there's a good chance we're all about to be killed." (Garak)
Ha a támadás feltűnően jól halad, csapdába sétáltok.
Új éra kezdődött az XCOM 2 történetében. Még jön 2 mod, az egyik az átdolgozott élienek, a másik ismeretlen, de már el lehet kezdeni a "gyakorlást". 😊
Utoljára szerkesztette: byzhouse, 2016.07.16. 08:41:51
A halál csupán a kezdet...
Leszedtem a windows 7-et, most a win 10 van helyette, ez sem segített. Legfrissebb driverek sem.
Alaplapi integrált hangkártyába is és az SB Audigy hangkártyámba is bedugtam a hangszórót/fülhallgatót még a tv-re is kiküldtem HDMI-n a jelet, de ott is ropog. Letiltottam már amit lehetett az eszközkezelőben, ami esetleg bezavarhatott, de még mindig csinálja. Megőrjít!
A gépem 2010-es konfiguráció, de akkor elég jónak számított, a videokártya és SSD friss benne.
Konfigom:
Intel Core I7 950
12GB DDR3 RAM
Nvidia GTX 960 4GB
Csináltam róla telefonnal videót is:
https://www.youtube.com/watch?v=r73rYVO13gw
A neten már megnéztem csomó audio popping meg cracling videót, semmi sem segített.
Valakinek van vmi tippje? Előre is nagyon köszönöm!
Na, de a lényeg: az első küldetés, ahol meg kell védeni az Avengert. 6 ember és 4 turret kirak, elindulnak a felderítők, meglátnak pár dögöt. 2. kör: sniper rálő, elvéti.... és telibe trafál egy kocsit, ami a pont a megsemmisítendő EMP mellett áll.
3. kör eleje, kocsi felrobban, EMP-t is viszi magával, mission accomplished.
Mi van??? 😄 Még el se távolodtak az embereim a hajótól, jöhettek vissza 😄
A ti kung-futok nem erős!
"Oh, you misunderstand me, Lieutenant. All I meant was it's a little foolish to worry about your careers at a time like this when there's a good chance we're all about to be killed." (Garak)
Utoljára szerkesztette: ttt1, 2016.07.03. 22:10:33
Utoljára szerkesztette: Maala, 2016.07.01. 18:40:44
A bossok kozul az archon nagyon gaz, a masik kettot eleg jol lehet cc-zni.A devastate skillje szetszedheti az egesz bandat ha nem figyel az ember.
Amugy en minden jateknal bekapcsoltam eddig a dlc-t, max nem csinalom meg a kuldit, es tudom hasznalni addig is a fegyvereket amig nem leszek eleg kepzett/felszerelt a rulerekhez.
Shen's gift miatt persze megint kezdhettem ujra a jatekot, kivancsi leszek.Abba sem mertem meg belekezdeni amig nincsenek legalabb magnetic fegyvereim.
Megunhatatlan ez a 'szar' jatek 😊
Egyebkent a Steam Sale kertein belül most a season pass is akcios, pont tegnap neztem, amikor elkezdett frissulni a jatek.
Mondjuk azok az egylövetű cuccok sztem annyira nem OPk...
A jatek legjobb ruhai es fegyverei jarnak egyutt a dlc-vel.
Ugy tudom ha egyszer bekapcsoltad akkor abban a jatekban az mar ugy is marad.
BElekezdtem egy partiba én is és botor módon bekapcsoltam az Alien Hunter DLCt is első játékban. Először csak kicsit éreztem szivatva magam amikor feltűnt a gyíkkirály aki egy körben annyiszor tud cselekedni ahányszo az embereim csak megmoccannak, de kéőbb utánaolvasva kiderült hogy ha minden igaz azon kívül hogy csak szivat a játék ezekkel a minobssokkal reward az nem nagyon jár értük.
Szóval köszönöm, nem kérem ezt a DLCt - ki lehet kapcsolni ezt úgy hogy a jelenlegi állásomat azért tudjam folytatni?
Valamint ha jól értem, amikor felépül az AWC már akkor eldől, hogy melyik karakter kap egyáltalán plusz képességet és hogy az pontosan melyik.
én mondjuk elb@sztam annó, mert nagyon későn építettem fel, az aktívan használt embereim már a max szint közelében jártak, már nem jött ki nekik semmi extra képesség... a maxot elérve meg már nem lépnek szintet, ergó esélyük nincs új skillre..
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
Csak mert azt vettem észre, hogy amikor szintet lépett egy-két katonám, akkor adott be hozzájuk véletlenszerűen egy új skillt.
Ha meg azt nézem, hogy mindent nerf-eltek az alapjátékban (mimic b., gránátok, stb.), hogy "kiegyenlítsék" azt, akkor egyenesen egy komédia, amilyen irányba halad ezután a játék...
Utoljára szerkesztette: lammaer, 2016.05.31. 20:25:05
Telemoddoltam a game-t (51 mod...) és most a világtérkép és a csapatválasztó képernyő iszonyatos framedroppot produkál...
Alapból 30-35 körüli frame megvan, mission közben is, de a fenti helyeken 10 alá esik...
Nem tudjátok, milyen, melyik modok lehetnek ebben ludasak?
Segíthet, ha a config könyvtárat törlöm és a progi indításkor újraépíti?
Nem szeretném, ha a mentésem bánná...
A modjaim...
Utoljára szerkesztette: Etelkozi Vata, 2016.05.31. 18:43:24
ASROCK Z170 - I5 6600 - 4*4 Gb Corsair 3200 - 500 Gb Samsung 850 Evo SSD - Asus Gtx 1070 Strix OC
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Ha ügyes vagy, akkor skippelsz egy Avatar pontnövekedést is, ugyanis hiába gyűjtenek újabb pontokat, amíg max ponton vannak, az kárba vész, viszont a pontgyűjtési számlálójuk újraindul.
A játék vége felé szeretném a 6 legjobb emberem elsődleges fegyvereit felszerelni megfelelő, superior szintű kiegészítőkkel. Loadolgatni szoktam, hogy legalább egy olyan dolgot adjon be, amire szűkségem van.
Utoljára szerkesztette: Rahar, 2016.05.12. 17:21:15
U.i.: A ShadowKeeper nagyon OP-nak tűnik.
Utoljára szerkesztette: Maala, 2016.05.07. 00:02:52
Építés még resistance coms-okat, illetve fejleszd ami már megvan, vagy tegyél bele mérnököt. (ha nincs hely bontsál le valamit, nézd meg az áramigényedet ha erőművet bontanál le)
AMD Ryzen 7 5800 X3D-ARCTIC Freezer 34 eSports DUO black/red, Asus TUF Gaming B550 Plus, Kingston HyperX Fury 2x16GB DDR4 3200Mhz, Gigabyte Geforce 5070 TI OC Aero, 850W Gigabyte GP-AP850GM
Shock Tactics