1568
-
#1088 58 alient öltem meg ott, minden emberem rangot lépett, még az erősítésnek érkezettek is, akkor meguntam és leléptem az Avenger-rel.
Vicces volt ahogyan overwatch alatt kilőttem a podokat, úgyhogy 2 heavy mec, stun lancer meg officer volt benne, pedig még csak Gauss fegyvereim vannak.
Sajnos a loot tényleg nem lesz a tiéd, kár érte, szóval nem érdemes farmolni. -
Kotomicuki #1087 Annyi előnye lehet még, hogy megtudtad, hogy ugranak-e 2-3 szintet az emberek 1 küldetés után.
Ha nem, akkor a következőkben kell ennek bekövetkeznie - akár kill-ek nélkül is - , HA mindezt elszámolja neked a játék. -
#1086 Sajnos felesleges farmolni, max exp-t kapsz. Mivel nem lesz a tiéd a végén a terület, ezért a hullákat sem kapod meg. Btw, good job :) -
#1085 Veteránon játszok, és még teljesen alap fegyverekkel, igaz a 2 sniper fegyveren volt olyan hogy ha nem talál 1 hp-ét akkor is sebez, minden 2 körben használtam is ezt az előnyt. Viszont annyira könnyű volt hogy még a Codex-es küldit mikor be kell nyomni a kommander fejébe a cuccot is megcsináltam. -
#1084 azt hogyan ? :DD én 31-nél vért izadtan az uninstallon gondolkodtam :D :D
mondjuk lehet szerencsém volt azzal, hogy nagyon nagyon korán túl estem rajta, és flash/füst szórással viszonylag kordában tudtam tartani a rohamot.
Utoljára szerkesztette: Kmarha, 2016.03.21. 19:11:52 -
#1083 Hát a megszívás szót ha értelmezni kell akkor itt van: "Befejeztem az Avenger védése küldit, és semmit se kaptam a hullákat se, se exp, szombat-vasárnap-hétfőn csak ezt farmoltam :D
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
Madi92 #1082 Én kicsit eluntam most nézni az xcom2-t, olyan könnyen megcsinált már mindent, hogy nem volt élvezetes nézni. :D Olyan 20 résszel le vagyok maradva. De majd egyszer befejezem. -
Kotomicuki #1081 Erre elkezdi a Quantum Break-et! -
Kotomicuki #1080 Nagy rutinja van, ez kétségtelen és a megjegyzéseiből arra következtettem, hogy először van az utolsó pályán, vagy már nagyon elfelejtette, hogy az milyen is volt.
De tényleg 'aggasztó" volt, hogy a 2 spi-je alig csinál vmi "hasznosat"..., és még azt a keveset is gyakran ő darálta be az ellenfél helyett.
Az oldaláról letöltöttem a videóban lévő karaktereit - nálam nem fog ilyen könnyen elhalálozni az a mesterlövész..., ha megéri a végét!
Azért, várom a következő sorozatát - vajh, mennyit fog szívni a mod-ok miatt... -
#1079 Igen, nagyon szaggat már :D, pont húzni akartam a procin, köszke a választ!!!! Majd screenshotot csinálok, az egész pályát holtestek lepik :p -
#1078 Ezen mar en is agyaltam, de szerintem egyszerre csak egy szintet lepnek a resztvevok.
Redditen is sokan megkerdeztek de ilyesmi valaszok vannak:
"No, you can't get more than one promotion, people tried farming avenger defense for that, killing 90+ enemies. Every soldier ends up promoted once and doesn't advance further. Maybe they gain XP for next one, but never actually get it."
Szoval farmolni nincs ertelme, egy ido utan mar nagyon beszaggat raadasul a jatek ha sokaig elhuzod.
#1076: igen, rengeteg hibat elkovetett a srac, csak a fejemet fogtam hogy alap dolgokkal nincs tisztaban.Nekem pl a psi opok megjelenese utan a strategiam resze a domination es az igy kapott plusz csapattag/felderito.Hat meg milyen fontos ez az utolso kuldiben...
Mindenesetre lehet hogy neki nincs 200+ oraja a jatekban es van meg mit tanulnia.Ennek ellenere szorakoztato :)
-
#1077 Skacok megint kérdés: van egy ember, csata alatt kiírja hogy kitüntetést kapott, az ezután szerzett exp. megy a levesbe? Vagy lehetséges hogy nem 1 szintet fog fejlődni hanem többet?
Megmondom mért kérdem, de őrültség :) szóval a 2. dark eventnél járok és egy ufó lelőtte a repülőmet, ismeritek a küldit, szét kell lőni kint azt a tornyot, közben 1-2 körönként érkezik erősítés az ellenféltől. Na itt olyan jól beástam magam középre hogy végtelenségig tudnám tartani a helyet, (még ma tartom pár körig aztán csinálok egy screenshotot az eredményről) gondolom rengeteg cuccot, holtestet, összeszedek, de az is jó volna ha fejlődne a legénység, azt mondanom se kell hogy kb. 3. erősítés után már az összes emberemre kiírta hogy kitüntetik majd.. azóta eltelt kb 20 erősítés :D
Utoljára szerkesztette: LSSAHPAUL, 2016.03.21. 08:01:05 -
Kotomicuki #1076 Nagyon balféken állt hozzá (vagy már nagyon unta, esetleg fáradt volt). :(
Hekk előtt nem mindig lő bluescreen-t, ami egy kicsit növelné az esélyeit.
A mind control-ján meg már egyenesen felsírtam: nem elég, hogy ennyi idő után sem tudja, hogy az - hacsak nem veszi vissza a vezérlést az ellenfél sci-je - a csata végéig tart, hanem ő maga darálta le az első áttérítetteket, amik pedig nagyon jól jöttek volna a csata későbbi szakaszában.
Egyedül azt csinálta jól, hogy nem rohant be teljesen a terembe, így nem kapta telibe az ellenséges tömeg, de így is elveszett egy embere, mert annyira face off-olni akart - és ő maga nemtudta, hogy a kedvenc sniper-e miért fél HP-val kezdte az utolsó csatát (aki emiatt sose vont/vonhatott előre kellőképpen), pedig azt még külön ki is emelte az előző videójának végén...
Nem ez volt a legjobb menete, az is biztos!
...
MuldR #1070:
Silent Storm (Sentinels)
Utoljára szerkesztette: Kotomicuki, 2016.03.20. 18:29:18 -
#1075 Fallen: A2P
overland
Breach and Clear
brigade e5
Hired Guns: The Jagged Edge
Hammer & Sickle
LATEST ON GROUND ZERO: GENESIS OF A NEW WORLD
7.62 High Calibre
Wages of War: The Business of Battle -
#1074 Christopher hogy megszenvedett az utolso kuldetessel omg vagy 3 oran keresztul nyustolte :D -
#1073 Xenonauts, UFO:Extraterrestrials -
MuldR #1072 Egyikkel se jatszottam, koszi a tippeket :) -
#1071 Mondanam, hogy a Jagged Alliance sorozat, vagy a Fallout Tactics, de szerintem ismered oket, jatszottal mar veluk, igy nem mondom. :)
Itt nezz szet es valogass, bar ezek kozott van ami szerepjatekosabb, van ami akcio orientaltabb es van ami xcom klon :) -
MuldR #1070 Inkabb valami olyanra gondoltam, ami mai. Pl kommandos csoport iranyitasa tenoristak/oroszok/valakikakikafoldonelnek ellen :) -
#1069 Hard Westet nagyon tudom ajanlani :) (XCOM a vadnyugaton) -
MuldR #1068 Van ehhez hasonló stilusú játék még? -
SaGa #1067 Gerilla vagy, szűkös erőforrásokkal. Tudnod kell dönteni, hogy mi értékesebb, egy embered, vagy a felszedhető cucc, ami lehet, hogy már nem is jó semmire, max eladni tudod. -
Kotomicuki #1066 Meg lehet oldani, maradjunk annyiban.
Ha meg valóban lehetetlen a helyzet, akkor tudni kell otthagyni is. -
torma1 #1065 Ja hogy rohanj az ellenhez ökör módjára. Hogy hamarabb megoljenek. Ez nem nehezítés. -
Kotomicuki #1064 Egy kis nehezítés, semmi több. -
torma1 #1063 Amúgy ez a körös loot felszedes nagyon vicces. Nem is értem minek kellett. -
Kotomicuki #1062 Azaz, ha leölöd az ellenfeleket és véget ér a küldetés, de még van hátra a cuccok körszámlálójából, akkor azokat meg fogod kapni. :) -
SaGa Jr #1061 Ha a feladat nem az ellenfelek teljes lemészárlásával ér véget, hanem el kell menekülni, akkor nem kapod meg az otthagyott loot-ot a feladat végén, csak ha odamegy valaki felszedni azt. Tehát az automatikus begyűjtés csak azon feladatokban fog működni, ahol egyrészt még nem semmisült meg a loot mikor véget ért a feladat és a győzelemhez az ellenfél teljes felszámolása szükségeltetett. -
#1060 Áhá köszike!!!!! -
#1059 Szerintem nem.
3 korod van odaerni a loothoz, es latvanyosan el is tunik ha ezt elmulasztod. (loot destroyed felirat is van ugy remlik)
Abban az esetben kapod meg ha a kuldetes sikeresnek minosul az adott 3 koron belul. -
#1058 Skacok, kérdés: a kinyírt ellenség néha elejt valami cuccot, ha nem veszem fel és megcsinálom a küldit, megkapom? A kézikönyvben ezt olvasom: Loot on the map that has not expired when the mission is completed will automatically be recovered. A balfasz angol tudásom szerint ez azt jelenti hogy megkapom, de azért erősítsetek meg :)
Utoljára szerkesztette: LSSAHPAUL, 2016.03.18. 16:02:59 -
#1057 Nalam sem.
Ket ironmant toltam vegig es egyszer sem szart be.
Jott valami hivatalos kozmetikai dlc egyebkent, engem nem mozgat de hatha van akit igen. -
Etelkozi Vata #1056 Mi az a kurva gyakran? Nekem még egy sem szart be. Pedig modokat is használok, igaz ésszel. -
SovereignXY7 #1055 Tudom már miért iron man fokozat az iron man :D Mert kurva gyakran beszarik a mentésed így az egyetlen lehetőséged h végig vidd iron man-en az ha feles állsz az elejétől a végéig :D :D -
torma1 #1054 Én még mindig a Sniperekben hiszek. 3 db és nincs baj. Megnövelem az ellenfeleket. Így már van kihívás legendaryn. Spik azok nagyon OP-k. Nem is viszek 6 embert mert úgy túl könnyű. 3 sniper 1 Spec(bár nem sok a haszna) 1 Spi. Lehet 2 Spi lesz és nem kell a Spec. Mind control, void warp, stb és nincs ellenfél. -
SovereignXY7 #1053 Ilyesmit akarok én is. :D Másodjára meg heavy gunnerek nélkül akarom majd végig tolni mert ők picit szerintem könnyítik a játékot. Plazma gránáttal - még csak ez van hozzá - nagyon könnyű letakarítani az enemyt. -
Etelkozi Vata #1052 Nyugodtan csinálhatsz mindent a játékban, csak az utolsó küldetés elindításától nincs visszaút.
Amúgy kb.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Advent Black site --> Codex Site --> Codex skulljackelése, Avatar --> Vial site --> Shadow chamber fejlesztések
Kb. ez az út vezet a főküldetéshez.
Én is már rég megcsinálhatnám a főmissziókat, de mindig közbe jön valami, amivel el lehet húzni az időt. Január 9-nél járok, de még sok van hátra, ha minden apró facility-t kiiktatok, meg megcsinálom a köztes küldetéseket. -
SovereignXY7 #1051 Kérdés. Láttam 3 fő küldetésből áll a játék és a 2.-al lényegében végig is viszed mert onnan már megy a szál tovább. A kérdésem, hogy mi triggereli a 2.? Csak mert nem akarom! :D Előbb még be akarom hálózni a teljes bolygót. :D -
#1050 Te is jobban tetted volna, ha inkább csödben maradsz... -
Noa #1049 Azért szerintem nem olyan kevés, fölég h már nem 10-en éves vagy. ;)
Na azért a legtöbb játék nem 1x játszató végig ha csak nem stori miatt játszol velük. De ez is minimumi 3x . 1 megismered , megtudod a storit, 2 ismered és úgy játszol mert tudod mi mire való, plusz ott van h még nehezebb fokozaton is nyomod.
Na meg ha azt nézzük Te is 2x nyomtad végig csak elsőre kikaptál .... újra kezdted az már 2. számít :P