1568
-
#1168 Uhh, most nézem a 2. részt, és már értem, mire gondolsz. Az 1 HPs Sectoiddal, meg a 2 Adventtel mit összetöketlenkedik, ha már bemákolta azt az 5%-ot...
Lol. Az is igaz, hogy ez a játék elég fáradtságfüggő (nálam legalábbis), ugye bronzemannel játszva (map resivel) amit "előző este" bebuktam, másnap simán megcsinálom. -
#1167 Én is múlt héten toltam végig az első Legendaryt, sok sok visszatöltögetéssel. :( Szégyellem is magam. :D
Jöhetne még a maradék 2 LW mod, aztán lehetne jókat tolni. :) Legalábbis nekem továbbra is nagy szívfájdalmam, hogy nem nagyon lehet sok-sok katonát felhúzni, mint az 1. részben. Az sokkal érdekesebb volt.
Itt meg csak van egy A team, amibe 1-2 katonát még beépítesz, a végén meg veszel még hozzá majdnem fullos tagokat. És ennyi. ~50 küldetés és vége.
Utoljára szerkesztette: Maala, 2016.07.30. 18:39:49 -
#1166 Apropo ironman. 2-3 honapos kihagyas utan visszaterve folytattam az utolso kampanyomat. Nos, ugy erzem, kiestem a gyakorlatbol :D
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
#1165 Mondjuk első küldetésen amiket írtál, pont nem valósak, hisz ott még tényleg csak szerencsejáték az egész. Legalábbis nem rémlik, hogy 2 gránátja lett volna az utolsó katonára. -
Kotomicuki #1164 Erre a folytatásban felvette azt a tagot, megint - remélem, ott sem hazuttolja meg korábbi "önmagát"! :D
Kissé, mintha kopna a Mester, mert olyan, egyértelműen flank-elős szitukon gondolkodik, amin nem kéne és még mindig akad a végrehajtások sorrendiségben hiba. Elhiszem, hogy van félnivaló, ha ironman-ben játszik vki az emberveszteségtől, de amiatt veszíteni egyéneket, mert nem merte a megfelelően agresszív lépést meghúzni... - így tényleg "szerencsejáték" ez a gém, ha a <60%-os lövések bejövetelére vár, vagy abban reménykedni, hogy egy szarul lövő egyede hirtelen megjavul és találni fog (akitől sajnálja a célzásfeljavítás bármely eszközét). -
#1163 Asszem ez eddig a legeslegjobb XCOM 2 videó, amit láttam. Végre nem csak én vagyok ilyen profi. :D -
#1162 Ha nem nagy gond át tudod vinni a gépet egy másik házba, de legalább egy másik szobába? Földelés hibára gyanaxom, illetve a kábelek szerencsétlen közelségére. Ha nem javul a dugvillát dugd be fordítva is a konektorba. Ha ez nem segít nézz már rá az alaplapra nem e látsz púpos kondenzátort. Illetve ha van kéznél egy másik tápegység kicserélhetnéd. -
#1161 És már kint is vannak.
Új éra kezdődött az XCOM 2 történetében. Még jön 2 mod, az egyik az átdolgozott élienek, a másik ismeretlen, de már el lehet kezdeni a "gyakorlást". :)
Utoljára szerkesztette: byzhouse, 2016.07.16. 08:41:51 -
#1160 Kapunk meg egy-ket finomsagot a Long War sracoktol :) -
#1159 Próbáld ki, hogy az alaplapit letiltod bios-ban és a pci express-eset meg átteszed egy másik portba ha van hely. -
gravicam #1158 Köszi az infót, kipróbáltam winamppal a háttérben, 10 percig bírta, utána megint megjelent a pattogó hang. :( -
#1157 Regi konfigomon nekem is volt ilyen idoszakom, valamivel osszegerjedt az hangkartyam, es senki sem tudta mivel. Az egyetleg megoldas az volt, ha a hatterben folyamatosan futott egy foobar (vagy random zenelejatszo), lehetoleg 1 mp3-mal es mindez automatikus repeat trackkel, viszont a hangereje leveve ertelemszeruen nullara, hogy ne halljam. Ha igy jatszottam, hogy a hatterben ment ez a "nema zene", nem pattogott a hang. Az alaplap nem szerethetett valamit, mert amikor lecsereltem egy ujra, de minden mas maradt, mar nem pattogott. -
gravicam #1156 Lenne egy problémám. A játékot elindítva kb 10 perc után elkezd pattogni, ropogni a hang. Folyamatosan szabályosan pattog. Régebben a Mass Effect sorozat egy régebbi részénél is pattogott, de most az xcomnál is. Az új doomnál és semmi másnál nem csinálja.
Leszedtem a windows 7-et, most a win 10 van helyette, ez sem segített. Legfrissebb driverek sem.
Alaplapi integrált hangkártyába is és az SB Audigy hangkártyámba is bedugtam a hangszórót/fülhallgatót még a tv-re is kiküldtem HDMI-n a jelet, de ott is ropog. Letiltottam már amit lehetett az eszközkezelőben, ami esetleg bezavarhatott, de még mindig csinálja. Megőrjít!
A gépem 2010-es konfiguráció, de akkor elég jónak számított, a videokártya és SSD friss benne.
Konfigom:
Intel Core I7 950
12GB DDR3 RAM
Nvidia GTX 960 4GB
Csináltam róla telefonnal videót is:
https://www.youtube.com/watch?v=r73rYVO13gw
A neten már megnéztem csomó audio popping meg cracling videót, semmi sem segített.
Valakinek van vmi tippje? Előre is nagyon köszönöm! -
#1155 Nem lottóztál véletlenül azon a héten? :D -
#1154 Sztori: nagyon régóta játszom, még mindig az első végigjátszás, most lett csak kész a shadow chamber szóval elhúzom nagyon... gyerek mellett heti 1-2 óra játékidővel nem pörögnek úgy a dolgok....
Na, de a lényeg: az első küldetés, ahol meg kell védeni az Avengert. 6 ember és 4 turret kirak, elindulnak a felderítők, meglátnak pár dögöt. 2. kör: sniper rálő, elvéti.... és telibe trafál egy kocsit, ami a pont a megsemmisítendő EMP mellett áll.
3. kör eleje, kocsi felrobban, EMP-t is viszi magával, mission accomplished.
Mi van??? :D Még el se távolodtak az embereim a hajótól, jöhettek vissza :D -
Kotomicuki #1153 Az a gond, hogy ezeknek az alapcuccok nerf-elésével csináltak helyet... (pl. a frost bomb-át a mimic beacon "helyettesítette") -
ttt1 #1152 Ha frissít az uj dlc-re azt beadja a folyamatban lévő játékba vagy újat kell kezdeni hozzá? Most kezdtem újra ill 60-70% körül vagyok a másik dlc-vel..
Utoljára szerkesztette: ttt1, 2016.07.03. 22:10:33 -
#1151 Shen's Gift ahogy hallottam reviewokat csak Legenden kihívás valamennyire. :) -
#1150 Húú, ezért nagyon köszi! :) Igaz, csak könnyebbé tesz egy már egyébként is túl könnyű játékot, de a sztori csak így lesz teljes.
Utoljára szerkesztette: Maala, 2016.07.01. 18:40:44 -
#1149 Raksz +3as tarat a bolt casterre es maris nem egylovetu.Eleg jo kis fegyver, a frost bomb meg nem kicsit op.
A bossok kozul az archon nagyon gaz, a masik kettot eleg jol lehet cc-zni.A devastate skillje szetszedheti az egesz bandat ha nem figyel az ember.
Amugy en minden jateknal bekapcsoltam eddig a dlc-t, max nem csinalom meg a kuldit, es tudom hasznalni addig is a fegyvereket amig nem leszek eleg kepzett/felszerelt a rulerekhez.
Shen's gift miatt persze megint kezdhettem ujra a jatekot, kivancsi leszek.Abba sem mertem meg belekezdeni amig nincsenek legalabb magnetic fegyvereim.
Megunhatatlan ez a 'szar' jatek :)
-
#1148 Tegnap frissult is (2.5 giga volt), hetvegen proba.
Egyebkent a Steam Sale kertein belül most a season pass is akcios, pont tegnap neztem, amikor elkezdett frissulni a jatek. -
#1147 -
lammaer #1146 Lehet félreérthető volt, maga a bosok legyűréésért kapott jutalom tűnik nekem kevésnek, ahhoz képest hogy mit művelnek. Tudtommal ha a DLCt megveszed de nem kapcsolod be akkor tán ki is írja hogy a fegyverek benne lesznek a játékban, csak a sztoryline nem jelenik meg...
Mondjuk azok az egylövetű cuccok sztem annyira nem OPk...
-
#1145 Nem nagyon jar ertuk reward? o_O
A jatek legjobb ruhai es fegyverei jarnak egyutt a dlc-vel.
Ugy tudom ha egyszer bekapcsoltad akkor abban a jatekban az mar ugy is marad. -
lammaer #1144 Hali,
BElekezdtem egy partiba én is és botor módon bekapcsoltam az Alien Hunter DLCt is első játékban. Először csak kicsit éreztem szivatva magam amikor feltűnt a gyíkkirály aki egy körben annyiszor tud cselekedni ahányszo az embereim csak megmoccannak, de kéőbb utánaolvasva kiderült hogy ha minden igaz azon kívül hogy csak szivat a játék ezekkel a minobssokkal reward az nem nagyon jár értük.
Szóval köszönöm, nem kérem ezt a DLCt - ki lehet kapcsolni ezt úgy hogy a jelenlegi állásomat azért tudjam folytatni? -
Ghalesh #1143 Hát ez a játék valami iszonyat addiktiv. Vasárnap vettem meg, de már 22 órám van benne :) Kurva jól eltalálták a küldetéseket és a nehézséget - legalábbis számomra. Mondjuk picit nehezebb az első résznél, az szent. -
Rahar #1142 Amikor felhúztam az AWC-t akkor még nem volt maximális szintű karakterem és mégsem kapott plusz képességet. Van esetleg valamilyen mod, vagy bele lehet nyúlni egy mentésbe, hogy tudjak adni neki képességet.
Valamint ha jól értem, amikor felépül az AWC már akkor eldől, hogy melyik karakter kap egyáltalán plusz képességet és hogy az pontosan melyik. -
#1141 Mikor AWC-t felhúzod, akkor minden addigi és az ezután recruitolt emberedre generál véletlenszerűen egy szintet, amit ha elér, akkor kap egy extra skillt. Ha már épp azon a szinten van, vagy felette, akkor nem kap semmit. Ezért érdemes az AWC-t a játék legelején megcsinálni. Meg még egy pár okból kifolyólag. -
#1140 nem.. elvileg az Advanced Warfare Center hatása, hogy szintlépéskor némi esélyt kapnak arra a katonáid, hogy véletlenszerű képességhez jussanak..
én mondjuk elb@sztam annó, mert nagyon későn építettem fel, az aktívan használt embereim már a max szint közelében jártak, már nem jött ki nekik semmi extra képesség... a maxot elérve meg már nem lépnek szintet, ergó esélyük nincs új skillre.. -
Rahar #1139 Ha valamelyik emberem maximális szintre fejlődött fel, de nem kapott még véletlen skillt az még kaphat, van rá esély?
Csak mert azt vettem észre, hogy amikor szintet lépett egy-két katonám, akkor adott be hozzájuk véletlenszerűen egy új skillt. -
Kotomicuki #1138 Szerintem verik szét a játékot: ennél hihetőbb dolgokat kéne tartalmazniuk a DLC-knek, mert az alapjátékhoz képest ez már túl irreális.
Ha meg azt nézem, hogy mindent nerf-eltek az alapjátékban (mimic b., gránátok, stb.), hogy "kiegyenlítsék" azt, akkor egyenesen egy komédia, amilyen irányba halad ezután a játék... -
lammaer #1137 Hát barátom, ezt sztem neked kell megoldani azzal hogy szépen leveszed az összes modot és elezded egyesével visszapakolászni, hogyvajh melyik lehet a ludas....
Utoljára szerkesztette: lammaer, 2016.05.31. 20:25:05 -
Etelkozi Vata #1136 Sziasztok!
Telemoddoltam a game-t (51 mod...) és most a világtérkép és a csapatválasztó képernyő iszonyatos framedroppot produkál...
Alapból 30-35 körüli frame megvan, mission közben is, de a fenti helyeken 10 alá esik...
Nem tudjátok, milyen, melyik modok lehetnek ebben ludasak?
Segíthet, ha a config könyvtárat törlöm és a progi indításkor újraépíti?
Nem szeretném, ha a mentésem bánná...
A modjaim...
Utoljára szerkesztette: Etelkozi Vata, 2016.05.31. 18:43:24 -
Madi92 #1135 Nem, biztosan a Hiden Potential kutyult meg valamit. -
#1134 ha jól rémlik, akkor eleve van egy épület, ami esélyt ad arra, hogy kapsz még egy képességet, nem mod része
-
Madi92 #1133 Közben kisakkoztam, hogy a Hidden Potential volt a lúdas. Elvileg nem így kéne működnie. Mindegy. Újat kezdtem egy másik hasonló moddal, ami remélhetőleg működni fog. (Dynamic Stat Development) -
Madi92 #1132 Melyik mod okozhatja azt, hogy az alap kasztos embörkék random kapnak skilleket. Ráadásul mind a kettőt. Pl grenadier első szintlépésnél megkapta a blast paddingot meg a shredert is.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
#1131 Ha a visszaszámlálás vége előtt bármilyen módon csökkented az Avatar pontok mennyiségét, akkor leáll a visszaszámlálás..
Ha ügyes vagy, akkor skippelsz egy Avatar pontnövekedést is, ugyanis hiába gyűjtenek újabb pontokat, amíg max ponton vannak, az kárba vész, viszont a pontgyűjtési számlálójuk újraindul. -
Rahar #1130 Az Avatar projekt elkezdett visszaszámolni, ha megsemmisítek egy gyárat akkor leáll a visszaszámlálás vagy ennyi volt? -
Rahar #1129 Köszönöm a válaszodat. Arról esetleg van információd, hogy melyik fájlba és hogyan lehetne belenyúlni, hogy a fekete piacon árult konkrét dolgokat tudjam módosítani? Vagy már van erre valami mod?