209
Bard's Tale IV
  • PetruZ
    Láttam aktiváláskor, de most nincs 50+ GB helyem se. :)
  • Maala
    Az jó, mert már lehet is tölteni. :-)
  • PetruZ
    Nem kellett megnyitni a survey-t újra, nem sokkal rá jött egy javított link, ami rögtön a választóra dobott, azt megcsináltam, leokéztam. A kulcs időközben megjött ma hajnalban.
  • fluency
    Én GOG-os kulcsot kértem és kaptam. Ahogy Maala is írta, a javított linken kiválasztottam mi kell és ennyi. Nem egyszerre rá, de jött a kulcs.
    "Your key for The Bard's Tale IV - GOG is here!

Please click the link(s) below to redeem your copy of the game! The game will be available on September 18th."
  • Maala
    Kickstarteres vagy te is? Megnyitottad ujra a surveyt, kivalasztottad es elmentetted a steames kodot az extraknal, es ujra vegigvitted zarasig a surveyt?

Nekem ezutan szinte egybol jott a kod.
  • PetruZ
    Én is megkaptam a javított linket, kiválasztottam a Steam-et, de még nem jött meg a kulcs... Mondjuk nem fogok rögtön nekiesni, megvárom az első nagyobb patch-eket.
  • DonnieBrasco
    Megjött a hétvégén a kulcsválasztós email (GOG vagy Steam), kijelöltem, várom a kulcsot :)
    Holnap estétől elvileg tölthető!

DB
  • PetruZ
    Launch trailer
  • DonnieBrasco
    Ott nincs opció, itt van.

DB
  • fluency
  • Torzonborz
    A szobrok simán megvoltak, a grey dragonnál volt egy kis gond de azt is megoldottam, aztán bementem a kastélyba és ott futottam bele egy szép kis enemy partyba. A harcosoknál halbard van azzal tényleg jól aprítanak meg tökig pakoltam őket páncéllal. Igazából a rouge az akinek nem sok hasznát vettem, de már nem fogom kivágni. :D
    A manuált köszi, jól jön. :)
    Utoljára szerkesztette: Torzonborz, 2018.08.18. 21:21:19
  • fluency
    Az az út le van "zárva", arra nem lehet tovább menni. Mangar vágta el Skara Brae-t a külvilágtól: "Mangar froze the surrounding lands with a spell of Eternal Winter, totally isolating Skara Brae from any possible help. Then, one night the town militiamen all disappeared."
    Ami kölön tetszik, hogy egy csomó hint van a házakban. A továbbjutáshoz szükségesek is köztük vannak. ;)
    Most találtam egy olyat, amire nem emlékeztem, de qrva jól hangzik: "Beware the Doppelganger monster. It enters your party and looks just like one of your members." :D
  • PetruZ
    Igen, a minimap kérdőjelre vált és ahogy haladsz előre, egyszercsak szinte észrevehetetlenül visszateleportál az utca elejére.

Bárdot a premade partival próbálgattam és vannak hasznos énekei, de mindig kocsmát kellett meglátogatni ahhoz, hogy "feltöltődjön", azon kívül viszont nagyon puhának tűnt, így a generált partiból kihagytam.

A halbard-ot én is használom, mindhárom frontline harcos azzal nyiszogatja az ellenfeleket (a monk tud brutál nagyokat ütni vele). És mellé felvehető pajzs is, szóval no brainer választás, míg nem kerülnek elő a jobb cuccok. A csapat az elérhető max cuccokra van felszerelve, de most már ideje lemenni vmelyik dungeon-be, mert a városban ennél jobbak nem esnek. :)
  • fluency
    Háát már a régiben sem volt érdemes lvl 4-5 alatt a szobroknak/őröknek nekimenni. :)
    Mondjuk könnyítettek a játékon. Kevesebb pénzbe kerül a gyógyítás, több pénz jön, nincs olyan sok ellenfél (kezdetben legalábbis)...
    Viszont érdemes lehet halbard-ot használni, mert elég sokat sebez és megvenni a legjobb armor-okat. Úgy már kicsit könnyebb lesz az élet.
    Nálam így néz ki a party: warrior, pala, monk, bard, rogue (íjjal), conjurer, magician.
    online manual
  • Torzonborz
    Helyeshelye, nyomjátok csak. :)
    Elsőre én is premade partyt vittem, aztán azzal estem keltem, megszoktam a játékot és után inkább csináltam sajátot (2xwarrior, pala, rouge, bard, conjurer, wizard). Ez így egész jónak néz ki bár a palának nem tudom mi az előnye, gondoltam kap majd undeadek ellen vmi spellt, de talán csak resist jár neki, passz.
    A várost már kipucoltam, most mentem lejjebb na ott egyből beleszaladtam egy nagy maflásba. :D
  • fluency
    A tükkös utcát arra érted, ahol olyan mintha hóvihar tombolna?
    Egyébként hasonló felállásom van csak én viszek még bárdot is. Bár majd ha lehet idézni komolyabb lényeket, valaki tuti kimarad majd a mókából. :)
  • PiszkosFred
    Eddig kb. ket ora kockadobas a megfelelo statokert... :)
  • PetruZ
    Még csak ma kezdtem igazából játszani az új BT1-el. Generált karikkal (war, pal, monk, rogue, conj, wiz), fire horn nélkül (egyébként a kapcsolatos achi nem működik), 5. szint + minden spell eddig. A várost már bejártam és a szamurájt levertem, de a többi őr, meg jobb alul a trükkös utca még hátra van. Az eleje volt nehezebb, de egy feltámasztással megúsztam, visszatölteni nem kellett sehol.
  • Torzonborz
    Ki meddig jutott eddig?
  • Montanosz
    Én ezen nőttem fel, kicsit megsértettél...
  • PetruZ
    Ez egy körökre osztott jóság és akik ezt értékelik (a BT historikus mivoltával együtt), meg fogják venni. Egy fillért nem adtam volna rá, ha modern 3D crpg lett volna. az már nem Bard's Tale.
  • grebber
    Azt a saját oldalukról veszed így minden fillér abból a 28$-ból az övék.
    Ha kiszámolod akkor az említett akciós ár a kívánságlistás dohosodás után 35 illetve 30$ lenne....A valve sarca 30% tehát ha 36.5$-ért adnék steam-en akkor vannak ugyanott mint a saját oldalukon 28$-ért adnák.....
    500k biztos nem lesz meg mert körökre osztott szar...ha sima rpg lenne mint a gothic/skyrim és hasonlók akkor biztos sokkal nagyobb siker lenne a játék.
  • fluency
    Kezdek kicsit furcsán nézni az InXile-re. Egyenlőre 4 kaszt van az eredeti 9 helyett és nem úgy tűnik, hogy több lesz, de reménykedek. A ratyi UI még mindig ugyan az, mint ami bemutatáskor, pedig azt írta az egyik fejlesztő, hogy nem ez lesz a végleges, ez csak a bemutatásra van. Nos úgy tűnik, hogy ez lesz a végleges. :(
    Amiért pedig írtam az az, hogy a standard edition preoderben $27.99. Most akkor hogy is van ez az akció? :)
  • grebber
    The Bard's Tale IV - rajtunk múlik, hogy mennyibe kerül majd a játék
  • Torzonborz
    "semmi szemét meg turkálás a memóriában" ezt a windozénak is megmondtad?
  • fluency
    Köszi!
  • PetruZ
    Teljes automap van.
  • fluency
    Mivel még nem aktiváltam be egy kérdés. Van automap vagy kell a kockás füzet és a ceruza? :)
  • DonnieBrasco
    Van steam-em, de rühellem, már maga az overlay egy idegesítő baromság.
    GOGnál tiszta és rendes minden, úgy OK :) Csak semmi szemét meg turkálás a memóriában.
    Én is toltam vele 1-2 órát, nagyon jó! A régi BT1-el sosem volt erőm játszani a durva megkötések miatt (mentés és kilépes csak adventurer guildben stb.), de így modernesítve teljesen játszható, élvezhető :)

DB
  • Torzonborz
    Én is steamest kértem, még tegnap meló elött fél órát nyomtam vele, jópofa nagyon adja. Már ezért megérte anno KSen 20 dodót adni nekik.
  • PetruZ
    Én a Steam-est kértem (azt használom gyakrabban), bár valóban a GOG illene hozzá. :) Mindenesetre még várok vele, biztosan jönnek patch-ek, meg a 2-3. rész is később jön ki. Majd egyszer, ha lesz időm (bár addigra az új is ki fog jönni).
  • DonnieBrasco

Hi *******,

Your key for The Bard's Tale I-III Classic Trilogy Remastered (Digital) - GOG is here!

Please click the link(s) below to redeem your digital Trilogy!

http://www.gog.com/redeem/3LV96CCA2xxxxxxxxxxx

Thank you,
    The The Bard's Tale IV Team

:D Este nyomulás!
  • DonnieBrasco
    Hi all,

Paul here with a quick check-in regarding Tuesday's release of the remastered The Bard's Tale Trilogy. Both the Krome and inXile dev teams are excited to finally get this into your hands. It's appropriate that The Bard's Tale and Back to the Future both came out in 1985, as we're taking a cue from Huey Lewis and going "Back in Time!"

Here's how the process will work.

Starting Tuesday, backers at the $20 reward tiers and above will receive an email from CrowdOx asking you to specify either a Steam or GOG key for the game. Remember to keep an eye on your spam/filter folders in case it ends up there.
    Soon after you make that selection, you will receive another email - the latest edition of your Digital Fulfillment email, this one now containing your chosen code.
    Once you receive the code, you can follow these instructions on how to redeem it for Steam and GOG.
    A few things to remember:

The Bard's Tale Trilogy is currently PC only and contains the first volume. The latter two volumes, along with the Legacy Mode, arrive later in the year.
    Please keep in mind that we have tens of thousands of backers to send keys and emails to. It will likely take a little while for the full list to be processed, so don't panic if your digital fulfillment email does not arrive right away. We appreciate your patience.
    You must have completed your CrowdOx survey and confirmed your pledge in order to get your rewards. 93% of you have, but if you haven't done so yet, or aren't sure, we encourage you to first check your email to see if you have received your pledge confirmation email from CrowdOx. If you haven't, then you can follow these instructions on how to have CrowdOx send/resend your survey so that you can access it and confirm it.
    Only backers at the $20 and above will be receiving a remastered trilogy key.
    Finally, the original games are very challenging. We encourage you to band together to pass along advice and discoveries, whether on the Steam or GOG forums or our own official forums. I think that I can safely speak for many older players that while we fondly remember having to figure stuff out on our own, it certainly would have been nice to have the internet back then to help with some things!

From the developer side of things, we're really looking forward to seeing the kinds of best practices, suggestions, guides, and personal preferences you develop as you visit the games for the first time or if you're a returning playing "getting the band back together." Either way, have fun going back in time to 1985!
  • Andriska86
    De a fájlokhoz csak hozzáfér, nem?
  • fluency
    Nemsokára lehet nosztalgiázni. :)

• MerlinW
    Akinek van az fizetett érte és egyébként sem átadható.
  • Andriska86
    Van valakinek béta-hozzáférése?
    Szeretném magyarítani a játékot, ennek kapcsán szeretném a segítségeteket kérni.
  • PetruZ
    A bétások már ma megkapták/-ják a kulcsokat.
  • grebber
    Szeptemberben jelenik meg a The Bard's Tale 4
  • PetruZ
    Újabb, 24 perces gameplay videó sok újdonsággal.