11630
  • coolpet
    Huu de felcsesztem az agyamat...
    5.x-re haltam meg mind kb 30-40 perc jatekido utan alvas nelkul Survivalon.
    Mar 100 meterre voltam a bazistol, amikor utolert egy legendary mirelurk, es egy csapassal hazakuldott.
    Maskor mongorel csapat szedett szet...
    Aztan egy legendary bloatfly lott a mellkasomba egy fullankot, amitol kivereztem egy pillanat alatt...

Egy kicsit szivas ez :D
  • Papa01 #7891
    Köszi! :) Ez az utolsó acsi eléggé beleadja mérgét... :)
  • Jóózsf István #7890
    Hála istennek!
    Akartam is írni, hogy lehet, hogy tud angolul az illető, de magyarul biztos nem!
  • Sunsetjoy
    A második. Az első csak egy nagyzoló valaki, akinek már másfél éve "99%"-on áll a "fordítása".

De ahogy azok a mondatok fordítva vannak, az valami ordenáré rossz. Még jó, hogy nem találkozik vele senki, mert letölteni se lehet értelmes változatban. Valahogy azokra a kérdésekre nem válaszol, amikor kérdezik tőle, hogy hol lehet letölteni.

Semmi újabb nincs ezen kívül (a nexuson sem, ahol lehet tölteni valami régi változatot - ugyanaz az alak szerintem, ugyanolyan elcseszett fogalmazással ír, mint az egyetlen itteni YT-kommentben).

Hajaz egy olyan valakire, aki korábban is csinált ilyen teaser-videókat más játékok magyarításából. Ilyen-olyan indokokkal nem tette letölthetővé azokat se. Mert valószínű a videón kívül ott nem volt semmi fordítva.

• Jóózsf István #7888
    Melyik az igaz?
  • Andule
    Elso (dlc-k nelkuli) vegigjatszasra alltam meg olyan 320 (steam, szal kb 10% fals) oranal lvl 80-90 kozott vhogy es messze nem jott ossze igy az achi szal gratula.

En 90%ot se lattam meg :D

• Papa01 #7886
    Akkor a 225 órám nem is olyan rossz DLC-ék nélkül.. :) Azt nem tudod, tudjátok, hogy a boldogságot hogy lehet 100%-ra felvinni? Mindig megáll 90% körül. :(
  • Although
    Egyéni téma. Mindenki magának rakja össze mit akar. Amit az f4 biztosít a háttér végre lehetővé vált jópár karakter eljátszása, raider, minutmen, brotherhood, intézet, stb. Végre társak is vannak nem csak droidok, végre él az egész. Innentől azt raksz össze amit akarsz mert a sims is belekerült. Far Harbour pedig F3-al együtt is a legjobb dlc amit a Beth csinált a morrowind óta. Nuka world meg bátorság ma raider is lehetsz, a reakciók pontosan mutatják mennyire agymosott világban élünk. Már rég mindenki elfelejtette mit jelent a szerepjátszás. Szar nyugati világban élünk ahol mit tudom én. Álságosság? Ez a jó szó? Kinek mi jut esszébe.
    Utoljára szerkesztette: Although, 2017.12.06. 20:58:06
  • SaGa
    Azt tapasztaltam.
    Nem akarom elkiabálni, de azt hiszem sikerült megtalálnom az egyszem beragadt VIS függő patchet, ami annyira azért nem függ tőle, hogy visítana a VIS fő esp hiánya miatt, de a visszatöltést jól leblokkolta. Ha minden igaz, most már elindulhatok bátran nézelődni.
    A War on the Commonwealth lekerült a kívánság listámról, bár lehet, hogy alaposan visszafogott spawn beállításokkal még lehetne használni. Régen egy olyan modot használtam, ami nem rakott be több ellenfelet, csak kiterjesztette minden csapat hatósugarát, aminek eredményeképp folyamatosan harcoltak egymással az egyes bandák (összeért a hatókörük, így elég közel kerültek egymáshoz, hogy észrevegyék az ellenséges csoportokat), cserébe nehezítette a dolgot, mert egyrészt folyamatosan változott az egyes csoportok helye, másrészt általában az erősebbek maradtak vissza, akikkel nekem kellett megküzdenem. Még keresem, melyik volt az.
  • Although
    Horizon mellé nem kell nagyon más, az agonyhoz van patch. A horizon alapból heavy scriptes és még fejleszti folyamatosan. Nagyon komplex nagyon sok mindent átír ha felteszel mellé más overhault egész biztos összeakad vele.
  • Kroki105
    War in Commonwealth-et akkor érdemes, ha már kicsit tápabb vagy. Én is hasonlóan jártam, valahogy elvergődtem Konkordig, mutánsok, ghoulok közt lavírozva, ott meg egy szakasz Institute robot járőrözött. Mondani sem kell mi történt :D Inkább hasonlít azzal a Fallout egy Doom klónra, mint Fallout-ra, hentelés agyatlanul.
  • Sunsetjoy
    A Steam szerint 405 óra, de korábban nem eredetivel is nyomtam vagy 40-50-et nagyjából.

Mivel kezdtem pár karaktert a fordítás teszteléséhez meg a játék kiismeréséhez, a Far Harborban kb. fél órát barangoltam még csak, a Nuka world-ben meg mondjuk 3-4-et, szóval azok még előttem állnak :) Azokat azelőtt fogom megcsinálni, két-három alkalommal, mielőtt nekikezdünk azon fordításoknak.
  • SaGa
    Köszönöm, megnézem, bár tudomásom szerint kifelé nem szűrök semmit.

Más: aki finomítani akarja a FO4 grafikáját, annak ajánlom figyelmébe az alábbi „mod” leírás első blokkjában található receptet. A lentebb linkelt Phy féle verziót választottam belőle. A további pontokat is érdemes végignézni, bár azt már óvattal, mert alapvetően a VIS sorterre alapoz, ami pl a Horizonnal okozhat összeakadásokat. Az elmúlt napokban összeraktam egy több mint 250 modot (jelentős része Sim settlements addonok) tartalmazó játékot, de vannak vele gondok, a visszatöltésnél elhasal, most folyik a debug. Mintha a Sim Settlements addonok valamelyike okozná, de még tesztelem. Az eleje a belinkelt „mod” tanácsai, bár a sárgával jelzettek egy részét kihagytam. Feltettem mellé az Agony-t, a Horizon-t, a Tales from Commonwealth, War in Commonwealth, Commonwealth Challanges modokat, meg még néhány korábban megkedvelt kisebb módosítót.
    Aztán a War in Commonwealth kiesett, mert ugyan kedvelem a kihívásokat, de az, hogy alig kidugtam a fejem a 111-esből, máris leabált két glowing ghoul, másodszorra meg választhattam, hogy egy csapat szupermuti, vagy egy raj bloodbug felé húzódok inkább, miközben megpróbálok bejutni Sanctuaryba, kissé elvette tőle a kedvem. Ez egyelőre kikerült a listából. Meg az Agony is. Úgy tűnik, a Horizon készítője valóban teljes körű átalakítást végzett és amire azt írja a mod oldalán, hogy annyira nem fér össze vele, mert valamilyen irányban megbillenti az egyensúlyt, abban igaza is van. Az Agony még patchelve is túlzás a Horizonnal együtt.
  • Papa01 #7879
    Az szép! :) Eddig hány órád van már a játékban?
  • Kroki105
    Köszi szépen, ez tényleg hasznos.
  • Malachit
    Na most kíváncsi lettem a linkelt Fallout 4 Beautification Project-re, de előbb már inkább befejezem először a játékot és az új karakterrel induláskor felmoddolok mindent. A mostani 110+ szintes állást már nem akarom szétrongálni véletlen.

Befejeztem FH-t épp és nekimehetek a főküldetésnek. Csak nem tudom eldönteni melyik frakciót válasszam. Minute manekkel kicsit elkezdtem az elején, de erődig nem vittem. Szerintem Institute lesz.

Az új karakter meg közelharci lesz Survivalon, hogy ultra mazohizmust vigyek bele. Terv szerint lvl50-ig semmi küldetés. Csak ermészetjárás és fejlődés, majd 50-től nuka world kimaxolva a raiderekkel, utána meg visszafordít a raiderekről bármelyikre :)

Remélem maxon viszi majd a konfigom :D
    Utoljára szerkesztette: Malachit, 2017.12.04. 20:42:21
  • PiszkosFred
    Tuzfalon/security rendszeren atengedes volr legutobb a megoldas.
  • Sunsetjoy
    Használsz magyarítást?
  • SaGa
    Amikor be akarok menni a játék főmenüjéből a Creation Clubba, mindig kihajít. Mi lehet az oka? Azonosítóm van.
  • Grifid71
    Creation club
    Ingyenes: desert camo pip-boy és power armor.
  • tigeroo
    jó, köszönöm. hétvégéig visszajelzek majd hogy szuperált :)
  • Although
    A procid az jó lesz a kérdés a videokártya, ma az már fontosabb mint a proci. Majd írd, hogy fut ezzel.
    Boston baromi sűrűn lett beépítve ha még az elején vagy és már 15-20 fps akkor Bostonba be se menj.
    Utoljára szerkesztette: Although, 2017.12.04. 08:53:27
  • Although
    Igen, mivel ez már az újabb boxokra jött ki. 2K felbontás alapból. 4Gb video kártya minimum ajánlott hozzá. De phil gyerek módját feltéve játszhatóvá teheted a min és med gépekre nagyon ajánlott mivel 1K-ra konvertál. A beépített video kártyád kiderül majd hogy muzsikál, az érdekel is. De ez tényleg kötelező a srác valami fenomenálisat alkotott PhyOp
  • tigeroo
    sziasztok!

sale kereteiben megszereztem a steam-es verziót.

van egy lenovo ultrabookom (thinkpad x250, intel hd graphics 5500 2.60 GHz core i7, 8.0GB Ram), és alacsony grafikai beállításokon is 15-20 FPS-t produkál a játék. ez normális, ekkora lenne a gépigénye?

Utoljára szerkesztette: tigeroo, 2017.12.04. 08:44:18
  • Sunsetjoy
    Én az 58. szinten vagyok a jelenlegi karakteremmel.
    Alapjáték, a következő küldetés a teleportálóépítés. Egy DLC-t se kezdtem még el ezzel a karakterrel, csak sok építkezés meg MInuteman-mellékküldi, sok sima mellékküldetés még nincs felvéve. Meg van olyan modom, ami gyakrabban(?) visszahozza az ellenségeket a már kipucolt helyekre :)
  • Papa01 #7867
    Addig nem hiszem, hogy el fogok menni... :))
  • Sunsetjoy
    Igen, bőven lehet játszani a 255.-ik szintedig :D
  • Papa01 #7865
    Sikerült megcsinálnom, ez volt a legnehezebb szerintem... :) Főleg a 2. hullám. A végén az Intézetnek és a Testvériségnek lett vége. mindenki más megmaradt.. :) Ez a befejezés számomra a legszimpatikusabb.
    Eredmények:
    Szint 56
    Játékidő: 218 óra
    Acsik Ha jól tudom az alapjátékban 50 acsi van. ebből 49-et megszereztem ami még hátravan: Benevolent Leader

Remélem karácsonykor lesz valami jó kis leárazás valahol a Season Pass-ra, és megveszem a Far Harbor és a többi acsi miatt. :D
    Összességében, ez egy hatalmas játék, köszi szépen az eddigi fordítást is, mert számomra nagyban emelte a játékélményt! :)

ui:
    Ugye ezzel a karakterrel folytathatom majd a további kalandozásokat a Season Pass-ban? :)
    Utoljára szerkesztette: Papa01, 2017.12.03. 17:27:34
  • DonPedro22
    Köszönöm :)
  • Papa01 #7863
    Köszi, nekiesek... :)
  • josi
    Szia, nekem ez van fent Fallout 4 Beautification Project
    Ha erős géped van nem fogsz benne csalódni:)
  • DonPedro22
    Hali, tudtok ajánlani magas felbontású textúra csomagot/modot? láttam készítettek már photorealistic modot is vagy az kamu?
  • Sunsetjoy
    Az a küldetés csak akkor jön be, ha kirúgtak az Insitute-ból vagy ha elintézted őket a Minuteman-ekkel, és még a Brotherhood-al is ellenséges vagy. Ekkor vagy az Insitute vagy a Brotherhood támad le. Később már talán jön Raiders vagy Supermutants csapat, mert elvielg ez ismétlődő küldi is lehet.

Ha bírod az angolt, itt van az ismertető: link
  • Papa01 #7859
    Sziasztok!

A Defend the Castle küldit hogyan lehet felvenni?
    Szeretném ezt a végigjátszást is megcsinálni... ők a legszimpatikusabbak... :)

Köszi a válaszokat,
    Papa

Utoljára szerkesztette: Papa01, 2017.12.02. 17:57:57
  • Kroki105
    Köszi szépen! Ez egy kicsit megnövelte a settlement méretét is. A csak magasságnövelő sajna nem működött, mondjuk arra rá volt írva, hogy nem frissítik tovább. Esetleg valamit eltoltam, mert visszajött az eredeti starlight berendezésestől, és nem lehetett scrap-elni.

A filmet meg majd megnézzük, aztán kiderül milyen
  • Grifid71
    Magasságlimit eltörlése

Kicsit off:
    Ez sem lesz rossz film szerintem.
    Utoljára szerkesztette: Grifid71, 2017.12.01. 19:10:19
  • Kroki105
    Srácok, ismertek olyan modot, ami lehetővé teszi a felfelé építkezést? Magyarul, leszedi a limitet, esetleg megnöveli. Láttam nexuson ilyen settlement extended cuccokat, de a francnak se kell hogy nagyobb, szélesebb legyen (pl starlight így is bazi nagy), magasságot szeretnék még a kastélyomhoz :D. Esetleg vmi csít konzolon vagy vmi?
    Utoljára szerkesztette: Kroki105, 2017.12.01. 17:55:57
  • ancsi22
    Ha arra gondolsz volt ismerősöm aki ilyennel foglalkozott de amint kiderült azonnal megszakítottam vele a kapcsolatot. :)
  • coolpet
    Megvettelek :)
  • Andule
    Latod, az alvas fontos dolog pedig :)

Amugy igen, erdemes felrakni az unoff patch-t mert a Beth nem epp arrol hires h profin foltozna a kiadott cuccait.