Fallout 4
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
egynéhány moder szó szerint csodákat tud művelni a játékkal :) elég csak megnézni morrowindel mit össze nem hoztak pl.
"És akkor odaírnak neki egy olyan gépet minimumnak ami alsó hangon 600.000 forint körül van árban."
hát ja... én már annak is örültem hogy ki tudtam köhögni 200k+ zsetont az új gépemre két évvel ezelőtt, franc fog megint új gépet venni, persze tudom nem mi vagyunk a célközönség. :)
már megint ezt a niggert sikerült el?szedniük? a star wars-os megjelenése már épp elég volt, remélem gyorsan elt?nik a süllyeszt?ben.... ignored list: pares,tetsuo
A tartalmát közel 40.- ik szintre gyűjtöttem össze minden Dlc-t és a teljes Map 95% felfedezve, kifosztva.
Utoljára szerkesztette: xblades, 2017.02.07. 23:13:30
Úgy éld az életed, hogy ne felejtsd el azokat az emlékeket, amelyeket nem szeretnél ...
A saját kuckóm
A raktáram
A piactér
A lakóház leszállópályával
És a bejárat
Úgy éld az életed, hogy ne felejtsd el azokat az emlékeket, amelyeket nem szeretnél ...
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Utoljára szerkesztette: ntex, 2017.02.07. 17:18:35

erre fölösleges elcseszni 50+ giga helyet.
már megint ezt a niggert sikerült el?szedniük? a star wars-os megjelenése már épp elég volt, remélem gyorsan elt?nik a süllyeszt?ben.... ignored list: pares,tetsuo
Ötlet kéne.Nekem egy 21:9 arányú monitorom van de szét van csúszva a kép egy kicsit.Leszedtem hozzé a nexusról ezt
ultra widescreen patch
A menü jó is de töltés közben kilép asztalra.
A bejáratnál lévő raiderek meg lecsaptak 3x is. Valami elborult sebzést osztanak, pedig egész jól vagyok páncélozva PA nélkül is. A sugárzás miatt meg gondoltam elmegyek a radpáncélért, de végül csak letudtam nélküle. Úgy tűnik, hogy mindenképp le kell majd raknom egy fürdőt a bejáratnál és bent is a sugárzó területek miatt :/
Az építési terület mérete miatt gondolom tonnányi alapanyag is kelleni fog amit nem tudom honnan szedek majd össze így elsőre.
Találkoztam a 200 éves beszélő hűtővel is. Elsőre belekezdtem, de utána vissza töltöttem, mert nem volt kedvem azzal is szórakozni.
Jamajica is szívatott vagy fél órát. Mivel kellett egy bázis délen, ideálisnak tűnt a déli területek relatíve közepére (még 88 előtt volt). Lecsaptam minden rám támadó zombit és mellékbe megcsináltam az oda tartozó küldetést. Erre mindig azt írta, hogy van ellenség a közelben, takarítsak ki. Hiába néztem meg 3-4x minden helyet semmi. Kínomban utána olvastam kicsit és valaki azt írta, hogy felgyújtott valami benzint, majd felrobbantott egy kocsit és így kinyírt 40 zombit amik a föld alatt voltak beragadva. Mondom csodás 40 zombi azért húzós lesz. A megadott benzintócsát felgyújtottam, de nem történt semmi sem. Így mérgemben végigmentem a település valamennyi járművén és felrobbantgattam őket, minek hatására 5 zombi előbújt alóluk és végül lehetett építeni. :)
Asus Maximus HERO VIII, Core I5 6600K 4.4Ghz, 16Gb Corsair Vengance, MSI 1080TI
Sajnos egy Bethesda játéknál, ha 100% játékélményt akarsz, akkor bizony kell a konzol. Skyrimnál is kellett néha, F3-nál is, Obli meg egy bizonyos plusz progi nélkül 200+ óra után játszhatatlan volt a mentések korruptálódása miatt...
Ez a kretén Preston...valamiért eltűnt a Call to Arms küldetés után, Sanctuaryban van, de már nem a companionom, ha meg újra fel akarom venni, akkor csak annyit érek el, hogy menni akar a kastélyhoz. Hát a kurva anyját. Kell az inventoryja, nála van a Junk Jet meg pár hasznos cucc, kiszedném belőle konzollal.
Utoljára szerkesztette: ntex, 2017.02.03. 13:18:15
Northagenen a vízparton betonból felhúztam egy kikötő/kereskedő és lakóház szerűséget. (azt már nem részletezem, hogy persze a terület bugos és az első emelet közepére nem lehet rakni semmit sem, vagy ha leraktam, nem volt többet elmozdítható csak a második emeletről lenézve, vagy még úgy sem... )
Raktam rá szépen a talajszinten bejáratot, mert korábbi tapasztalat szerint az emeletre telepített és lépcsővel elérhető bejáratokkal nem tudnak az egybitesek megbírkózni. Ajtó nem került még rá. Erre a kedves telepesek nem igazán tudtak vele mit kezdeni, csak bámulták tátott szájjal, vagy beteleportáltak az ágyakba. Az alap lerakott tűzhelyhez direkt hozzá se mertem piszkálni.
Csak gyári cuccokat használok, nincs építő kieg felrakva.
Utoljára szerkesztette: Malachit, 2017.02.03. 09:21:31
Nagyon most nem tudom merre amúgy. Le kéne menni a déli területek felé, de még nincs kedvem. Lehet elindítom a Far-t és áthajókázok. Írtátok, hogy ott még kihívást jelentenek az ellenfelek 80+-on is :)
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2017.02.01. 10:49:57
Kb. közép téjékig eljutottam a parton. Közben letudtam a kínai bálnát is. A kapott három játékszert még nem próbáltam ki. Hatásuk nagyobb mint a megszokott zsíros bácsiéké?
"58 GB-ot foglalnak majd az új textúrák. Emellett a gépigényt is feljebb emelik:
Processzor: Intel Core i7-5820 vagy erősebb
Memória: 8 GB
Videokártya: NVIDIA GeForce GTX 1080 8GB vagy AMD Radeon RX 490 8 GB
Operációs rendszer: Windows 7/8/10 64-bit "
Ahogy az ágyakat sem , de azokat scrappelni sem lehet. Amikor saját turreteket telepítettem azok szétlőtték a régi turreteket saját maguktól. Legalább ennyi történt. De az egész covenantos rész trehány munka lett arra az esetre, ha ez a küldijének a kimenetele. Gondolom Bunker Hill se lett volna jobb, de ott nekem élve maradtak a lakók, mikor kitört a háború bölcsen csak az lőttem le akit muszáj volt a pincében és lopakodva, nem látta senki.
"Ezek a Children of Atom-osok kellenek valamire? "
Far Harbor ? Egy a három frakcióból akik között vagy békét teremtesz vagy egyikért kiirtasz egy másikat. Ha ölöd őket akkor elbuktad néhány küldijüket gondolom, és miattuk már nem fáj a fejed hogy esetleg őket akarod kihozni győztesnek. Esetleg próbálj bemenni Nucleusba, hogy lőnek-e rád. Teljes belépést csak tagként kaphatsz, de ez nem kötelez az elején semmire de lehet velük kereskedni.
Covenant-ba volt egy Minuteman-es küldi asszem "Defend Covenant", kiírtottam a támadókat de Jacob akinél le kellett volna adni mindig ugyanazt a mondatot hajtogatta Dan-ről és nem volt lehetőség a leadásra. VATS-ban valamiért pirosak a lakók meg Jacob is mintha ellenségek lennének, kivéve a macskát és a dokit. Érdekes hogy a város falán lévő turreteket nem számolja hozzá a város védelmi értékéhez a játék.
A másik hogy elértem a Rook Family House-hoz, illetve előtte volt valami misc küldetésem az egyik épületben de hallottam lövöldözést a közelben mielőtt beléptem az épületbe. Utána felmentem ahhoz a házhoz de csak 2 halott mirelurkot találtam ott, pár turretet amik számítógépre voltak kötve, meg egy bezárt pincét amit csak kulccsal lehet kinyitni. Uánaolvastam hogy hol lehet a kulcsot megszerezni de elvileg egy eventnek kéne itt lennie a megérkezéskor (úgy látszik volt is csak lemaradtam róla) és Barney adna egy küldit a mirelurkok miatt hogy aktiváljam a géppuska tornyokat és utána beengedne a pincébe. Viszont Barney sehol nincs az ég világon, a holttestét se találtam meg (volt aki csak a hulláját találta ott). Pedig a pincében elvileg van egy unique fegyver meg egy magazin is és nem lehet bejutni csak vele. Próbáltam bespawnolni az NPC-t de csak áll mint egy birka és nem lehet vele beszélni sem. Asszem ezt bebuktam akkor...
Ezek a Children of Atom-osok kellenek valamire? Engem megtámadtak a világítótoronynál így kiírtottam őket, később találtam egy tavat is a közelben ahol szintén ezek voltak, őket is kiírtottam. Nem egyszerűek, hazmat suit nélkül pikk pakk megesznek a sugárzást lövő fegyvereikkel, mondjuk párszor már a hajamat téptem a nuka gránátjaiktól is, elfutni se tudtam a hatótávjukból sose.
Utoljára szerkesztette: ntex, 2017.01.30. 13:03:59
Na de Covenant:
A hullákat kivittem kapun kívülre. Azonban.... baszki inni akartam de pont volt a kút mellett egy nyavalyás ásó és azt kaptam fel. Mire a settlerek, az ÉN SETTLEREIM akiknek semmi közük nem volt az ásóhoz nekem ugrottak hogy "Thief !". SImán szitává lőttek, éppen hogy el tudtam úszni. Kicsit később visszamentem de még mindig megtámadtak. Otthagytam őket, visszamegyek NW-be, de ha legközelebb erre járok és még mindig lőnek rám kiirtom az egész kereskedelmi központomat... két companionom is itt lakik, ezek közül X6-nak tetszett dolog. Mégis mi volt ezen olyan vicces ?
Másik meglepi: hónapokkal a kiirtásuk után újra előkerültek a BoS-ok.
A Beth sose volt kedvence a hardcore rpseknek. Mégis. Sose voltak a legjobbak, a Morrowind ok, egy pillanat amikor több lehetek volna mint amik lettek :) És mégis ez a banda egy kis tévúttól eltekintve, hozza 20 éve amit tud. A kis sztori írójukkal.
Mennyire gáz ez a világ istenítik őket egy játékkal amibe alig van jóra való karakter és lehúzzák őket azzal ami cseppet sem kevesebb mint amit korábban írtak. Mindig azonos színvonalon, lehet nem Gaider lehet nem CD Projekt, de van Morrowind, Oblivion majd Fallout 3, és most Fallout 4 mindezt egy utánozhatatlan open world környezetben. A skyrimet kihagytam az a kakukktojás, mindenkinek van. Piper story.
Godrays fix
Várom a visszajelzéseket. Kinek, hogy mennyire javít. Elvileg és gyakorlatilag is javítja ezt a hulladék godrays dolgot. Beth komoly pénzeket kellene fizessen az ilyen modereknek!
Edit: Ultra beállítást kell használni elvileg minimális fps hatás van.
Utoljára szerkesztette: Although, 2017.01.28. 15:37:45
Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...
Tegnap volt pár órám és a radőrültek világító tornyától indulva a tengerkutató állomással bezárólag felfedeztem, leöltem, kiporszívóztam mindent. Beszereztem dísznek egy T51-es PA-t Slogba, de majd átviszem Hangman-be a másik mellé és átszerelem Rad-osra. Jól fog mutatni a másik semmire nem használt mellett :) Mászkálás közben összefutottam a kutyaárussal is. Mivel egy ruhaváltással 11-es karizmát tudok pattintani, most sikerült simán megvennem a kutyust. Vétel után elküldtem Sanctuary-ba haverkodni és tovább zörögtem az egyre bosszantóbban viselkedő Ada-val...
Jellemzően, ha leölöm a célpontját és az volt az utolsó ellenség a közelben, akkor kapok tőle egy pszi fejlövést, vagy valami mást ajándékba. Vígan lövi rám a rakétákat és a gránátokat ha ellenség van a közelemben, nem foglalkozva azzal, hogy abba én is beledögölhetek. Lassan veszélyesebb lesz rám nézve mint az ellenfelek. Lehet átszerelem közelharcira, mert idegbajt kapok tőle. Egyedüli előnye továbbra is a hatalmas teherbírás. :/ Ezeket a hibákat simán ki lehetett volna küszöbölni egy kis plusz programozással.
Ma, ha lesz időm benézek vízi városba a kalózkapitányhoz a puskájáért :)
Utoljára szerkesztette: harras25, 2017.01.27. 08:13:59