Fallout 4
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
Viszont érdemes megjegyeznem,hogy tegnap vettem meg és csak 15 perce jött meg a kulcs, gonolom, sok a preorder.
Próbáld direkt kártyafizetéssel.
Legyen felfedezni való nagy térkép és sok tenni való ennyi elég tölük.
W11 x64, AMD Ryzen 7 5800X3D, 64 GB DDR4 RAM, GF RTX3060 12GB
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
Másik hely instant-gaming.com on kívül ahol 40 euró körül van és nem g2a.com, valaki ?
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Illetve ami még zavart, intro alatt hiába volt beállítva minden felirat ON-ra, ott nem volt felirat, vagyis aki hallás alapján nem tud jól angolul az pisloghat mert nincs írva semmi ott.
Eddig amúgy nagyon ott van a hangulat,de a tipikus Bethesda gyengeségek,például a mozgásanimáció bénázása azért jelen van.:)
"Nincs ps4 exclusive mióta létezik a streamelés pc-re" GIGALOL!:D
Fizettem már kb 20 helyen paypallal sose volt gond...
Gigabyte GA-Z97X Gaming 5 | i7-4770 | 32 GB Kingston | Samsung 850 EVO 250GB SSD | WD 2x2TB 7200 HDD | MSI GTX 1080 X8 Gaming | ASUS ROG Swift PG279Q 2560x1440 | FSP 600 Hyper | Thermaltake Core P5 |
FO3-nal a proci miatt volt, nem birta/ja a jatek a tobb magos procikat. De szerencsere siman megoldhato volt, csak a szokasos ini-t kellett picit baszogatni, es siman futott/fut akar a mostani csoda masinakon is.
Az Oblivion pedig a targyak ID-je, illetve annak nyilvantartasa miatt bolondult meg anno, es hiaba adtak ki ra peccset, szart sem ert, a jo oreg modder kozosseg oldotta meg vegul :)
annyira részletesen leírtad a tervet :D<#eljen>#eljen>
!Forza Ferrari!
Még a 970 is olyan erős kártya, hogy kizárt, hogy ne menjen 60 fps felett akár izomból is a játék (ám lentebb pont van egy teszt 970-el ahol 40-60 fps-el szalad a játék) még akár ultrán is. Jó biztosan nem 4k felbontásban, de full hd-ban tuti elmegy.
Utoljára szerkesztette: ratgab, 2015.11.09. 18:04:35
Gigabyte GA-Z97X Gaming 5 | i7-4770 | 32 GB Kingston | Samsung 850 EVO 250GB SSD | WD 2x2TB 7200 HDD | MSI GTX 1080 X8 Gaming | ASUS ROG Swift PG279Q 2560x1440 | FSP 600 Hyper | Thermaltake Core P5 |
Bethesda műveit, meg a játékaik megjelenéskori állapotát szerintem nem kell bemutatni. Nem kell csodát várni lesz benne bug bőven, de jönnek is majd hozzá a javítások dögivel.
Én azt mondom amíg nem gamebreaking a bug addig nincs baj. Előbb-utóbb az apróságokat úgyis kigyomlálják majd.
"looks crappy as well, imo. the whole hud does as well. crosshair looks like a 30 second MS paint job"
Szerintem a bug mennyiséghez az ég adta világon semmi köze nincs az embargónak.
Utoljára szerkesztette: Evoluti0N, 2015.11.09. 16:57:42
Utoljára szerkesztette: PTW, 2015.11.09. 16:46:20
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ

Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.
I met God. She's black
Enhanced Wasteland Mod
nexusmods
Utoljára szerkesztette: AnarchoiD, 2015.11.09. 16:00:56
Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.
Munkatársam mindig azt mondja (Xbox volt neki mindig, sima, 360 most one) hogy nem akar "szopni" a pc vel itt 1 gombos minden.
Hát én inkább szopok vele, mint hogy 22-24 fps el játsszak.