11630
  • Ryder62
    Mondjuk ez is jó ötlet, de én meghagytam, körbe is kerítettem, hogy a lakosok ne mászkáljanak már bele. Ja, és persze, benne van a pumpa.
    Utoljára szerkesztette: Ryder62, 2016.07.09. 16:12:35
  • Andule
    Tőled loptam az ötletet anno :D
  • Zozo0122 #6024
    Sziasztok, kb. fél éve nem Falloutoztam. Van már valami mod a belső terek elképesztően ocsmány fénykezelésére és a pipboy fényére? Az nem jó, hogy fejlámpát csinál belőle meg mit tudom én. (a kettő összefügg, a zöldes pipboy fényben ocsmányak a belső terek)
  • PiszkosFred
    Jaja, pont igy csinaltam en is.
  • Andule
    Faszan elfér ott egy "high tech-es" szivattyú/viztisztito is. 40 emberig fedezi is a szükségleteket.
  • Sunsetjoy
    Már megmondták a választ. Mióta a hordókat felszedtem, azóta semmi sugárzás. Azóta már le is fedtem a tócsát, és házat építettem rá:)
  • Ryder62
    Fa kerítéssel kerítettem körbe.
  • xFreex
    Nem egyböl fog folytatódni a küldetés. Csak legyen veled mint társ és ha elérsz vele egy bizonyos bizalmi szintet, akkor fog megkérni, hogy menjetek el a gyógyszerért.
  • kisbaba1
    Üdv! Long Road küldetésnél elakadtam, nem tudom teljesíteni azt a részt "Continue traveling with MacCready" azaz hogy utazzak tovább MacCready-vel, nem tudom mi a hiba, mert csak beszélnem kellene vele és utána el kéne menni vele valami egészségügyi helyre és pörögne tovább a küldi, de hiába csacsogok vele semmi.... Valaki nem tudja mi a hiba? Előre is köszönöm a segítséget ;)
  • PiszkosFred
    Nem tudom, meglatjuk. Mindenesetre a Doom olyan siman fut, hogy evek ota nem lattam annyira jol optimalizalt jatekot, pedig aztan ott is van ereszdelahajam tomeges jelenet dogivel, es megis. Mivel midnketten a Zenimaxhoz tartoznak, hatha lesz valami... :)

Nagyon nem kell tippelgetni, hiszen elmondtak, hogy lesz TES VI, de elobb jon ket hasonlo kaliberu es nagysagu egyelore ismeretlen projekt, vagyis leforditva, lesz TES VI, de majd csak sokara, addig felesleges varni is. En 2020 +/-1 ev tippelek, de majd meglatjuk.

Skyrim Special Editionbol XB1/PS4 verzio, illetve az implelemtalt mod tamogatas mar evek ota kesz van (prototipuskent a Fallout 4-hez), a grafikai tuningot par ember osszerakja, nem igazan vesz el eroforrast se a jelenlegi, se a jovobeni projektekbol.
  • Andule
    Legyen igazad h a következő TES motort már értő(bb) kezek kalapaljak ossze! :)

Kérdés mikor lesz abból vmi ... Skyrim ujrakiadas/rancfelvarras arra enged következtetni h ez nem egyhamar
  • Darun
    Kb ez volt az egyetlen dolog amire én is magamtól rájöttem. Egyébként érdekes hogy olyan radot nyom be mint állat, és még sem ad semmi nuclear materialt a hordókért, csak acélt.
  • Sunsetjoy
    Ide most vegyétek úgy, hogy nyomtam egy facepalm gifet :D
    Kösz!
  • PiszkosFred
    Epito modban bontsd le a hordokat es mindjart nem sugarzik :)
  • Sunsetjoy
    A sunlight drive-in autósmozinál mivel van elkerítve nektek nem pazarló módon a középső sugárzó gödör? Azokat kérdezem persze, akiknek van ott településük:)
  • PiszkosFred
    Jo, hiaba hivod at az anyosodat segiteni a fozesben, ha mar elsoztad az ebedet es mar ket oraja a sutoben van. Maximum a karokat tudja enyhiteni, de visszacsinalni nem. A kovetkezo ebednel viszont mar elore athivhatod, es akkor nullarol kezdve nem lesz gond. Gondolom en, a laikus, aki nem ert a fejlesztesekhez :)
  • Andule
    Mintha az remlene h azt kommunikáltak megjelenéskor, h át is hívták őket.

Csak sz@rbol nehéz várat építeni :D
  • Malachit
    Mod-ként nincs esetleg kinn ez a város? :) Az én téglalap betonbunkeremnél mindenképp szebben néz ki, igaz azt teljesen moddolatlan alap játékkal csináltam.
  • PiszkosFred
    Eleg csak a szomszed irodabol athivni az ID sracokat egy vizitre, hatha tudnanak segiteni picit :)
  • kissssss
    erősen esedékes lenne már a bethnél egy komplett motorcsere... de valahogy úgy érzem hogy a következő 2 játék még ezt az agyontuningolt F4 motort fogja kapni.
  • PiszkosFred
    A kepeket csak talaltam a faszbukon. Megneztem es leesett az allam, ezert gondoltam megosztom itt is. Az en "falum" ehhez kepest egy szakadt turista sator.

FPS nalam sosem esett le 50 ala, egyedul Far Harborban a megjelenes utan a szaros kod miatt, de aztan azt kilottem gyorsan egy textura moddal, es mar ott sem. 30 fos telepulesem volt eddig a maximum (mostani kb 22-23 fos), de nem okozott gondot vagy akadast - mas kerdes, hogy a nav mesh es a spawn pontok tovabbra is kriminalisak, ezen egyetlen egy dlc sem javitott, bar az utobbi epitheto elemekkel mar jobban boldogulnak az npc-k. Grafika teren a God rays a jatek installja ota ki van kapcsolva, minden mas maximumom.

Egyedul a toltes az, ami egyre jobban idegesit, ssd ide vagy oda. De ez mar a Bethesda jatekok egyik faszsaga, minel tobbet jatszol egy karakterrel, annal tobb a szemet a vilagban, annal tobb a toltesi ido.
  • dimre
    Egy kérdés, ekkora építkezés után, hogy fut a játék (fps) ?

Látom módokat is használsz, nálam kb. 20 fő telepes után kezdődik a diavetítés (erősen módolva játszom), UWD felbontásban érdekes módon az fps viszonylag stabil, de maga a mozgás akad, szaggat, nyúlik. Most a Steam fps false értéket mutat, vagy valamelyik mód kavar be, vagy nem tudom.
  • Ryder62
    Most én is építgetnék kicsit, de egy ilyen összetákolása elég időigényes.
  • Sunsetjoy
    Ehhez képest egy xaros Diamond city a bullshit kategória :D
  • patchaou
    Én is gyorsan csináltam újra helyet a vinyón :)
  • Darun
    Az enyém is majdnem igy néz ki xD
  • dimre
    Ilyen képek láttán mindig megjön a játékkedvem.
  • PiszkosFred
    Sanctuary beepitve, azert ez mar a "hatbazdmeg" kategoria nalam is :)
  • laikuss
    Á, csak ez az egy küldi ilyen s*ar, de az nagyon.
  • Although
    Egy dolog segíthet :) Uninstall :) És válts át a Doomra megjelent ugyi? :)
  • Fpocok
    :)
  • laikuss
    Ha most kérdeznék a véleményem, ilyen sz*rral rég nem találkoztam.
  • laikuss
    Hát basszus, nem tudok lépni se tőlük, akkor a mireluk király mért tud elmenni mellettük?
  • laikuss
    Ezt a Nagy ásatás küldit direkt így írták meg, hogy a legtöbb ember menjen együtt a legszükebb helyeken, hogy egymástól lépni se lehessen?
  • laikuss
    Ha gyenge a géped állíts a legalacsonyabbra mindent.
  • Hunor1
    sajnálom ezt a játékot... nálam játszhatatlan . van úgy hogy tök szépen fut nagy környezetben , aztán belépek egy ajtón és utána beszaggat mint állat !! olyan szintre leesik az fps-em hogy gyakorlatilag slideshow-ra vált ! hosszú percekig nem tudok semmit csinálni, kilépni is alíg :(
  • Sunsetjoy
    A magyarítás utolsó változata az 1.5.307 változattal volt tesztelve, de az 1.5.416-al is fagyás-mentesen megy (eredeti játék).

De próbáld meg, hogy nem rakod fel mindet egyszerre:
    felrakod alapjáték, patch, elindítod, megnézed modok nélkül
    felrakod ezek után a modokat, megnézed
    felrakod ezek után dlc-ket, megnézed
    felrakod a magyarítást (azt, amelyik ahhoz a játékverzióhoz való!), megnézed

Így ki tudod kockázni, hogy hol lehet a hiba.
  • sanya200
    Milyen sorrendben kellene felrakni a dlc-ket patcheket?Kicsit unom hogy újrarakom felteszek 1-2 módot aztán csak kidob asztalra.Magyarítás megy egyáltalán a legútobbi patchel?
  • chris82
    Sziasztok!
    Far Habour DLC-nél "átlásztó" az úttest, erdő stb.
    Mit kell állítani szerintetek hogy jó legyen?
    köszi
  • Darun
    Ebben a részben a sima és a power armor külön van kezelve. Annyira hogy a rajtad lévő alappáncélt sem kell venned amikor belépsz egybe. A power armor darabjait a frame-re kell felrakni (gyakorlatilag ugyan az, mintha egy tárolóba pakolnál) de csak a sima frame is használható. Pl az esésből adódó sebzést már az is teljes mértékben preventálja.