Fallout 4
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Sose fogom ezt megerteni, hogy ha mar lopnak a fejlesztok a modderektol (jo, nem lopnak csak ihletet meritenek es pont annyi extrat tesznek bele, ami miatt mondhatjak, hasonlo de nem lopott - de ez mar csak igy megy a "sobizniccben"😉, miert nem csinaljak rendesen? Evek ota az elso modok kozott vannak az "oltoztetheto babuk", a falra felrakhato fegyverek, az atlatszo uvegu csecsebecses vitrinek, stb. aztan valahogy sose kerulnek bele a kovetkezo jatekba. Vagy ha igen, valami nagyon gagyi modon, amelyet szinten az elsok kozott erkezo modok turboznak fel.
Most is kaptunk egy-ket tartot, oszt' viszlat, jonapot. Mennyivel jobban nez mar ki igy, ha nem csak egy lada inventoryjaban egy sor egy fegyver, hanem ki tudod rakni a falra. Persze, lofasz az egesz, hiusagi baromsag, de azert az ember szereti nezegetni azt, ami az ove, meg akkor is, ha ez nem egy mmo, nem multi, es esetenkent nem latja senki, csak te es az aktualisa "tarsad", esetleg az agyhalott falusiak... 😊
Az fix es el nem mozdulo targyak eseterol nem is beszelve, harmadik generacios motorrol beszelunk (ha ugy vesszuk, hogy a gamebryobol indult a mostani creation engine 2.0 is), es megis egy moddernek kell kreativnak lennie ahhoz, hogy ne essen le minden szir-szar a lakas polcairol, ha belepsz a helysegbe 😄
Nem reg irta valaki az egyik szomszedos topikban ugyanerre a "sosem fogom megerteni, miert..." gondolatomra egy valaszt, miszerint azert, mert a fejlesztok nem jatszanak a jatekkal. Ha jatszananak, akkor feltunne nekik is. Tenyleg ez lenne az oka annak, hogy alapveto dolgok hianyoznak evek ota jatekokbol ugy, hogy a fejlesztok sosem kepesek ezeket a kovetkezo reszre/jatekra megoldani? 😄
(baszki mi lenne itt, ha nem lenne modolhato egy Bethesda jatek...lincseles meg karobahuzas)
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
I tell ya... Instead of feeling alone in a group, it's better to have real solitude all by yourself.
Szerk.: A mod tiltására már megtaláltam csak annyi hogy amik fel voltak téve azokat "kikapcsolja" és újra kell egyesével aktiválgatni... Viszont a grafikabutítás sajnos áll.... Úgyhogy nem patchelek...
Utoljára szerkesztette: Bandicoot, 2015.12.10. 17:53:42
"Nincs ps4 exclusive mióta létezik a streamelés pc-re" GIGALOL!:D
Célszerű a sztoriban az institute-ig elmeni!! Totálisan felesleges addig agyonszintezni magad illetve felfedezgetni,én is beleestem ebbe a hibába,sokkal hangulatosabb illetve tartalmasabb az egész játék a sztoriban a fentebb említett részekig elhaladva.😊
Edit: Átvettek rendesen a Biotól dolgokat azt kell mondjam és nem rosszul.
Utoljára szerkesztette: Although, 2015.12.10. 17:19:29
Nem tudom melyik mozit nézte meg a sg cikk író. De tény az új fiúknak szokatlan lehet ez a beth. Nekem nem annyira a morrowind után.
BOS küldetéseknél mikor várható előre lépés, mert mindig csak a ritkaság gyűjtést kapom, KB. -öt öt letudtam, most már nagyon délre kéne mennem a következőért. Lehet valamit nem vettem észre?
A nagy ásós küldetésnél meg a rendőr robotnál akadtam el. Nem világos mit is kéne csinálni most vele a továbbhaladáshoz a celláknál :/
Asus Maximus HERO VIII, Core I5 6600K 4.4Ghz, 16Gb Corsair Vengance, MSI 1080TI
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
erre tessek
EZT meg mar ugyis latta mindenki es hasznalja 😊

Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2015.12.10. 14:11:40
Az nekem nem tetszik ha valaki azzal indít kapcsoljam ki az amúgy sem sokat érő védelmet a gépemen. Habár amúgy se érdekelnek az ilyen dolgok
Utoljára szerkesztette: Although, 2015.12.10. 09:51:09
Parasite Eve 2, best game EVER!
I tell ya... Instead of feeling alone in a group, it's better to have real solitude all by yourself.
Amúgy meg mindenki rohadtul irritált abban a faluban, túl sok volt nekem az a sok műmosoly, szóval az sem baj, ha esetleg egy rakás pluszküldetéstől elestem ezzel, de nem bánom, hogy ki kellett őket nyírni. Nem akartam, de ők keresték a bajt. A dokinőt sem öltem meg a Compound-ban, mert nem támadott rám. Apropó, ez normális? Azt olvastam, hogy elvileg ha kiengedem Ameliát, akkor megtámad és meg kell ölni, de nem tette, úgyhogy meghagytam az életét.
Egyébként mit hagytam ki azzal, hogy letaroltam Covenantot?
W11 x64, AMD Ryzen 7 5800X3D, 64 GB DDR4 RAM, GF RTX3060 12GB
Mackószanitéc! ignored list: pares,tetsuo,
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
- Nappal az árnyékos helyeket/felületeket a sötétítés helyett vérszínű árnyékolással helyettesítette (ez mondjuk vicces volt, tiszta horoor lett tőlle minden)
-Egyes felületeket, például a meatbagokat szivárvány színűre skinelte át a program 1-2 óra játék után, majd ezt folytatta random felületekkel az épületeken, tereptárgyakon.
-A kutyus új álcázó amerikai zászló csillagos rejtő bundát kapott nyaktól lefele.
Ha otthon leszek a képeket is belinkelem majd.
Utoljára szerkesztette: Malachit, 2015.12.09. 11:29:43
Lényegében már a teljes játék, minden hülyesége és problémája fent van, csak be kell írni amire kíváncsi az ember. Ez egy hiba, ami elsősorban PS4-en jön elő, de ott szinte mindig. PC-n extrém ritka és általában a kérdéses tárgyat felhasználják a játékosok, mert igen jó alapanyag és nem védett mint mondjuk a többi gyűjtögetős feladat cucca.
Utoljára szerkesztette: SaGa Jr, 2015.12.09. 08:37:42
Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL
Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.
Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL
többit spoilerben
Liberty reprimed küldetésről van szó, high powered magnet- ért küld egy kórházba. Építik a cseszett nagy robotot a reptérhez, gondolom azért kell.
Viszont szerintem a ládában azért nincs semmi cucc, mert ugye épp a küldetés előtt pucoltam ki a kórházat ahova vinni akar. Nálam nincs ilyen power magnet :S
!Forza Ferrari!
ha ködös az idő akkor ellenfényben még brutálisabb.
a gépem csontra egyezik a tiéddel, kivéve proci, i5 4670.
szóval csak valami amd mizéria lehet ... :S
!Forza Ferrari!