180
-
bdzsana #97 Igen muszáj, mert, hogy a ti szavaitokkal éljek csak ajvékoltok. Ha kijön évente két meleg témájú film az már propaganda. Ha több ezer híres ember előáll azzal, hogy meleg az propaganda és kérkedés. Apropó kérkedés. Ha monjduk Tim Cook nem ált volna elő a másságával, mert elvileg ugye senkit nem érdekel és senkire nem tartozik akkor mi lett volna? A heteró paparazzi lefotózza, a hetero újságírók megírják, és millió hetero megveszi a lapokat és ezen csámcsog, végül pedig így is úgyis elő kell állnia ezzel.
Még azt sem lehet mondani, hogy a meleg témájú filmek mind pozitívként állítanák be ezt a kapcsolatot, mert nagyon sok szól a sok partnercseréről és az AIDS-ről.
Ti meg attól rettegtek, hogy lassan már kötelző lesz. A másik jó madár meg azt adja elő, hogy mekkora kiváltság ma már másnak. Hát k.rva komolyan. Csak ötperce gondoljátok végig, hogy ti melegek vagyok, arra amikor először vallod be magadnak és összeomlik minden, amikor a szüleidnek kell bevallanod és amikor ezen túlteszitek magatokat próbálj meg boldogan élni. De legyél olyan cigány aki normálisan próbál élni. Élvezd a kiváltságot amikor minden boltban követ két biztonsági őr. Élvezd a kiváltságot amikor 10edjére is kipakoltatják a zsebeidet. Élvezd a kiváltásgot amikor egy albérletet sem akarnak kiadni neked. Vagy legyél zsidó és élvezd a kiváltságot, amikor te vagy a világ minden bajának okozója.
És igen nem kell már a tolerancia kampány, elég toleránsak vagyok. Elvégre a zsidó, cigány, meleg (b.zi) szavakat mi elsősorban nem vallási hovatartozásra, származásra, vagy szexuális hovatartozásra használjuk, hanem ezek ma elsősorban szitokszavak, és pejoratív jelzők, akár külön külön használva, akár ezek tetszőleges kombinációjaként. -
#96 Szerintem meg ez mar szelsosegesseg es koze nincs ahhoz, amirol en beszelek,mert en csak az igazsagrol beszelek ez meg mar gyulolet, amit te kepviselsz -
#94 Sajnálom hogy van aki a hazaszeretetett összekeveri a nacionalizmussal.
Mint magyar, és mint nemzeti érzelmű ember szégyenlem magam az itt is zajló zsidózás miatt. Azért imádkozom hogy a magyarok ismét kedvesek és vendégszeretők legyenek, ne gyűlőlködők. Még nem késő, változtassátok meg gondolkodásotokat kérlek, Krisztusban erre is van bűnbocsánat. -
Nemzsidó #93 A "Tóra" tele van olyan történetekkel, amiket a zsidók nem akartak elhinni, mégis megtörtént...
A Biblia tele van olyan történetekkel, amit mi nem akartunk elhinni, mégis megtörtént...
A világ ma tele van olyan történésekkel, amit a cionisták nem akarnak elhinni, de mégis meg fog történni...
A zsidók nem akarják elhinni, hogy a történelem ismétli önmagát, de ismétli... mondom ismétli...
A zsidóknak megint nem lesz területe, országa, ahogyan sohasem volt (hacsak nem a sivatag, de az is mindössze 40 évre)
"Magyar nem lesz zsidószolga, földje nem lesz zsidóporta..." -ezmeg egy jó kis zeneszöveg... mi ezt hisszük! Nehogy a zsidóknak megint késő legyen!
--------
UUUU
A nemzeti parazitizmust fel kell számolni. Egy kultúridegen népcsoport nem kívánatos a kárpát medencébe, főleg, ha nem meghívásra jönnek. A "magyar befogadó nép" -mondják sokszor. Igen, az, befogadjuk a saját fajtánkat, s azokat, akiket meghívtunk ország- és nemzetalkotó népnek. De zsidót és cigányt egyetlen magyar sem hívott ide! Ehhez tartsák magukat. -
#92 Muszáj mindent számokra redukálni és olyan módon szimplifikálni, hogy azután csak statisztikai elem?
Vesd össze: esszencia versus szubsztancia, kvalitás és kvantitás... néhány René Guénon könyv segíthet. -
#91 Illyen dolgokat ne hozzunk fel addig kérem, amíg dogmatikus a téma és a másik fél nem védheti meg az igazát még elméleti szinten sem. Ez nem szép.
A holokausztról majd akkor lehet beszélni, ha demokratikus törvények lesznek, addig nem. Addig csak bólogatni lehet. -
#90 Ismét a valótlan állitások.
"A XX. század elején több egyezmény foglalkozott a hadifoglyok helyzetével. A rájuk vonatkozó humánus előírások csak részben valósultak meg, de legtöbbször be sem tartották azokat. Sem Oroszország, sem a Szovjetunió nem vette semmibe a hadifoglyok nemzetközileg előírt jogait. A két világháborúban magyar katonák, majd 1944-től polgári személyek százezrei szenvedtek ebben az országban. Sokan csak hosszú évek múlva kerültek haza.
1917 őszén véget ért a háború Oroszországgal, de a Szovjetunió ázsiai részein még 1920-21-22-ben is sok magyar hadifogoly volt. A régi hatalom már nem, az új még nem foglalkozott a sorsukkal. A hazájuk sem, mert közben a győztes hatalmak feldarabolták."
De a szovjetek se voltak olyanok ugye? A többszázezer magyar ember forog most a jelöletlen sirjában, akik szovjet munkatáborokban haltak meg.
De persze ők nem fontosak és egyetlen cannesi díjat se fog senki sem besöpörni, hiszen nem a nagy nemzet fiai. -
#89 Nemzsidó
Tedd azt is hozzá, hogy 1944-ig semmilyen deportálás nem történt hazánkban, sőt próbálták megvédeni és még a cionista gyülekezetet se számolták fel.
Olyannyira próbálták védeni őket, hogy abban az időben az összes környező országból a zsidók ide menekültek, több százezren.
A Német megszállás után deportálták őket, egy megszállt országból. Tehát nem is önhatalmúlag deportáltuk őket, hanem a Eichmann és az SS irányitotta a műveleteket. -
bdzsana #88 "Mehettek volna Angliába, az Usa-ba, Afrikába, Arábiába ahonnan jöttek, de nem... Tehát vállalták a kockázatát, hogy a már nem kívánatos vendéget kiebrudalják, ha kell erővel útjára bocsátják"
Utólag nagyon okos vagy. Csakhogy nem sűrven fogták össze akkoriban az embereket, hogy elvigyék munkatáborba/haláltáborba, és zsidók sem nagyon akarták elhinni, hogy ilyen tényleg megtörténhet, csak akkor amikor már késő volt. -
Nemzsidó #87 Azt nem vonom kétségbe, hogy majdnem 400E embert (közel sem félmillió!) elvittek, még azt sem kétlem, hogy marhavagonokban, mint a katonákat is annakidején. Én azt állítom, hogy mivel jogi értelemben nem volt, s ma sincs zsidó etnikum, zsidó kisebbség hivatalosan hazánkban, ezért az elhurcoltak ilyen értelmezési tartományban csakis magyarok lehettek, legfeljebb zsidó vallású magyarok. Ám mégsem vallásuk alapján azonosították zsidónak elhurcolt "honfitársainkat".
Namármost: Híres (hirhedt) elődünk, Széchenyi, "A kamat" írója (nekik kamat, nekünk hitel) telepítette be a zsidókat 1849-ben először országunkba hivatalosan, a német vidékekről. azok magyar neveket felvéve, s megtanulva a nyelvet, mégsem asszimilálódtak, ahogy máshol sem. De jogi értelemben az asszimiláció megtörtént, pár évtized alatt eltűnt-feloldódott a zsidó kisebbség. Ha pedig sem vallási, sem etnikai alapon nem válogathatták őket, akkor csakis ránézésre, nagy orr, hosszú pajesz, vagy szagról állapíthatták meg valaki "zsidóságát", ez pedig csúnya dolog, én már büntetni rendelném... Ha családfán alapult a megbélyegzés, akkor viszont két generáción belül volt a bevándorlás a háborúhoz képest, s még arra sem vették a fáradságot, hogy nevet váltsanak/magyarítsanak. Ráadásul figyelmeztették a zsidókat, felszólították a távozásra őket, mint a parazita faj képviselőit, távozzanak önként a felügyelet alá vont területekről, így Magyarországról is. Mehettek volna Angliába, az Usa-ba, Afrikába, Arábiába ahonnan jöttek, de nem... Tehát vállalták a kockázatát, hogy a már nem kívánatos vendéget kiebrudalják, ha kell erővel útjára bocsátják. De még most is itt vannak. Eleddig álmagyarok, most már egyre többen zsidók -akik pedig itt nincsenek- micsoda ellentmondás! Pedig nem az, ha a goj nem lehet soha zsidó, s e faji kitételt éppen a zsidók teszik, zsidóból soha nem lesz magyar. Tehát amint egy magyar állampolgárban tudatosodik, hogy ő zsidó, megszűnik magyarnak lenni, bár jelen törvények szerint még állampolgár marad. -
bdzsana #86 Milyen tolerancia kampányról beszélsz? Sokkal több a 100 főre jutó meleg, mint a 100 romantikus filmre jutó melegekről szóló film és nektek ez mégis b.zipropaganda. -
fonak #85 Igen, ez olyan, mint amikor a suliban azt látják a gyerekek, hogy a Pistikével mindig kivételezik a tanárnéni, akkor jó eséllyel utálni fogják.
Persze kellő agymosás után már senki sem fog hangosan hangot adni ilyen ellenérzésnek, mert nem PC, de attól még ott lappang a felszín alatt, esetleg más kitörési utat talál. Pl. Izrael rendszeresen az "új antiszemitizmus" vádjával illeti a nyugatot, a szemükben az izraeli politika elítélése és a palesztinokkal való szimpatizálás is antiszemitizmus, abban meg igazuk is lehet, hogy igen, mivel teljes mértékben betiltottak mindennemű "zsidózást", azok akik unják már a sok kötelező sajnálatot és szégyenkezést meg állandó megemlékezési kényszert, azok Izraelt fogják kritizálni polgárjogi, emberi jogi köntösben, mert az még bele is illik a haladó világnézetbe.
A Saul fia meg egy zsidó film, (magyar) zsidók készítették, (magyar) zsidó színészek játszanak benne, persze tekinthetjük magyar filmnek is, ha a Sorstalanság magyar regény és Kertész Imre magyar író, felőlem legyen. De remélem nem lesz kötelező iskolai program ezt is megnézni, mint anno a Schindler listáját vagy a Sorstalanságot. Ez ugyanis tényleg az általad leírt reakciót fogja kiváltani a fiatalságból, amelynek körében amúgy is jó ideje a ....ik a legnépszerűbb párt (ahogy anno a végzős diákok az "ajándékba" kapott Sorstalanság könyvet demonstratívan összetépték, kukába dobták az utcán valamelyik városunkban, teljesen érthető reakció. Mi is így reagáltunk anno a ránk tukmált komcsi propagandára, 8-os évzáró után elégettük a vörös nyakkendőt stb.) -
ostoros #84 Puzsér - tolerancia (hq)
https://www.youtube.com/watch?v=GcaIuWJJCF4
Hátha így jobban átmegy az üzenet... -
ostoros #83 Ez meg szimplán nem igaz. Hazánkból ténylegesen deportáltak közel fél millió személyt. Vagy csak trollkodod Bdzsanát? Akkor nem szóltam. -
ostoros #82 Látom, nem sikerült megérteni.
Akkor elmagyarázom neked. Ez a tolerancia kampány, ebben a formában, ahogy művelik, nem hogy nem csökkenti az intoleranciát, de erősen kontra produktív, és növeli azt!
Igen alkalmas a ma tolerancia néven futó dolog, az intolerancia, a gyűlölet felélesztésére. Erről beszélt. De látom, nem sikerült felfogni. -
Nemzsidó #81 Már nagyon uncsi ez az állandó zsidóseggnyalás, holott országunkban nem is él zsidó kisebbség. A hollokauszt emlegetésétől meg már herótom van, azt sem értem miért ezt a műszót aggatták a történésre, meghát nem is érdekel. Sem a zsidósors, sem vallásuk. Ahogy tudom, a zsidó vallást nem üldözték országunkban, zsidó kisebbség pedig nem lévén hazánkban, azt meg nem lehetett deportálni. Már csak az érdekelne, milyen jogalapon kapnak Magyarországon hollokauszt-kártérítést egyes személyek. Az eddig kifizetett összegeket azonnal vissza kell követelni kamatostól, a további "adakozást" részükre azonnal be kell fejezni! Mint minden általam ismert magyar embernek nincs, úgy nekem sincs semmi közöm a hollokauszthoz. Gyűlölöm és megvetem azt, aki bele akarja keverni nemzetem, vagy családom egy közel keleti nép vélt, vagy valós balsorsának alakulásába, s kollektív bűnössé degradálni minden egyes akkor élt és azóta született hazánkfiát, mint Trianon esetében is. Trianon a magyarság tragédiája, amivel napi szinten foglalkoznunk kell, míg nemzetünket az utolsó fűszálig nem kártalanítják. A zsidó vándorcirkuszt pedig már nem először akarták kiirtani a történelem folyamán, s nem csak Európában, hanem amerre megfordultak, mindenütt. El kellene gondolkodniuk, hátha nem a világ összes népében van a hiba, hanem éppen bennük! De ha valami nemzetek-parazitája-faj minden őshonos-nemzeti-rezdülésre farkast kiált, majd ha jön az az igazi felszabadult vadállati ordítás, amiben a cionistaundor minden elszenvedett fájdalma visszhangzik, hová bújnak akkor az álmagyarok? (Mert most egyre nagyobb a szájuk, mint a buziknak.) -
#80 Igazad van, az indián népirtás szégyen minden gyarmatosító államnak ill. népnek, de valamiért ez nem olyan fontos téma, mint a zsidók.
De ott van pl. Belga Kongó, az ukrán Holodomor, Tito partizánjai a magyarok ellen, a románok magyarok elleni mészárlásai stb. ez nem éri el még az átlag agymosott magyar ingerküszöbét sem, ellenben a zsidó holokauszt ott van minden sarkon, kártérítés-hegyekkel és alább lett említve: szakácskönyvvel, szórakoztatóiparral... mára vallássá avanzsált. -
#79 Ja és még valamit bndzsa.
A nagy USA imádatodban, hogy az USA hogy védi az őslakosait.
"2007 szeptemberében az ENSZ plenáris ülésén elfogadták azt a nyilatkozatot, amely az őshonos népesség jogait rögzíti. A tagállamokra nézve nem kötelező erejű ENSZ-határozat rögzíti, hogy a világon élő – állítólagosan 370 milliós – őslakosságnak egyéni és kollektív jogai vannak, továbbá fenn kell tartani és erősíteni kulturális önazonosságukat, és hangsúlyozni kell, hogy igényeik, törekvéseik szellemében fejlődhetnek tovább. A határozat kimondja, hogy a világ őslakosainak joguk van ahhoz, hogy „elismerjék őket, tekintettel legyenek rájuk, és az államok, illetve utódállamaik betartsák a velük kötött szerződéseket.” A dokumentum értelmében tilos az őslakosok hátrányos megkülönböztetése, és kötelező őket bevonni minden olyan ügybe, amely őket is érinti. Papíron ez az ENSZ-nyilatkozat azt is jelenti, hogy a „bennszülötteknek” elidegeníthetetlen jogaik vannak földjeikre, erőforrásaikra. Amerika „bennszülöttjei” ezek szerint végtelenül gazdagok. Nem meglepő módon négy ország – Ausztrália, az Egyesült Államok, Kanada és Új-Zéland – közölte, hogy a határozat elfogadhatatlan, mert ellentétes saját törvényeivel, és hátrányosan érinti a „nem őslakosokat”.
Ennyit a szellemiségről és a demokráciáról, a többi csak porhintés és üres hazudozás. -
#78 Ja vitték magukkal, azoknak, akik észnélkül védik amerikát.
Gondolom még 1965-ben is rájuk lehet kenni.
"1965-től bevezették az indián nők beleegyezés nélküli sterilizálását: amelyik nő kórházba került és meg kellett operálni, automatikusan elvégezték rajta a megfelelő beavatkozást, aminek következtében egynegyedük meddővé vált."
Ja, látszik szerinted sok ember közül választanak elnököt.
Két jelölt közül tették le a voksukat, ennek ellenére mindenki tudja, mennyire rasszisták az amerikaiak és csak buta embereknek lehet azt bemesélni, hogy egy rendör önkéntesen cselekszik a számtalan kirivó esetben és a vezetőiknek és a hatalmon levőknek ehhez semmi köze. Ja nincs csak a parancsok többségét és iránymutatásukat tőlük kapják.
-
#77 Nem tiltanám, de nem engedném a politikai ráhatást ill. a nyakló nélküli támogatásokat, a háttérből finanszírozott, bűntudatkeltő propagandát és hatályon kívül helyezném a diktatórikus törvényt, amely nem engedi objektíven vizsgálni és vitatni a dogmákat (pl. a zsidó holokausztot).
Mindenekelőtt a cionizmust (száműzném vagy) kellene száműzni a világ összes parlamentjéből és a gazdasági életből, meghagynám Izraelnek, az 1967-es határain belül. A palesztin blokádokat feloldanám, emberi jogaikat és az ENSZ-ben meghatározott országukat visszaadnám, a maradék zsidó államot ENSZ felügyelet alá helyezném. A zsidó befolyást és afelé irányuló pénzmozgásokat nemzetközi és nemzeti szinten kontrollálnám, mondjuk az ENSZ által.
Ezen téma pedig abszolút teoretikus, hiszen "nem cionista embernek" komoly hatalma nem nagyon lesz a közeljövőben. Ezért nem értem, miért kérdezel tőlem ilyeneket.
Csak a problémára világítottam rá és a bűnre, amit nagyon sokan elkövetnek. A megoldás irreális - nem lehet megoldani. -
bdzsana #76 Maradjunk annyiban, hogy az indiánok kiírtása Kolombusszal és az európaiakkal kezdődött és tartott nagyon sokáig az amerikaiakkal. De Amerikába európaiak költöztek és vitték magukkal az európai szellemet.
Ha neked az porhintés, hogy az amerikaiak nagyobb része megszavazott egy fekete elnököt akkor szerintem maradjunk is ennyiben, nincs mit vitázni. Nem is tudom mi lenne neked a nem porhintés. Ha az összes amerikai I love black pólóban mászkálná vagy mi.
Utoljára szerkesztette: bdzsana, 2015.05.25. 21:42:40 -
SirBubu #73 mikor lesz fönn a film?
xvid, 720p elég lesz -
bdzsana #71 Tudod e, hogy most fekete az elnökük? Tudod-e, hogy az indiánokat gyakorlatilag az európaiak irtották ki? Az utcán meg nem a hatalom bánik velük másképp hanem az előítéletes rendőrök. (Arról nem akarok vitába kezdeni, hogy ez az előítélet mennyire jogos, vagy jogtalan) -
#69 Na még ilyet vannak rabszolga filmjeik is az amerikaiaknak? Meg afroamerikai lelkészei is, akik akkora politikai nyomásra képesek, hogy választások múlnak rajtuk, ezért néha csinálnak ilyen filmeket is nekik, miközben az utcán máshogy bánik velük a hatalom.
De kérdem én, ha már igy el akarod terelni a témát, hol vannak a 2 hetente a rezervátumokat bemutató filmek ? Ja az nem számit, hogy millió számra irtották ki az indiánokat? Persze, hogy kevés film születik belőle, mert szembe kellene nézni önmagukkal, viszont az antiszemitizmus és a holokauszt mögé meg jelenlegi nagyhatalmi érdekeket lehet takargatni és azok útját egyegetni. -
#68 Olyan érdemérem amit konkrétan az délvidéki népirtásért adtak volna? Mutass egyet :)
A hvg cikk tele van csúsztatásokkal, szerintem olvass bele mielőtt linkelsz valamit.
Amit írtam, azon meg gondolkozz el, ha másért nem csak a nagypapád miatt is. -
bdzsana #64 Ki tart vissza, hogy ilyeneket csinálj? Egyébként szerinted USA-t fikázó film nincs? A holokauszt témával csak a néger rabszolgás, rasszistás filmek tudnak versenyezni, azok is sorra nyerik a díjakat. -
ostoros #62 Ne légy már ilyen náci! Az hogy valakinek mi a véleménye egy dologról, nem jogosít fel senkit, hogy más témákban megkülönböztesse! -
bdzsana #61 Elolvastam ezt a Puzsér cikket, elég fejfogós:D Nah mindegy is, tudnál mesélni a tiltott témákról? Azokról amikor te ma nem csinálhatsz filmet, nem írhatsz zenét, nem írhatsz könyvet. -
ostoros #58 De az nem népszerű, kötelező téma. Hogy Puzsért idézzem:
"Olyan ez ma, amilyen az államszocializmus idején a hírhedt vörös farok volt. Mindegy, miről szólt egy írás, csak akkor jelenhetett meg, ha a szerző szánt benne legalább egy bekezdést a marxizmus-leninizmus méltatásának, lévén ez volt a kor uralkodó ideológiája. Épp ami ma a tolerancia. A fehér ember, aki a Föld javainak szinte kizárólagos birtoklója és haszonélvezője, teleharsogja a világot, hogy mi mindahányan, ahány fajtájúak csak vagyunk, mind egy nagy családhoz tartozunk, ezért tiszteljük és becsüljük meg ezt a sokféleséget!"
http://www.mfor.hu/cikkek/Stop_tolerance_.html
Röviden, vannak a kötelező, támogatott témák, vannak a tűrt, semleges témák, és vannak a tiltott témák. Ismerős? -
#57 Tévedsz, még vaterán is fent vannak ezek az érmek,van aki potya 2ezerért árulja.
Az meg ki hazug, már is látszik, TE
Tessék:
http://hvg.hu/itthon/20130306_A_magyar_katonak_nepirtast_hajtottak_veg -
Archenemy #56 Én most látta a Liza a rókatündért, és atomjó volt, komolyan talán a legjobb magyar film eddig az újak közül (2000+). Kontroll színvonal legalább.
Utoljára szerkesztette: Archenemy, 2015.05.25. 19:11:44 -
#55 Gratula az alkotóknak a díjért, de azért örülnék ha egyszer egy trianon tematikájú filmmel érnénk el ugyanilyen sikereket. Már csak azért is, mert trianon problémája ma is aktuális és megoldatlan. -
#54 1. A délvidéki mészárlásért Horthy annak idején felelősségre vonta a tetteseket (néhány embert halálra is ítéltek), kitüntetést valószínűleg ezért nem kaphatott senki.
2. Ukrajnában érdekes módon a magyarokról szinte kizárólag jót lehet hallani, állítólag az egyetlen hadsereg a miénk volt, amely nem követett el komoly atrocitásokat a civil lakossággal szemben.
3. A partizánok más tészta, nem civilek, hanem fegyveres alakulatok, ebből a szempontból katonaként kell őket kezelni.
Szerintem hazudozol és ebben az a legszomorúbb, hogy a nagypapád most forog a sírjában, hogy az unokája olyan cselekedeteket tulajdonít neki, amiket sohasem követett el.
Utoljára szerkesztette: Atisz, 2015.05.25. 18:25:25 -
Baker1 #53 A Drága Elza! miért nem jutott el idáig? Gondoltam csak megkérdem. -
Tarathiel2 #52 Mondhatnánk azt is hogy zsidógyűlölő, de így polkorrektebb a megfogalmazás. -
bdzsana #51 Én elég sok holokausztos filmet néztem, sőt olyat is ami melegekről szól, jót is rosszat is, de érdekes módon nekem soha nem volt bűntudatom és nem éreztem magam rosszul. Egyszerűen csak élveztem a filmet ahogy kell.
Valamit rosszul csinálok? -
ManoNegra #50 Az antiszemitizmusban az a szép, hogy a fogalmat kisajátította egy olyan etnikum, amelynek nagy része nem is szemita, viszont legalább úgy gyűlöli a szemitákat, mint minket magyarokat. -
#48 Az antiszemitizmusban az a szép, hogy arabokat bármikor lehet szapulni, nem jelent antiszemitizmust, miközben ők is szemita népcsoporthoz tartoznak... -
bdzsana #47 És ennek mi köze ahhoz amit írtam?:) -
Pares #44 Tudjuk, ismerjük jól, hogy megy ez, aki ki meri mondani a nem polkorrekt véleményét, azt rögtön a neonáci vagy antiszemita jelzővel kell megbélyegezni...