180
  • Tetsuo
    #180
    Erről is írhatna az SG.
    Utoljára szerkesztette: Tetsuo, 2015.08.24. 04:04:23
  • VolJin
    #179
    Olyanok vagytok, mint két vénasszony, akik a szexuális szabadosság ellen nyammognak a parkban kutysétáltatás közben, majd haza sietnek a pudlival puncinyalatni.
  • VolJin
    #178
    Jajj te kis füllentő...
  • UUUU
    #177
    Az hát, beleolvastam a munkásságába, is undorom lett töle, ki is tiltották a másik nickjét egy 2. VH-s cikknél, mert vulgáris szavakon kivűl más el sem hagyta kb. a száját.
  • Tetsuo
    #176
    Ez már csak így nyomja. Azt írta valahol, hogy "lezsidóztam". Soha nem tettem ilyet, ő velem szemben viszont igen, többször is.
    A "lezsidózás" kifejezést is tőle vettem.
    Pszichikai eset vagy ami rosszabb, igazi sz@rkavaró.
    Utoljára szerkesztette: Tetsuo, 2015.06.05. 00:55:00
  • VolJin
    #174
    Te kis hazug!
    Holírtam, hogy utálom a zsidókat?
  • UUUU
    #172
    Az ótvar duma amit előadsz, elég volt a nevedre keresni, neten, meg a Hitleres hozzászólásaidat látni, hogy mindenki szelsőjobbos és náci stb.
    Javaslom mindenkinek tekintse meg a munkáságát a gyereknek, elég ha beirjátok, a nevét a google keresőjébe és mellé a zsidó vagy a témához kapcsolodó neveket. Őt nem érdekli a táma, de mindenhol gyűlölködik és nácizik. Aztán ha valaki leirja, hogy egyenlőséget akar és elege van abból, ami a világban zajlik és kikéri magának, hogy lenácizzák, sőt elitéli ami történt az emberiség ellen a II. VH-ban, előadja ezt a kamu dumát, hogy az ilyen egyenlő a zsidókkal. Utána meg előadja, hogy beteg lelkivilág a gyűlölködés, miközben leirja hogy gyülölm mindenkit a zsidókat és a másik oldalt egyaránt.
    Hát én komolyan mondom szánlak téged.


    Az utolsó mondatodra pedig, tanuld meg értelmezni a mondatokat.

    Aki különbséget tesz az te magad vagy, én egyenlőséget kértem és le is irtam, de számodra nem jelentenek semmit más szavai, csak a te szánalmas mantrád

    "Mert ilyen erővel, napi téma lehetne, hogyan szüntették meg a kurdok országát,hogyan ölték meg az egyesült államokban az indiánokat és tartották szörnyű körülmények között szintén haláltáborokban, mert a rezervátumokban, akkoriban bizony a halál aratott a fehéreknek köszönhetően. Az összes afroamerikai család ugyanigy az őseire hivatkozva bíroságokon keresztűl zsarolhatná az államokat milliárdnyi kárpótlásért, ahogy a zsidók teszik más országok kormányaival. És folytathatnám napestig, akár a palesztinoktól egészen a cigány holokausztig. De érdekes módon, ami nem a világhatalmat uralókhoz kapcsolódik, az nem fontos..."
  • VolJin
    #171
    Mi az ótvar duma?
    Hogy a hitlerbajuszt a kifestőkönyvbe rajzolgató oprettnácikat ugyanyúgy a faszba kívánom, mint a havonta holokauszt emléknapot tartó rabbikat? Bár nekik betudható mentségként, hogy vágóhídra küldték őket és ez finoman szólva kissé mély nyomot hagyott bennük. De neked pusztán lelki drog, hogy ezért gyűlöld őket. Egy palesztínt megértenék, mert neki van oka rá. Én baromira nem rajongok értük, és baromira bűnös államnak tartom Izraelt, de érintettség nélkül beteg lelkület kell a gyűlöletükhöz. Egy beteg lelkivilág, aminek alapigénye, hogy gyűlölhessen valakiket, mert csak úgy lehet teljes.
    Az emberiségnek a fehér és a dél-kelet ázsiai emberek adják az értéket. Nem a négerek, nem az arabok. Ezt csak azért mondom, hogy lásd, nem egy jogvédő áll előtted. Ettől még nem gyűlölöm a négereket, meg az arabokat, csak nem tisztelem őket úgy, mint a fehér embert vagy az ázsiait. De te a fröcsögéseddel a fehér ember szégyene, a legalja vagy.
    Szerinted most mit hazudtam?
    Nehéz elképzelni, hogy nem gyűlöl valaki a nézetedért, csak lesajnál téged, lenéz, azonosként ítél meg veled egy zsidóval, négerrel, arabbal?
  • UUUU
    #170
    Ezt az ótvar hazug dumát amit te előadsz öreg.
  • VolJin
    #169
    Szerinted ez engem mennyire érdekel?
    Semennyire, pont leszarom.
    Leszarom a zsidókat is, meg azokat is akik utálják őket.
    Meg ezt a filmet is lefogom szarni.

    Amit nem szarok le és rohadtul idegesít, az a cirkusz, amit a zsidókkal együtt műveltek.
    Őket mondjuk még megértem, mert elég komolyan irtották őket, és az emberiség szellemileg kihívásokkal küzdő alsó értelmi kasztja szívesen fantáziálgat egy rebootról.
    Nekem a zsidóságban az az ótvar, hogy valójában rasszisták, és abszolúte elhiszik magukról, hogy felsőbbrendűek. Tehát körül-belül annyire értékelem őket, mint az őket kényszeresen utálókat.
    Számomra te egy kategória vagy a zsidókkal.
  • UUUU
    #168
    A gond az, hogy hazugságokat terjesztesz, te magad is.
    Itt senki nem irt semmi olyat, vagy sajnálkozott, hogy milyen kár hogy nem irtották ki őket. És ugyanezt csinálja a jelenlegi világ ilyen hazugságokkal akarja a további együttérzést kicsikarni, másokból, vagy ellenérzést kiváltani, ha valaki megmondja, hogy már túl sok, amit ebben a témában csinálnak. Mert ilyen eővel, napi téma lehetne, hogyan szüntették meg a kurdok országát,hogyan ölték meg az egyesült államokban az indiánokat és tartották szörnyű körülmények között szintén haláltáborokban, mert a rezervátumokban, akkoriban bizony a halál aratott a fehéreknek köszönhetően. Az összes afroamerikai család ugyanigy az őseire hivatkozva bíroságokon keresztűl zsarolhatná az államokat milliárdnyi kárpótlásért, ahogy a zsidók teszik más országok kormányaival. És folytathatnám napestig, akár a palesztinoktól egészen a cigány holokausztig. De érdekes módon, ami nem a világhatalmat uralókhoz kapcsolódik, az nem fontos és a vicces az egészben az, hogy legtöbbje ezeknek a népeknek nem kürtöli mnden hónapban legalább háromszor a világra, hogy jaj mit tettek velünk és mindenki aki csak meg mer szólalni ellenünk, az holokauszt tagadó vagy egy szemét náci. Miközben többségük elitéli a nácizmust és az ilyen rohadt gaztetteket, amiket akkor elkövettek más emberekkel. És az ebben a mocsokság, hogy ezt akarják rávetíteni mindenkire, állandóan visszamutogatva a múltra, napról napra..
    Utoljára szerkesztette: UUUU, 2015.06.04. 10:02:22
  • VolJin
    #167
    Ezért vagy elmebeteg. Mert valakit nem érdekel, de jobban tudod, mert egy hang súgja a füledben, hogy de őt érdekli, őt érdekli, őt érdekli, őt érdekli, őt érdekli.
  • Tetsuo
    #166
    Hahaha
    Az csak egy terelés volt (nálad megszokott módon).
    Engem nem érdekel a film, de...
    Na persze.
    Utoljára szerkesztette: Tetsuo, 2015.06.02. 22:16:22
  • VolJin
    #165
    Ez az ember hülye...

    Konkrétan leírtam, hogy nem rdekel ez a film a témája miatt...

    Erre jön a rögeszméivel, amit azzal zár, hogy idióta vagyok...
  • Tetsuo
    #164
    Igazad van. Legyen csak minden iskolában kötelező tantárgy és legyen minden nap legalább egy megemlékezés, a magyar filmgyártásra szánt állami támogatást is egy az egyben erre a témára lehet költeni, de külön adónemet is lehet rá építeni. Mindenekelőtt pedig egy nagy gyertyatartó, ami előtt mindenkinek meg kell hajolnia, a kicsinyített mást pedig csókolgatni illik otthon és munkahelyen.
    Te idióta.
  • VolJin
    #163
    Engem semennyire nem érdekel ez a film.
    De az nem szólásszabadság, hogy elkommnteli valaki, hogy nem is volt holokauszt, és sajnos milyen kár, hogy nem sikerült az összes zsidót akkor kiirtani, és kikérem magamnak, hogy náci/fasiszta/rasszista lennék...
  • alyr2
    #162
    Ez is a holokausztrol es szegeny zsidokrol szol? mert ha igen nem meglepo hogy nyert..
  • Tetsuo
    #161
    Menj sorban, nézd a számozást. ;-) Nekem többet is.
  • Tarathiel2
    #160
    Na mesélj milyen kommentjeidet törölték, te elnyomás alatt álló szegény pára.
  • ostoros
    #159
    Ez meg a másik része.
  • Tetsuo
    #158
    Kár, hogy a kialakuló vita (ami jóval érdekesebb lenne, mint egy ilyen sz@ros film) egyik felét cenzúrázzák csak. ;-)
  • Garfield
    #157
    https://xkcd.com/1357/
  • ManoNegra
    #155
    Ehhez tegyük hozzá, hogy amint korábban mondtam, nem volt az emberekben önálló kezdeményezés, és az államtól vártuk a boldogulást.

    Francokat! Hadiállapot volt, háborúban álltunk, ráadásul vesztésre, közeledett a front. Ha valamikor, akkor ilyen esetben aztán nincs ugribugri...
  • pedobear
    #154
    Korunk nagy hazugságai: a Nobel-díj és a zsidók
  • pedobear
    #153
    Ez a cikk nem kommentelhető cenzúra nélkül, mert egyszerűen NINCS szólásszabadság
  • ostoros
    #152
    Egyébként mindettől függetlenül, remélem sikeres film lesz.
    Ez a minimum, hogy legalább visszahozza az árát.
  • ostoros
    #151
    És ezt Nürnbergben mondta? Elnézést, de ha az én bőrömre menne a tárgyalás, én is olyan szélesen teríteném a felelősséget, ahogyan tudnám.
  • ostoros
    #150
    Történelmileg nézve a dolgot teljesen egyértelmű volt az elkerülhetetlensége. Ugyanis míg a legtöbb helyen a németek azonnal megszállóként jelentkeztek, itt olyan észrevétlenül vették át a hatalmat, hogy a lakosság szinte semmi különbséget nem észlelt.
    Ehhez tegyük hozzá, hogy amint korábban mondtam, nem volt az emberekben önálló kezdeményezés, és az államtól vártuk a boldogulást.
    És részben történetesen rá is szolgált, hiszen a trianoni területek részleges revíziójával óriási legitimációt kapott a magyar állam a népesség körében (még a zsidók körében is).
    Csak arra már elég későn eszmélt mindenki, hogy a megszállás után ez az állam, már nem az az állam.
    Hadd tegyem hozzá, hogy erre a németek is rájátszottak, a hatalomátvétel után a haderő nagy részét szándékosan kivonták, és a nagyobb városokba be sem léphettek nagyobb számban, hogy ne tűnjenek fel megszálló haderőként a lakosság előtt.
    Ráadásul a propagandára is ügyesen ráfeküdtek, és mint szövetséges pózoltak.
    Utoljára szerkesztette: ostoros, 2015.05.27. 11:37:40
  • Nemzsidó
    #149
    Én úgy látom, Orbán azért nem akar Magyarországra afgán, szír, iraki, stb menekülteket beengedni, mert Magyarországot ezzel fenntartja a zsidók számára. A latorállam alig várja már, hogy megtámadja valaki, régóta provokálja Iránt is, hogy végre Európába menekülhessenek a zsidók. S hova máshova, mint hazánkba, ahol még nincs jelen akkora iszlám populáció, mint pl Németországban, Ausztriában, s nincsenek négerek, meg Indiaiak sem. Az ilyen irányú paktumokat rég megkötötték, ma tudomásom szerint a hatályos törvények szerint egymillió zsidó menekültet köteles befogadni és eltartani országunk, ha izraelt támadás érné.
    Ezért felszólítom Orbán Viktort, hogy a menekültügyi kérdésekben megfogalmazott elzárkózását az általánosságban vett menekültek befogadásától egészítse ki az esetleges zsidó-menekültek befogadásának tilalmával is!!! Ugyanakkor az erre vonatkozó kötelezettségvállalásokat (igen többet) semmisítsék meg örökre!
    Továbbá kénytelen vagyok kijelenteni, és figyelmeztetni a politikai hatalom mindenkori gyakorlóit, hogy hazafi lévén törvény adta kötelességem megvédeni a hazámat az idegen érdekeket kiszolgáló árulóktól, az idegen bevándorlóktól-területfoglalóktól, akár erőszak alkalmazása árán is, különös tekintettel a zsidókra, akik nem részei társadalmunknak mivel nincsenek jelen kisebbségként, de paraziták nemzetünk testén, mivel sem rasszizmusuk, sem vallásuk, sem felsőbbrendűségi idiotizmusuk, degeneratívvá silányult belterjességük nem teszi lehetővé számukra a magyarrá válást, a beilleszkedést kultúránkba, szokásainkba, törvényeinkbe. A zsidó fajelmélet szerint magyarból (gojból) sohasem lehet zsidó, de a zsidó mindig zsidó marad, megfordítva ugyanígy igazolható, miszerint szidóból soha nem lesz magyar, bár némely eltévelyedett magyarból lehet zsidócsicska (filoszemita), főleg, ha jól megfizetik. A zsidók azért féltékenyek a magyarokra, mert a magyar ősibb nép mint a zsidó, mindig volt nemességünk, királyaink, országunk, míg a zsidók ezek egyikével sem büszkélkedhettek. A magyarokat legfeljebb félték vitézségük okán, de soha nem gyűlölték mint a zsidókat, kiket elzavartak, kiüldöztek, irtani próbálták minden korban, s máig megvetéssel és gúnnyal beszélnek róluk, nem ok nélkül. Na ilyeneket próbálnak a magyarok nyakára telepíteni a sivatagból. Buckalakókat, gyermekgyilkosoknak kiképzett cionistákat, mégtöbb bankárt, Tetűhintás bűzlényeket, s rengeteg további "túlélőt"...
    Nekem már nagyon elegem van! ...és egyre többen vagyunk így ezzel.
  • Tetsuo
    #148
    Ne nevettesd ki magad. A cionista befolyás elnyomja a nem cionisták bármiféle törekvéseit, hiszen elfoglalták már az összes komolyabb pozíciót. A cionizmus a világ elleni terrorizmus mögöttes ideológiája, aminek egyik eszköze a liberalizmus.
    A média és a szórakoztatóipar pedig a megteremtett hamis valóság fenntartásáért felelős, köze sincs az igazi valósághoz, az emberi esszenciális értékekhez, de még a szubsztanciálisokhoz sem.
  • SSkinhead
    #147
    De úgy látom,hogy a balheréje ki van már mindenkinek ezzel a ... !
  • BladeW
    #146
    Hiába no! Mindig is szerették Magyarországot, nem véletlen, hogy nekünk van a legnagyobb zsinagógánk egész Európában!
  • ManoNegra
    #145
    Valami biztos van benne, ha a holokausztból kötelező (!) tantárgyat csinálnak a Pázmányon.
  • Archenemy
    #144
    Köszönöm, de én igazán nem érzem magam fajtudósnak, hogy most nekiálljak kikeresni, ki zsidó meg ki nem. Én az állításaidból (a zsidók közt arányaiban több a tudós, művész) levonható következtetésekkel (akkor a zsidók arányaikban befolyásosabbak, mint pl. a cigányok) foglalkozom. Ez elmélet, nem gyakorlat.
  • Archenemy
    #143
    Igen, de én a saját népességarányon felüli befolyásról beszélek. Természetesen ilyen szinten a katolikusoknak,melegeknek, négereknek is van valamennyi befolyásuk, ez nem kérdés.

    Én a népességbeli arányukhoz képesti nagyobb befolyásra gondolok. Tehát - mint ahogy említetted - a zsidók közt ha több a híres tudós, színész, egyszóval az elit, akkor lehetséges, hogy a népességbeli számarányuknál nagyobb a befolyásuk? És ehhez nem kell se világot behálózó titkos társaság, se trükkös kézfogás, se semmi.

    A nem-zsidók, azaz gójok nem igazán alkotnak egy nagyjából homogén csoportot, azaz nem-zsidó lobbiról nem igazán van értelme beszélni szerintem.
  • bdzsana
    #142
    Természetesen, hacsak nem feltételezzük, hogy a zsidók mindenkinél becsületesebbek. De mivel nem csak zsidók vannak jelen a zsűriben, hanem nemzsidók is ezért, beszélhetünk a nem-zsidó befolyásról is.

    Itt utána lehet nézni a zsűri összetételének: http://en.wikipedia.org/wiki/2015_Cannes_Film_Festival
    Utoljára szerkesztette: bdzsana, 2015.05.26. 19:11:30
  • Archenemy
    #141
    "És akkor már csak a zsidó befolyás _mértékén_ vitázhatunk, annak létét elfogadtuk?"
  • bdzsana
    #140
    Nem feltétlenül. Ha a következő fesztiválon fordulna elő ez az eset, akkor szinte biztos, hogy nem a holokausztos film nyerne, sőt valószínűleg akkor sem, ha éppen az jobb.
    Ez is egy szempont, de gondolom van még egy pár ami alapján döntenek.
  • Archenemy
    #139
    "Az igazság valahol a két álláspont között van (azért nyert mert zsidó, vagy azért mert jó), természetesen"
    kiragadom a lényeget:
    "Az igazság valahol a két álláspont között van"

    tehát akkor mondhatjuk, hogy nem _kizárólag_ a filmbeli kvalitásai (vágás, rendezés, színészek, utómunka, stb), hanem a témája miatt is nyerhetett? És akkor már csak a zsidó befolyás _mértékén_ vitázhatunk, annak létét elfogadtuk?

    A film valószínűleg jó. Azt én se gondolom, hogy ha egy darab papírra ráírják, hogy holokauszt, az nyerni fog. De azt gondolhatom, hogy ha van egy egyformán jó holokausztos, meg vörös khmeres népirtásos film, akkor a holokausztos valószínűbben nyer?
  • bdzsana
    #138
    Az igazság valahol a két álláspont között van (azért nyert mert zsidó, vagy azért mert jó), természetesen, mert ugye nem minden fekete és fehér. Amiről lehet vitázni, hogy melyik oldalhoz áll közelebb. Ott ahol nem lehet, vagy nagyon nehéz objektívan dönteni rendre előjönnek ezek a kérdések. Jelen esetben a legjobb, ha megnézzük, mint mondanak az átlag nézők a Cannesen. Valóban ez volt szerintük is a legjobb film? Ezt én nem tudom, de azért végig pörgettem sok évre visszamenőleg a díjazottakat és nem vettem észre, hogy egyes nemzeteket illetve témákat előnyben vagy hátrányban részesítenének.