1447
-
#805 Kijavítják, de azáltal generálnak majd új 'fícsöröket'. :D -
#804 Én remélem de hát a remény hal meg utoljára. -
#803 Lesz mit javítaniuk a PC-s verzióig... reméljük, meg is teszik... -
#802 Dafuq? xD
-
#801 Én csak azért mondom mert eddig a nagy része ismerőseimnek illetve akikkel úgy beszélgettem erről pozitivan nyilatkozott róla mindig. -
#800 ug-tól a legújabbig, van 1-2 szám amit töröltem.. :D -
#799 Az utóbbi évek NFS-einek számait is? Nálam évek óta 1-1 szám kivételével kuka az OST általában... A régi Most Wanted, Underground 1-2 számai még lossless-ként is itt vannak a vinyón, de utána zeneileg egyre felejtősebb NFS címek jöttek... Még a Carbon és Pro Street OST egész jó volt, de utána nálam szinte teljes a filmszakadás, annyira nem az én stílusom lett... -
#798 nekem meg hosszú évek óta a zsebembe van és hetente 1x legalább végighalgatom a szép nagy nfs mappámat.. :D -
#797 A hétvégén átnyálaztam az OST-t, van benne kb. 4-5 szám, amelyet hallgatok szívesen a játékon kívül is, de a nagyrésze olyan, hogy még a játékban sem kategória...vagy ha nem kapcsolnám ki, akkor csak az menti meg, hogy nincs időm kikapcsolni, annyira nem irritál mert elmerültem a részingelésben...egyébként még mindig ott a WinAMP vagy akármi a saját válogatással, én biztosan nem fogom erőltetni a játék OST-jét, túl sok benne az igénytelen mai elektro szutyok. -
#796 Akkor úgy mondom hogy az emberek 85-90%-nál megtalálják. :D
Utoljára szerkesztette: Overburner, 2015.11.05. 16:52:27 -
#795 "ami nagy piros pont az NFS-eknél mert ezt szinte mindig eltalálják"
Erősen szubjektív!!!!
Én ugyanis majdnem sikítva tiltom le mindegyiknél.
-
#794 Nos azért a játékzenének elég sok köze van ahhoz hogy milyen lesz az élmény. Rendesen megdobja azért egy játék hangulatát ha van hozzá megfelelő aláfestő zene ami nagy piros pont az NFS-eknél mert ezt szinte mindig eltalálják. Egyébként a Grid 2 sem lett túl tökéletes, valamiért ő sem lett az a felkapott játék. Jónak jó de ennyi, nem tűnik ki annyira a tömegből. Ezzel a játékkal meg amúgy is csak azért játszanék mert kedvenc gépjárműimet feltuningolhatom kicsinosíthatom a többi már csak ráadás. az NFS World is egy trédomb volt mégis több 100 órám volt benne mert nagyon sok időt töltöttem az autók warpolásával. Ha Rivals szintű lesz az élmény amit emellett nyújt az már nekem bőven elég. Én nem a messiást várom azért ettől a játéktól csak egy hiánypótlót amit szerintem meg fog adni. Tökéletes játék meg úgy sincs EA-nál meg főleg. Aki azt várta az bedőlt a hypevonatnak. -
#793 Egyetértünk. Ha lenne eszközöm hozzá sem biztos, hogy szimeznék - túl sok energiát és időt kell belefektetni. Mindkettőből kevés van. -
who am I 7 #792 bár ezt a driveclub-ra értettem, az nfs szerintem semleges ebből a szempontból a hangzás jobb, de egyértelmű, h nem vették fel külön mindegyik típusét. igazándiből én nem is tartom annyira fontosnak (persze ez szubjektív) az artikulálatlan óbégatás másodlagos számomra, általában úgyis zenét hallgatok közben (ha játszanék vele) a való életben is :D pedig módosított kipuff rendszerem van, de fojtva van...egy ideig majdnem teljesen nyitott volt, qva idegesítő :)
griddel az volt a problémám, h túl zárt (nincs úgy tuning lehetőség stb), fizikára egy fokkal jobb, de nyilván nem hardcore sim, de sztem, aki gridel vagy nfsel, az nem is hardcore sim-re vágyik arra ott az lfs,factor,corsa én maradok az arcade-nél és a szórakozásnál :) arra meg mind2 jó, de egyéni szempontok alapján kinek mi.... -
#791 A játékzenéknek kevesebb köze van ahhoz, hogy milyen élmény lesz a Need For Speed reboottal játszani, mint egy másik autós játékkal való összevetésnek, melynek fényében előre meg lehet ítélni a várható végeredményt... -
#790 azért ha a játék zenéit vagy tartalmait beszéljük ki, szerintem több köze van a játékhoz, mint annak hogy te a grid2vel játszol, ezért a grid2 jó játék ez meg szr.. :DD -
#789 Ahogy tucatnyi más témakör is, amit ebben a totyikban is érintettetek, érintettünk - példának okádék: hip-hop, elektronikus zene, soundtrack, autótuning topikok... stb. -
#788 ééés szerencsére van grid2 topik is -
#787 Egyre jobban értékelem a GRID 2-őt.
Abban ez is rendben van. -
who am I 7 #786 a balos, mintha egy dobozban húzatták volna ki.....rohad idegesítő, hogy kint vagy a nagy térben, a kipuff hangnak folyamatosan változnia kellene, ha tereptárgy - fal stb- van a közelben, vagy épp semmi és akkor halkul, vagy alagút....itt meg konstans, mintha egy dobozban bőgetnéd folyamatosan :D :D -
Quqa #785 Az a baj a NFS videón LP–640-es hangja van (jellegzetes „régi” F1-es szerű) az LP–610-nek, ezért dobtam be két videót, olyan az eredeti hangja és sajnos köze nincs hozzá.
Utoljára szerkesztette: Quqa, 2015.11.04. 23:13:26 -
#784 van erről valahol jó minőségű videó?youtube nagyon tömöríti,kiváncsi lennék mozgásban a tényleges grafikára -
#783 Már tudjuk, miért olyan a játék, amilyen...
-
#782 Az a 'five ways to play' szerintem elég nagy öntökönrúgás, lehetett volna valami 'unlimited ways to play' végülis a játékos alkotja valamilyen szinten a saját élményét... :)
ui.: Amúgy meg alapvetően kétféleképpen mozog az úton a szappantartó nem? Vagy csúszik inkább, vagy tapad, az csak kettő, mindegy mennyi versenymód van, szinte ugyanazt az élményt kapja az ember...huszonakárhány félórás walkthrough gameplay alapján lényegében csak azt látom, hogy csúszik a szappantartó és vagy koppra ugyanolyan érzésű hegyi területen vagy szintén nem túl változatos városi helyszínen a koromsötétben. Elég monotonnak tűnik, nem érezni a valós előrehaladást, remélem a jobbik fajta monoton lesz... :)
Utoljára szerkesztette: broman191, 2015.11.04. 18:34:25 -
#781 Yo maddafaka let's play "lazavagyokmintarigalánc"...
//Yo ez a géjmnek szól, nem sértődés :)
Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2015.11.04. 18:32:44 -
#780 Tunájt vi rájd madafaka:
-
#779 Lehet hogy 'szar', de az eleve szimusabb irányt képvisel, mármint az NFS-hez képest mindenképp. Az NFS képviseli a legpistikébb célközönséget, vagy pontosabban a cél láthatóan az volt, hogy ők is tudják élvezni, mindegy mennyire bénák. Az általam látott anyagok alapján viszont a béna játékos egyértelműen vesztes egy igazán jól játszó, faltól falig pistikézést kinevető igényesebb gamer ellen. Engedékenyre szabták a kereteket, de nem feltétlen kifizetődő a faltól falig pattogás, köze nincs a régi NFSU-féle 'csúszok a kanyarban a nyilakon' recepthez. Itt a csattanás azért érezhetően lelassít, persze nem annyira, amennyire egy komolyabb szimuban, de annyira igen, hogy legyen értelme bevenni a kanyart lehetőleg tisztességesen, akár drifter akár tapadós módon. :) -
#778 A GRID 2-nek szar a fizikája, DE: fantasztikusan lehet benne driftelni - nincs benne faltól-falig csattogózás. Ha így teszel = vesztesz.
Még én is tudok már úgy driftelni benne, hogy 1-2. legyek egy fullos startrácson.
//Például...
Ráadásul, a Caterham nem is driftelésre alkalmas rakéta.
Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2015.11.04. 17:13:08 -
#777 Ha a drift felé állítod be az irányítást, akkor keresztbe csúszkálós izé lesz, ha a grip felé, akkor a kanyarívről levonatozós izé lesz. :D Ahogy tapasztalom, a youtube gamerek többsége inkább a driftes irányítás mellett voksol, mindegy hogy milyen játékmód, mindegy milyen autó. Azért vicces amikor 300-ról satufékeznek a kanyar előtt totál érzéketlenül, feleslegesen lelassulva, egy random ívre becsúsztatva a szappantartót (aka. autót), aztán nyélgáz és ha nem adja ki akkor jön a faltól falig pattogós élvezet, na de még ebben a formában is lehet versenyeket nyerni. Én azért várom, hogy megértve és odafigyelve mit lehet majd kihozni belőle, számomra élvezhetőnek tűnik, más kérdés, hogy mennyit kell szórakozni a beállításokkal addig, hogy egyénileg élvezhető legyen...arra a kb. 2 napra amíg tart a karrier (IGN review). Mondjuk az egy dolog, hogy maga a karrier milyen hosszú a versenyekkel és átvezetőkkel, az autóépítős résszel eleve rengeteg időt el lehet tölteni, lehetetlen belőni, hogy kinek mikor jár le a szavatossága... :)
Utoljára szerkesztette: broman191, 2015.11.04. 17:11:24 -
#776 Akkor azért a felújítva bekerül és a szerkezetileg hasonlít rá nem ugyan az.
A "felújítva bekerül" az inkább az nfs worldben volt. -
#775 Az összehasonlítás a videóban erről szólt másról nem. DriveClub nem annyira arcade mint az NFS szóval az teljesen felesleges összehasonlítani hogy milyen a játékmechanikájuk meg az irányításuk. -
#774 ezek szerint, tök mindegy milyen szar a játékmechanika, az irányítás, csak csillogjon, legyen ász a grafika meg a hang?! -
#773 Nem irányításról volt szó a vidiben hanem grafikáról és hangról. Ami nekem az NFS-ben jobban bejön ezek alapján. Rivals is nagyon tetszett és igy ez se fog csalódást okozni ilyen téren ez tuti. -
#772 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Utoljára szerkesztette: SZABl, 2015.11.04. 09:38:19 -
#771 Hát akkor úgy fel lett újítva hogy nem is hasonlít (nézegettem az íveket, nem találtam hasonlóságot)
UG2 / 2015 -
#770 a matrica szerkesztős rész legalább használhatónak tűnik :D
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
meg állítólag bekerült felújítva az UG2 hegyi útvonala is
Utoljára szerkesztette: SZABl, 2015.11.04. 07:55:05 -
Quqa #769 Attól függ melyik a NFS, ha a jobb akkor hát … izé … nem is tudom mit mondjak????
Ez is ilyen keresztbe csúszkálós izé lesz?
A bal játékban teljesen valóságos a Lambo hangja és a grafika is sokkal szebb szerintem, kár, hogy az nincs PC-re. Ilyen visszadurrogást nagyon nem hallok sehol (vagy mégis ) pedig nagyon kéne!
LP 610-4 official video +1
Utoljára szerkesztette: Quqa, 2015.11.03. 22:57:31 -
#768 Ez grafika összehasonlítás illetve hang. Szerintem NFS nyert ilyen téren.
-
#767 lol, ez a hirtelen napszakváltozás vicces tényleg, 32:50 és 33:00 között kb. teljesen éjszaka lesz a hajnalból (!?)...a várostól távolodva vajon virrad mindig? :DD -
#766 A videóhoz:
A GRID 2-ben eltöltött eddigi 350 órám után állítom, hogy ez így egy hulladék.