1447
  • Overburner
    Én azért remélem mire jön PC-re oké lesz a dolog :D De fogadok ezt is az EA sürgette meg hogy ki legyen adva a karácsonyi szezonra.
    Utoljára szerkesztette: Overburner, 2015.11.03. 19:47:49
  • broman191
    Akkor lehet hogy nem az AI túl jó időnként, csak náluk egyszerűen jól működik a váltás? Sok walkthrough-ban feltűnően kilőnek egy-egy kanyar után az ellenfelek, hiába volt tökéletes a játékos kanyarvétele...beb4szna ha az automatikus downshift hiánya miatt volna úgy általában...

ui.: Nem baj, mire a PC-s verziót megveszem vagy 5e Ft körüli áron, addigra minden szép és jó lesz...
  • Overburner
    Ja de még maga a váltás sincs normálisan megcsinálva ahogy láttam. Óránál se jelzi pl hogy hanyadikba vagy. Lehet az egész mehanizmus nem is létezik a játékba úgy. Vagy nem tudom. Hát nem tűnik nagy dolognak egy manuális váltó valamiért biztos úgy döntöttek hogy nem rakják be.

Épp nem rég találtam ezt:

Ami ismét poénos azért :D
    Utoljára szerkesztette: Overburner, 2015.11.03. 19:36:51
  • broman191
    A napszakoson nálam is jött a double facepalm...hogy lehet ilyet 15' végén...még 10 évvel ezelőtt is irdatlan gyökérség lett volna. :D A nem létező pause nyomán viszont már értem az időnként az út közepén ácsingózó elhagyatott player autókat, pl. BlackPanthaa végigjátszásában is feltűnt pár...biztosan váratlanul jött az ádáz a barna maci, aztán nem volt idő félreállni... :D

#761: Külön megcsinálhatták volna a Drag módban a váltást, pl. az Underground részekben is jól elvoltam úgy általában az automata váltóval és csak a gyorsulásokon használtam manuálisat... Egyébként egy igazán ütős mai autóban miért is használna az ember manuális váltót...egy duplakuplungos automata a megfelelő programmal bármilyen helyzetben jobb lesz, mint egy ember. Főleg jobb, mint egy átlag sofőr váltogatása.
    Utoljára szerkesztette: broman191, 2015.11.03. 19:26:16
  • Overburner
    Elsőt remélem megcsinálják ciklusosra mire kijön PC-re.

Másodikról már egy ideje szó van és elvileg lehet hogy kövi updattel raknak bele de ez eddig pletyka. Drag racing meg érdekes lenne manuális váltó nélkül IGN Facepalm.

Harmadik meg kb mint a Rivals. Na meg igen wtf.
    Utoljára szerkesztette: Overburner, 2015.11.03. 19:17:32
  • IMYke2.0.0.0
    Úristen,...

"However, the sudden, jarring transitions from the dead of night, to pre-dawn, and then back to night again are horribly ill-conceived. These transitions seem to be baked into parts of the environment so they can actually happen multiple times over the course of a single race."

Ez is rossz hír:

"Odd is the fact that, while Need for Speed has brought back tuning in a big way, the option for a manual transmission hasn’t made an appearance."

Még:

"Like The Crew, Need for Speed requires a constant internet connection to play – even if you want to play solo. Unlike The Crew, you can’t just simply opt into multiplayer and rely on the game to take care of matchmaking and enlist you into a series of events. This really didn’t need to be an always online game, and because it is, you can’t even pause the game, which I found extraordinarily annoying. Plus, without decent PvP, the only thing left after the brief campaign is hunting down Need for Speed’s frankly boring collectables. Exactly why are we collecting photographs of plain, dimly-lit parking lots and anonymous warehouses?"

Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2015.11.03. 19:09:17
  • broman191
    Közben megtaláltam és olvasom... :)
  • TBTPumpa
    Nem kaptak tesztpéldányt. Ha kaptak volna 10/10 GotY lenne az értékelés.
    Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2015.11.03. 18:51:37
  • broman191
    Az IGN review-t mindenképp el kell majd olvasni, miért húzták le ilyen durván... ~.~
  • LeWyTy
    Bárcsak
  • Overburner
    Én abba reménykedek hogy mire kijön a PC verzió addigra sokat javul és ismét megköszönhetjük a konzolosoknak a "béta" tesztet. Egyébként mivel egy hiánypótlónak számít még ha gáz is akkor is beérjük vele.
    Utoljára szerkesztette: Overburner, 2015.11.03. 15:08:00
  • IMYke2.0.0.0
    Semmi különös - ahogy várható volt, nem egy világmegváltó alkotás, hanem egy erős közepes.
    A publicnak jó lesz ez. Így is csak a multi érdekel mindenkit, az meg MINDEN autós játékban egyforma: ki tudja a másikat ilyen-olyan módszerekkel kiszorítani a pozíciójából...
  • TBTPumpa
    Értékelések:
    EGM – 7
    GodisaGeek – 6.5
    Eurogamer Italy [Italian] – 7
    USGamer – 4.5/5
    Gamespot – 8
    Hobby Consolas [Spanish] – 77/100
    IGN – 6.3
    AttackoftheFanboy – 3/5
    Post Arcade – 7
    Metacritic - 63/100
  • Lacika1992
    Bárcsak az irányítás TDU szintű lenne....
  • LeWyTy
    Na vájunk cshak!! Lesz benne free roaming multizás? Dejó
  • Overburner
    Supra

Videó alatt valaki azt írja hogy a kövi updattel bekerül a manuális váltó. Szerintem kacsa de jó lenne hinni neki. :D Ha már annyi embert boldoggá tenne.
    Utoljára szerkesztette: Overburner, 2015.11.02. 13:47:42
  • Overburner
    Na az bebaszna azért. Én is félek amúgy. Lehet ebből a 60fps unlockból nagy káosz lesz. Én megelégednék a 30-al nem az FPS a minden. Rivals is teljesen oké 30-on ez is az lenne biztos. Csak a sok sírós baba hogy megelégedjen vagy csak erre fogták a csúszást. Na majd meglátjuk.
  • mulli1986
    Pont ezt akartam írni én is. Engem nagyon elkapott egy nosztalgikus feeling. Szemetek ezek az EA-nál. SW Battlefronttal is ugyanezt csinálják...
  • broman191
    Majd a PC-s verzió idejére csak kiforrottabb lesz...vagy kapunk egy Batmant.
  • Overburner
    A legtöbben idáig az irányítást szapulják illetve azt hogy egyes kocsikhoz kevés a tuning lehetőség. Elvileg megjelenés napján kap majd vmi dayone patchet mert most kb olyan mint a béta. :D
  • Overburner
    Ennyi kivetést azta xD Trailer legyen szar csak a játék ne. Bár Redditen nem ezt olvasom sajnos eddig. Mondjuk a sok hisztigépnek nem hiszek ott azért. :D
  • IMYke2.0.0.0
    Ezmegmiaszarvolt?
  • darkSectorxxx #743
    Hát szerintem béna, nagyrészt a zene miatt, kurvára nem illik ide, és a képanyag is a lehető legszarabbul van igazítva a zene ritmusához.
  • LeWyTy
    Ez leírhatatlanul qrvajó ez a videó OMG
  • broman191
    Szerintem semmi kiemelkedő nincs benne, az első fele egészen eltalált a hypeolt arcokkal, de a második fele azokkal a szégyenletesen sz4r törésmodellű (már ha van egyáltalán) rendőrautós ütközésekkel és ugratással...valamint Coolio zenéje sem igazán illett ehhez a tartalomhoz, a gyors tempójú versenyhez szvsz túl lassú és oldschool. Ennél az utóbbi években csak jobb NFS trailereket láttam...játékot viszont nem, az most a helyénvalónak tűnik. :)
  • Gibor
    Én már játszottam vele, simán hozta számomra azt amit vártam és megvett kilóra.
  • Overburner
    Remélem fel fog érni a játék a hype-ja szintjére mert ha nem úgy jár mint a Watch_Dogs. :(
  • Gibor
    Nagyon jól össze tudják tenni ezeket a trailereket, hangulata csillagos 5.
  • TBTPumpa
  • IMYke2.0.0.0
    Lássuk csak, mennyire is szeretem a Nissanokat? Ennyire (karriert és online-t nézzétek):

• broman191
    Azt hiszem hogy valami gazdasági totálkár volt a bizonyos Lambo, aztán építették drifter géppé...vagy keverem az LFA-val? Úgy rémlik, hogy a D1GP-ben egyik ilyen 'OMG' autó sem egyenesen makulátlan állapotról lett átalakítva... :)
    Utoljára szerkesztette: broman191, 2015.10.27. 18:42:36
  • LeWyTy
    Ez ami már kicsit ténylegsok
  • LeWyTy
    Egy bugatit vagy carrerat nekem se, ahogy az átlag embernek se. De attól még a piaca megvan, ezért a játékban is benne van. Ugyebár mindenkit ki kell a játéknak elégíteni.
    (A japán autók a puszta létükkel rászolgálnak hogy még tökéletesebbek lehessenek a tuning által.)
  • IMYke2.0.0.0
    Személy szerint: eszembe se jutna tuningolni egy BMW M4-est, vagy egy Nissan Skyline-t, vagy egy Porsche Carrerát, vagy egy Bugatti Veyront...
  • LeWyTy
    Pls. Magyar szemmel 1-2 kivétellel mind luxus kategóriába sorolható
    "Aki azokat tuningolja": Annak van rá pénze hogy megtegye.
  • RED BULL F
    Csak hogy az 51 autó majdnem fele sportautó, majdhogynem a luxus kategóriába sorolhatóak. Aki azokat akarja tuningolni, na oda is ízlés kell...
  • LeWyTy
    Nekem is az volt az első gondolatom hogy "Ehhez minek japánba menni?"
    Második gondolat "Ennél jobb nem is lehetne!"
  • Szabi #728
    ja hogy ezért ilyen jók a hangok, mert japánba járnak eu autók hangjait felvenni.. :D
  • Gibor
    Recording The Sounds Of Need for Speed
  • LeWyTy
    Azért szerintem tuningolós NFS-hez képest annyira nem rossz az az 51 autó.
    Underground - 20
    Underground 2 - 31
    Carbon - 38
    Most Wanted - 32
    Pro Street - 76
    Utoljára szerkesztette: LeWyTy, 2015.10.22. 11:52:57