Need for Speed (2015)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Overburner
Ennyi kivetést azta xD Trailer legyen szar csak a játék ne. Bár Redditen nem ezt olvasom sajnos eddig. Mondjuk a sok hisztigépnek nem hiszek ott azért. 😄

Origin:SirHedge / Uplay:Sir_Hedge / Xbox Tag: TheStevie

IMYke2.0.0.0
Ezmegmiaszarvolt?

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

darkSectorxxx
Hát szerintem béna, nagyrészt a zene miatt, kurvára nem illik ide, és a képanyag is a lehető legszarabbul van igazítva a zene ritmusához.

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

LeWyTy
Ez leírhatatlanul qrvajó ez a videó OMG<#banplz>

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

broman191
Szerintem semmi kiemelkedő nincs benne, az első fele egészen eltalált a hypeolt arcokkal, de a második fele azokkal a szégyenletesen sz4r törésmodellű (már ha van egyáltalán) rendőrautós ütközésekkel és ugratással...valamint Coolio zenéje sem igazán illett ehhez a tartalomhoz, a gyors tempójú versenyhez szvsz túl lassú és oldschool. Ennél az utóbbi években csak jobb NFS trailereket láttam...játékot viszont nem, az most a helyénvalónak tűnik. 😊

MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64

Én már játszottam vele, simán hozta számomra azt amit vártam és megvett kilóra.

HONDA - The Power of Dreams - EK4 -

Overburner
Remélem fel fog érni a játék a hype-ja szintjére mert ha nem úgy jár mint a Watch_Dogs. 😞

Nagyon jól össze tudják tenni ezeket a trailereket, hangulata csillagos 5.

TBTPumpa

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

IMYke2.0.0.0
Lássuk csak, mennyire is szeretem a Nissanokat? Ennyire (karriert és online-t nézzétek):

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

broman191
Azt hiszem hogy valami gazdasági totálkár volt a bizonyos Lambo, aztán építették drifter géppé...vagy keverem az LFA-val? Úgy rémlik, hogy a D1GP-ben egyik ilyen 'OMG' autó sem egyenesen makulátlan állapotról lett átalakítva... 😊
Utoljára szerkesztette: broman191, 2015.10.27. 18:42:36

MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64

LeWyTy

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

LeWyTy
Egy bugatit vagy carrerat nekem se, ahogy az átlag embernek se. De attól még a piaca megvan, ezért a játékban is benne van. Ugyebár mindenkit ki kell a játéknak elégíteni.
(A japán autók a puszta létükkel rászolgálnak hogy még tökéletesebbek lehessenek a tuning által.)

IMYke2.0.0.0
Személy szerint: eszembe se jutna tuningolni egy BMW M4-est, vagy egy Nissan Skyline-t, vagy egy Porsche Carrerát, vagy egy Bugatti Veyront...

LeWyTy
Pls. Magyar szemmel 1-2 kivétellel mind luxus kategóriába sorolható<#banplz>
"Aki azokat tuningolja": Annak van rá pénze hogy megtegye. <#idiota>

Csak hogy az 51 autó majdnem fele sportautó, majdhogynem a luxus kategóriába sorolhatóak. Aki azokat akarja tuningolni, na oda is ízlés kell...

LeWyTy
Nekem is az volt az első gondolatom hogy "Ehhez minek japánba menni?"
Második gondolat "Ennél jobb nem is lehetne!" <#idiota>

Szabi
ja hogy ezért ilyen jók a hangok, mert japánba járnak eu autók hangjait felvenni.. 😄

"Nulla tenaci invia est via"

LeWyTy
Azért szerintem tuningolós NFS-hez képest annyira nem rossz az az 51 autó.
Underground - 20
Underground 2 - 31
Carbon - 38
Most Wanted - 32
Pro Street - 76
Utoljára szerkesztette: LeWyTy, 2015.10.22. 11:52:57

Overburner
51 autó amiket azért nem szedett vetett tuningokkal lehet felszerelni hanem normális életben is létezőkkel azért az nem semmi. Szóval én sem értem miért sírnak. Vannak akiknek semmi sem jó. Nem tudom 200-at vártak? Annyi autó lenne amit belerakhatnának mert bele illene meg mindenkinek vannak kedvenc autói de azért mindenkinek minden kívánsága nem kerülhet be. 😄 Mert akkor már én is követelném őt. 😊

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

IMYke2.0.0.0
Jönnek majd szépen. Valamivel ki kell tolni a "szavatosságot" is...

IMYke2.0.0.0
Ezé' is sántít a "no-paid-dlc" cucc.
OrbánV életére, hogy lesznek fizetős DLC-k...

//Amúgy meg: akár ingyenes pakkokban is megszánhatnak minket pár modellel innen-onnan.

SLICK
csak egy Mercedes? Az lófasz. Hol van pl. a 190E 2.5-16 EVOLUTION II, SL 65 AMG Black Edition, E63 AMG, SLR Mclaren 722?

Szabi
kellemes lista, egész változatos is, de fura hogy nincs Aston meg Lexus, illetve öreg amcsi dög is meglepően kevés van.. :-/
Utoljára szerkesztette: SZABl, 2015.10.21. 14:45:29

IMYke2.0.0.0
Az oxigén kevés az agyukban...

Nem kell a konzol exkluzív GT-vel és Forzával összehasonlítani - ahol azért akadnak 1:1-ben átskinelt modellek is, hogy növeljék az "elérhető" autók számát...

Skypack
Meglátjuk ebből mit tartanak be.
Q) Will there be paid DLC?
A) We plan to release a series of free content updates for Need for Speed. We currently have no plans for any paid DLC.

ASUS STRIX B550-F | Ryzen 5 5600X | Sapphire Nitro+ Radeon 6650XT 8GB | HyperXRenegade Fury 2x16GB DDR4-3600CL16 | CM Elite 350K | Fractal Ion+2 Platinum 760W | Samsung 970 EVO 250GB + 1TB |

Overburner
Redditen mindenki bőg hogy kevés....

darkSectorxxx
51? Aztakurva.

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

IMYke2.0.0.0
"51 autóval rajtol a Need for Speed

Ami egy ilyen jellegű árkád játékban vélhetően elég, meg persze gondolom DLC-k segítségével még bővülni is fog. Lássuk a listát:

Acura RSX-S
BMW M2
BMW M3 E46
BMW M3 E92
BMW M3 Evolution II E30
BMW M4
Chevrolet Camaro Z28
Chevrolet Corvette Z06
Dodge Challenger SRT8
Dodge SRT Viper
Ferrari 458 Italia
Ferrari F40
Ford Focus RS
Ford Mustang
Ford Mustang Boss 302
Ford Mustang Fox Body
Ford Mustang GT
Honda Civic Type-R
Honda NSX Type-R
Honda S2000
Lamborghini Aventador LP 700-4
Lamborghini Diablo SV
Lamborghini Huracán LP 610-4
Lamborghini Murciélago LP 670–4 SV
Lotus Exige S
Mazda MX-5 1996
Mazda MX-5 2015
Mazda RX7 Spirit R
McLaren 570S
Mercedes-AMG GT
Mitsubishi Lancer Evolution MR
NISSAN 180sx Type X
NISSAN Fairlady 240ZG
NISSAN GT-R Premium
NISSAN Silvia Spec-R
NISSAN Skyline GT-R KPGC10
NISSAN Skyline GT-R V-Spec 1993
NISSAN Skyline GT-R V-Spec 1999
Porsche 911 Carrera RSR 2.8-
Porsche 911 Carrera S (991)
Porsche 911 Carrera S (993)
Porsche 911 GT3 RS
Porsche Cayman GT4
Scion FR-S
SUBARU BRZ Premium
SUBARU IMPREZA WRX STI
Toyota GT86
Toyota Sprinter GT Apex
Toyota Supra SZ-R
Volkswagen Golf GTI
Volvo 242"

//ipon.hu
Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2015.10.21. 10:08:25

darkSectorxxx
Egy nagy nulla valódi emberekkel a digitális helyett. 😄

Pedig egy igazi NFS lett, mint az Underground - ok. (beta alapján)
Egyedül a neon hiánya zavar.
Nagy rábaszás hogy ez a szemét késik pc-re...😄
Tényleg ennyi idő után többet vártam ez a játék ebben a formában az eddigiek alapján egy nagy nulla...

SOHA TÖBBÉ ANDROID!

LeWyTy
Ha 2015-ben adják ki akkor miért lenne 2016 ? (Csak a PCsek basztak rá)

Nem kéne a címet Need for Speed (2016)-ra módosítani? 😄

Overburner
458 Italia confirmed!

japó győzikék <#nevetes2>

FX6300 4.5G " GTX1070 " DDR3 2000 CL9 " CTG 550W80P

Igen, a linkelésért bocsi. Igen, csak a szerk. idő után vettem észre. Plusz Restacaron könnyebb.
Utoljára szerkesztette: Fdm019, 2015.10.17. 18:43:40
Szabi
érdekes lett a linkelés, plusz vótmá' #697 😄

Utoljára szerkesztette: Fdm019, 2015.10.17. 16:02:57
Skypack
Béta alapján a térkép :

ASUS STRIX B550-F | Ryzen 5 5600X | Sapphire Nitro+ Radeon 6650XT 8GB | HyperXRenegade Fury 2x16GB DDR4-3600CL16 | CM Elite 350K | Fractal Ion+2 Platinum 760W | Samsung 970 EVO 250GB + 1TB |

AntiHero
Teljes OST lista:

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Aero Chord – “Break Them feat. Anna Yvette”
Aero Chord – “Surface”
Alison Wonderland – “U Don’t Know (feat. Wayne Coyne)”
AVICII – “Pure Grinding”
Battle Tapes – “Valkyrie”
Botnek – “Here It Comes (N4S Mix)”
Botnek & 3LAU – “Vikings”
Clement Marfo & The Frontline – “Get Rowdy”
Congorock & Daddy’s Groove – “Black Sun”
CP feat. Danny Cainco – “Don’t Stop”
Dimension – “Move Faster”
Dirty South – “The Unknown feat. FMLYBND”
Django Django – “Shake And Tremble”
Doomtree – “Gray Duck”
Drenge – “We Can Do What We Want”
Fehrplay – “Pyara (Live Edit)”
Flosstradamus – “Don’t Trip feat. Run The Jewels & Sizzy Rocket”
Genetikk – “Wünsch Dir Was”
Going Quantum – “Raw”
GoMad! & Monster feat. Matt Rose – “Under Control”
GotSome – “Vibe Out feat. Wiley”
HEALTH – “NEW COKE”
Hook N Sling – “Break Yourself feat. Far East Movement”
Hudson Mohawke – “Brand New World”
iSHi feat. Pusha T – “Push It”
Joywave – “Destruction (KOPPS Remix)”
June Miller – “Stormtrooper feat. Virus Syndicate”
Junior Prom – “Stand!”
Kill The Noise – “Lose Ya Love”
Krakota – “Ice Hands”
Lokate – “Flow (feat. Doctor & Bay C)”
Louis Berry – “25 Reasons”
Lynx – “Clap Track”
Lynx – “Into The Light”
Major Lazer – “Night Riders feat. Travis Scott, 2 Chainz, Pusha T & Mad Cobra”
Michael Woods feat. Sam Obernik – “Get Around (Roni Size Remix)”
Modestep – “Machines”
Muzzy – “Insignia”
Netsky – “Rio”
No Wyld – “Odyssey”
Phace – “Imbalanced”
Raury – “Devil’s Whisper”
Refused – “Elektra”
Reso – “Callisto”
Reso – “Move It”
RiFF RAFF – “Kokayne (Video Games Clean Version)”
Rogue – “Rattlesnake”
Royalston – “Blight Mamba”
Run The Jewels – “Blockbuster Night Pt. 1”
Silversun Pickups – “Connection”
Slaves – “Hey”
Speaker Of The House – “Modern Slang”
Swim Deep – “Fueiho Boogie”
The Bots – “Won”
The Chemical Brothers – “Go”
The Glitch Mob – “Better Hide, Better Run (feat. Mark Johns)”
The One And Only PPL MVR – “Let’s Take This Outside”
The Prodigy – “Nasty (Spor Remix)”
The Strypes – “Get Into It”
Trentemøller – “Silver Surfer, Ghost Rider Go!!!”
Tropkillaz – “Make The Crowd (NFS VIP Remix)”
Vaults – “Lifespan (Spor Remix)”
Wolfgang Gartner – “Turn Up Feat. Wiley & Trina”
Zeds Dead – “Blink feat. Perry Farrell”

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

IMYke2.0.0.0
Én imádom ezt az autót. A Porsche bármely típusa után ez lenne a következő, amit vennék, ha úsznék a pénzben.
Ja, és ha lenne jogsim 😊))

broman191
Biztosan hatalmas tolongás volt érte... 😄D

#700: Ütött a Grid-ekben, az elsőben rengeteget toltam vele, ezen a pályán főleg. 😊

Overburner
Minél több a verda annál jobb én úgy gondolom ha fent tudják tartani a tuning cuccok normáját e közben. Nem tudhatod lehet valakinek ő az álma. Ráadásul ott virít hogy exkluzívan NFS-ben lesz még csak. 😄

IMYke2.0.0.0
Lazán kapcsolódik, de például én meg a GRID 2-ben amikor csak a versenyek engedik - ugye kategóriákat sorsol a játék az adott versenytípushoz -, ezzel gurulok: Nissan Skyline GT-R R34 Nismo Z-Tune.

Az első példány ebből a tuningolt verzióból 2003-ban gurult ki az utcára!

broman191
Tetszik a Bimmer felhozatal, de nem értem, hogy erre az M2-re ugyan mi szükség van a játékban. Van több generációnyi M3 és az új M4 is. A valóságban még inkább benne lehetne a pakliban, hogy egy új M2-t vesz valaki egy régebbi használt M3, vagy főleg új M4 helyett, a piszkos anyagiak miatt - igaz ilyen 1st world problémát biztosan sokan szeretnének errefelé is 😄 - de a játékban miért kötne kompromisszumot bárki? Megyek még 2-3 versenyt, azt' ott a pénz arra ami igazán tetszik...mert nekem ne mondja senki, hogy az M2 az álma a többi felsőbb kategóriás társa mellett. 😄

ui.: Jó, persze, értem én, biztosan bevásárolta a modellt a BMW a játékba, hogy kicsit megdobja az M2 iránti *WoW* érzetet a köztudatban...
Utoljára szerkesztette: broman191, 2015.10.14. 18:17:07

IMYke2.0.0.0
Nekem nagyon nem tetszik a depth shadow - amikor a test kontúrok körül fekete árnyék látszik.
A videón is tetten érhető.

Skypack

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.