1447
-
#885 A legtöbb replica. Az olyan mint IRL. -
#884 Némelyik bazári majom style - a visszafogottabbak jók, de a színválasztás fura némelyiknél. -
#883 Szép munkák. -
Nitrobrain #882 Vagy a megjelenés napján 5 gigás peccset kell majd letölteni mint a GTA5nél -
#881 Mire megjelenik PC-re kapunk egy kész játékot :D -
#880 Igen. Ilyen szempontból eddig kellemesebb a kapcsolat a közösséggel majd kiderül később is figyelnek e majd az emberekre. :D -
#879 összességében ez egy szimpatikus első frissítés, a nagy részéért tényleg ment a sírás :D
Utoljára szerkesztette: SZABl, 2015.11.25. 15:37:13 -
#878 Elméletileg. :D -
#877 Ezek szerint, ez már biztosan javítva:
* [verseny megkülönböztetés - nem tűnnek el] - videón látható -
#876 Patch 1.03 (Icons), 496MB & change for the DL. Changes are as follow:
Raised maximum REP level from 50 to 60
New color picker added in the Wrap Editor
New functionality for mirroring decals added to the Wrap Editor
Added more pre-set wraps
Ken Block's car is now available in the car list to players who complete the Style thread
Morohoshi-san's car is now available in the car list to players who complete the Outlaw thread
New types of Daily Challenges added
Added the ability to do REP and Cash bonuses and discount on items
Tuned Race AI behavior
New Monthly Rank presentation in the Daily Challenges menu
New Community Tile added in the Need for Speed Network
Fixed various issues with vehicle parts fitting with certain cars
Improved checkpoint placement in many events
Updated Multiplayer UI
Multiplayer improvements around player feedback and UI
Fixed "new" and "played" event indications on the main map
Many audio improvements
Improved collisions in various places in the world
Stability improvements
Numerous of general bug fixes and quality improvements
Utoljára szerkesztette: Overburner, 2015.11.25. 14:53:44 -
#875 Ha már neon lenne.
-
#874 -
#873 Jön a karácsony. :D -
#872 Tonight we ride madafaka! Adj egy öklöst!
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2015.11.24. 17:52:19 -
#871 Erre gondoltam :) -
#870 Ez mondjuk a valóságban is ilyen. Ott is rohatdul csúnya felesleges. -
#869 Baromi kell ez a bazári majom feature... -
#868 Nice job madafaka:
-
#867 Holnap gyün az első patch -
#866 Nem érdekel mi lesz ennek a játéknak jónak kell lennie. Crew is egy fos még is elvoltam vele hónapokig ez meg csak jobb már annál francba már hogy nem bírnak PC-re egy értelmes ilyen típusú játékot csinálni. Mondjuk nekem lehet a legjobban időmet a festés készítgetés fogja elvinni ha megveszem.
Utoljára szerkesztette: Overburner, 2015.11.23. 19:07:40 -
#865 Na jóvanmá! Menyen a pics'ba az EA inkább. -
#864 -
#863 Á, leesett! -
#862 Overburn -nel a hit dolgozik :D -
#861 Bocs, ezt most nem értem.
Nem nézek OW-t amúgy, ezt a videót is csak azért, mert azé' érdekelt, hogy konzolon milyen, ha már ránk, csak PC-vel rendelkezőkre tesznek. -
#860 A hit. -
#859 Mutass rá, melyik az...
[kronológia, ahogy a videóban elhangzanak]
* "Térjünk rá erre a suhancakadémiára..." "...hogy egymásnak tegyék az agyukat..." "...szörnyen mesterkélt..." "...homárt lehetne sütni, olyan meleg a hangulat..." --- rohadtul igaza van, nekem is ez jött át eddig. Ami régen "húdekafa" volt, az ma már ágő, ciki, gáz.
* "...úgy csillog minden, mint a Salamon töke..." - csak egyetérthetünk
* "...az aszfalton semmilyen jelzést nem kapunk..." - ez még akár jó is lehetne [engem mindig is zavart a korábbi részekben]
* "...a pályán random helyekről felszökik az aszfaltból a gőz..." - "...félős gőz..."
De a legkirályabb, mintha én magam mondtam volna mikrofonba: "...az alapvetése, hogy felzavarnak a netre, bedobálnak melléd játékosokat, aztán örülj magadnak!"
* [A megállíthatatlanság is]
* "...a cooldown után egyszer csak beérnek minket, és kezdődik az egész hajkurászás elölről..."
* [popupok - akár száguldás közben is] - videón látható
* [telefoncsengés - szintúgy] - videón látható
* [szar az irányítás] - "...teljesen lutri hogy fog viselkedni az autónk..." - videón látható
* [autók eltűnnek a pályán] - videón látható
* [verseny megkülönböztetés - nem tűnnek el] - videón látható -
#858 Én már a tesztverziónál sajnos azt mondtam hogy ezért egy fillért se :( -
#857 Hát azért ennyire nem szar az biztos. Fele ráadásul amiket mondott baromság. GZ OW :I -
#856 Frostibite, EA - nekem még mindig fenntartásaim vannak. De, majd 3000 Ft alatt megveszem a Complete-t, amikor már a NFS 2018-at promózzák... -
#855 Sajnálom az öblöt és a sávszélt ilyen hulladékra pazarolni! -
#854 Hát ha nem javítják ki ez a sok szart benne akkor szerintem inkább letölti mindenki mert nem éri meg -
#853 Ide is:
"NFS-totyikban megkaptam, hogy a GRID 2-höz hasonlítom - aminek önmagában is annyi köze van a szimulátorokhoz, mint mackósajtnak a brummogáshoz, viszont jön egy kövér de -, de a Codemastersnek kellene adni a Need For Speed-fejlesztést.
Nem viccelek.
//Még úgyis, hogy TUDOM, hogy soha a büdös életben nem valósulhatna meg egy ilyen vállalkozás. A cégek, a franchise miatt, elsősorban. De akkor is. Az EGO Engine, a Codemasters tudása után kiált a NFS-sorozat." -
#852 Még hálás is lehetnék azért, hogy a PC-s változat csak 2016 tavaszán érkezik. Ha egyidőbe érkezett volna most a konzolos verziókkal, akkor lehet, hogy utat engedtem volna az EA marketing delejes csábításának (Obi-Wan pls), de így már biztosan nem fogom megvenni. -
#851 Aztakurvaélet.
//Hosszú ideje először néztem végig egy OW-videót is, de amit elmondott, még szűréssel is, komoly volt. -
#850 -
#849 De sajnos igaza van
Remélem kijavítják PCre. Úgysefogják -
#848 Dat rage:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
#847 Rekt!
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
#846 Végre lehet ilyeneket is.