2039-re szállhatunk le a Marson 

← ElőzőOldal 2 / 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Astrojan
Az nem vitás, hogy átfordul csökkenésbe, mert máris nagy a forrongás, menekülés, terrorizmus, hajbakapnak az emberek, nem magától fog fékeződni a szaporulat.

A Föld eltartóképességét már rég túlléptük, az eltartóképesség nem azt jelenti, hogy 20 G ember tud enni néha egy marék rizsát vagy egy kis fakérget hanem azt, hogy egyensúlyban vagyunk e a környezetünkkel. Nem vagyunk.

Mindent szétszórunk, már mindent kibányásztunk, mindent elégettünk, minden állatot felzabáltunk, az összes fát, erdőt kivágtuk. A sarki jegek gyorsan megolvadnak, sok várost elnyel a tengervíz.

És az éghajlatváltozást Kryon vajon mi okozza ? Mi okozzuk.

Mi meg a Marsra akarunk menni..

Palinko, azért 6, mert ez a hat akar a fehér ember földjére pályázni. A gyengéket letapossák.

Tedd ide a kisérleti bizonyítékokat a matematikai objektumok fizikai létezésére. Ha nincs ilyen akkor a téridőjárásváltozás okozta sebességeltüntetés nem más mint az évszázad hazugsága.

Nagyon elkavarodtál.
Ha egy függvénnyel akarjuk leírni a Marsra szállás várható időtartamát, akkor...

Marsra szállásig szükséges idő=n+24év, ahol n a 2015-től eltelt idő évben kifelyezve.

Ha 2015-ben 2039 a várható időpont, akkor az addig hátralévő idő 24 év, mivel az n értéke nulla.
2016-ban ez az időpont 2041-re fog tolódni, és akkor a hátralévő idő 25 év lesz.
2017-ben már 2043-ra teszik a jeles eseményt és az 26 évnyi időtávot jelent.

Tehát megállapítható, hogy a Marsra szállásig hátralévő idő folyamatosan növekszik, egyre távolodik tőlünk. Ugyanakkor, ha valaki ezt a matematikai modellt kivetíti a múltra, arra a téves következtetésre jutna, hogy a történelmi esemény 1991-ben már bekövetkezett, és szerintem ez lehet az alapja bizonyos összeesküvéselméleteknek. Pont ezért szükséges minden matematikai egyenlettel modellezett esemény, jelenség esetében az értelmezési tartományt előre definiálni, elkerülve ezzel a hibás következtetéseket!
Utoljára szerkesztette: VolJin, 2015.05.15. 15:08:35
A Föld eltartó képességét 20 milliárdra saccolják. Még meg se fogjuk közelíteni, mielőtt a növekedés átfordul csökkenésbe. Kínában pl. hamarosan tetőzik a népesség, aztán gyorsan csökkenni fog, India is megáll 1.5 milliárd körül, aztán megfordul a tendencia.

Nagyon gyors növekedés már csak Afrikában van, máshol lassul, vagy már át is fordult csökkenésbe. Több bajunk lesz az éghajlatváltozásból, mint a népességnövekedésből.

Palinko
mi 6? :D már közelebb van a 7,5 hez mint a 7 hez! 2026 ra várják a 8 milliárdot, de gondoljuk meg hogy mekkora hülyeség ez, ha 2012 ben lett meg a 7 milliárd és most 3 év múlva tartunk 7,315,023,250 nél, simán belátható, hogy 6 éven belül meglesz a 8 szóval szerintem 2021 vagy előtte szerintem, ha nem lesz óriási háború
Astrojan
Jó, leszállnak, de minek. Rakétával a Marsra menni öngyilkosság. Ettől még a fegyverkezésre költött pénz is hasznosabb, mert az emberiség legnagyobb problémája a túlszaporodás. Nincs hely ennyi embernek a Földön, egyetlen generáció alatt a végveszélybe sodortuk a Földet. A 7 milliárd ember (na jó, legyen 6) meg mind a fehér ember hazáját akarja belakni, mert ott jó. Még.

bocs egy kicsit elkanyarodtam, de ez egy rendkívül súlyos probléma. Ehhez képest, hogy öngyilkos lesz e a Marson néhány ember, az nem számít.

Tedd ide a kisérleti bizonyítékokat a matematikai objektumok fizikai létezésére. Ha nincs ilyen akkor a téridőjárásváltozás okozta sebességeltüntetés nem más mint az évszázad hazugsága.

Palinko
szerintem túl optimista becslés.
← ElőzőOldal 2 / 2