Ark:Survival Ascended,és Evolved 1-2.
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Az idegen lények már régóta köztünk járnak. Úgy hívják magukat, magyarok"
Egy kis helpet szeretnék kérni a dinók lecserélése dologban. Ahhoz hogy egy adott lény helyett másik jelenjen meg a játékban, a Game.ini be kell berakni pár sort. Egy példa.
[/script/shootergame.shootergamemode]
NPCReplacements=(FromClassName="Ichthyornis_Character_BP_C",ToClassName="Quetz_Character_BP_C"😉
Ennek hatására az Ichtyornis helyett Quetzal jelenne meg. Elvileg ugyebár igy a szerveren nem lenne egy darab Ichtyornis sem. Ahol én telepedtem le, egy kis tó mellett van a házam. Ebben a tóban vannak ragadozó halak is, mint a piranja. Ezt is beraktam a Game.ini be, hogy a piranja helyett hód jelenjen meg. A tóban nem találok piranját de hódot sem. Azt gondoltam talán azért mert a hódnak itt nincs spawn helye,hanem ott ahol van ott jelenik meg több hód. Nem volt piranja, hát nem foglalkoztam a dologgal eddig mert azt gondoltam müködik a dolog. De most egy újjabb lényt akartam kitiltani. Gondoltam a Parasaurt lecserélem valami másra. Elöször az abberationos kis kecskét irtam be. Nem müködött mert továbbra is voltak Parasaurok. Gondoltam jó hát biztos nincs kecske spawn azért, hogy leteszteljem átirtam, Parasaur helyett legyen béka. Még mindig van Parasaur. Aztán ujjab és ujjab próba, és akár mit irok be, nem cseréli le a parasaurt semmire mert továbbra is vannak. Próbáltam sima restart, próbáltam server stop majd újra inditás de hiába. Aztán ezt átirtam a GameUserSettings.ini be hátha oda való, de ugy sem müködik. Próbáltam a destroywilddinót is,de még igy sem müködik.
Mi lehet az amit nem jól csinálok ?
https://ark.gamepedia.com/Explorer_Map_%28Ragnarok%29
Utoljára szerkesztette: Rae Apofisz, 2017.12.29. 20:14:42
59,6/76,5
63,2/78,1
70,3/76,5
79,7/51,9
83,9/77,0
Ha más is tud legyen szíves leírni.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Utoljára szerkesztette: Rae Apofisz, 2017.12.29. 16:53:23
A térképen bejelöltem egy pontot. Hogy tudom eltüntetni?
A lények szaporításáról: Kitől mit örökölhet az utód (szülőktől)?
Még nem szaporítottam semmit és érdekelne az is pl ha 2 100as szülőt pároztatok akkor az utód hányas szintű lesz?
Számít e a szülők szintje?
Utoljára szerkesztette: Rae Apofisz, 2017.12.29. 15:51:11
http://kepkezelo.com/index.php
de van amikor nem működik,helyette ajánlom ezt is képfeltöltésnek,itt több képet lehet feltölteni egy kijelöléssel a windowsban,és lehet ide beszúrni makró nézetet is.
http://postimages.org/
mindkettő tökéletes,és adblock-al reklámmentes!
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
Ironman légyszives töröld azt a kép linkelésemet amit a képfeltöltés.eu -ra töltöttem fel. Utolag vettem észre hogy elég durva reklámok vannak ott.
Köszi és elnézést kérek.
https://www.kephost.com/image/Emqe
Utoljára szerkesztette: Rae Apofisz, 2017.12.28. 22:39:01
Utoljára szerkesztette: Szabkadi, 2017.12.28. 22:13:56
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2017.12.28. 20:40:56
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Én hiába nyomom,fütyül de az állat meg se mozdul,és a zöld jelzés sem jelenik meg.A támad azt a célpontot,nekem az egérre van állítva,de ott se csinál semmit.
Azzal nem csak küldeni lehet a dinót hanem támadásra is. Csak óvatosan vele mert a madár elrepülhet ha messzire nézel.
Utoljára szerkesztette: Rae Apofisz, 2017.12.28. 19:32:57
Azért kérdeztem mert találtam egy videót ahol egy hód van benn,meg keselyük.A keselyüket már teszteltem azt be tudom vinni.
Itt a videó ha érdekel: barlang
Csak azt nem tudom,én hogyan fogom megoldani,mert azok kívül,hogy kövess,és ne kövess.Nem csinálnak mást át állítom agresszívre de hiába lövők ,nem támadja meg,és olyan jelzés sincs mint a videóba,olyan zöld.
Utoljára szerkesztette: T62A, 2017.12.28. 19:07:03
Elvileg anno a barlangban levő dropból le tudtál tölteni állatot, ezt is megpróbálhatod.
Islanden általában macskát tudsz bevinni. De ott is van, ahol semmit.
https://www.kephost.com/image/Empt
Ha csak a cementet veszed ki a vár megmarad viszont nem lesz benne másik cement
Elektronikához fabrikátor kell,abba pedig üzemanyag hogy működjön.
Üzemanyagot bőr és olajból tudsz készÍteni,refining vagy industrial forgeban
Utoljára szerkesztette: Caliph, 2017.12.28. 18:15:03
CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.
Ja és miért nem tudok készíteni elektronikát ha egyszer megvan hozzá az alapanyag?
Utoljára szerkesztette: Janicsillagasz, 2017.12.28. 17:58:49
Régvolt már,hogy írtam.Van közöttetek olyan aki a Ragnarokon játszik?Van egy jég barlang ahol van halálféreg,be lehet menni a barlangba repülve is,meg gyalogosan.A gondom az,hogy egy ponton nem tudok magammal vinni állatot,se repülős,se másikat.Olyan mintha egy láthatatlan fal lenne,de csak akkor ha állaton ülök,én gyalog tovább tudok menni,ha hívom az állatot csak egy helyben áll,és nem jön tovább,tudja valaki mi lehet a gond?Sőt Izlandon se tudok kígyót bevinni a barlangba,más állattal beférek,de a vékony kígyó meg nem ez érdekes:/
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
Utoljára szerkesztette: Rae Apofisz, 2017.12.28. 13:38:23
"Jabar sa bu eeda murishani!"
Utoljára szerkesztette: ncc1701, 2017.12.28. 10:02:34
Erre megoldás például a stack plusz mod. Aztán ott van az a gond amikor a pálya másik végén meghalok és vissza kell mennem, megtalálnom a hullámat 20 perc alatt különben az egész napi bányászásom kárba vész. A sokadik ilyen eset után raktam fel a death recuveri modot. Egy sirkő a bázisomon, ha meghalok csak rákattintok és azonnal megkapom ami a hullámnál volt.
Gondolom azt is sokan megtapasztalták milyen az ha meghal és a madara ott marad a helyszinen. Az általában neki áll harcolni a környékbeliekkel aminek dinó vesztés szok lenni a vége. Erre megoldás a Home Pigeon mod. Egy gyürü a madár lábára, egy zászló a bázison, és ha meghalok a madaram magátol haza repül. Aztán vannak olyan modok is amik érdekessé teszik az egész játékot. Ad egy új lehetöséget a játékra. Nekem ilyen a Steam Punk mod. Ebben rengeteg dolgot lehet gyártani rézből. Csak hogy nem létezik réz a játékban, azt gyártani kell. Viszont ahhoz sok nyersanyag kell,de cserébe tök jó kinézetü dolgokat kapunk és sokkal jobb például a ruha meg a fegyver. Mitöbb., még bánya gép is van benne. Amit bárhova le lehet rakni, és magátol bányássza a követ, fémet kristályt stb.
Sokan vannak akik például eleve nem is játszanak olyan szerveren ahol nincs Classic Flyers mod. Ezzel a repülő madaraknál lehet a sebességre rakni ha szintet lép. Vagy vannak akik szeretnek épitkezni és számukra fontos hogy jól nézzen ki a házuk ők is elönyben részesitik az olyan szervert ahol van ehhez is mod telepitve.
Szóval, szerintem vannak olyan modok amik megkönnyitik és élvezetessebbé teszik az ark életet és ezzel nem modoljuk szét a játékunkat még.
kösz a segítséget
akkor biztos ez a baj.mert senki nem szerzett még tojást