Ark:Survival Ascended,és Evolved 1-2.
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Rae Apofisz én aztán amennyire értek a géphez, sztem hamarabb meglesz a synhosting új felülete, minthogy nekem ezt sikerül beállítanom 😄
Most azt se tudom honnan töltsem le azt a két file-t...
Utoljára szerkesztette: Janicsillagasz, 2018.01.03. 20:25:46
Synhosting esetében neked kell megirnod, szerkesztened a GameUserSetting.ini és a Game.ini fájlokat. De most neked csak a GameUserSettings.ini fájl fog kelleni.
Én az enyémben szépen soronként helyeztem el. De amint a szerver használatba veszi egyetlen hatalmas hosszú sorba rendezi. Igy elég nehéz megtalálni mit keres az ember.
FTP-n töltsd le a gépedre az emlitett 2 fájlt.
Szövegszerkesztövel nyisd meg.
Első ránézésre kicsit ilyesztő a nagy össze-visszaság,de nem olyan nagy kunszt,csak figyelni kell ne véts helyes irási hibát. Értem ez alatt a fájl futtatása szempontjából.
A legegyszerübb ha az elején
serverPVE=True
Ez fogja neked pve -re állitani a szervert.
Ha esetleg nincs ezt is berakhatod.
serverHardcore=False
Ez kikapcsolja a hardcore modot. Vagyis ha meghalsz nem leszel ismét lv 1.
serverForceNoHud=False
Ez a célkereszt. Ez kérdezi kikapcsolod-e a célkeresztet. NEM, vagyis False.
Ha esetleg változtatni szeretnél a dinók létszámán
DinoCountMultiplier=1.50
1.0 az alap érték. Nálam 50% -al több dinó van, ezért 1.5
Ha kézzel irod figyelj arra pont legyen és ne pontos vesszö mert nem mindegy.
Ha szabályozni szeretnéd a vadon élő dinók maximális level szintjét.
OverrideOfficialDifficulty=17.000000
Ezt az értéket 30 al kell szoroznod. Nálam ennyi. 17x30= 510 a megjelenö dinók maxinális level szintje.
Mielött bemásolod ezeket nézd meg, keress benne hogy már benne vannak-e, nehogy 2x legyen beleirva. Ha benne van már csak ird át.
Ha megvan töltsd vissza ftp-n, majd webadminban szerver restart.
Utoljára szerkesztette: Rae Apofisz, 2018.01.03. 20:01:52
"Az idegen lények már régóta köztünk járnak. Úgy hívják magukat, magyarok"
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Lett egy Bronto-m. Nagy, tetű lassú. Mit érdemes fejleszteni rajta? Sebesség? Kitartás?
Utoljára szerkesztette: Janicsillagasz, 2018.01.03. 19:49:10
Utoljára szerkesztette: Janicsillagasz, 2018.01.03. 18:21:20
Amugy én is a synhostingtol bérlek. Ha beállitási gondod van csak szólj.
Utoljára szerkesztette: Rae Apofisz, 2018.01.03. 18:00:04
Bár nekem az egyik játékcélom az hogy építsek egy baszott nagy "várat" amibe berakok minden idomítható dínót, párban. Szóval a "csak növényevők" hát.... érdekes lenne mindent áthozni oda, vagy ez a játékcél teljesen kizárva?
És igen, "The Island" pályán játszok. Dél-Zóna 1 (könnyű) területen vagyok, fent a 76 / 46-os fémes hegytetőn.
Death Recovery Mod (v1.8) - Készitesz egy sírkövet, oda rakod az ágyad mellé. Ha meghalsz nem kell vissza menned a csomagért hanem a sírkőnöl megkapsz mindent.
Stack Plus (v1.0.4) - Nevében van. 1 slotba sokkal több itemet tudsz egybe rakni. 5000 de van amiböl 10.000-ret.
Homing Pigeon - Gyártasz egy vas gyürüt és egy zászlót. A gyürüt rárakod a madaradra, a zászlót meg kitüzöd a házad elé. Ha meghalsz nem marad ott a madarad hanem magától visszarepül a zászlóhoz. De akár te magad is küldheted.
Classic Flyers - Ezzel a tamelt madaraknak a sebességre is pakolhatsz szint lépéskor.
Ark Steampunk Mod - Ez egy össze tett sok rétü mod. Nekem nagyon tetszik. Rézből készithetsz bármit. Ezek jócskán jobb tárgyak mint a sima eszközeid és szebbek is. Nagyon sok nyersanyag kell, nem fogsz unatkozni. Oly annyira hogy ez inkább tribekoknak, kisebb csoportoknak elönyösebb. Ketten a pároddal jól el szórakoznátok vele. Kell némi angol ismeret mert sok dolog nem magyarosul benne.
(Na ez jól megfogalmaztam😊 )
Az én kedvenc pályám pedig a shigoisland. 5 nagy sziget, és minden ami kell.
Ha esetleg megnézted az alábbi videóimat, a ruhám és pajzsom az a Steam Punk mod része.
Tedd fel a classic flyers modot, akkor használható lesz a közepes ptera is. Mert amúgy tényleg csak a legmagasabbak jók valamire.
ncc1701: volt már Pterám, elindultam vele, elfáradt, leszállt és azonnal meghalt. Nem jutottam vele csak a völgyig.... plusz nem is bírt el vinni velem együtt semmit, olyan gyenge volt....
Jó, igen, tudom, 100+ szint fölötti állatok kellenek.... de az egész játékban a legeslegnagyobb szintű amit láttam az egy 80+ Para volt.... húzzam fel a szintjüket 40-50 rex bébivel? Még egy rex-et se láttam (örülök is neki, nincs kedvem megzabáltatni magam), nem hogy még szelídítsek is, tenyésszem (amit meg fogalmam sincs hogy kell...). Így egy kicsit nehéz elindulni bármerre is 😄 Tegnap (vagy tegnapelőtt? ) elindultam, átkeltem a mocsáron (nagy nehezen a rengeteg Sarco és boa között elfutva), beértem a nagy vörösfenyő erdőbe és azonnal megölt valami tigris-medve-majommadár keverék, rám ugrott a fáról és annyi voltam.... Ezért kár el is indulni hogy ott hagyjak minden cuccot....
Bár ugyan jópáran játszanak ott de 99% külföldi. 1 magyar volt, az is megszökött. 😊
37.221.209.129:27625
De már írtam, fogj pterát, építs csapdát, és fogj argentet. 😊 Hint: ptera kifér egy tetőn üresen hagyott ceilingen, argent nem. Vagy pár pillarból tudsz csinálni...
Szörnyen kezdő vagyok még, alig 1-2 hete játszok vele 😊
Épp most idomítottam egy 9-es szintű Spino-t, azt hittem megőszülök, mire végigültem azt a jó 2 órát.... ja hogy használjak kibble-t? Azt se tudom hogy kell megcsinálni 😄 Látom a neten hogy valami keselyűtojás kell hozzá... ok... én még el se mozdultam a partról, örülök hogy nem zabálnak meg....
Utoljára szerkesztette: Janicsillagasz, 2018.01.03. 14:31:33
Nálam például minden szintlépésnél 70 pontot ad egészen lv 100-ig. Az összes engram megtanulható,csak nem sok értelme van mert sok olyan van benne ami utolag már nem fog kelleni.
Szerintem a titano helyett keress valami mást, mondjuk spinot, vagy valami hasonlót. Én nem tameltem még eddig titanot de ezek fényében valoszinüleg nem is fogok mert nem éri meg.
A másik, amit érdemes, h dobod a magyarítást, és angolul használod. Régi, nincs befejezve, sajna nem jó (nem akarom sértegetni aki csinálta). Kevesebbet fogsz opni.
-ágyúval tudod kilőni, quetzre teszed, repkedsz, és csak fejlövés számít
-etetni nem lehet, 24 óra után éhen hal
-szintet lépni nem fog
Igazából singe player esetén rohadtul nem érdemes vele foglalkozni.
Utoljára szerkesztette: ncc1701, 2018.01.03. 09:01:02
aztán ha az inventoryba rakod a nyerget már tamelted is. hivatalos szerókon nem lehet etetni,szal szép lassan éhenhal. Ez nemhivatalos szerón kikapcsolható,akkor bogyókkal zöldségekkel etethető,vagy carbonerys kibblevel
CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.
Tudtok valami megfelelő stratégiát a Titanosaur leterítésére? Illetve miféle kajával etessem? Erről nem találtam infót a neten... Carbonemys kiddle esetleg? Illetve majd ha esetleg, talán sikerül megszelídíteni, akkor mire húzzam a fejlettségi szinteket, mire számítsak vele szemben? Gondolom tetű lassú....
Akkor lehet a Shigoisland pálya készitője kavar valamit mert jan 1-ig télapó event volt. Elvileg mára kivette, gyakorlatilag az üzenet még él hogy megjelent a Dodo Claus/eltünt a Dodo Claus. De csak a szöveg van, maga a claus már nincs. Steamban nagy igyekezettel mutogatom neki miket varázsoltam elő aberrationból és biztattam ne fogja vissza magát, rakjon be pár dolgot 😊 Lehet megtetszett neki az ötlet...vagy bealudt 😊
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
--------
De hogy komolyra fordítsam a szót. Ma obszidánra vadásztam Shigoislandon egy hegy oldalban. Egy sziklatömb tövében már messziről is látni lehetett, valami zöldesen csillogott a kőben. Kiütöttem, és 22 db zöld drága követ kaptam.Olyant ami aberrationban van. Ezt nem én raktam be. (Ha esetleg megvádolna valaki😊 )
Ez hogy lehet ? Mert az OK, hogy adminból elöszedek ezt-azt az aberrationból,de ez a zöld gem ez aberrationos crafthoz kell. Elképzelhetö hogy azokat az eszközöket is tudnánk craftolni akár mondjuk Islandon ? Találkozott már valaki ilyesmivel ?
Utoljára szerkesztette: Rae Apofisz, 2018.01.02. 22:45:22
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Utoljára szerkesztette: Rae Apofisz, 2018.01.02. 19:19:15
Ez egy elképesztöen hatalmas léghajó, ami kicsit hasonlit tamelt dinóra. Inventori, level szint stb. Ezért gondoltam "megölnöm" kéne,de aztán ez a destroymytarget müködött.
Nem használok dinós modot, csak a classic flyer aminek van némi köze hozzá. Nézegettem a shigoislands pálya wiki-jét. Abban az tünt fel vannak dinók amiknek nagyon sok a spawn pontja. Szerte az egész térképen mindenfelé, szám szerint is nagyon sok van belöüllük. Arra gyanitok nem egyezzik a két kivánt dinó spawnja. Mert például a parasaurból mondjuk megjelenik 100 db, amire én lecserélném abbol meg csak mondjuk 20. És mivel amugy is megjelenik a maximális dino ezért nem cseréli le, és mivel nem cseréli le igy bent hagyja a parasaurt. Az aberrationos meg azért nem jelenik meg mert nincs span helye. Ezen kivül valoszinüleg van egy maximális dino populáció amitöl nem lehet több a szerveren. És én amugy is feljebb toltam ezt, mert a dinocount 1,5 -ön van. Vagyis 50% -al több dinó van a pályán mint alap esetben. Ráadásul lv 510 a wild dinó maximum lv szintje, gondolom ez még plusz közbe játszik.
Igy kaptam például a léghajót. Fogalmam sincs hogy miért de akkor valami bug volt benne mert ugyanugy ahogy a tamelt dinóknál az F betü lehett megnyitni az inventoriját, amibe üzemanyagot kell tenni. Hiába nyomtam az F betüt azonnal bezárodott és nem tudtam berakni az üzemanyagot. Azt gondoltam bugos, igy spawnoltattam egy másikat is,de az is bugos volt. Közel 7 millió hp ja van, nem tudtam hova tenni, lerombolni se, igy mindkettöt elsülyesztettem a térkép egyik sarkában jó mélyen a tenger fenekére. Akkor, kb 1 hete, mikor kiszáltam belölle elektromos halak támadtak meg és megöltek.
Szóval most, az ágy kapcsán gondoltam készitek videót a steam punkos ágyról, hogy megmutassam abban nem lehet aludni. A videó készitése közben gondoltam akkor már bemutatom a thor kalapácsot, és ha már arra jártam elmentem a léghajóért.
Üzemanyag nélkül is mozog de elég macerás és nehezen reagál a gomb nyomásokra. Alkalom adtán ismét elfogom sülyeszteni. Most csak a videó kedvéért hoztam a felszinre hogy bemutassam.
Hát ez lett a videóból. Rengeteg nyersanyag kell hozzá de rohadtúl megéri. Ha már igy belemélyedtem a videó készitésekbe, készitettem még pár videót erröl a steam punkról. Tribeok számára ideális lenne.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
Néha szoktam ilyen télapó stilusban kisebb ajándékokat oda csempészni. Nekem nagyon tetszik az a steam punk, viszont ezt nem látom senkinél hogy használná. Pedig van benne például olyan generátor aminek nem kell üzem anyag mégis termel áramot. Vagy például a Thor kalapácsa szerü fegyver is marha jó, a ruházatról nem is beszélve. Minden ruha ad valami jó buffot. Az egyik például +speedet, a másik megduplázza a súly teher birásom, stb.
Utoljára szerkesztette: ncc1701, 2017.12.30. 21:56:29