Ark:Survival Ascended,és Evolved 1-2.

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Az a sárkány tojás már régóta a fészekben lehetett és azonnal megromlott ahogy kivetted. Ez nem hiba. Mikor odarepülsz egy fészekhez és a nagy sietségben még rá mersz pillantani a tojásra, akkor kiírja, h "Megromlik: 0:00:00" az azonnal eltűnik mikor kiveszed. Ha ott visszaszámol az idő, akkor megmarad nálad.
Érdemes a romlottakat kiszedni, mert olyankor spawnol be újabb tojás csak.
jártatok már úgy,hogy loptam sárkány tojást ,és eltűnik. háromszor próbáltam.és nincs nálam semmi 😞 vagy ez valami játék hiba?
Utoljára szerkesztette: urbi, 2017.12.28. 04:03:55
Mert kínlódás az egész,hiába van állandóan Evolution Event,ami megduplázza a szorzókat,még így is kinkeserves az egész gyüjtögetés.Nem beszélve az engramozásról is.Csapatmunka alapból az egész.

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

Ha pvp szerverre mész, akkor ja. Simán legyalulnak, ha meglátják a bázisod.
Amúgy a max lvl 100 (elvileg +15 szintért lehet küzdeni), de nem igazán ez számít.
Hát én pl nem is szeretnék olyanon játszani, mert gondolom elég sok olyan játékos van akik több százas szinten vannak már és nincs másban örömük, csak a kisebb játékosok levadászásában... Köszönöm nem, inkább csak bnőmmel játszunk ketten, békésen....
Úgy hívják a hivatalos ark szervereket, amiket a wildcard üzemeltet. Érdekes tény, h a játékot megvevők kb 15%-a játszik csak rajtuk.
Nem tudom mi az az official....
Google szokott segíteni. 😊 Érdemes tényleg kicsit nézelődni. Volt olyan hétvége, mikor officialon is 8x szorzók voltak.
Fogalmam sincs hogy kell állítani a szorzókat. Még a célkeresztet se bírtam beállítani hogy legyen (synhosting szerver).
Caliph
ha saját szerón tolod sztem állíts a szorzókon,ha nem akarsz órákat ülni egy 150es rex szelidítés mellett..hacsak nem vagy időmilliomos😄

CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.

Apró, kis lépések. 😊 Pterát tudsz fogni, akár magas szintűt is, bola kell hozzá, narcoberry, dodo pedig ad kibblét. Csinálsz egy csapdát az argentnak (bár altató nyilvesszővel pucéron is fogható). Fogsz dilókat, annak a tojása jó doednek, és az ankylonak.
CP-t hódvárakból könnyen tudsz nyerni, ha van érdelmes replüő állatod, barlangot még hagynám a szinteden. Oda nagyon bitang hátas kell.
Ebből kb semmit nem értettem xD
Argentavis.... hmm.... pont a sziget túloldalán van. Amint lemászok a hegyről meghalok a Therizinemtommitől.... Nagyon el se tudok menni innen. Sok cumóhoz több száz vagy több ezer cement kell.... ok... barlangban szedjek kutyával vagy tigrissel. Még azokat se tudok befogni mivel a sziget túloldalán vannak xD Megtorpantam a fejlődésben.
Amúgy fogsz egy argentet, azzal kissebb állatokat tudsz szállítani. Például utána fogsz 6+ skorpiót, beszeridíted a bázisodban egy tamelő ketrecben, ezek adnak tojást, ami a rex kibbléhez kell. 😊 Ebben nincs semmi lehetetlen kis szinten sem.
Spinót hagyd a fenébe. A taming szorzókat nyugodtan nyomasd fel 4x-re, nem kell a béna officialhoz tartani, amit úgy állítottak be mellesleg, h 4+ fő játszik egy csapatban.
Befoghatod, de ne lepődj meg, ha lenyomják. Még akkor is, ha csak hp/sebzésre szintezed utána. Minél hamarabb érdemes repülnöd.

Itt nem osztanak sportszerűségi pontokat semmiért. Nem 1:1 ellen kell kiállni az állattal, hanem ésszel kell őket legyakni. Magaslatról, vagy csapdába csalni, és úgy, stb. Ez a játék nem arról szól, h odamész a rexhez, és leütöd, hanem arról, h túljársz az állat(játék) "eszén".

Az eleje lassú, de utána ahogy fejlődsz, úgy bővülnek a lehetőségeid. Én is úgy kezdtem a szerómon, h csak semmi mod. Aztán jött a flayer nerf, és nem értettem, h nekem single playerben miért lesz jobb a játék, ha 1 perc helyett 10 percet kell repülnöm, ergó jött a javítás mod formájában. Utána elegem lett abból, h a fertilizeres ládát, v bogarat kézzel tömjem, néztem modot, ami összeszedi a sz@rt, majd csinál belőle fertilizert, amit gyűjt egy tárolóba, ami automatán kinyomatja a crop plotokba. Aztán jött ez+az, jelenleg 8 modot használok. 😊 De nem venném le egyiket sem, official szeróra pedig soha nem mennék, inkább abbahagynám ezt a játékot.
135-ös szint alatt ne is fogjam be? Asd a legnagyobb szint amit eddig láttam az 81-es Parasaur volt 😄
Totál alap játékkal tolom, módok nélkül, saját szerveren és nem is akarom moddolni. T-rex elől meg gatyát cserélve rohanok... 64-es szintű vagyok. Lassan gyarapodok.... Ja és mit jelent a "tamelni" ?
Most épp egy 38-as Spino-t akarok szelídíteni, már tart vagy 2-3 órája és még csak 50%-on áll xDD Eltart egy ideig.... Kibble? Felejtsem el, azt se tudom hogy kell csinálni....
Utoljára szerkesztette: Janicsillagasz, 2017.12.27. 21:59:46
Vagy pedig másik order groupba teszed az állatot.
Legit módonm plö úgy, h csinálsz sok magas szintű fertilized tojást, ezeket kikelteted, és legyilkolod az adott állattal. Érdekes módon ilyenkor a baby dínó ölése után megkapod a full xp-t. Esetedben ez nem működik, de ha egy dínómmal legyilkolok 50-100db 350 feletti rex babyt, az kap +55-60 szintet 1 perc alatt.

Nálad az van, h 17-es állatot egyszerűen nem szabad tamelni, max tojás farmnak. Ha 150 a max lvl, akkor 135 alatt ne fogj be semmit. Ha mégis befogsz, akkor ne támassz vele szemben túl nagy elvárásokat. Spinó eleve egy töltelék állat, gyenge, haszontalan, ha nem aberrationt nyomatsz, akkor ott van helyette a rex. De még egy bitang therizino is sokkal jobb.

Amúgy elkurvultam, feldobtam egy s+ modot. Két dologra kell, van egy 150-es yuti nyereg BP-m, de 300-as, csak weightre gyúrt hódban sem tudtam lecraftolni, erre jó a 300 slotos s+ smithy. Illetve amióta játszom, azota nem tudják megoldani, h a wanderingre rakott állatok ne sétáljanak kereesztül bármilyen falon. S+ hithing post megoldotta ezt a problémám.
A dínók szintjét hogy lehet gyorsan növelni? A Spino-m alig akar szintet lépni... (első Spino-mat meg simán megölte egy 60-as szintű teknős.... :/ )
Utoljára szerkesztette: Janicsillagasz, 2017.12.27. 20:20:48
Sziasztok.
Csatlakozzatok kozosegunkbe bárkit szívesen fogadunk, esetleg később várható saját szerver is.

Discord szerverunk: https://discord.gg/fnZC3y4
Oké, köszöntem!
Ránézel a Spinora,és T betüt nyomsz.D

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

PiszkosFred
Vagy kikapcsolod a tobbi dinonal, hogy ne reagaljon a futtyre, es akkor a follow all (J) parancsra csak a spino fog kovetni, ez a bonyolultabb
Vagy elfelejted a J betut es helyette egyedi "kovetos" futtyot hanszalsz es kzoben a spino van becelozva/kijelolve, ez az egyszerubb.

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

Hogy lehet azt megcsinálni (melyik billentyű gomb vagy miféle beállítás) hogy csak egy bizonyos dínó kövessen? Itt vannak mellettem a szelídített állataim és a "J" betűre mind elkezd követni.... De én csak a Spino-val akarok menni.... hogy tudom ezt elérni?
Javaslom áttekinteni a pont, vessző, kis-nagy betűket, valamint a mondat végi írásjeleket.

Amúgy pedig szerver beállítás. Van hozzáférésed hozzá?
Nem is tököltem azzal, h engedélyezzem a szerveremen.
Ott a hibabejelentő oldal,jelentsétek a súlyosabb hibákat! Sajnos nagyon sokminden bekerült a játékba,amikor még a sima alap volt,akkor le volt tesztelve a fordítás,és hibátlan volt.

Én ezért cseréltem angolra. A szerver lista nálam ülés -nek van forditva. Meg jópár helyen a leirásban betük felcserélve, kimardva. Kb általános iskola alsó tagozati írásnak felel meg.

"Az idegen lények már régóta köztünk járnak. Úgy hívják magukat, magyarok"

Bekaphatják,mert nem lett a nagy téli event,helyette mikulás ruhákat adtak az állatoknak (némelyiknek),meg van repülő szarvas is.D

Lupiusnak megvan az eredeti szerintem,át tudja cserélni,de megkérdezem tőle.

Jabar
Huh, most beléptem kicsit játszani és nem csodálom hogy leszólogatjátok a fordítást, van olyan mondat a töltőképernyőn amire emlékszem hogy én fordítottam és valaki átírta ilyen google fordítosra és azt is félig csak...
Nem tudom mi értelme volt...

"Jabar sa bu eeda murishani!"

Jabar
Modok nélkül szinte lehetetlen.
én úgy csináltam, hogy a legmagasabb ponton kezdtem építkezni fából, oszlopra padló majd amikor kész a nagy alapterület amit építeni akartam akkor kicseréltem kőre/fémre, a második padlót viszont rá tudod rakni úgy hogy nem a fa padlóra megy hanem az oszlop tetejére.
Tökölős, bugos de ez van 😄
Esetleg ha saját szerveren/gépen játszol nézz meg modot hogy milyen (S+ pl.).

Sajnos az szerver beállítás. Ha van hozzáférésed, akkor ott a megfelelő helyre pipát kell tenned.
Ha nincs, akkor gyárts le GPS-t, az megmutatja milyen koordinátán vagy.
Sziasztok! Mi a trükkje annak hogy egyenesen lehessen építeni? A talaj szintkülönbsége miatt állandóan küszöbök alakulnak ki az alapoknál. Hiába kezdek el oszlopokkal építkezni, azok is szintkülönbségekkel vannak és a végén vagy kilátszik a padlóból, vagy el se éri....
Jabar
Arra való a térkép mint az életben is 😊
Van a játékban hozzá segédeszköz, eleinte az iránytű, majd gps.
Ha saját gépen/szerveren játszol akkor meg nézz szét a modok között hátha van valami.

helló
azt szeretném megkérdezni hogy meg lehet e oldani hogy látsszon a térképen hogy jelenleg hol tartózkodom vagy mire való a térkép ha nem tudom hogy merre vagyok a választ előre is köszönöm
Egyenlőre mindössze egy apró változtatást csináltam benne kiváncsiságból. Vörösfenyő Erdő Nyugati -ból kivettem a nyugati szóból az i betüt.
Majd kiderül mikor változik ha változik egyáltalában valami.

Jabar
Nem tudom most hogy működik, de amikor az alap játékot fordítgattuk akkor jóvá kellett hagynia 1 (v több, nem emlékszem) embernek.
Legalábbis így rémlik.

Caliph
ha az ő inventoryában van akkor ő fogja megenni 😊

CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.

Vannak állatok amiket a 0 -ás gombra pakolt kajával lehet etetni. Akkor ha elég közel megyünk hozzá és irja az E betüs etetést. Na ennél rendszerint én kajáltam meg a neki szánt ételt.

Kellemes Ünnepet Mindenkinek.

Hmm.... én azt hittem hogy úgy én fogom megenni 😄
Köszönöm!
Caliph
beteszel az inventoryjában narcoberryt vagy narcoticumot és "kényszereteted" vele,e betűvel

Sziasztok!
Ismét segítségeteket kérném! Ha szelídíteni akarok egy állatot, lelövöm kábítós nyíllal, hogy tudom tartani a kábultsági szintjét? Ma pl lőttem egy Sarco-t de alig maradt élete és mire lement a kábultsága, még a bunkósbottól is megdöglött.... hogy kábítsam el? Hiába tettem a tárhelyébe a tiszta kábítószert és a narcoberry-t, nem csinált neki semmit.
Igen, volt már róla szó, a magyarositásról. De szerintem valaki irkált hozzá, csak arra már nem vette a fáradtságot hogy átolvassa mit irt le.
De ha igy van akkor ez igy tök értelmetlen, hogy báérmikor bárki bele irogathat. Akár hülyeséget is bele lehet irni, és amig azt ki nem javitja valaki addig mindenkinek azt fogja irni mert újra és újra patchol ? Azt hiszem a legegyszerübb lesz ha neki állok kisérletezni.

Feltehetnél egy swim clear scuba mask modot is plö, h láss is vmit ví alatt.
Egy óvatos admincheat destroywilddinos után kellene lennie.
Sziasztok jbl2001 amit írtál nekem, hogy tegyem az inibe, tökéletes volt köszönöm. Most viszont Tusot szeretnék mert nincs egy darab sem. Van erre is parancs? Ha igen légyszives írd meg Nekem.

Itt szeretném megragadni az alkalmat, hogy megköszönjem mindenkinek, a segītséget amit a kérdéseimre adtatok!! Köszönöm szépen!!!
És mindenkinek áldott békés boldog karácsonyt,és eredményekben gazdag boldog új évet kívánok!!
Ezt nem fogod tudni otthon megoldani a saját játékodban. Egyszerűbb angolra átnyomni, oszt maximum szótárazni, de ezt már írtuk. 😊
Üdv.
Lammaer, .. vagy valaki...megtudná mondani,hogy a magyarositást vissza lehet keresni hogy ki az aki késziti a forditást ? Meglehet azt oldani hogy nem az online fájlokat magyarositom hanem csak a kliensemben ?
Kezd kicsit tényleg zavaró lenni a sok elirás és hiba a magyarositásban de ha bárki szabadon fellül irkálhatja nem túl sok értelmét látom azt online irogatni. Mert ha jól gondolom mondjuk átirok valamit azt akár félóra múlva újra átirhatja bárki. Próbáltam keresgélni a kliensemben de még nem igazán találtam benne az elirásokat. Vagy ezt ha átirom a kliensembe egy patch során újra letöltöm ?

Sziasztok! Játékos társat keresek rangarok szerveremere, legalább fél évig futtatni szeretném!
lehetőleg 21+, vékony hangú férfiak kizárva 😄 PVE Egyedül játszok rajta. S+ Mód Classick flyer. stack mod.
Építgetek felfedezek ennyi 😊
[email protected]
Steam:stief83 ( kis kék cápa ikon)
Utoljára szerkesztette: Stief, 2017.12.23. 14:16:46