Ark:Survival Ascended,és Evolved 1-2.
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Egy próbát megér.
https://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=952579788
Utoljára szerkesztette: Rae Apofisz, 2018.01.04. 21:33:04
"Az idegen lények már régóta köztünk járnak. Úgy hívják magukat, magyarok"
Alapvetően leállítom amúgy a szervert, ha nem játszom vele. Nem tudom, milyen biztonsági kockázatot jelent egy futó linuxra, de amilyen a kód többi része, úgy gondolom, h programozásnál ez volt az utolsó előtti szempont.
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
alá irtad be ? b -vel az elején ? Szerintem kéne hogy müködjön,...
Úgy hogy megmaradjanak a cuccaid arra sajnos nincs másik ötletem. Legalábbis olyan nincs amiben biztos lennék hogy nem okoz galibát.
Egyik a hardcore mod.
Másik a Game.ini -be beleirod ezt.
bAllowUnlimitedRespecs=True
És annyiszor iszol mindwipet ahányszor akarsz.
cheat giveitemnum 413 1 0 0 konzolba.
Utoljára szerkesztette: Rae Apofisz, 2018.01.04. 19:36:33
Viszont segís már pls. Nagy admin command mágus vagy, van parancs karakter resetre? Engram, és stat pontok, mintha innék egy mind wipe tonicot.
----
Elmentem kipróbálni a fel és letöltést a szerveremen. Az lv 1510-es szintü quetzam gondolt egyet és a bozótostban megtámadott egy 351 es szintü carnotaurust. Sec perc alatt megette a quetzam 😞 És mégcsak megsem találtam a sürü bozotosban a tetemét, se a batyuját 😞
Szegény quetza speedre lett kigyúrva, mégis neki állt vagánykodni csak úgy magától.
Utoljára szerkesztette: Rae Apofisz, 2018.01.04. 18:40:55
Küld el nekem az [email protected] cimre ezeket.
C:\Program Files (x86)\Steam\steamapps\common\ARK\ShooterGame mappából a teljes Saved mappát. Betömöritve .zip be.
És valahogy készitek majd belölle valami leirást miként sikerült átadnom saját játékomba.
Utoljára szerkesztette: Rae Apofisz, 2018.01.04. 11:41:54
De ezzel nem fogok pöcsölni, az fix. 😊
Az az apró kis bug, nem stimmel a kapott engram pont. Vissza bontottam majd ujra osztottam a pontjaimat. Relogin és minusz 21 pontom van.
De hamarosan javitom.
Azt is meglehet csinálni ha megvannak a mentés fájlok, például a bérelt szerverröl bamásolod helyi játékba. és onnan vissza is lehet tölteni.
Mi több. Egy példa. Nekem akarnál adni egy tojást. Akár bérelt akár helyi játékból a mentéseket eljuttatod nekem. Mondjuk letölthetövé teszed valami fájl megosztón vagy emailben vagy akármi... én azt betudom másolni akár a helyi akár a bérelt szerverembe. Mondjuk berakom helyi játékomba. A tojást beraktad mondjuk egy hütöbe. Egyik lehetöség, oda megyek a hütöhöz, és mint admin betudok lépni a hütöbe. Bár szerintem ehhez nem kell admin. Kiveszem a tojást. Ellenszolgáltatás fejében hupi lilára festem a házad és rózsaszinüre az összes dinódat. Majd ezt a mentésként vissza adom neked. Te ezet vissza másolod, akár a helyi akár bérelt szerveredre.
Másik lehetöség.Mondjuk nekem akarnád adni a teljes karaktered és mindent ami azon van. Épületeket, dinókat, mindent.
Én a mentésben kikeresem melyik a te profil fájlod és melyik az enyém. Ez egy szép hosszú számsor. Sima egyszerü fájl átnevezéssel megcserélem a kettöt. Ezt vissza küldöm neked. Onnantól a te karaktered az enyém és az enyém a tied. Te leszel Apofisz, tied az én sárkányom és enyém lesz az összes tamelt dinód. De azt is lehetne, te meghagyod a sajátodat és én igy birtokba veszem a tied.
Ez egy azon szerveren elég érdekes bugot okozna. Amelyikünk másodjára lépne be a szerverre az bukna mindent.
Utoljára szerkesztette: Rae Apofisz, 2018.01.04. 11:18:13
Két szervert hogyan kapcsolsz össze? Van vmi leírásod? Ez nekem csak lokálban ment, igaz nem pöcsöltem vele sokat, de praktikus lenne tudnom., van egy srác, akinek adnék a király rexeim tojásaiból, ő is otthon futtat szerót.
Mivel pve nem bánthat senki, buta emberek meg mindenhol vannak de szólsz kivel van baj , egy klikk és kivan tiltva.
Gondold át. Egy próbát megér. Ezt keresd.
37.221.209.129:27625
A szerveremen 99% uk külföldi. Hiába köszöngettem nekik, irogattam, kedveskedtem ilyen olyan meglepi ajándékokkal egy betü nem sok annyit nem irtak vissza nekem. Szóval, van az a destroymytarget parancs és van a destroystructure dolog. Valamit félre nyomhattam. Mert mikor próbálgattam a szárnyat, elsuhantam egy játékos telephelye felett és akkor vettem észre nincs épülete a dinói szabadon legelnek. Pedig emlékeztem hogy az illetönek volt háza. Eltelt 2-3 nap úgy senki egy árva szót nem szólt hogy valami hiányzik neki. Ami a szerencse a dologban hogy éppen pont elötte való nap, gondolva új év, első nap, hát lementettem a gépemre a teljes mentést. Nem kis idöbe telt kinyomozni mikor tünt el, és vissza állitani a lehetö legfrisebb idöpont szerint,de végül sikerült. és azt is sikerült kideritenem mikor és hogyan tüntettem el. Szokásom, ... ezek szerint rossz szokás.. hogy a konzol megjegyzi amiket beirok, és ha lehet kerülöm a körmölést ezért kurzol gombokkal fel le mozgok és csak enter azon a szövegen ami kell. Hát volt egy szerverupdate vagy valami más okból de laggolt a játék és azt gondoltam nem müködik a parancs nem tünik el a hajó mert rosszat irtam be és ez a destroystructure parancsot helytelenül irtam be, ezért mindenkinek eltünt az összes épitménye. Tudom kellemetlen ha birkázik az admin,de ez is olyan amiből tanulok.
Utoljára szerkesztette: Rae Apofisz, 2018.01.04. 10:10:08
A különböző parancsos kódolásos nem tom mihez egyáltalán nem értek, örülök hogy be tudom kapcsolni a gépet, még a windows-ot se tudom újrarakni, a számítógép és én két külön világ vagyunk. Bár így belegondolva nem éri meg a fáradtság azért csak hogy legyen célkereszt és hogy esetleg minden képesség ki legyen fejlesztve... 😄
Na hát az angol nyelvtudás meg = -127....
12 évig tanultam de meg se tudok rajta szólalni.
Utoljára szerkesztette: Janicsillagasz, 2018.01.04. 09:48:57
De helyette beirom a gugliba amit keresek, addig keresgélek amig nem találom meg ami nekem kell. Igaz van hogy nem azt találom ami nekem kell de ez megesik 😊
Ne vedd rossz néven amit irok, de miért is bérelsz szervert ? Ennyire nem lehetsz .... nem hozzá értő ezekhez. Részletesen leirtam mit hogyan. Megsem próbálod. Vedd a fáradtságot és szánj rá egy kis idöt hogy legalább az alap dolgokat megtanuld.
Ezt ma már egy ovódás is megtudná csinálni. Felajánlhatnám hogy megcsinálom helyetted,de nem teszem. Vagy ha ez neked igy megfelel akkor miért kérdezel ?
Én viszont ezzel vagyok hasonlóan. Nem akarok senkit megbántani ne értsétek félre. A felhasználóbarát webadmin számomra olyan mint az okos telefon. Nem kell érteni mélyebben a beállitásokhoz mert csak ide kattintassz, oda kattintassz, megcsinálja helyetted a support...és ez által a felhasználó nem fog érteni semmit az egészből. Ezért én bár kényelmetlenebb, sok macerával jár, mint újdonság sok dolgot magamnak kell felfedezni, kitapasztalni megtanulni...de egy idö után ez ad némi olyan ismeretet amikkel nem rendelkeznek a felhasználó barát felhasználók. Én jobban szeretek megérteni mindent amit csinálok. Ez nem mindig sikerül elsöre és sokszor kellemetlen élmény ér de ez által tanulok. Jó példa erre a lentebbi videóm. Shigoislandon alap esetben nincs vitorlázó ruha mert az az aberration része. Most még csak adminból tudok adni magamnak szárnyat de ráfogok jönni hogyan rakjam be ugy hogy a szerveremen mindenki elérhesse.
Ilyen sincsen a felhasználóbarát webadminban 😊
A pinget tekintve is jobb mint a külföldi. Sajnos nálam sokat számit ez is.
Utoljára szerkesztette: Rae Apofisz, 2018.01.04. 09:23:07
/game/arkse_27625/ShooterGame/Saved/Config/LinuxServer
az arkse_27625 nálad valoszinüleg más számok vannak.
Ha kész az átirt fájl, a szerveren lévöt töröld, és úgy másold fel a tiedet.
Ez ugyanolyan, mint a víz szerelés, ott sem egyértelmű, h az ember megcsinálja magának otthon, hanem kifizeti az ember a munkát.
Esetleg bérelj olyan vkitől játék szervert, aki felhasználó barátabb felületet csinál.
Utoljára szerkesztette: ncc1701, 2018.01.04. 09:08:04
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Én pl tranq turretet használok sárkány tej szerzésre,csak a 3 féle sárkányra lő,helyesen beállítva
Utoljára szerkesztette: Caliph, 2018.01.03. 21:21:00
CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.
Tetőn nálam csak akkor esik be, ha nyitott hatchframe van felettem. Ahogy arrébb megyek, már nem esik. Barlangban ma viszont esett. 😊
ShowMapPlayerLocation=true
Utoljára szerkesztette: Rae Apofisz, 2018.01.03. 20:45:35
Az automata gépágyúnál van olyan lehetőségi beállítás,hogy a "VAD AGRESSZÍV DINOKAT"lője csak le?Például a pteranodont ne lője le mert nem bántja az állataimat,mint pl:Ichthyornis. Nekem még gyártva nincs azért kérdezem,mert feleslegesen akkor nem fejlesztem ki,mondjuk van tervrajzom,belőle,de a modernebb gépágyúból nincs tervrajzom.
A másik megcsináltam egy kisebb bázist tetőnek csak mennyezetet használok,de duplán,és mégis beesik az eső,de szinte minden bázisomon ez mitől van?Tető van a fejem felett mármint mennyezet,és beesik az eső.
Ha csak ketten vagytok és jelszó is van a szerveren akkor mindegy pvp vagy pve. A célkereszt és a térképen a helyzeted jelölése meg kényelmi funkció. 😊