Ark:Survival Ascended,és Evolved 1-2.
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Minden boss csak a saját tek dolgait unlockolja. Map, boss, és szint szerint is. Google tényleg segít. 😊 De ha leírod, h melyik mapon vagy kíváncsi, akkor belinkelem.
Ha csak egy bosst verek le az obelisznél,attól ugyan úgy kinyílik minden ted cucc,vagy csak akkor lesz elérhető,ha mind a háromnál leverem mind a hármat?Van benne teleportáció,vagy amit láttam videót,az móddal volt elérhető a játékosnak?
Amúgy lol, nálam az anky bír vmi 550-600 font körül. Viszont a sebzése közelíti a 850%-ot, csak arra kap. A smithy hódom bír 2100 krül, ami már eléggé overkill sztem.
Utoljára szerkesztette: ncc1701, 2018.01.06. 09:12:28
Én arra gondoltam le kellene cserélni az ankylokat,mert ezek még az elsők között vannak,és 3500 kg-ot bírnak el,de sajnálnám őket leölni.Arra gondoltam létrehozok valahol egy eldugott bázist,és oda rakom őket,majd szabadon engedem.
Te tudod mit kellene átállítani a game.ini fájlban?
illetve google szerint a g betűvel is kapcsolható
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Utoljára szerkesztette: Caliph, 2018.01.06. 08:04:37
CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.
CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.
"Az idegen lények már régóta köztünk járnak. Úgy hívják magukat, magyarok"
cheat giveitem "Blueprint'/Game/Aberration/CoreBlueprints/Items/Armor/PrimalItemArmor_Glider.PrimalItemArmor_Glider'" 1 0 0
Utoljára szerkesztette: Rae Apofisz, 2018.01.05. 21:42:36
De biztos léteznek rá utasitás sorok. Szerintem ezeket egyszerübb megadod magadnak adminból ha már "nem természetes úton" szerzed be szerintem tök mindegy honnan hogyan van.
Majd vagy befognak egy lehetö legkisebb szintüt vagy adminból spawnoltatnak egy lv 1 es dinót. Majd elviszik szintezni. Igy nem kell a mutációval és hasonlókkal játszani hanem a gazdája úgy osztja el a pontokat ahogy kedve van. Ehhez társulhat még az is, hogy a Game.ini -.ben be lehet állitani akár player akár tamelt dinónál hogy 1 szint emelésnél a kiosztott mennyit növeljen a staton. Például a sebesség. Még olyant is lehet hogy 1 pontot ráraksz és mondjuk 100 at növel rajta. Azon kivül adminból bármilyen szintü dinót lehet spawnoltatni.
Én kipróbáltam dodokkal. Simán berak akár 100 millió leve szintüt is. De mégegyszerübb a bosolás ha nem te mész a bosshoz hanem az jön te hozzád. Ehhez csak épiteni kell egy szuper cellát ahonnan tuti nem fog kijutni, és oda be spawnoltatsz egy bosst. Hogy milyen szintü az is rajtad múlik. A barlangokkal kicsit gondba vagyok. Tegnap betévedtem egy barlangba. Elöször azt hittem csak szikla üreg, mert egy cseles kis rejtett nyiláson lehett tovább jutni. Ott bent viszont olyan szintü lények voltak amik elvileg nem lehetnének a szerveremen. Beállitás szerint maximum lv 510 lehetne. De ott bent láttam lv 7-800 meg 900+ os, valami kullancs szerü lényeket. Lehet hogy a barlangokra valami más szabály vonatkozik ?
tudsz nekem abban segíteni,hogy használok Basilosaurus jók állatok,de miért fogy az élete,ha bemegyek vele a vízalatti barlangba?Mivel tudok ellene védekezni?
A bossolós rexeimet szerettem volna vmi mutáltnak, de a fele rózsaszín maradt, a másik fele meg sima gyári.
Utoljára szerkesztette: ncc1701, 2018.01.05. 18:18:27
Szia NCC1701!
A hozzászólásom jobban feléd irányul,de nyilván aki szeretné használja.Te már rengeteg állatot pároztattál.Nekem az volt a vágyam legyen alfa állatom,sajnos szelídíteni nem tudtam egyiket sem,mert belehaltak.Lehet jött ki már olyan frissítés amibe lehet őket is szelídíteni ezt a részét nem tudom.Keresgéltem a neten a youtubeon,és voálá találtam olyat,hogy alfa rexet szelídítettek admin paranccsal,és azzal is hozták létre magát az állatot.Igaz csalás,nem csalás döntse el mindenki ki minek tartja.Igen én is ahhoz nyúltam,pedig mondtam,hogy nem is szeretem,és ez igaz is,de ha valami nem megy az istenért sem akkor kénytelen vagyok.Létre hoztam egy 210-es szintű rexet ami hím volt parancs segítségével lett 315-ős mikor meg lett szelídítve paranccsal,ketrecben.És ugyan úgy nőstény is.Úgy gondoltam pároztatom őket,és lesz alfa rex az obelisznél,mint a rexek között vezér a bossok ellen.A pároztatás sikeres volt,és tudni kell az alfák nagyobbak mint a nem alfák,értem itt a rexet,ami lett kölyök,vagy gyerek rex az akkora magasságra mint a sima rex,és ahhoz már kell is a nyereg. Habár én szépészeti szempontból az alfákra is tettem nyerget.Mi a fenéért neked szól ez a hozzászólás?Azért mert segíteni szeretnék neked abban,hogy más színű rex is legyen neked,ha úgy döntesz élsz a lehetőséggel akkor használd,én az alfákat nem akarom másra használni,mert iszonyatosan erősek lettek csak az ivadékait,és abból is csak egyet mint vezérnek pályánként 3 at+egy tartalék,igaz nekem feljebb is vannak húzva az állatok statja,de ez egy másik történet.Olyan szép piros csík van a fejétől végig a hátáig.Nem lesznek az ivadékok alfák.Nekem van egy nőstény,és egy hím Yutyrannus szinte mind a kettő egyforma kék csík van a fejétől a hátáig,és az ivadékaik is mindig ilyenek.
Ha tudod a jatekot, keresd meg youtubeon, keresd meg a zenet amire gondolsz, rakd ele a shazam applikaciot es hatha felismeri. Ha nem, akkor a jatek technikai parameterei (licenszelt dalok) kozott fogod megtalalni.
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Hogyan lehet egy zenét megtalálni a neten ha nem tudom se a cimét se az elöadóját ? Max arra emlékszek hogy egy régi autós játék zenéje volt. Ha jól rémlik.
Javaslom az S+ modot, van benne hatchery, ami összeszedi a tojást automatán, vagy egy jó kis joan féle poop@egg collectort.
Game.ini.
[/script/shootergame.shootergamemode]
LayEggIntervalMultiplier=1.0
Scorpióm még nem volt, nem tudom tojik-e tojást vagy mit csinál
<#lookaround>#lookaround>
Utoljára szerkesztette: Rae Apofisz, 2018.01.05. 11:52:15
De gyenge gépen nem fog neked segíteni semmi. És fura, h eleve akkor kellene jobban futnia, mikor szerverhez csatlakozol, és nem locálban játszol, mivel el rakat dolgot kiszámol a géped helyett a szerver procija. Akkor fog jobban futni localban a dedikált szeró, mint a single player, ha van egy i7-ed (ugye 8 szálas alapvetően), és megvan a 16G memória.
Sajnos a mostani megőrült PC árak miatt (nameg anyunak kocsit kellett venni), én is hagytam a vas cserét tavaly. Talán idén összejön, de csak vmi ddr3-as használt 1150-es i7 (plö 4790k) + alaplap lesz belőle, a mostani 16G ddr3 memóriát pedig átteszem bele. Mert 70eft-ért nem fogok memóriát venni, az tuti, akármilyen jó is a ryzen.
Utoljára szerkesztette: ncc1701, 2018.01.05. 09:14:59
Nem tudom az én procim hány szálas, ennyire nem mélyedtem el benne,de én ezért ragadtam le a synhosting szervernél. Singleben idegesitöen sokat tölt a gépem és közepes grafikára állitva csúnya, nehezen rajzolja meg. Officalon belépek és annyit tölt a gépem hogy az hihetetlen. Bármelyik éledési pontot választom, mire elkezdenék megjelenni meghalok. Ha valami csoda folytán dinó mentes helyre rakna is le ha valakinek van ott épülete néhány részletet megjelenit aztán annyi.Még maga a kilépés is sok esetben feladat kezelövel is 2-3 perc.
Próbáltam nitrados meg más unoffical szervereket is,de élvezhetetlen a sok töltögetés miatt. Feltételezem közbe szól a fizikai távolság is.
A synhosting az egyetlen amit találtam, ahol normálisan tudok játszani. De annál se mindegyik pályán. Legjobban az island fut. Utána a shigoislands. De center és ragnarok már kihivás a gépemnek. Ami nagyon tetszik, crystalisles már viszont gyenge grafika beállitásban majdnem jól fut, de már ott is gond van a vörös, meg különféle szinü fák környékén. Ha pedig megtámad valami, mire mozdulnák már megis haltam. Össze van kötve a sorsom a synhostingal, island vagy shigoisland. De még ezeken is kellenek az inditási opciók. Ha kiveszem az -sm4 -et már gond van. -d3d10 et is kiveszem már töltöget a gépem rendesen. Vagyis nagyon határ eset a gépem.
A bánatom az, hogy nem lenne elég ha mondjuk csak videó karit cserélek, cserélnem kéne memoriát is, vele a procit, az miatt meg az alaplapot. Vagyis az egész gépet. Hiába na, 2008 -as konfig. Megöregedett 😊 Amit anno nagyon elszúrtam és rossz döntés volt,hogy a monitorom képernyője nem téglalap alakú hanem négyzet. Akkoriban jó volt egy ideig mert call of dutyztam,de a képernyömön nem férek el.
Utoljára szerkesztette: Rae Apofisz, 2018.01.05. 08:45:50
Mellesleg neki van egy islandos videó sorozata, még régről, érdemes lenne megnézned, hogyan is kell kb indulni. Mai napig ő a legfelkészültebb magyar youtuber (hogy utálom ezt a szót) srác, anno az ő sorozatából tanultam mindent. Pláne, ha ketten játszotok, az hatalmas segítség ebben a játékban, komolyan mondom, ha a single player nehézsége 10 pont a 10-ből, akkor két embernél ez már maximum 3-4 pont lehet csak. És kb akármilyen barlang 4-5 emberrel már easy kategória (megfelelő cuccokkal, és állatokkal persze).
Cluster nálam otthon megy, island-center-ragnarokból lehet kettőt választani, mert csak 12G memória van a szervermben. Ha 16G lenne, akkor mehetne mindhárom map egyszerre.
Az igazán vicces az, h ha az embernek van egy legalább 6 szálat tudó procija, de inkább 8, akkor single player helyett érdemes egy dedikált szervert használni, mert kevésbé lagol a gépe. A dedikált szerver tud használni 2 magot, a játék pedig max 4-et.
-------
Amugy próbálgattam (volna) ezt a cluster dolgot local játékban de sajnos annyira gyenge a gépem még 1 db dedicalt szerver sem igazán akar elindulni nem még 2 😞 Ugyhogy igazából nem sokra jutottam vele ez miatt.
Utoljára szerkesztette: Rae Apofisz, 2018.01.04. 22:23:24