Ark:Survival Ascended,és Evolved 1-2.

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Köszönöm.Akkor a sárkányt kell legyőznöm,és a legnagyobb szintűt.
Ezt a táblázatot nézd meg, oldal harmada alatt kb. A tek generator, és a tek replikátor az alap, ami mindenhez fog kelleni.
Én is így hoztam haza vagy 6500 kg fémet ankyval quetza hátán.Én nem 10 x resre van húzva,hanem 11 x-re.Nem ám a játékon belül van 2-esre.Amit szelídítek annak is 2,amit megszelídítettem annak is,vagy minden,kivéve a vad dinok.Izlandon vagyok jelenleg.
Amúgy van plö csillagkapu mod is. Lehet tárcsázni, meg minden, rohadt jó ötlet. 😊
Amúgy, ha nekem fa kell, akkor felteszem a hódot a quetz platformra, és hozok a bázisra annyit, amennyi bele sem fér a nagy kohóba. Fém dettó, csak ankylóval. Kó ugyanaz, csak doeddel. 😊 Gondolkodtam én is stack modon, de egyelőre megvagyok nélküle.
Stack mod. Tudom, h optál vele, de erre ez a megoldás, és nem az, h az állatok statját piskálod x10-re. 😊

Minden boss csak a saját tek dolgait unlockolja. Map, boss, és szint szerint is. Google tényleg segít. 😊 De ha leírod, h melyik mapon vagy kíváncsi, akkor belinkelem.
Én szinte minden dologba nagyban szeretek gondolkodni,egyszerre elhozni több ezret.Ereklyéből,fémből,fa stb.
Ha csak egy bosst verek le az obelisznél,attól ugyan úgy kinyílik minden ted cucc,vagy csak akkor lesz elérhető,ha mind a háromnál leverem mind a hármat?Van benne teleportáció,vagy amit láttam videót,az móddal volt elérhető a játékosnak?
Nekem is az volt a B tervem, h építek vmi eldugott helyen egy bázist, csak az ilyen veteránoknak. De csak gondolatban jutottam eddig. 😊

Amúgy lol, nálam az anky bír vmi 550-600 font körül. Viszont a sebzése közelíti a 850%-ot, csak arra kap. A smithy hódom bír 2100 krül, ami már eléggé overkill sztem.
Utoljára szerkesztette: ncc1701, 2018.01.06. 09:12:28
Ez megnézem majd köszi előre is.
Én arra gondoltam le kellene cserélni az ankylokat,mert ezek még az elsők között vannak,és 3500 kg-ot bírnak el,de sajnálnám őket leölni.Arra gondoltam létrehozok valahol egy eldugott bázist,és oda rakom őket,majd szabadon engedem.
KI lehet ám kapcsolni a csillogást. Az opciókban a light bloom, és a light shafts mellől kell kivenned a pipát.
Artifactra nincs respawn timer, maximum tiltani tudod a megjelenését. Amúgy ja, én max a desroymytargetet "használom", mikor vmi felesleges dínómtól meg akarok szabadulni. Ezt is csak azért, mert vacakul van megírva a játék, és minél több állat, annál több lag. Mert amúgy elférnének.
A másik csináltam egy fém bázist a tek dolgoknak,mert a másik bázisomon nincs helyem.Megcsináltam fémből,de kegyetlenül visszaveri a fényt,úgy döntöttem lefestem,elkezdtem belül beraktam a tek dinoszaurusz kaput,és nem tudtam bemenni a quetzával,és nem értem el a fal felső részét,belül.Kívülről hiába próbáltam volna meg nem festette volna le a tetejét,mert dupla fal.Gondolkodtam hogyan fessem le,megpróbáltam a levegőbe menést,nem tudom mit csináltam de miután befejeztem a festést a karakterem elkezdett belezuhanni a talajba,a talaj alatt meg mintha minden hol víz lett volna,és zuhantam a tenger fenék felé,majd egyszer csak az égből zuhantam lefelé,és folyamatosan zuhantam fentről lefelé,megállás nélkül.
Én akkor használok,olyat ami könnyítés,ha valamivel nem boldogulok.Azért jó,hogy fuvaros leszek mert van olyan,hogy megjelenik újra a piros,vagy lila zsákmányláda is,mert gyűjtöm a tervrajzokat,és azért szeretek egymás után újra,és újra bemenni a barlangba,mert jó esetbe nem spanolnak vissza a vad állatok,csak az a rossz hogy sokára jelenik meg újra.A másik ha mindig az adminhoz nyúlnék,függővé válnék,és mindig a könnyebb utat választanám.
Te tudod mit kellene átállítani a game.ini fájlban?
köszönöm
Caliph
megnyitod az inventoryt,akkor a bal felső sarkában lesz 5 kis ikon,az egyiknek az a neve h togle tooltips,azt kapcsolhattad ki véletlenül.
illetve google szerint a g betűvel is kapcsolható

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Utoljára szerkesztette: Caliph, 2018.01.06. 08:04:37

CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.

köszi a segítséget. 😊 most meg olyan lett.hogy hiába viszem az egeret a tárgyakra.nem irja ki.miből kell csinálni.melyik gombal tudom előhozni. nem a q -ra gondolok
Caliph
első cucc a metal blast forge,itt fából coalt gyárt (ami ugyanarra is használható mint a charcoal)metal ignotot finomít meg gyémántot lehete vele craftolni. Ez az alap induló forge,ezt sima arkos cuccból gyárható. ennek segítségével gyárthatsz egy steam workstationt,amiben gyártható az industrial copper forge ,ami képes copper platet és glass panelt csinálni,irja majd hogy mi kell(metal ignot,coal,crystal kell sok). És innen már építhető minden más,farmolás kérdése

CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.

A szeron van egy mód (Steampunk Mod) de szinte mindenhez a ( copper plates-glass panels ) kell valaki tudja ezeket miben és hol kell gyártani.meg miböl?
Mi a külömbség az között hogy átállitod az artifact spawn idejét a Game.ini fájlba vagy a konzolba irsz egy parancs sort, azon kivül hogy elöbbi esetben fuvaros lesz belölled a másik esetben meg ki sem kell menned a házadból ?

"Az idegen lények már régóta köztünk járnak. Úgy hívják magukat, magyarok"

De van jelentősége,igaz egyszerre csak egy,de egymás után több.Bemegy,kijön,bemegy kijön.Csak lassan jelenik meg újra,én nem csalni akarok benne csak rövidebb időn belül még többet összegyűjteni.
Single modban próbáljátok ki. Másoljátok ezt be a konzolba. Majd amit ad tegyétek rá a felsö ruhára. Csak rákell húzni. Aberratinos szárnyat ad. 2x space gomb. Szerintem rohadtúl jó. Tetszeni fog 😊 És le is lehet venni a ruháról.Én azzal szórakozok hogy felrepülök egészen a plafonig és onnan leugrok, majd átrepülöm a fél pályát.

cheat giveitem "Blueprint'/Game/Aberration/CoreBlueprints/Items/Armor/PrimalItemArmor_Glider.PrimalItemArmor_Glider'" 1 0 0
Utoljára szerkesztette: Rae Apofisz, 2018.01.05. 21:42:36

Nincs jelentősége, mert 1-nél többet nem tudsz egyszerre elvinni.
Szerintem barlangra az alapra tesz rá x százalékot. Plö centeren lvl 150 max lényeknél 290 a max lvl barlangban.
Steam Punk mod. Abban olyan ruhát lehet craftolni aminél majdnem minden ruha darab ad valamilyen buffott. Az egyik például megduplázza a teher birásod. De van olyan buff akár 1 órát is kibirok a tenger fenéken. 😊

Az ereklyékkel nem foglalkoztam még komolyabban. De ezekröl az a véleményem,hogy egy olyan szerveren ahol többen, mások is játszanak ezekhez nem nyúlok hozzá, nem variálok rajta. Elvégre is ezek tröfeák, egy megérdemelt jutalmak. Nem érzem ugymond etikusnak ha bele avatkoznák. Single modban ritkán játszok. Ott meg nem kinlódok feleslegesen, ha van egy célom azt elrendezem röviden 😊
De biztos léteznek rá utasitás sorok. Szerintem ezeket egyszerübb megadod magadnak adminból ha már "nem természetes úton" szerzed be szerintem tök mindegy honnan hogyan van.

Az ellen sehogy sem tudsz. A basilo az elvileg vmi ősbálna féle, és nem bírja a mély vizet. Azaz nyüszög, de ha felhúztad rendesen az életét, akkor olyan lassan fogy, h nem számít. Enyémnek van 41k élete, ha lent vagyok fél órát, sem veszi észre. Magyarul fogj nagy szintűt, breedeld, majd imprinteld az utódot. Cserébe nekem úgy lenyomott egy 145-ös alpha polipot, h elfogyott 20k élete, igaz, 209-es ascendant nyereg volt rajta. De azóta leltem 300 felettit. 😊
Apofisz,szerinted lehet állítani a fájlokba vagy ini.ben az ereklyék milyen idő közönként jelenjenek meg újra?Úgy vettem észre a második megjelenés 10 perc után,nem játékbeli időre gondolok,és ezt lerövidíteni.
"Lehet hogy a barlangokra valami más szabály vonatkozik ?"Ezt nem tudom,de nálam is Izlandon elég nehéz nagy szintű állatot találni,pedig már töröltem a vagy dinokat nem is egyszer,és nálam is nagy szintűek szoktak néha lenni a barlangba.Én adminos dinot nem nagyon szeretnék nevelgetni,csak őket pároztatni,és azt használni.
Vannak akik úgy nevelnek adminos dinót, hogy a Game.ini -ben beállitják hogy a tamelt dinónak a szint lépéshez mondjuk 1 exp kelljen.
Majd vagy befognak egy lehetö legkisebb szintüt vagy adminból spawnoltatnak egy lv 1 es dinót. Majd elviszik szintezni. Igy nem kell a mutációval és hasonlókkal játszani hanem a gazdája úgy osztja el a pontokat ahogy kedve van. Ehhez társulhat még az is, hogy a Game.ini -.ben be lehet állitani akár player akár tamelt dinónál hogy 1 szint emelésnél a kiosztott mennyit növeljen a staton. Például a sebesség. Még olyant is lehet hogy 1 pontot ráraksz és mondjuk 100 at növel rajta. Azon kivül adminból bármilyen szintü dinót lehet spawnoltatni.
Én kipróbáltam dodokkal. Simán berak akár 100 millió leve szintüt is. De mégegyszerübb a bosolás ha nem te mész a bosshoz hanem az jön te hozzád. Ehhez csak épiteni kell egy szuper cellát ahonnan tuti nem fog kijutni, és oda be spawnoltatsz egy bosst. Hogy milyen szintü az is rajtad múlik. A barlangokkal kicsit gondba vagyok. Tegnap betévedtem egy barlangba. Elöször azt hittem csak szikla üreg, mert egy cseles kis rejtett nyiláson lehett tovább jutni. Ott bent viszont olyan szintü lények voltak amik elvileg nem lehetnének a szerveremen. Beállitás szerint maximum lv 510 lehetne. De ott bent láttam lv 7-800 meg 900+ os, valami kullancs szerü lényeket. Lehet hogy a barlangokra valami más szabály vonatkozik ?

Ncc
tudsz nekem abban segíteni,hogy használok Basilosaurus jók állatok,de miért fogy az élete,ha bemegyek vele a vízalatti barlangba?Mivel tudok ellene védekezni?
Végre egy igazán hasznos mod 😊

Pedig van piros rex mutáció. 😊 A piros csík összejött amúgy.

A bossolós rexeimet szerettem volna vmi mutáltnak, de a fele rózsaszín maradt, a másik fele meg sima gyári.
Utoljára szerkesztette: ncc1701, 2018.01.05. 18:18:27
Értem,de egyszer azt írtad,hogy színre nem akar jönni a mutáció.De mindegy én csak egy ötletet akartam megosztani,mivel szerintem a sima rexek közül soha nem lesz piros színű mutáció,mivel piros rexet simába nem láttam még,csak alfába.
Mekkora király ötlet volt, nagyon szépen köszönöm, működik ez a fajta mindwipe! 😊
Nekem is színesek az állataim, van kék rexem, sárga rexem, zöld rexem, stb. Yutim is mindenféle színben van. 😊 A boss b@szó rexeim azok vagy gyári szinűek, vagy rózsaszínek. De annyira nem érdekel a szín. A legjobb yutim most plő király kék szinű, sárga fejjel. De azon még csak 9 mutáció van, el szeretném vinni majd 4k stamina mellett 50k hp-ig.
Sziasztok!
Szia NCC1701!
A hozzászólásom jobban feléd irányul,de nyilván aki szeretné használja.Te már rengeteg állatot pároztattál.Nekem az volt a vágyam legyen alfa állatom,sajnos szelídíteni nem tudtam egyiket sem,mert belehaltak.Lehet jött ki már olyan frissítés amibe lehet őket is szelídíteni ezt a részét nem tudom.Keresgéltem a neten a youtubeon,és voálá találtam olyat,hogy alfa rexet szelídítettek admin paranccsal,és azzal is hozták létre magát az állatot.Igaz csalás,nem csalás döntse el mindenki ki minek tartja.Igen én is ahhoz nyúltam,pedig mondtam,hogy nem is szeretem,és ez igaz is,de ha valami nem megy az istenért sem akkor kénytelen vagyok.Létre hoztam egy 210-es szintű rexet ami hím volt parancs segítségével lett 315-ős mikor meg lett szelídítve paranccsal,ketrecben.És ugyan úgy nőstény is.Úgy gondoltam pároztatom őket,és lesz alfa rex az obelisznél,mint a rexek között vezér a bossok ellen.A pároztatás sikeres volt,és tudni kell az alfák nagyobbak mint a nem alfák,értem itt a rexet,ami lett kölyök,vagy gyerek rex az akkora magasságra mint a sima rex,és ahhoz már kell is a nyereg. Habár én szépészeti szempontból az alfákra is tettem nyerget.Mi a fenéért neked szól ez a hozzászólás?Azért mert segíteni szeretnék neked abban,hogy más színű rex is legyen neked,ha úgy döntesz élsz a lehetőséggel akkor használd,én az alfákat nem akarom másra használni,mert iszonyatosan erősek lettek csak az ivadékait,és abból is csak egyet mint vezérnek pályánként 3 at+egy tartalék,igaz nekem feljebb is vannak húzva az állatok statja,de ez egy másik történet.Olyan szép piros csík van a fejétől végig a hátáig.Nem lesznek az ivadékok alfák.Nekem van egy nőstény,és egy hím Yutyrannus szinte mind a kettő egyforma kék csík van a fejétől a hátáig,és az ivadékaik is mindig ilyenek.
PiszkosFred
Hat, sok szerencsevel 😊 (ez kb olyan, mintha azt mondanad, hogy 20 eve a New Yorki metron beszelgettel ket station kozott egy Smith nevu urgevel, es most szeretned kideriteni, vajon mi lehet vele)

Ha tudod a jatekot, keresd meg youtubeon, keresd meg a zenet amire gondolsz, rakd ele a shazam applikaciot es hatha felismeri. Ha nem, akkor a jatek technikai parameterei (licenszelt dalok) kozott fogod megtalalni.

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

Bár nem az Arkhoz tartozik,de ötletet szeretnék kérni.
Hogyan lehet egy zenét megtalálni a neten ha nem tudom se a cimét se az elöadóját ? Max arra emlékszek hogy egy régi autós játék zenéje volt. Ha jól rémlik.

Ejnye. Skorpió tojás kell a rex kibbléjéhez. 😊
Marha ritkán, és csak akkor, mikor ott vagy mellette, és ha nem figyelet, akkor el is tűnik onnan idővel. Skorpióból kell fogni 1 fiút, és 12 lányt, plusz egy oviraptort, amit wanderingre raksz, de elötte követ teszel bele, h ne tudjon mozdulni. Ami jó, h ezeket argenttel fel tudod venni, és el tudod vinni a temelő ketrecbe. Már pvp szerver esetén nyilván. 😊
Javaslom az S+ modot, van benne hatchery, ami összeszedi a tojást automatán, vagy egy jó kis joan féle poop@egg collectort.
Szerver beállitástól függ.
Game.ini.
[/script/shootergame.shootergamemode]
LayEggIntervalMultiplier=1.0
Scorpióm még nem volt, nem tudom tojik-e tojást vagy mit csinál
<#lookaround>
Utoljára szerkesztette: Rae Apofisz, 2018.01.05. 11:52:15

A dínók mennyi időközönként raknak tojást? Szelídítettem egy skorpiót (még tegnap) de eddig nem rakott tojást (vagy nem vettem észre).
Az én szerveremre lehet kívülről is csatlakozni, szóval, bárki jöhetne. De mivel nincs otthon fix ip-m, ezért nem jön senki. 😊 Pláne, h csak napi 2-3 órát fut, míg játszom, ritkán hagyom futni nonstop. Ha nem csinálsz kintről befele port forwardokat a routeren, akkor pedig senki nem tud bejönni, de nekem ez kellett a clusterhez, mert nem akartam minden mapon nulláról indulni.

De gyenge gépen nem fog neked segíteni semmi. És fura, h eleve akkor kellene jobban futnia, mikor szerverhez csatlakozol, és nem locálban játszol, mivel el rakat dolgot kiszámol a géped helyett a szerver procija. Akkor fog jobban futni localban a dedikált szeró, mint a single player, ha van egy i7-ed (ugye 8 szálas alapvetően), és megvan a 16G memória.
Sajnos a mostani megőrült PC árak miatt (nameg anyunak kocsit kellett venni), én is hagytam a vas cserét tavaly. Talán idén összejön, de csak vmi ddr3-as használt 1150-es i7 (plö 4790k) + alaplap lesz belőle, a mostani 16G ddr3 memóriát pedig átteszem bele. Mert 70eft-ért nem fogok memóriát venni, az tuti, akármilyen jó is a ryzen.
Utoljára szerkesztette: ncc1701, 2018.01.05. 09:14:59
Ezt a szervert amit futtatsz, magadnak futtatod vagy lehet rá csatlakozni, játszani ?
Nem tudom az én procim hány szálas, ennyire nem mélyedtem el benne,de én ezért ragadtam le a synhosting szervernél. Singleben idegesitöen sokat tölt a gépem és közepes grafikára állitva csúnya, nehezen rajzolja meg. Officalon belépek és annyit tölt a gépem hogy az hihetetlen. Bármelyik éledési pontot választom, mire elkezdenék megjelenni meghalok. Ha valami csoda folytán dinó mentes helyre rakna is le ha valakinek van ott épülete néhány részletet megjelenit aztán annyi.Még maga a kilépés is sok esetben feladat kezelövel is 2-3 perc.
Próbáltam nitrados meg más unoffical szervereket is,de élvezhetetlen a sok töltögetés miatt. Feltételezem közbe szól a fizikai távolság is.
A synhosting az egyetlen amit találtam, ahol normálisan tudok játszani. De annál se mindegyik pályán. Legjobban az island fut. Utána a shigoislands. De center és ragnarok már kihivás a gépemnek. Ami nagyon tetszik, crystalisles már viszont gyenge grafika beállitásban majdnem jól fut, de már ott is gond van a vörös, meg különféle szinü fák környékén. Ha pedig megtámad valami, mire mozdulnák már megis haltam. Össze van kötve a sorsom a synhostingal, island vagy shigoisland. De még ezeken is kellenek az inditási opciók. Ha kiveszem az -sm4 -et már gond van. -d3d10 et is kiveszem már töltöget a gépem rendesen. Vagyis nagyon határ eset a gépem.
A bánatom az, hogy nem lenne elég ha mondjuk csak videó karit cserélek, cserélnem kéne memoriát is, vele a procit, az miatt meg az alaplapot. Vagyis az egész gépet. Hiába na, 2008 -as konfig. Megöregedett 😊 Amit anno nagyon elszúrtam és rossz döntés volt,hogy a monitorom képernyője nem téglalap alakú hanem négyzet. Akkoriban jó volt egy ideig mert call of dutyztam,de a képernyömön nem férek el.
Utoljára szerkesztette: Rae Apofisz, 2018.01.05. 08:45:50

Kövesd pontról pontra, és menni fog. Ennél szájbarágósabban senki nem fogja neked elmagyarázni. 😊
Belenéztem (persze semmit nem értek belőle), illetve próbáltam is csinálni olyan szervert a játékon belül de ahogy rákattintok, kilép az asztalra és ennyi. Indíthatom újra a játékot.
Legalább belenéztél a linkelt magyar videóba, vagy csak dicsekszel, h nemmegy? Mert megy az, ha úgy csinálod, ahogy a srác (HellboyhunHD) mutatja. Nagyon egyszerűen, 15 perc alatt összehozható egy dedikált szerver.
Mellesleg neki van egy islandos videó sorozata, még régről, érdemes lenne megnézned, hogyan is kell kb indulni. Mai napig ő a legfelkészültebb magyar youtuber (hogy utálom ezt a szót) srác, anno az ő sorozatából tanultam mindent. Pláne, ha ketten játszotok, az hatalmas segítség ebben a játékban, komolyan mondom, ha a single player nehézsége 10 pont a 10-ből, akkor két embernél ez már maximum 3-4 pont lehet csak. És kb akármilyen barlang 4-5 emberrel már easy kategória (megfelelő cuccokkal, és állatokkal persze).
Óbakker, ez nagyon jó ötlet, ha hazaérek, kipróbálom. 😊

Cluster nálam otthon megy, island-center-ragnarokból lehet kettőt választani, mert csak 12G memória van a szervermben. Ha 16G lenne, akkor mehetne mindhárom map egyszerre.
Az igazán vicces az, h ha az embernek van egy legalább 6 szálat tudó procija, de inkább 8, akkor single player helyett érdemes egy dedikált szervert használni, mert kevésbé lagol a gépe. A dedikált szerver tud használni 2 magot, a játék pedig max 4-et.
Nekem sem indul a dedikált szerver 😄
Nem tudom mennyire érdekel, de megkérdeztem a Synhosting supportot a cluster-ről. Nem jól tudtam, mert van lehetöség rá. Vagyis lehetséges egyik szerverröl a másikra költözni.
-------
Amugy próbálgattam (volna) ezt a cluster dolgot local játékban de sajnos annyira gyenge a gépem még 1 db dedicalt szerver sem igazán akar elindulni nem még 2 😞 Ugyhogy igazából nem sokra jutottam vele ez miatt.
Utoljára szerkesztette: Rae Apofisz, 2018.01.04. 22:23:24