Ark:Survival Ascended,és Evolved 1-2.

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nálam igen,viccen kívül.
Dehogy. 😊
De most komolyan <#awink> Nektek is szines a víz ?

"Az idegen lények már régóta köztünk járnak. Úgy hívják magukat, magyarok"

Biztosan az elsűlyesztett léghajóból folyt ki az olaj. 😊
Az lehet 😊 Mindenesetre egy leheletnyivel mintja jobb lenne az fps-em 😊

PiszkosFred
Steampunk mod, gondolom valahol elfolyt az olaj 😄

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

Ez a szines víz, ez most nálam bug, vagy mai patchban valami olaj szennyeződés akar lenni ?
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

A csuda vigye el. Még ez is szerver függö. GameUserSettings.ini -ben egy sor
proximityChat=false -ra kell állitani és máris van globál cset.

A szerverröl letöltöttem a mentéseket. Elkezdtem átbogarászni az accountokat. 141 accountból 132 lv 1 es innaktivat töröltem és 7 innaktiv tribet. <#eplus2>

Most is azért akartam újra lv 1 lenni (de lehetöleg megörizni a dilomat) hogy mezei játékos lehessek.

PiszkosFred
Ha nagyon kommunikalni akarsz a tobbiekkel, akkor TE, mint szerver admin tudsz server messageket kuldeni, amelyet mindenki lat. Mint pl a restart elotti 10 perces figyelmeztetes, es egyeb felhivasok, stb. Igaz, nem csetelesre valo, de ha nagyon akarsz vmit kozolni, igy megteheted.

Asszem a max saddle def az 352.7. Ennél nem jött ki több 1090% crafting skill mellett a 180-as rex saddle bp-ből, de ebből lecraftoltam 18-at. 😊
A magyarosítást nem tudom kik azok akik belepiszkálnak de szörnyü egyes helyen. Olyan valaki nyúlkál bele aki szerintem életében nem játszott ilyen játékokkal. És ami a dühitő, hiába is irná valaki be a jó forditásokat, mert bárki akár csak úgy poénból átirogathatja.
Jó lenne ezt kliens oldalon megoldani. Egyszer kétszer már próbálkoztam a kliens oldaliban keresgélni de még nem volt úgy igazán rá időm.
És azt se tudom ha én átirom egy kövi patch során átiródna-e.
Ezt a cset dolognak majd utána nézek megtudom -e oldani szerver oldalról. Mert igy elég vicces hogy csak helyi csetbe tudok irni.
Gondoltam csinálok egy tribet, ha esetleg lenne magyar aki játszana, de aztán elszúrtam mert le akartam nullázni a level szintem de ugy ne legyen engram pontom se. Bekapcsoltam a hardcore modot, meghaltam. Ugyan lv 1 lettem az épületeim a dinóm elbuktam.
Hiába Apofisz ismét a nevem, a tribe, az házam, a dinóm egy másik Apofisz tulajdona, aki fekszik a földön és alszik. Kezd a hócipő tele lenni,hogy mire megoldok egy bugot jön helyette másik 2. Azért néztem mi van a szerveremen ma, mert mindenfelé emberek fekszenek, egy csomo lv 1-es karik és alszanak. De hogy ki csinált ennyi új karit, és miért nem tünik el a régi teste még rejtély 😊
Utoljára szerkesztette: Rae Apofisz, 2018.01.07. 18:56:27

PiszkosFred
Igen. Ahogy elnezem valtozott azota, nem is kicsit (vagy en neztem regen). A torzsi cset ezek szerint kikerult, vagy nem tudom, azt nem latom kozte. Na mindegy, akkor marad a sima enterrel a general es a beallitott billentyuvel a local cset, mint alternativa.
Viszont ez a magyaritas... ez most google translate? A regi, amit meg en is megneztem evekkel ezelott, az sokkal pontosabb es "magyarabb" volt...

Ez lenne az a beállitási oldal ? Én itt csak 2 sort találok ami a csetre vonatkozna. Akár enter akár Insert nyomok helyi cset-t ír.
Köszönöm majd utána nézek ennek is, most sajna más jellegü gondom is akadt. Visszakéne szereznem a tualjdonom. 😊
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

PiszkosFred
Opciok kozott a billentyuk megadasanal van olyan hogy Tribe Chat es Local Chat, es tudsz hozzajuk rendelni egy-egy billentyut (ha csak nem valtozott mindez december kozepe ota, azota nincs fenn a kliens nalam). Ha siman nyomsz egy entert es ugy kezdesz el potyogni, az alapban global chatre fog irni, mindenki lathatja. Ha lenyomod a fenti, korabban beallitott gombokat, es ugy kezdesz el potyogni, akkor lehetoseg van csak a torzsi csetre irni vagy a helyi, kozeledben levo embereknek. Elobbi a Tribe, utobbi a Local.
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2018.01.07. 17:39:27

Hát akkor nálam valami nem jól van mert nekem csak Helyi cset van és állitani se tudok rajta sehol

PiszkosFred
Nyomsz egy ESC-t es options? 😊

És hol van az a keybind ? 😊

PiszkosFred
Az mas, az voice chat.
A text alapu csetnel elobb meg kell nyomnod a megfelelo gombot ahhoz, hogy a kliens tudja, kivel/milyen kozeggel akarsz beszelni. Mindenkivel? Csak a korulotted levovel? A torzseddel? stb., lasd lentebb!

Bevan állitva. (Azt hiszem)
globalVoiceChat=true

PiszkosFred
Keybindingsben be kell allitanod, hogy "global" jelleggel beszelsz (akkor mindenki latja a szerveren), "local" jelleggel (akkor csak paran, akik a kozeledben vannak), "tribe" jelleggel (torzson belul latjak cska), vagy "alliance", amely pedig az osszebandazott torzsek kozott latszik mondjuk raid eseten.

Ha megnyomom az entert, megnyilik a cset ablak. Beirok egy szöveget, például Sziasztok, Hi All.
Azt mindenki látja vagy csak én ? Vagy Arkban nem szokás köszönni ?
Próbálok szóba elegyedni de bagóznak rá mit van a csetben. 😊

Szeretném a figyelmedbe ajánlani a szerverem. Van egy magyar fickó aki hozzád hasonlóan még új az ark világában. Nem valami bő beszédü de talán el lesztek együtt. 😊 (Velem nem túl sokat társalog)
Evengarda/SteamPunk/PVE/Lv1000/510 - (v276.3)
37.221.209.129:27625

bocs a kérdésekért. a new life szerver. angol tudásom 0. a fordítót szoktam használni .de az elég furán fordít.
Ha kiváncsiskodhatok melyik szerveren játszol ?

Bakker. Repülök platón az ankyval a bázisomon, h beparkolok, erre döccenés, és anky sehol. Egyszerűen eltűnt. Mentésből vissza, mert egy 330 körüli ankyt nem fogok egy bug miatt bebukni.
PiszkosFred
pedig de, a legegyszerubb dolgok egyike 😊 parancsolj (ko meg kova az elso nyersanyagok, amelyekkel talalkozol)
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2018.01.06. 19:54:37

feltételezem a sparkpowdert se egyszerű csinálni 😊
még mindig kösz
Caliph
ha jól emlékszem sparkpowder
de ha megnyitod az inventoryát középen irja a neve alatt hogy mivel üzemel

Utoljára szerkesztette: Caliph, 2018.01.06. 19:39:39

CefreTeam&#8482; A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.

az industrial copper forge .működtetéséhez mi kell? hiába tettem bele gázolajat
1
2
3
Az egyes,és kettes képen a rexek az közvetlen alfától származik.A harmadik képen az az egyes képen szereplő rextől,és egy sima rextől van.
PiszkosFred
Persze, hogy random, de be van hatarolva a terulet szerint, hogy milyen lehet. A deli kezdo partmenti "nyugdijas" helyen peldaul sosem fogsz talalni pirosat.

Nem feltétlen. Bázisom alatt pont van 3 airdrop, és teljesen random. Szerintem minél magasabb szintű, annál ritkábban jön.
Én szerveremen is Steam Punk mod van és szerintem rohadt jó. A ruhák és fegyok sokkal jobbak mint a rendes ruhák. Ami még jó benne hogy van benne 2 féle generátor is. Az egyikhez tamelt triceratopsz kell, az hajtja. A másikhoz meg kell egy másik steam punkos eszköz ami valami viz félét gyárt. (Legyen a neve nehéz víz)
A levegöböl kivonja a párát abbol lesz nehéz viz azzal müködik a keltetögép és a generátor is. Csakhát azok a nyersanyag szükségletek, mint az 500 öntött fém meg hasonlók.... De azért jó szerintem. 😊

PiszkosFred
Minel "erosebb" a drop, annal ritkabb, illetve annal veszelyesebb helyekre esnek 😊

Sárga a 2. helyen van? LoL... azt hittem hogy az alulról a 2. a fehér után és mindig otthagytam 😄 Pirosat meg még nem is láttam....
Airdrop?Drop minőségét a színe határozza meg: változó szín -> zöld -> kék -> lila -> sárga -> piros, illetve ezeknek a "dupla", gyűrűs verziói. Sárgától felfele minig igyekszem felvenni, mert azért ad jó dolgokat néha. A 10/100 azt jelenti, h 100 élete volt, és már csak 10 maradt, azaz mingyá eltűnik. Nyilván a peroshoz nagyobb lvl szükséges.
Ezek a fényes oszlopok, droppok, ajándékok vagy mi a túrók, mi a különbség köztük? Számít a szín, vagy az hogy a tárhelye miféle? (10/100 vagy 100/100.... ? )
Na, megvan, ki kell ugrani a nyeregből, és beragad.
Hmmm. Már nem működik a quetz trap, egy szimpla falnyi lukon kimegy.
Ok kíváncsi vagyok rá,de komolyan is gondolom.
Persze. 😊 Majd én is teszek fel szines állataimról képet, ha eszembe lesz. 😊 Tegnap született egy lila yuti, de bezúztam, mert vacak statjai voltak.
Kíváncsi vagy a rexre,milyen színe lett?Ha igen később mikor belépek az arkba,teszek fel képet.
Ezek közül egyik sem fog menni.
Ok azért megpróbálom a sárkányomat bevinni,meg a kő gollem .Ha jól láttam 20 állatot enged,sújt nem láttam,de lehet igazad van.
A kemény alatt azt értem, h alpha dragon esélytelen. A Rex a legnagyobb, amit be tudsz vinni ellenük, azaz giga már nem fog menni. Asszem súly határ van, ha jól emlékszem (egy állat súlyát liften tudod megnézni, vagy a neten). Bossos artifactokat, illetve elementet sem tudsz transzferelni, ha jól tudom.
Az csak jó,ha kemény😊Bármilyen állatot tudok vinni a boosok ellen?Ez is milyen hülyén van megoldva,Izlandon alig van stego,mondom magamnak ragnarokon sok stego trófeám van,mondom áthozom Izlandra,meg a Megalania trófeát is,mert Izlandon csak barlangba van,Ragnarokon meg a szabadba mászkál,és nem engedi az obeliszk,hogy feltöltsem a trófeákat,mindent lehet szinte ide oda vinni a mappok között,de trófeát nem engedi.
Nem tudsz átmenni másik mapra? Izlandon a sárkány nagyon kemény, inkább ragnarokon szokták csinálni ezeket.