Ark:Survival Ascended,és Evolved 1-2.
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szia Apofisz szeretnék tőled kérdezni valamit,de ha más is tudná a választ az megköszönném.A kérdésem te nagy szeretettel szereted használni az admin parancsokat,nem feltétlen gond.Vannak olyan dolgok alapanyagok amik több szók egymáson lenni,és van olyan ami kevés.Az admin parancs végénél teszek mondjuk 2 db 0-át de akkor sem add 100-at hanem csak 10-et. És egymáson is csak 10-esével szokott lenni.Hogyan lehet elérni,hogy ne 10 et adjon egyszerre,hanem 100 at?
A quetzaim minden tiltás ellenére lépnek le. Hiába van tiltva a wandering, még a viselkedésben is kivan kapcsolva az agresszivitás, semlegesre. Elvileg nem lenne szabad elrepülniük. De mégis, vannak bizonyos esetek amikor valami hatására fogják magukat és önálosodnak. Nem hallgatnak a fütyülésre se semmire. Próbáltam kifigyelni az esetet és sok esetben egyszerüen felrepülnek a felső energia pajzshoz, mintha elakarnák hagyni a pályát, átlépik azt és ott lebegnek egyhelyben. De van amikor a pálya egy másik területére mennek el, van amikor messzeb van amikor közelebre. De olyan is van hogy a semleges viselkedés ellenére rárontanak egy dodora a közelben. A kiváltó okot még nem sikerült megfejtenem,csak találgatok. Ilyen tippelgetés az hogy ha megeszem a tojást amit tojnak,.. vagy ha közvetlen közelükbe épitkezek,... Azért ezekre tippelek mert amikor elrepültek ilyesmikkel foglalkoztam.De volt amikor szintet léptek, raktam 1 potot egyik stat pontra, és örömében elszökött. Ez akkor ciki ha a tenger felett áll meg és nincs éppen másik hátasom.
Ezért használom a Homing Pigeon modot, mert legalább haza tudom hivni. Ha arra gondolnál, ilyent már akkor is csináltak mielött használtam volna ezt a modot 😊 De lehet csak simán unják magukat hogy napokig csak egy helyben állnak 😊
"Az idegen lények már régóta köztünk járnak. Úgy hívják magukat, magyarok"
Ok Meglátjuk a legnehezebb sárkányt is legyőztem csalás nélkül.Igaz egyszer meghaltam,de vissza a mentés.
----
A tegnapi quetza keltetésemből ikrek születtek, igy most van 4 quetzam. Kész quetza farmom lesz 😊 Még tovább kell finomitanom a konfig fájlban mert csak 2 törödés fért bele a növekedési idöbe és csak 2 bevésödést történt meg. A steam punkos keltetö tök jó csak az a baj vele, ha kiveszem a tojást azt irja túl meleg. és nincs ötletem hogyan hütsem le. Próbáltam vizbe kidobni, próbáltam légkondikkal, és próbáltam felvittem a hegy tetöre. a kelés idö 0,1% nál megáll a keltetöben és ha kidobom fokozatosan csökken az életereje. Most ez vagy rosszul van magyarositva vagy nem tudom. Elfogy az életereje és kikel a baby. Ez most pont nem hiányzott 2 him ikrek 😊
Van egy kisebb videóm amin rajta van a rex a tek nyeregben. Bár eredetileg ezt a videót más céllal készitettem. Van egy nagy öböl. Majdnem U alakú, két lejáró is van a körülötte lévö hegyekről és a tenger felöl nyitott. A tenger vizet egy némi part szakasz válassza el az öbölben lévö kis tó vizétől. Bár inkább egy nagyra nőtt pocsoja.
A gondom az, a madaraim hiába állitok be mindent, gondolnak egyet és lelépnek. Bár most megvannak gyürüzve és haza tudom hivni öket,de ha harcba bonyolodnak valahol lehet meghalnak. És ezen filoztam tegnap sokat mit kéne tennem ne tudjanak lelépni. Ehhez bekéne öket zárnom valami épületbe. De a kicsi, szük épület nem tetszik nekik ,meg nekem se. Az jutott az eszembe milyen lenne ha lefedném az egész öbölt. Egy nagy hatalmas kupola alá. Elkezdtem kisérletezni de van egy kis bökkenö. Az oszlopokra, vagy alapra, menyezetet maximum 2 öt enged mert ha nincs alatta alap, csatlakozás a földöhöz akkor nem engedi. Vagyis vagy bekéne épitenem az egész öbölt oszlopokkal vagy lekéne térköveznem. Az oszlopok nyilván nem megoldás igy marad az hogy a kis tavon kivül az egész öbölt lerakom kőház alappal.Ez némileg természetes hatást kellt. Ez mondjuk hetekig is eltartana mire ennyi követ össze szedek. Csak nem is tudom, lehet csúnya lenne a végeredmény. Ha valakinek lenne ötlete azt meghallgatnám.
Ebben a videóban a Homing Pigeon van, hogy haza küldöm a quetzam. Vége felé a rex.Szépen világít a sötétben a páncélzata.
Mint látható a videóban, ismét meglépett egy quetzam.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Aztán tegnap betereltem mindkét quetzat egy szük helyre. Eszembe jutott ki próbálom a steam punkos keltetö gépet.Tojattam velük egy megtermékenyitett tojást. És ekkor rémlett fel valami. Ezt még lekell tesztelnem újra de nekem úgy rémlik akkor lépnek le amikor felveszem a földröl a terméketlen tojást és megszem. Ezt követöen fél perc és útra kellnek.
Ez a videó lenne, ebben az öbölben kéne valami jó kis bázist épitenem.
Azt szeretném elérni a dinóim szabadon mászkálhassanak, de ne tudjanak megszökni. Valami olyan épitmény a madarak ne tudjanak kimenni de ne kelljen kaput nyitogatnom meg csukogatni ha ki vagy be akarnák repülni. A rex és a dilónak házörzö szerepet szánnák. Bár ez pve de igy ha spawnolna dinó megszereznék maguknak a kaját.
Amugy a videó végén látni hogy a háztetömön van egy fura szerkezet. Ez egy vicces masina. Hógolyókat gyárt és szór széjjel. Ezt felvéve lehet hógolyozni 😊 A poén az bárhogyan beöltözök a karakterem fázik és jajgat. Még akkor is ha amugy plusz 40 fok van 😊
Ehhez lenne valakinek valami jó ötlete ?
En orulnek neki, ha hivatalos szerveren is lehetne vegre hasznalni, nem csak privaton es singleben.
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
A kép nem szép bocs,mert videóból van kiszedve.
Utoljára szerkesztette: T62A, 2018.01.14. 14:14:17
Az S+ modról a véleményem az szerintem nem biztos hogy olyan jó dolog lesz az ha beépitik a játékba. Ha bármi gond van vele nem tudjuk majd eltávolitani. És már nem egyszer látott a világ olyant hogy valami nagyszerü dolgot ha más valaki átvesz az csak rosszabb lesz.
Nem lennék meglepve ha beraknák a játékba és utolag derülne ki hogy nem pontosan azt és úgy rakják át hanem valami változtatnak rajta, ami nem feltétlen tesz jót a játéknak. Szerintem jobb ez igy, akinek kell berakja, akinek nem az nem használja.
Valamelyik nap találtam a menüben is egy részt a játékon belül,hogy engedélyezzem a elemek lerakását,még akkor is ha az tereptárgyba ütközik,így legalább meg tudom csinálni az üvegházat ,hogy mindenhol legyen üvegtető,mert belógott a sziklafal a tetőbe.
Nem ez nem magától jelenik meg,hanem a tek cucoknál elérhető.Azért gondoltam,mivel én játszok Izlandon,és Ragnarokon,hogy jól gondolom-e lerakok egy egy darabot mind a két bázisnál.Egyet Izlandra,egyet Ragnarokra,és nem kellene az obeliszkhez mászkálnom.
Ez az Angol neve Tek Transmitter Magyarra fordítva Tek adó"Tételek továbbítása, túlélők és lények más ARK-khoz! Tek Engram használatát igényli."Próbáltam lefordítani,csak nem tudom jól gondolom-e,hogy ez arra való?
Szerintem valamilyen mod lesz az amiben üveg padló van. Bár mennyezetet is lehet lerakni padlóként de a sima üvegház elemeknél is van egy fém keret amiben az üveg van. És a steam punkban is keretben van. Ha egymás mellé rakom öket benne van a csík. Hogy simán keret nélküli üveg melyik modban van azt nem tudom.
Utoljára szerkesztette: Rae Apofisz, 2018.01.14. 00:41:12
Egyedül a lagg az ellenfél 😊 Ez a steam punk és mellé a level 1000-res szint... erösen gondolkodok azon vagy a vad dinókat kéne felturbozni vagy a player statokat lejjebb venni.
--------
@Fred.
Vagyis akkor ezt vagy én engedtem szabadon és nem emlékszek rá vagy valaki másé volt. Az inventorijában még volt nyers hús ami nem volt megromolva. Remélem nem az lesz hogy valaki felismeri a rexét és azt mondja rám, lenyúltam a dinóját. 😊
Utoljára szerkesztette: Rae Apofisz, 2018.01.13. 15:31:40
Nem szokásom hazudni,nem egy szép szokás.Éreztem,hogy fogsz rá válaszolni amit írtam előbb,nem megbántani akartalak,sem megsérteni.Igaz nem írtad,csak az elején szeretném tisztázni,én poénnak szántam,hogy megnevettesselek.Nem vagyok fent a szervereden,csak ez ugrott be mikor olvastam a hozzászólásodat,hogy én hagytam el a rexet neked,hogy megtaláld.😊De legyen szerencséd a rexel ezt kívánom.És bocs,csak vicceltem.
Csak úgy ha leverik a durabját rólam elöször. Mérgezés és kábitás ellen nem véd. Ha elkábit például egy elektromos hal, vagy scorpió, egy jó ideig tehetetlenül várom a sorsom.
Nem is tudtam játszottál a szerveremen. Szólhattál volna. Ha ez a tényleg tied volt és tényleg nekem szántad akkor köszönöm szépen. Nem terveztem rexet tartsak de ha már van, megtartom.
Milyen névvel játszottál ? És miért hagytad ott, nem tetszett ? Vagy még mindig játszol ott ?
Elég sok mindent videóra vettem. A rexest is meg a fönixest is. Elirtam egy cseppett. Nem fönixet tameltem hanem griffet.
A griffes tamelés több videóból áll, egy csomó felesleges dolog és rengeteg kimaradás van benne. Azt nincs türelmem össze vagdosni.
A rexes csavargásról viszont a 10 perces keretbe éppen pont belefért még. Vágatlanul ime a videó. Ez volt a te rexed ?
A bénázásaimat nem ér kinevetni 😊 Azt rész amikor felnyársalt egy dinó bátran ugord át 😊
Meg, nem tudom ismered-e shigoislandon a dodo istent. Idönként egész jó cuccokat ad. Eredetileg gemeket és ilyen dodo isteneket kerestem,helyette rex lett belölle 😊
Utoljára szerkesztette: Rae Apofisz, 2018.01.13. 11:40:10
7 napig ha nem megy a kozelebe X meteren belulre, akkor barki egy kattintassal (claim) lenyulhatja.
Elpusztulni csak akkor fog, ha megtamadja valami es megeszi, vagy ha ehen hal, ami dinotol fugg, de altalaban 2-3 het, mire a kaja szintje nullara csokken, majd elkezd az elereje is csokkenni es meghal.
Elég furcsa,mert ha jól tudom a főnixet csak tűzzel lehet szelídíteni,sárkánnyal.Legalább is videóban úgy csinálták.A rexet én hagytam olyan helyen ahol tuti meg fogod találni,ajándék neked.
Ha van egy tamelt dinóm és kint hagyom valahol a vadonban, vagy mondjuk elvesztem 😊 az kb mennyi idő múlva pusztul el, vagy lesz mások által birtokba vehető ? Vagy ahhoz hogy más valaki birtokba vehesse ahhoz az eredeti tulajnak mindenképpen szabadon kell engednie ?
Mert tegnap igazi dinós, tamelős, találós napom volt 😊
Megjelentek a szerveremen az aberratinos gemek. Vagyis abbol a kék és a zöld. Gondoltam körbe járok minden hegyet, benézek minden zeg-zugba, minden kő alá hogy találok -e piros gemet, vagy esetleg valami mást. Mondhatni centiről centire átnéztem az egész pályát.
Piros gem helyett találtam egy sziklában elakadt rexet. Elöször elakartam futni, de feltünt hogy nem mozog. Gondoltam tök jó, elakadt igy könnyen tamelhetem.😊 Aztán mikor közelebb merészkedtem akkor láttam hogy birtokba vehetö. Igy lett egy lv 483 as rexem. Akárhogy nézem nem látok benne semmi elözményt vagy nyomát hogy kié lehetett. A level szintje gyanusan ismerős. Rohadt régen volt rexem és azota vagy 3x is új karit kezdtem. Hogy ez valaha az enyém lett volna vagy valaki másé fogalmam sincs. De egyáltalán nem rémlik hogy én szabadon engedtem voltam egy ilyen szintü rexet sem az hogy elvesztettem volna valaha is. Ha jól rémlik még valamikor tavaly nyár elején volt rexem. De akkor azt az új kari létre hozása elött megetettem a cápákkal és úgy rémlik az az island pályán volt és annak más volt a szine.
Még ezen a napon miután a rexet nagy keservesen elvittem a bázisomra, megtaláltam egy rég elveszett quetzam, ami csak ugy fogta magát és elrepült és fenn akadt a felső energia pajsz felett. Ott lebegett egyhelyben. Az sem volt eccerü leszedni. Majd egy hegy oldalában találtam pár db fönixet. Meglepett mert nem is tudtam van fönix a szerveremen. Gondoltam befogok egyet. Ráment az egész napom. Vagy 4x vissza kellett mennem a bázisomra ruhákért, fegyverekért. Nem volt egyszerü mert körbe körbe körözött, alig tudtam eltalálni. Aztán épitgettem csapdákat, még medve csapdát is raktam le, amikbe rendre én akadtam fenn 😊 De végül sikerült. Bár ez is inkább a véletlennek köszönhetö mintsem az én csapdámnak. Elöször dinó kapukat raktam le, hátha benn akkad. Aztán kő oszlopkat és végül egy sziklaperem és egy ott felejtett kő oszlopp közé szorult be amit aztán gyorsan körbe is raktam további oszlopokkal. De igy is vissza kellett mennem a bázisomra kábitó nyilvesszökért mert nem akarta megadni magát. Szerintem vagy 1000 nyilvesszőt kilöttem rá mire kiütötte magát. Hamar gyorsan meg is pakoltam a hasát kövekkel, még véletlenül se repüljön el ha felébredne. 😊
De hogy ez a rex kié lehett érdekelne.
Utoljára szerkesztette: Rae Apofisz, 2018.01.13. 10:39:57
Én imádom.
Gyorsabb közlekedés repkedés nélkül.
Bár mikor ma felléptem nem találom a szervert 😞
Utoljára szerkesztette: Rae Apofisz, 2018.01.11. 17:01:23
Űrlények mikor lesznek?😊
Kicsit repkedtem, kicsit futkároztam, de az már olyan uncsi, igy aztán végül hangsebességre kapcsoltam 😊
F betű 2x.
Alpha állat nem témelhető. Barlangból kihozott, normálnál magasabb szintű sem, utóbbi bekábítható, de annyi.
Levegőből sason hogy lehet lövöldözni?
Egy videón láttam hogy a muki elengedte a sast, füttyel irányítgatta és közben tüzelt valamire.
Ha felveszek a nyakamba valamilyen madarat azt mivel teszem le?
Alfa rexet be lehet fogni?
(82est próbáltam de 130 kábítót miután benyelt hagytam a fenébe)
A fura az eddig a szabadban voltak és semmi gond nem volt velük. Most hogy körbe keritettem egy kis telket, fallal, már szöknének, lázadnak.
A vadon élő spinók 4-5 fös csoportban járnak. Maximum lv 510 kéne hogy legyen ahhoz képest 7-800 as dinókkal találkozok. Destroywild dinó már vagy 3x és semmi. Azt hiszem valamelyik fejlesztő nagyon unatkozott.
Állok egy helyben a dinóim között. Az elektromos cigimet babrálom, hozzá se érek a billentyühöz. Egy árva vad dinó nincs a környéken. A quetzam gondol egyet felpattan és nincs sehol. Mehetek megkeresni. <#boxer>#boxer>
Released - 9 January, 2018
-Fixed an animation-related server crash"
Ez azt jelenti, h javították a foundation-minigunos-lávás szerver rollbacket? Nagyon ugrálnak a srácok a verzió számozással.