Ark:Survival Ascended,és Evolved 1-2.
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Az idegen lények már régóta köztünk járnak. Úgy hívják magukat, magyarok"
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
PerLevelStatsMultiplier_Player<0>0>=3.000000
PerLevelStatsMultiplier_Player<1>1>=3.000000
PerLevelStatsMultiplier_Player<2>2>=3.000000
PerLevelStatsMultiplier_Player<4>4>=1.000000
PerLevelStatsMultiplier_Player<5>5>=1.000000
PerLevelStatsMultiplier_Player<6>6>=3.000000
PerLevelStatsMultiplier_Player<7>7>=3.000000
PerLevelStatsMultiplier_DinoTamed<0>0>=2.000000
PerLevelStatsMultiplier_Player<9>9>=1.000000
PerLevelStatsMultiplier_DinoTamed<1>1>=2.000000
PerLevelStatsMultiplier_DinoTamed<2>2>=2.000000
PerLevelStatsMultiplier_DinoTamed<4>4>=1.000000
PerLevelStatsMultiplier_DinoTamed<5>5>=1.000000
PerLevelStatsMultiplier_DinoTamed<6>6>=2.000000
PerLevelStatsMultiplier_DinoTamed<9>9>=1.000000
PerLevelStatsMultiplier_DinoTamed_Add<1>1>=2.000000
admincheat summontamed Quetz_Character_BP_C
Értelem szerüen ha nem quetzat szeretnél akkor mást kell beirni. De ezzel egyből tamelt dinót summolsz és nem kell bajlódni a tameléssel.
Utoljára szerkesztette: Rae Apofisz, 2018.01.21. 09:15:19
Abból egy rész.
Game.ini-be
[/script/shootergame.shootergamemode] -alá
PerLevelStatsMultiplier_Player<0>0>=1.0 healt
PerLevelStatsMultiplier_Player<1>1>=2.0 stamina
PerLevelStatsMultiplier_Player<2>2>=3.0 torpidity
PerLevelStatsMultiplier_Player❤️>3>=4.0 oxygen
PerLevelStatsMultiplier_Player<4>4>=5.0 food
PerLevelStatsMultiplier_Player<5>5>=6.0 water
PerLevelStatsMultiplier_Player<6>6>=7.0 temperature ?
PerLevelStatsMultiplier_Player<7>7>=8.0 súly
PerLevelStatsMultiplier_Player<8>8>=9.0 melee
PerLevelStatsMultiplier_Player<9>9>=10.0 speed
PerLevelStatsMultiplier_Player<10>10>=11.0 Temperature Fortitude ?
PerLevelStatsMultiplier_Player<11>11>=12.0 crafting
Ami téged érdekelhet
PerLevelStatsMultiplier_DinoTamed<7>7>=2.00000
Ezek azok a sorok amikben azt állitod be hogy a szintlépéskor kapott pontot ha valamire rárakod akkor az mennyit növekedekjen.
Ez itt most 2x-es érték a súlyra.
Szia Ha egy nőstény,és egy hím állatot pároztatok,ugyan abból a fajtából,és egyforma a statjuk. Az új szülött miért nem kapja meg ugyan azt a statot,ha mind a két szülő szintileg is egyforma?Az megérteném,ha az egyik állat 50-es a másik 150-es akkor az új szülött nem 150-es lesz.Gondolom mikor te pároztattál Rexet és életerőre fejlesztetted,akkor a kicsi Rex csak az életerő egy részét örökölte.Például két Rex 150-es mindegyik van 2000 életereje mindegyiknek,ott a kis Rex nem 2000-rő indul?
Kipróbáltam a Rockdragont admin summonnal. Be is rakja de láthatatlan, vagyis átlátszó és ha repülni akarnák vele kidob a szerver.
http://steamcommunity.com/workshop/filedetails/discussion/895711211/1318835718932776138/
CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.
Na ez az amire leginkább használom az admint. Van egy kis "birtokom", egy kisebb szafarit szoktam csinálni. Megidézek néhány szimpibb békés lényt, és hagyom ott sétáljanak. Mégse annyira üres a terület igy 😊
Utoljára szerkesztette: Rae Apofisz, 2018.01.19. 20:08:19
Ezt nem gondoltam volna,megtaláltam a nejem hasonmását dinoszaurusz formában,de komolyan.Találtam kinn a szabadban a Ragnarokon egy ilyen állatot Megalosaurus. Ami 189-es szintű,mondom mászkálok vele egyet miután megszelídítettem,ez az aranyos állat olyan hamar elfárad,és ha leszállok róla pik pakk lefekszik aludni.Olyan mint az asszony 24-órából tudna aludni 15-órát.Mi értelme egy ilyen állatnak a játékba Megalosaurus aki csak fekszik,és alszik.
Ha egyszer végre lenne egy normális gépem ami birja a gyürödést, bele vetném magam a mod készitésbe. Készitenék egy pályát és hozzá egy saját modot.<#email>#email>
Végre sikerült találnom egy ideálisnak vélt beállitást. Dilophosaurust vettem alapul a beállitáshoz. 8 perc a tojás keltetés és 7 percenként akar törödést. Egy törödés 25% bevésödést ad és 30 perc alatt felnötté válik. Csak fura, ha 100% a bevésödés és még maradt idö a felnötté válásból, még ugyanugy akar törödést. A teszt alany dilo lv 62-es és a hp ra kapott pluszt.
Utoljára szerkesztette: Rae Apofisz, 2018.01.18. 19:51:43
Utoljára szerkesztette: Rae Apofisz, 2018.01.18. 15:19:12
Artifact_Of_The_Clever
Ha arra gondoltok miért várok,hogy megjelenjen,és miért nem megyek el onnan,majd pár órával később visszamenni.Azért mert az állatok nagy része le van vadászva,és szinte 0-la az újra megjelenésük esélye.Csak végig kell rohannom a barlangon az ereklyétől a quetáig.
Ebbe a barlangba raktam le egy kő alapot,egy ágyat,egy szekrényt.
Artifact_Of_The_Pack
Néha gyors utazok,mert olyan helyen van az ereklye,ahol nincs vad állat.és gyűjtöm a szekrénybe.Itt nem kell majd várnom,hogy újra megjelenjen,mert addig kihordom a szekrényből,ha megjelenik akkor meg azt viszem ki,lehet felesleges időtöltés,de nem jó minden esetbe az adminhoz nyúlni.
Elmesél egy történetet, egy szellemi világot állit fel.
Lélekben és gondolatban egy kicsit még mindig ebben a világban élek és gondlkodok. Nem egyszerü, de nem adom fel hogy egy nap mondjuk úgy, emléket állitsak ennek a játéknak az Ark világában, az annak a lehetöségeivel és egy kicsit vissza hozzak belölle.
Akkoriban 2-3 hivatalos szerver létezett. Én az Evengarda nevü szerveren játszottam. Ez egy pvp játék volt. Gyakorlatilag bárhol bárkit le lehetett gyakni, minimális büntetésért.
Az ark szerverem nevét, innen kölcsönöztem. Evengarda. Lélekben egy kicsit piszkálja a csőröm hogy pve fut és nem pvp de hát egyenlőre a pve a közkivánat. Ha esetleg van valaki aki szereti az önsanyargató játékot, a kemény küzdelmet, szeret harcolni, élvezi a túlélés kihivásait annak a figyelmébe ajánlom a szerverem. Most még nyoma sincs semmiféle dolognak az elképzelt ark világomnak és többnyire még csak a fejemben körvonalazódik a dolog de folyamatosan azon vagyok ez össze jöjjön.
37.221.209.129:27625
Bocs,hogy nem ark téma, de talán ad másnak is némi inspirációt ez a trailer 😊
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Utoljára szerkesztette: Rae Apofisz, 2018.01.17. 19:34:02
Mi vagyunk a Zsoldosok Kezünk sosem dolgozott
Mi vagyunk a Zsoldosok Kezünk sosem dolgozott
"Azért ad 10 et mert egy enter leütéssel annyit ad. Ilyenkor megoldás,
TAB gomb. - konzol nyitás
FEL kurzol nyil. - Lépés az elözöleg használt szövegre
ENTER. Megismétled az előzőt."Én is azt csináltam,de azt hittem valahogy másképp kellene beírni,és akkor többet adna egyszerre.
Amúgy tudtommal elementet nem tudsz clusteres szerverek között mozgatni.
TAB gomb. - konzol nyitás
FEL kurzol nyil. - Lépés az elözöleg használt szövegre
ENTER. Megismétled az elözőt.
Erre a problémára az egyik lehetöség az admin. Ez mindig kéznél van és bármikor használható. Ezt az ember önmagával szemben is becsapásnak érzi, hiszen nem az adminról szól a játék.
Másik megoldás a megfelelö mod használata. Például van olyan mod amivel gyártani lehet illetve átváltoztatni a gyöngyöket egy másik fajtára. Ez nekem mondjuk nem szimpi, De van például a death recovery mod. Ez egy sírkő. Amit a bázison elhelyezel. Elmész bányászni, és egy lelő hely környékén leraksz egy ágyat és egy tároló ládát. Ha megteltél, és nem birsz többet a felszerelésed berakod a ládába, majd teszel róla hogy meghalj. A bázisodon éledsz, rányomsz a sirkőre és hozzád teleportáélodik minden cucc ami nálad maradt. Kipakolsz majd vissza utazol az ágyal. Ládábol felöltözöl és megsimétled a menetet. Ezt fokozhatod a home pigeon moddal. Elmész bányászni pár madárral. Megpakolod öket annyira hogy még repülni tudjanak, majd haza küldöd öket.
Én nem utazgatnák oda vissza két pálya között ilyen gyöngyökért se elementekért. Mi több, a steam punk modban van kimondott teleportáló készülék. Ha elmész bányászni, vagy új lelö helyeket keresni, és találsz is jó helyet, helyezz el ott ágyat és ládát. És használd a death recovery modot.
Az egyes után raktam egy 0-át beadott 10-et,hiába raktam 2 db 0-át akkor is csak 10-et ad,engem nem zavarna ha a 100 dbot 10 hely foglalna,mert alapból annyit is foglalna,olyan kevés elementált ad ha legyőzök egy bosst,és elég sok is kell a tárgyakhoz,na most ez tudom a könnyebbik módja az element szerzésnek az admin,de például a fekete gyöngy kevés Izlandon,de ahhoz mégse használok admint,mert Ragnarokon annyi van a tenger fenekén,hogy majd onnan hozok Izlandra.
Utoljára szerkesztette: T62A, 2018.01.15. 20:08:48
Vannak tárgyak amiket alapból például csak 20 db ot tudsz egyben tárolni, 1 slotban. Értelemszerüen ha te mondjuk 100 adsz magadnak akkor ez 5 slotban fog megjelenni. Ha teszem azt véletlenül elgépelsz egy számot, mondjuk a leltári számot, akkor a kivánt tárgy helyet mást fogsz kapni. De vannak tárgyak amikből 1 slotba csak 1 db ot tudsz tárolni, mint például a ruha. Ha te beirod 100 db, akkor azt 100 slotban fogod megkapni. Eltart egy ideig mig megszabadulsz a feleslegtől.
Utoljára szerkesztette: Rae Apofisz, 2018.01.15. 19:38:49
cheat giveitem "Blueprint'/Game/PrimalEarth/CoreBlueprints/Items/Armor/Saddles/PrimalItemArmor_QuetzSaddle_Platform.PrimalItemArmor_QuetzSaddle_Platform'" 1 4 0
a végén az 1 jelenti a db számot. A nulla pontosan mit jelent ezzel most nem foglalkoznák mert nekem se teljesen tiszta, de a 4 es szám jelenti a minöséget.
Ez egy quetza platform nyereg. Ha a vége 1 0 0 és vagy 1 1 0 az egy sima primitiv item. De ha feljebb viszed ezt a számot, lesz belölle, mesteri, isteni stb.
De vannak olyanok amiknek nincs ilyen minősitése, például
cheat giveitemnum 250 100 0 0
ez egy rare flower. A tárgy leltári száma a 250 a darab szám pedig a 100
Ugyanakkor egy másik példa.
admincheat SpawnDino "Blueprint'/Game/Aberration/Dinos/LanternPug/LanternPug_Character_BP.LanternPug_Character_BP'" 500 0 0 100
Ez egy aberratinos buldogot fog megidézni ami level 100 as és töled 500 méter távolságban fog megjelenni.
Tehát a számok jelentése függ attol mi az a tárgy