Ark:Survival Ascended,és Evolved 1-2.

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sőt, armoron tudsz növelni durabilityt, értelem szerűen az armor értékét, mi több, a hideg, és a meleg elleni védelem értékét is egyesével. És miután megcsináltad a fullos armort, akkor ebből tudsz csinálni egy blueprintet, amiből sorozatba tudod craftolni az űber cuccokat. 😊 Ezt kicsit overkillnek ítéltem, mert ha ezt a modot feltettem volna, akkor kiesett volna a játék azon része, h a barlangi, és a mély tengeri dropokat nézegessem.
Caliph
pl ezzel a moddal: upgrade station

3 része van,egymásba építhetőek: az upgrade stationba berakod a fejleszteni kívánt dolgot,és az upgrade gombra nyomogatva irja milyen nyersanyagok kellenek hogy a kövi szintre lépj.
blueprint station: berakod az itemet amiből blueprintet akarsz csinálni,az item elveszik,valamennyi nyersanyagot visszaad,és kapsz belőle egy blueprintet
augment station:az adott dolog statjait tudja növelni: nagyobb sebzés,hosszabb idő alatt romlik el stb

kapsz egy könyvet is a modhoz,részletesen leirja mit hogyan,bár csak angolul

CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.

Ne is mond. Én ugyan csak találom a dolgokat, de sokat játok barlangokba, így a legjobb fabricated sniperem 688%-os, "szerencsére" tervrajzból. Valami 11000 obszidián kellett hozzá. Nem kommentálom. 😊 Bár ezt úgy hoztam össze, h a centeren a koponya szigeten az egyik szarvának a tetejére csináltam egy miniatűr bányász bázist, bele 3db fabrikátort, és helyben gyárottam le az obszidiánt.
Hogy készitesz egy tárgyról tervrajzot ?

"Az idegen lények már régóta köztünk járnak. Úgy hívják magukat, magyarok"

Találtam egy videót a módról.Sikerült nekem is csináltam egy kék isteni Rex nyerget,majd tervrajzot belőle,de előbb a lila tervrajzból gyártottam egy lila nyerget,majd ezt felfejlesztettem világos kékre.És ugyan úgy a távcsöves puskát is.Most megint mehetnék obszidiánért,mert most meg a fogyott el amit hoztam 2 napja a fémmel együtt😊
Ezt a módot,még tanulnom kell,elfelejtettem menteni,és szétszedtem egy lila puskát.
Bocs ez lemaradt,Köszönöm a válaszod.Közben megtaláltam válaszoltál a kérdésemre.
Lehet az lesz a válaszod,hogy próbáld ki.Ha egy tárgyról csinálsz tervrajzot,az ugyan olyan tervrajz lesz mint maga a tárgy pl lila.Vagy ugyan az a tervrajz lesz mint maga a tárgy csak alap ként?
Az isteni tervrajzok.Azok amik világos kékkel van megszínezve.Van lilás,zöld sárga,kék tervrajzok,és azok között van a világos kék az az általában a legjobb,és ahhoz kellenek a legtöbb alapanyagok is.Tudod van a roham ruhák ami az alap az emlék képek között kifejleszthető,és abból van nekem kettő sisak,meg a kesztyű.
Én napi szinten használom és nincs gondom vele eddig.A moddolt cuccokat is lehet vele fejleszteni mint például a steam punk páncélokat mert azt nézi miből lett gyártva.
Isteni az ascendant lehet? Majd teszek fel képeket a cuccaimról is. Bár ehhez hozzátenném, h a szerveremen felcsavartam a dropok minőségét maximumra. Még mielött az air dropok által adott cuccokat visszavették volna, tök gyakorli volt az ascendant flak cucc bpueprint.

Quetz platformom van, 150 defense, és blueprint. Sajna még a 300 slotos smithyben is legyárthatatlan. De van egy 105 körülim is, azt meg tudom majd csinálni, de várok arra, h breedeljek jobb quetzákat. Még mindig az islandről hozottakat használom. Már van egy jó élető, és egy jó staminájú szülőm, még vadászok egy olyanra, aminek jó a súlya, és egy olyanra, aminek jó a sebzése. Aztán beteszem az SE modot, amitől lesznek sárkányok a centeren, meg férgek. De nem akarok sárkány tojást lopni, majd a brutál quetzámmal irtom őket inkább. 😊

Ha hegy oldalban bányászol, akkor persze, h eléri. Islanden nekem sem volt probléma, ragnarokon is sok a hegyoldal.
Furcsa,nekem fából van a platform,nincs leengedve,és elérem vele a kristályt,igaz ami a hegy oldalán van,de még nem érte el a sík talajt.
Nekem isteni roham nadrág van nem tervrajzba sisakom,és kesztyűm az már van,csak cipőm,kabát,meg nadrág hiányzik istenibe,meg quetza platfomot nem találok egyet se tervrajzba.
Upgrade stationt használd nyugodtan, mert jó cucc. Ha nem lelek jó rex nyerget, akkor én is használtam volna.
Egyéni baromság a sok turret, meg plant-x, mert bár pvp a szeró, de még a kutya nem jött rá fel. 😊 Nézek ark videókat, ott ugye mindenki pvp-t nyomat, és megszoktam, h teli van turrettel a bázis. Igaz, all targetre vannak állítva, úgyhogy semmi sem jön hozzám közel. A perem pedig pillarokkal körbe van véve.

Egyik rexemet sem festettem be soha. Az ilyen mutáció volt, néha nekem is nehéz bedarálnom őket, de már így is marha sok állatom van, pláne rex. A sötét kék is tetszik, a piros is, meg a zöld is. 😊

Én a földről szoktam szedni a fémet, azaz a vízszintes felületről. Leszállok, úgy kell forgolódnom a platóval, h az anky a fém felett legyen. A quetz bal oldalán a kinyúlás közepére szoktam vele állni. Csak az obszidiánt, és a kristályt nem érem el vele sajna, de a fém, és a kő simán megy. A másik előnye az, h ha így lent van az alap, h 2 rámpa elég egymás alá ahhoz, h leérjen a földre, és az állattal fel tudjak rá menni.
Szia ez nem baj Frissítve 2017. aug. 9., 6:18?
Nagyon szépen köszönöm,meg fogom nézni.
NC
Írtad le van eresztve a platformod,ha mész fémért,akkor könnyebben hozzáférsz azokhoz a fémércekhez amik nem a hegy,szikla oldalán kilógnak például,hanem a vízszintesen földön vannak közel a talajhoz?Én azért nem csak annyi fémet hozok ami belefér a kohóba.Mert ha elkezdek építeni vagy lőszereket gyártani,vagy egyszerre sok nyerget megcsinálok.Akkor azt veszem észre hoppá elfogyott a szekrényből a fém,és hagyhatom abba amit elkezdtem,Így meg folyamatosan megy a kohó míg a nyers fém ki nincs égetve,és hetekig nincs rá gondom.
Szép színük van,de fogadni merek azt a lila baba Rexet azt te festetted be ilyenre 259-es szintűt.
Jó bázisnak néz ki,de mire számítasz invázióra?Annyi gépágyú,meg védelmi nővény,de csak viccelek.Tényleg jól néz ki.Én csak kettő gépágyút raktam le az első bázisra,de kapcsolóval,és pin kóddal aktiválva,a pteranodonokat nem szeretném ha lelőné a gép,csak a lopós madarat.
Én is nyugis helyen lakok, csak néha van alpha rexi. :Đ De jön minden, ami belefér, pedig papíron nyugis hely. Mondjuk nem sajnálom, reximen most olyan nyereg van, h a 100 körüli alpha rex 5-10-et sebez rá. Kicsit overkill.
Igen de nálam nincs honnan bányászni fémet a közelbe.Viszont nyugis helyen lakok,a vad teknősön,és a vad bronton kívül nem nagyon vannak állatok.Húsevők egyáltalán nem jelennek meg.
Nálam is van 9, sose sajnáld. 😊 ClassicFlyers, Egg and poop collector, Ammo Pools, Builders Helmet, Swim Clear Scuba Mask, Utilities Plus, Super SpyGlass, S+, Mindwipe classic
Inkább az official playereket, és a konzolosokat sajnálom, h még kézzel kell szedniük a sz@rt, és tenni a béna compost binbe, vagy bogárba. Ezzel b@szni el az ember idejét...
Az ark automated modban is van egy keltetögép. A kinézete egy tálca amiben szalma van és áram kell neki. Annál nem kell trükközni semmivel. Beledobom a tojást és ki is kel benne bármi. Csak az a baj már igy is sok mod van a szerveremen.

És nem zúg! Amúgy lehet még fáklyákat lerakni, vagy 10-15-öt, és egyenként begyújtani őket, míg ki nem írja a tojás, h inkubálódik. De ahogy hűl a levegő, úgy kell játszani a hőforrásokkal, ami szopás. Klíma sokkal egyszerűbb.
Caliph
a keltető leviszi szinte kikelés határig a tojást,de miután kivetted és ledobtad a földre a kikeléshez igényli a szokásos keltető hőmérsékletét az utolsó fázishoz. Ha megvan,másodpercek alatt ki is kel,ha nincs,akkor nem fog. ahogy irták légkondi/dimetrodon a megoldás,esetleg s+ légkondi,sokkal erősebb mint az alap,egy is elég belőle
s+ nanny is hasznos,tudja etetni a baby állatokat is,és az imprintelést is megoldja elvileg.
s+ elég hasznos kis modcsomag,ajánlom aki még nem használja,van benne nyuszi is(asszem tender a neve) ami kiveszi a cement pastát a csigából,és felszedi azt is amit nyálkáznak,van gardener,kiveszi a fertilizert a dungle bogárból és berakja a ültető ládába,van ami leszedi neked a termést stb stb,elég jól lehet automatizálni a dolgokat ha az ember magányos farkasként akar játszani
Utoljára szerkesztette: Caliph, 2018.01.23. 09:22:27

CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.

Ja, igen, és eszembe jutott. Szóval, csináltam egy albumot, amibe beledobáltam a szín mutálódott állatkákról a screenshotokat. Azért bébik, mert sajna elég rövid életűek voltak, ugyanis a color mutáció kb 0.1%-a jár együtt az általam igényelt stat mutációval, és hát az aktuális szintezendő hóhér állatkámmal lemészároltam őket. Szóval ehun van, jelenleg 105 kép. Ha ugyanolyan szinű állatkát lát vki, az nem azért van, mert több screenshot készült róla, hanem mert többedjére is ugyanolyan szín mutációt kapott.
Utoljára szerkesztette: ncc1701, 2018.01.23. 08:39:17
Légkondi, vagy 4-5 dimetrodon a hivatalos megoldás. De javaslom még az s+ mod keltetőjét, az 1%-ig kikelteti, majd ott megáll, így mikor kiveszed, és a földre dobod, nagyon hamar kikel a fióka.
Az derék. 😊 Én csak annyi fémet szoktam egy kanyarban kiütni, ami belefér az 1 szem ipari kohómba. Az meg marha hamar megvan, még el sem kell mennem a szigetemről.
Utoljára szerkesztette: ncc1701, 2018.01.23. 08:24:10
Bármerre tudsz menni, bárhogy be tudod állítani, h a szomszéd szobával melyik fal tűnjön el.
Ide is beteszem, kedvenc bányászós-szállítós quetz platform konfigurációm. A lesűlyesztett kis dobozban van egy smithy, mortar, és egy campfire: 1, 2, 3, 4. Háttérben a bázis egy részével.
megoldódott csináltam légkondit.avval jó lett .lehült
megált 0.1%-nál .kivettem eldobtam túl hideg
Van egy cső nem tudom most hirtelen a nevét azt leteszed és akkor minden tojást kitudsz kelteni gond nélkül csak áram kell neki.Én is észre vetem hogy sok az iker.Viszont mutációt nem láttam még eddig hogy kapnak.
Nekem abban az inkubátorban a tojások elég rendesen túl hevülnek. Amikor kivettem eddig még minden tojás túl meleg volt. 0,1% nál megáll a keltetöben,de hiába próbáltam mondjuk vizbe dobni, nem igazán hült le. A hütésre jól lenne valami ötlet mert jobb hiján felrohantam vele a közeli havas hegyre. De minden tojással nem rohangálhatok fel és klimám sincs. Nem próbáltam még de vajon a steamos jégkocka gyártógépben lehülne ?
Amugy ebben a steam punkban a feliratkozós részben elnavigálva az admin tool részhez, van pár link. Kiváncsiságból kipróbáltam az admin argentavist. Egy tojást ad és kidobva azonnal egy random level szintü admin argentavis lesz belölle. 2-3 próba után lett belölle egy lv 455 ös. Annyira brutális le kellett gyilkolnom. Valami elképesztö sebessége van és közel 3000 ret sebez egy ütésra. Minden statja az egekig felvan turbózva. Elmentem kipróbálni. Útközben leszáltam róla mire vissza fordultam el suhant. Volt rajta homing pigeonos gyürü,de hiába. Másodpercek alatt átért a térkép másik szélére. Ugy 20 percig fogocskáztam vele mire végre sikerült elcsipnem. Kiváncsiságból kipróbáltam azt is, két admin argentavist pároztattam. Kiváncsi voltam lesz-e belölle admin argentavis, vagy mit örökölnek. Hát semmit mert sima argi lesz belölle.Amugy nem tudom miért de most a hétvégén hogy a keltetést és a baby nevelést teszteltem állitottam rajta, keltettem jópár tojást és kb 5 ből 4x ikrek lettek. Vagy 2-es vagy 3-as ikrek. Vajon valamelyik patchban ezt is felpiszkálták ?
Utoljára szerkesztette: Rae Apofisz, 2018.01.23. 01:50:25

Le teszteltem és meg marad a tervrajz.
NCC1701 !
Rakok fel képet,nem ismétlem NEM felvágni akarok.Hátha ezt még nem használtad,vagy nem így én kegyetlen sok fémet hoztam haza a teleportációval.Négy anky,5 sas égetett fém formájába raktam bele,mivel náluk nem számítja a fémet könnyebbnek,így kiégettem.Vittem még 3 Doedicurus,tele raktam obszidiánnal,és kristállyal.Meg 2 quetza.Az egyikkel a platformon vittem az ankyt,és úgy bányásztam,a másik quetzával meg levettem a platformról a megtelt ankyt a teleportra.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Meg még a quetzákba is raktam egy keveset fémből.
Köszi,és bár merre lehet mászkálni,vagy csak ilyen folyósok vannak?
Ha kiveszem a módot eltűnik a tervrajz amit csináltam?
Van mód amivel tudsz tárgyakból tervrajzot csinálni.Upgrade Station v1.8h én ezt használom.
Az incubátor le viszi 0%-ra a tojást utána ki kell szedned és a földre dobni így egyből ki kell a dinó.Egyszerre 6 tojást lehet bele rakni.
Utoljára szerkesztette: Toni85, 2018.01.22. 19:24:06
Persze, bármekkora belső teret létre tudsz hozni velük.
hali.segítség kellene ez a steamos incubátor.hogy működik.beleteszem a tojást. meg valami steamot (amit a gőztermelő csinál) bekapcsolom.
de hogy kel ki?
Elértem a tek cuccok azon részére,ahol a tengerbe lehetne építeni kapszulákból.Nem tudom van közöttetek olyan aki már épített ilyet?A kérdésem az volna,hogy nagy belteret össze lehet hozni a vizalat úgy,hogy az elválasztó falakba ne ütközz bele,mivel elemekből van összerakva?Például 6x6 alap,és magassága pl 8 volna,és ezt betölteni teljesen,majd eltávolítani a vizet,akkor egy nagy belterek kapunk,és össze vissza mászkálhatunk,vagy mint egy folyosó,vagy mint egy labirintus nézne ki?
köszi,mondjuk csak kíváncsiságból kérdeztem.Mivel írta ott az állat nevét.Az igazság így sok idő volna gyöngyöt gyűjteni.Én a ragnarokon összeszedtem vagy 3000 db-ot pik-pakk.A tenger fenekén elég sok van.
Caliph
nem kell vele víz alá menni,partszakaszokon sok a triobite nevű lárvaszerű valami,az is dob fekete gyöngyöt,és ha therazinoval ölöd meg nagyobb eséllyel ad gyöngyöt
Vagy van az eurytrepid,az ilyen vizalatti skorpióféle,általában csapatban vannak és ki lehet csalni őket a partra ahol egy therazinoval megölhetőek
Utoljára szerkesztette: Caliph, 2018.01.22. 15:09:05

Én köszönöm a linkedet,de nem érteke valamiket Crystal/Dunkleosteus.A kristályt hogyan tudja ez az állt betakarítani,vagy más néven bányászni?Mert azt az állat is szerepel a kristály alatt. Therizinosaur/Black Pearl ez az állat hogyan tud fekete gyöngyöt bányászni?Mennyek vele a víz alá?
Egy hasznos link a facebook csoportból.
https://ark.gamepedia.com/Domestication#Autonomous_gathering

Az jó lenne,viszem a quetza hátán a platformon,mellé állnék a fémhez,és magától ütné,csak arrébb kellene mennem vele ha végzett.
Sok, "ismert" játékoson csodálkoztam, akik szintén ezt hitték. Ugye aberrationos rákkal meg lehet fogni a doedet, és az ankyt, egyszerre 1-1 ollóval, és a doed tette is a dolgát, az anky nem. Sőt volt, h benyomta a mesh alá, és kiejtette a világból. 😊
Egyébként nem értem, miért nem csinálja magától, hiszen az anky erre van dedikálva direkt.
Utoljára szerkesztette: ncc1701, 2018.01.21. 15:28:21