Ark:Survival Ascended,és Evolved 1-2.

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

PiszkosFred
En megforditanam. Ha egy regi kritikus hibat, amely valoszinuleg eleg melyen fekszik es sok alrendszert erint vagy igy, vagy ugy, csak 2-3 oraba telt kijavitani a kliensekben, akkor az nagyszeru dolog.

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

Már végzett is. 😊 Pontosan nem tudom, de vmi 2 órát tökölhetett. Szerintem botrány.
Már 65 gigát írt, és 75-öt olvasott. Fogalmam sincs mit csinál, ha szimplán letölti a komplett játékot, és kicsomagolja, se lenne ennyi adat.
Dehogy. Mindenki.
és ezt csak ncc1701 és én tapasztalom ? 😊
Nem tudom mit csinál, ennyi ideig még nem frissített soha. Olyan, mintha átkódolná az egészet, már 30 gigát írt, és 40 gigát olvasott az ssd-ről.
Ami vicc, h a dedikált szeróm seperc lefrissült, de igaz, ott sokkal kevesebbet tölt le.
Ok köszi ncc1701 :-)
ja nálam is meg állt pedig már 5,4 gb nál tartottam .. illetve most nézem már 9,7 gb tölt le nem 6,6 gb
most akkor mi van ? 😊
ez szét olt baz..meg 😊)
Utoljára szerkesztette: Futocsiga84, 2018.02.06. 18:31:28
Persze. Ha PC-n nyomod, akkor a 277-es verziót nézd, vmi 2015-ben felfedezett kínos bugot javít. Jó gyorsak a srácok.

Asszem lassan utána nézek, hogyan lehet letiltani a frissítéseket. Majd frissítek éjjelente hetente 1x, vagy vmi hasonló, mert ez így már q unalmas, h már másfél órája frissül.
Utoljára szerkesztette: ncc1701, 2018.02.06. 18:24:42
Sziasztok.
Azt lehet tudni ez a update mit takar amit most húz le 6,6 GB :-)

üdv : Láma 😊
Marha jó ez a játék, 75 gigát tölt le frissítés címen. Imádom őket. Ja, és nem az a baj, h ennyit töld le, hanem h olyan lassan, h nem is látom a sávszélesség monitoron, h vmi használná a netet. Hiába van itthon gigabit optika.
Utoljára szerkesztette: ncc1701, 2018.02.06. 17:50:46
köszönöm
Ha esetleg nem tudja az admin akkor mond el neki,hogy a Game.ini fájlban a kivánt max level szithez adjon +28 szintet és az szerint irja át ezeket a sorokat.
ExperiencePointsForLevel<1028>=514500
Mint látható nálam a max level szint 1000. De ehhez 1028 ig kell megirni.Szerintem lv 150 re gondolt de ezt kihagyta
Utoljára szerkesztette: Rae Apofisz, 2018.02.05. 10:41:11

"Az idegen lények már régóta köztünk járnak. Úgy hívják magukat, magyarok"

igen az.
Ez vmi moddolt/birizgált szeró, kérdezd az admint.
üdv.
hogy lehetne megoldani,a játékba 122 szintű vagyok.de pl:130-as szint kellene több nyereg csináláshoz-dorp kinyitáshoz...........
xp nem emelkedik.bármit csinálok.
Shigoislandos nem jó ?

Ja és valószínűleg csak szívni fogok, de PVP szerver lenne jó.
Hello!

Úgy tűnik tényleg javult a helyzet optimalizáltság tekintetében. Most egy jó island mapos magyar szerver kéne. A listában nem találtam ilyet.
Tudtok segíteni?
Üdv.
Egy kis szerver támogatásra szeretnélek megkérni titeket. A szerverem lehet támogatni ilyen kérdő iv kitöltés meg hasonló dolgokkal.
Nem kerül semmibe, csak pár perc és néhány kattingatás.
Nem tagadom kiváncsiságból teszem ezt most. Még sose használtam ezt a funkciót. Kiváncsi vagyok az emberek szoktak-e ilyesmiben részt venni.
Ha igen, azt köszönöm szépen.
https://wall.superrewards.com/super/offers?h=rjtqgznkgpm.541726500322&uid=Apofisz#

A szüleinek a témeléskori statja, és az, h ezekből mit örököl. Örökölheti mindtől a rosszabb statot, ekkor akár a példád alapján lehet mondjuk 25-ös is, de nem valószinű. Örökölheti az összes legjobb statot, de ez sem valószinű.
A stat alapján
a befogáskor/keltetéskor van egy stat.
70%, hogy a nagyobb statot kapja, mindegyikből
Szóval elméletileg lehet 80nál is nagyobb, de a 75-85 a valószínű
De csak akkor, ha az 50-60 az a befogási stat
A tojásokból kikelő dínók szintjét mi határozza meg? Pl ha én most pároztatok egy 50-es és 60-as raptort, akkor abból kelhet ki 80-as vagy nagyobb? Vagy csak kis szintű kel ki mindig? Vagy ez hogy működik?
Ha valaki szereti a kihivást annak ajánlom a figyelmébe a szerverem.
Alap exp 5x,de ezzel szorozza a harvestet, craft stb.
AutoPVPVE, és ami a lényegesebb az Extinction. 30 napos világ vége. (Minden törlödik a szerverröl)
Evengarda/Extinction 30 Day/AutoPVPVE/SteamPunk/Lv1000/ -
37.221.209.129:27625
Utoljára szerkesztette: Rae Apofisz, 2018.02.04. 03:19:13

üdv.
Szerintem az utolsó pont az kérdéses van-e olyan.

Üdv!
Keresnék egy ARK szervert a következő követelményekkel:
- a szorzók legyenek 8-12x körül
- legyenek üres helyek
- az adminok elérhetőek legyenek és legyenek tisztességesek
- néhány értelmesebb mod
- Island, Center, Ragnarok map
- a magasabb szintű játékosok ne raideljék ki a faházat is
- legyenek játékosok napi szinten kb. 10

Köszönöm a tippeket előre is!
Igen javult! Persze nem tökéletes, de érdemes kipróbálni.
Hello! Par honapja nem vettem elo a jatekot. Kerdeznem, hogy javult e valamit az optimalizaltsaga? Egyedul mar unalmas, havernak meg szaggatott veszettul. Ha javult valamelyest, akkor nekiveselkednenk ujra...
Valamikor nagyon régen én játszottam egy kicsit ehhez hasonlóval, a Florensia nevü mmo-val.
Első ránézésre egész jónak tünik, igy videón keresztül.

Sziasztok!
Ezt ki fogjátok,vagy valaki közületek próbálni?
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Még egy official alpha ascension video. Érdekes, h sok emberrel semmit sem kell csinálni, csak szaladgálni fel-alá. Legalább egy sniper puskát vihetett volna, és lődözhette volna lefele a repülő drónokat.
Mert saját egyéni pályával igazán egyedi lenne. Én pedig kedvelem ha valamiből kizárolag egyedül nekem van és senki másnak, max csak hasonló 😊 De nyilván az izlések...

MInek másik pálya? Most is van 5, és igazából tök felesleges. Ami utálok az az, h ezek a köcsög fejlesztők pusholják az islandot, csak ott van rendes boss, és ascension, de utóbbi atomkemény dolog. Centert elfelejtették, régebben legalább volt sárkány, de kifejlesztették belőle, így hiába csinálja meg az ember, nem tud egy rakat tek cuccot kitanulni, tehát lehet visszamenni islandre, mert ascension sincs. Ragnarok dettó, plusz nincs ascension szintén. Aberrationon van 1db nyamvadt boss, amit ahogy elnéztem nem egy történet legyakni, és egyből meg is van az ascension, viszont nem ad elementet, de azt lehet ott craftolni. Már előre félek, mert rohadtul látszik az, h nem foglalkoznak az alap játékkal megint, hanem nyomatják az újabb DLC-t.

Amúgy modhoz inkább programozni kellene, azt meg elvből nem tanulok, nem érdekel.

@PiszokFeed: Amúgy local mentést fel lehet rakni szerverre, én is úgy csináltam anno. A szerverek közötti mentés pedig egységes, szabadon másolható.
Utoljára szerkesztette: ncc1701, 2018.02.01. 09:22:37
PiszkosFred
Ja jo, elfelejtettem, pedig mondtad mar sokszor. Azt hittem localban jatszol, de nyilvan nem, sorry 😊

Nekem ilyen gépem lenne, és a helyedben lennék, én csinálnák egy pgark pályát a szerverhez. Mellé megpróbálnák csinálni egy saját modot.
Utoljára szerkesztette: Rae Apofisz, 2018.01.31. 22:44:43

Minek? Van saját szeróm itthon. Gigabites nettel. 😊 Rendesen, linux alappal, clusterben tudok indítani egyszerre 2 szerót, de 3 van felkonfigurálva (12G memória ennyit enged). Még jövő hónapban nézek bele vmi xeon procit. Bár valahol kicsit vicces, h 6-7 éves gyakorlatilag i7 2600-as prociért még adni kell 40 ezret. Úgyhogy lehet csak i5 szintű lesz, meglátom, végül is elég a 4 szál.
Most ismét lenulláztam magam. A lényegesebb dolgokat kitanultam a modokból. Szerver konfig kb 90% on kész.Még az exp raten gondolkodok. A legtöbb ember elmenekül az 1,5 -2.0 exp szorzótol. Lehet emelni kéne egy picit 😊

PiszkosFred
Ha localhost mentest fel lehet tolteni online serverre, akkor berelj egyet, 2-3 fost, alig par euro havonta es hajra 😊

Vágott a srác párszor, nyilván több dínót vittek le. Mikor a barlangban kanyarogtak, sétált a srác hátul, akkor látszott a sereg eleje. Vmi 50 lényt lehet bevinni (lehet, h tévedek, és csak 20-at).
A piros karika a yuty buffja.
Bármennyiszer megcsinálhatod, van a gamma, beta, alpha, +5, +10, +15 szintet érhetsz el utána.

Most elkezdtem új rexeket breedelni 10 napja, végigcsinálom a damage, és a hp mutációt. Ezek most sokkal erősebbek lesznek, mint a régi vérvonal, eleve 350-es szint felett fognak kijönni, official beállításokkal természetesen. Van két srác, akivel tárgyalok, valahogy összekötjük a szervereinket, h a karakterek tudjanak menni köztük, és azt tervezem, h megcsináljuk az összes boss fightot, meg az ascensionokat is.
Többek közt ez a videó inspirált abban hogy megnézzem közelebről. Mint vadon élőként nem mertem megidézni hátha gondot okoz azon kivül hogy megöl, igy praktikusnak tünt tameltként megidézni. De nyilván nem azonos már a vadon élő társával, ha lehet igy mondani.
Amugy a videóban van egy-két rész amit nem teljesen értek.Például a videóban amikor beérkezik a teremben már egy csomó dinó van ott.
Azokat ő vitte már előre oda ? A videóban amikor piros karikák jellenek meg a dinók felett, azt a részt jól értem, olyan mintha alfákat csinálna a gép a dinókból. ?
És hányszor lehet ascendelni ?

Mester, kösz a tippet. 😊
És akkor itt van cheat nélkül is... Official szerón.
Kizárólag ismeret bővitési céllal... egy videó az utolsó bossról (Elvileg az utolsó)
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Na már a Baryonyx se él hála egy 58-as Allo-nak.... imádom ezt a játékot... <#boxer>
Milyen messzire kell elmenni a spawn helytől hogy spawnolódjanak a dolgok?
Illetve mennyi idő?
Utoljára szerkesztette: Janicsillagasz, 2018.01.30. 19:18:54
Köszönöm! Akkor már hozom is a Baryonyx-ot... Tegnap kinyírta egy 15-ös szintű alfa rex a 102-es Spino-mat :/ Most azóta siratom és próbálok másikat keresni... 😞
Nekem ilyesmit (és más érdekes dolgot)akkor csinált amikor az alaplapi lan-t használtam. Vettem egy rendes háló kártyát és azóta nem csinálja.
Utoljára szerkesztette: Rae Apofisz, 2018.01.30. 17:48:16

igen is meg nem is.

A játék területenként csoportokba sorolva spawnolja a dnókat, a dinóra jellemző százalékos eséllyel.

Itt egy Ragnás spawn térkép: link

Válaszd a spinót és kattintsd be a "full spawn groups details" opciót.

Itt látni fogod hogy a spinó - kicsit hülye módon - a közönséges halakkal van egy spawncsoportban, de csak 3.4% az esély hogyha abból a csoportból megdöglik valami és a rendszer ezért spawnol egyet, akkor az spino lesz.

Fish One To Four: 42.0%
Salmon Three To Five: 28.0%
Piranha Two to Four: 23.1%
Spino (1): 3.4%
Baryonix (1): 3.4%

Tehát a megoldás: ne csak a spinókat öldösd le, hanem ezerrel írtsd az adott területen a halakat is. Sajnos ~93% eséllyel csak halak fognak újraspawnolni, és mindössze 3.5% esélyed van hogy a hal helyett egy spino spawnol.

A szerveren ahol játszottunk a többség ezt nemt udta, igya bossoláshoz szükséges spinó uszony monopóliuma a mi kezünkben volt, mert mi tudtuk hogy kell spawnoltatni spinót 😊
Utoljára szerkesztette: lammaer, 2018.01.30. 17:23:49

Sziasztok!
A pályán lévő dínók száma fix? Azt értem ezalatt hogy épp Spino-ra vadászok, de az EGÉSZ pályán összesen 4-et találtam, de rettenetesen kicsi szintűek (2-4-6-9). Ha én most ezeket megölöm akkor spawnolhatnak újak előbb-utóbb más szinttel, vagy tök mindegy ha életben hagyom is?
Nekem akkor borult el, bazi nagy, hosszú hibaüzenettel, alatta OK gombbal, amikor túl sokat húztam a procin, illetve nem adtam neki elég feszültséget. De akkor nem kifagyott, hanem kiugrott a játékból, nem kellett sk kilőnöm, hanem simán újra el tudtam indítani.
Sziasztok! Nekem olyan kérdésem lenne, hogy megvan az aberration dlc. Amikor bemegyünk a sötétebb területekre és előjönnek a namelessek akkor egyszerűen befagy a gépem és vagy csak ki kell lőnöm az ARKot vagy újraindítja magát a gép. Ez mitől lehet ? Mert néztem a neten hozzá megoldásokat, mert másnak is jelentkezett ez a hiba, de egyik se működött. Esetleg valaki tud rá valami megoldást ?
PiszkosFred
PixARK (no akkor, hogy visszakanyarodjunk az ARK-hoz, bar engem a vilagbol ki lehet ezzel a stilussal kergetni, de hatha erdekel valakit)
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2018.01.29. 19:08:00