Ark:Survival Ascended,és Evolved 1-2.

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ja, igen, a bázisom egy részlete. Sajna ha az egyik végére megyek, akkor kitölt a másik, illetve nem tudok elég magasra repülni, h belátható legyen a képernyőn, mert elkezd kitölteni. Tegnap néztem, 278 állatom van. Messze még a tame limit, de ha meglesz a fullosan mutált hp vérvonal is, akkor breedelek kb 20-25 űber brutál rexet tek barlanghoz, és a bossokhoz, valamint még kell 3 thylo, 3 saber, 3 basilo, és 3 allosaurus is a barlangokban levő artifactokat összekapni.
És ja igen, a vízi bázisom ugye nem itt van, az is egy külön szori, bár az csak kőből van, és nem csicsáztam túl.
Ennyi. Nálam az a határ, amit officialon is meg tudnék csinálni. De bevalom, és igazából röstellem, egyetlen parancsot "szoktam" használni, az admincheat destroymytarget. Pedig csak azokat az állatokat tartom meg, ami kell, mégis ha lányra jön ki a mutáció, azt át kell breedelnem fiúra, majd utána a lány feleslegessé válik, és lagot okoz. Persze, átvihetném őket valahová, wanderingre rakni, és agresszívra, de inkább törlöm őket.
Nem szeretem túl könnyűre tenni a játékot. Irreálisra húzott állatok, több ezres sebzéssel, neten láttam olyan szerót, h betémelt rexnek van 150e élete, és 3k sebzése, mi értelme van így? Magammal tolok ki, ha könnyebb, nincs kihívás, megúnja az ember.
Ugyanez az addolással is, minden nap telifarmolom az ipari kohót fémmel, mert készülök visszatérni az islandre, és egy elég komoly support bázist kell oda építenem, úgy tervezem, h az alapanyagokat kompletten átviszem. Plö egy kohó elég kb 100 foundation lecraftolására. Hát, ez van, igazából 4x szorzón 15 perc alatt telirakom a kohót, de ez is a játék része.
A legjobb, h ha az ember olyan admin jelszót ad meg, amit nem tud megjegyezni, nehéz néha nem elcsábulni. Pláne, ha a játékban levő bug miatt veszít el értékes vmit. És az érték az az, amihez az embernek sok ideje kellett.
Te nem ismersz engem mégis megitélsz egy feltételezett gondolat menet alapján.
Amit én adok játék supportot nem kötelezö figyelembe venni, sőt másét sem. Az esetek 99% -ában, (de talán 100%) valaki kérdésre válaszolok. Az hogy szervert bérelsz mégis máshol játszasz, ahhoz meg gratulálok.
Nem lehet hogy a hiba nálad van ? 😊

"Az idegen lények már régóta köztünk járnak. Úgy hívják magukat, magyarok"

A nitradonál előfizettem 1 évre (10 slot), van rajta még 150 nap. Mégis hónapok óta officialon játszom. Vajon miért. Mert itt nincs admin aki belenyúlkáljon, adjon-elvegyen, átállítgasson. Nincs önkényeskedés. Itt nincs lehetőség arra, hogy -- a fene egye meg rohadt fáradt vagyok nincs kedvem kínlódni. Le kellene gyilkolni a rexeket a vulkánon, hogy spawnoljanak már be minél előbb. Na jó, beírok 200 db asc. rex nyerget, annyi között csak van egy jó. Másnap. Dehogy dobom már el, hisz mekkora király védelmet ad már. --- Innen már valszeg nincs megállás. Előbb-utóbb beírja az ember azt a pár tízezer fémet. Ugyan már mit fémet! Mindjárt a kész árucikket. Nehogy már még a legyártással is kínlódjak. Az ember megszokja a jót és előszedi a léghajót. (Jó, oké, favicc.) Valamikor régen lammaer írta, hogy olyan szerverre kell menni játszani ahol az admin nem játszik. Tökéletesen igaza van. Például többek között mint nc is, beálított magának egy nehézségi fokozatot és következetesen így játsza. Te admin parancsokkal irányítod. Neked ez jön be azzal sincs probléma. Én offin tolom azzal sincs probléma. Csak azzal van a probléma, hogy te mivel merőben másképp játszod mint a nagy többség, ennek ellenére játéktechnikai supportot akarsz adni. A te tudásodat a legtöbben nem tudjuk hasznosítani. Arra jó csak, hogy a kevésbé jártasakat összezavarod. Én biztos vagyok benne, hogy nem rosszindulatból, csak a segítő szándék vezérel. De tudod, a pokol és az oda vezető út. Van aki kiakarja játszani a játékot, van aki élvezni akarja. Abban igaza van nc-nek, hogy rohadt bosszantó, ha az ember önhibáján kívül dolgot veszít. Én tudomásul veszem és mérgelődve, de benyelem.
PiszkosFred
Hat, artani nem art, de hasznalni sem hasznal neki, az is ketsegtelen 😊
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Siman csak a kapcsolatot bontsd a gepeden addig, ennyi. Vagy probald meg blokkoltatni a tuzfaladdal a SkyrimSE.exe-t es a SkyrimSELauncher.exe-t, par embernel az is mukodott.

Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2018.02.11. 20:08:00

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

Köszi,csak vajon nem-e ártok vele,hogy ki be húzogatom.
PiszkosFred
Ez esetben ez bug, a Creation Club integralasaval szivnak nagyon sokan, mert lefagy az eredeti jatek is. Ne kerdezd, hogy miert, mi is probaltunk mar utanajarni ezer fele modon, de nincs ra esszeru magyarazat. A legkozelebb akkor jartunk az igazsaghoz, amikor IP es szolgaltato kornyeki hibara gondoltunk, mert ugyanazon gep, ugyanazon konfig, ugyanazon kliens pl siman mukodik VPN segitsegevel, es siman lefagy anelkul.

Az biztos, hogy a net lelovese, jatek elinditasa, net visszakapcsolasa a legjobb megoldas erre.

Feladom, nem akar müködni ez a teleport fülke. Nem jó neki se element se semmilyen generátor. Majd egyszer meglesz ez is.
Azért köszi a tippeket.
-----------
Ha esetleg erre felé tévedne Djole.
Amire az van irva Admin cucc, azt nem illik el lopikálni mert jutalomként dungeonba végzi az illető <#hehe>

Mi több, keresel modot, h alpha boss-t tudj témelni. 😊
Ja, lehet. Én most toboroztam két megbízható srácot, elvileg március körül elkezdünk islanden bossolni, és megpróbáljuk lenyomni a gamma-beta-alpha TEK barlangot. Aztán kérdés, h hárman elegen leszünk-e. Természetesen official állat, imprint statokkal, ezzel nem manipulálunk, szerintünk nem ez a megoldás, ha nem megy.
Látom tetszik ez a farmerama hasonlat 😊 És ennyi az Ark ? Mi van ha lemonyomod, utána hogyan tovább merre ?
---------------
Léghajóval ? Ennyire már ne legyünk kicsinyesek. Nehogy már én menjen el hozzá.. Oda spawnoltatom magam mellé a bosst, mi több még forcetamelem is. Jól mutatna a kert végében. <#mf2>

Köszi utána nézek.
The Elder Scrolls V Skyrim - Special Edition
Sztem oda is léghajóval menne. 😄
Ha nem nagy kihívás, akkor légy szíves csináld meg a TEK cavet. Nem agyonhúzott statos állatokkal, hanem alappal, mint officialon. Majd szólj, mire jutottál. És tudod, elég ha lenyomod a gammát, nem kell az alpha. Köszi. 😊
Egyszerübb lett volna ha leirod a játék nevét. Én arra tippelnék ez a játék alapból fizetős de ez egy crack verzió. Másik tippem az hogy nem crack hanem demo verzió. Néhány játék frissitése úgy müködött,hogy a játékosok nem valami hivatalos szerverröl töltöttek le hanem egymástól.És haez valami korlátozott példány, elképzelhetö hogy igy próbálták védeni,hogy ne tudd teljes verzióra felfrissiteni.
--------
Az ark játék, ha használsz admint ha nem unalmassá válik ha singleben játszol. Ez nem az a fajta játék ami singliben hosszú távú élményt adna. De próbáld bele élni magad abba hogy hajó törött vagy egy lakatlan szigeten. 😊
De igazából, egyedül, singliben ha nincs konkrét feladatod, hamar unalmassá válik mindegyik. Szerintem próbáld ki valamelyik netes szerveren. Offical vagy unoficalon. De lehet arra a következtetésre fogsz jutni mint én. Ez az ark pvp modban az igazi. Kell,hogy idönként leromboljanak, elpusztitsanak mindent, mert csak igy van kihivás a játékban. Mert a pve kb mint egy farmerama játék.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Ha szereted a lövöldözös játékokat, próbáld beszerezni a netröl a sniperghost warrior 2-öt. 😊 Vagy ha megvan neked (eredetiben) valamelyik call of duty csak szólj 😊
De van más ajánlatom is. 😊 De ez tényleg igazi kemény fanoknak való. Van egy mmo játékra hasonlitó online játék amivel még igazi pénzt is lehet keresni. Nem téved, jól irtam. Nem is kevés pénzt lehet. De ahhoz már tenni is kell nem is keveset.
Ez az Entropia nevü virtuális világ. Nyilván minimális szinten lehet pénz nélkül is de a lényege,hogy ebben a világban minden ami csak létezik, igazi pénzért lehet megvenni. Viszont amit össze gyüjtesz ki is lehet kérni számlára.
Például pénzért veszel lőszert, fegyver, ruhát. Több bolygó is van és ürhajóval utazhatsz egyik világból a másikba. Minden bolygó egy külön világ, saját szörnyekkel. A lényeg, ez kb olyan mint arkban a dinók ölése. Az alfák kicsivel jobb cuccot dobnak, és a bossok dropja pedig igazi értékes cucc. Most nem linkelem, de kering a youtubon egy olyan videó amiben 700 USD értékü cuccott dropolt ki egy szörny.
Első hallásra ez igy nagyon egyszerünek tünik de sajnos nem az. Gondolom sejted, tettek róla ne legyen ennyire egyszerü a dolog. Az űrben kirabolhatnak az űrkalozók, az elhasznált löszer mindig egy picivel többe kerül neked mint amennyi dropot kapsz annak elhasználásával. Nem sok de minuszos az egyenleg.Éppen csak annyira hogy ne érje meg neked.De vannak akik rendszeresen vesznek ki pénzt belölle.

PiszkosFred
Tuzfalban/security rendszerben allitsd be, hogy az adott "jatek.exe" ne kapjon net elerest.

Ha úgy indítom el,hogy van net,akkor a játék nem tölt be,hanem kidob.Ha kihúzom a netkábelt,és nincs net,akkor simán elindul.Ha már belépek a játékba,és visszadugom a netkábelt,simán tudok játszani tovább.Maga a játék letöltő oldalán a hozzászólásoknál is ezt a fajta megoldást írták,ki kell húzni a netkábelt indítás előtt.Csak már nem olyan friss a játékfeltöltés,és nem válaszolnak a hozzászólásokra,pedig ott is feltettem ezt a kérdést.
Azért gondoltam volna-e rá megoldás,hogy ne keljen ki be húzogatni a kábelt.
Értem én. De azért nézd meg az nfo-t, hogy nem javasolják-e a net lekapcsolását. Akár csak a telepítés folyamata alatt vagy esetleg a játék alatt is. Régen volt pár játék és program amivel nem volt szabad netre kapcsolódni mert egyből letiltott. Ma már lehet, hogy nem használják ezt a fajta védelmet.
Ez sima játék nem online.
Az első. Nézd meg az nfo fájlt. Valszeg a törés végett nem lehet felengedni a netre, mert abban az esetben letiltana a központi szerverük.
A harmadik. Nem, még nem.
Sziasztok!
Szia Apofisz bátyja!
Te mód szakértő vagy,így megkérdezlek hátha tudod rá a választ.Ha netalántán más is tudja,szívesen fogadom a hozzászólását.Van egy játék,régen játszottam már vele,de akkor nem hagytam meg a telepítő iso fájlát. Most letöltöttem újra a frissebbik verzióját.De maga a játék akkor indul el,ha kihúzom a netkábelt,de nem értem mi köze a nethez,hogy elinduljon a játék?A réginél nem kellett ilyeneket csinálnom.Van ötleted?
...................................................................................................
Ha teleportálni szeretnél,kell 2 db maga a teleportáció,1 db-ot rakj le a bázisra,a másikat meg ahova szeretnél teleportálni.Mind a két helyre kell egy-egy tek generátor.A működéséhez kell element.De még akkor se biztos,hogy működik,a tek generátornál be kell állítani a kiterjesztést,vagy hogy milyen távolságba terjedjen az áram,vagy mi a neve.Én jártam úgy,hogy bekapcsoltam,és azt írta,nincs táp ellátás,pedig maga a tek generátor be volt kapcsolva,csak nem ért el a sugara a tek teleportációig.
..............................................................................................................................................................
Látjátok ezért nem,jó mindig az admin dolgokhoz nyúlni,és a módoktól is el lehet szállni.Van vagy 1600 órám benne,de már egy hete nem léptem be,mintha rá untam volna,pedig volna teendőm még.Berakták már az S+módot urak?
Ezzel az a probléma, hogy a wiki szerint a sűlt hús 25 míg a nyers hús 50 tápértékkel rendelkezik. https://ark.gamepedia.com/Breeding. Ha van bőven dodo kibble azzal volna érdemesebb hosszabb távollét alatt etetni. 60 a tápértéke és 100-at lehet belőle összerakni. Ráadásul lényegesen hosszabb ideig eláll. Csak arra kel ügyelni, hogy más állat hozzá ne férjen a vályúhoz, mert pillanatok alatt leszipkázza belőle.
Element? Csak tippelek.
Üdv.
Tudja valaki, aki már használta hogy a steam punk modban a teleporterhez az energián kivül mi kell még ? Leraktam 2 db teleporter fülkét de sehogy nem sikerül müködésre birni.

Kint a 278-as TLC patch. Na igen, rex sokkal zorallabban néz ki. 😊
A sima bőven elég neki.
És milyet tegyek neki? Sima natúr sült húst, vagy a kiváló sült húst, sima natúr sült hús füstölt változata, kiváló sült hús füstölt változata.... ?
Szerver beállítás kérdése. Egyébként csak 10%-ig kell etetni, utána az etetőből eszik. Etetőbe petig ha tudsz, tégy főtt húst, mert annak nagyobb a tápértéke, kevesebb darabot eszik belőle, illetve később rohad be. Természetesen 10% elött is praktikus sült husival kajáltatni.
A bébiket hogy lehet felnevelni anélkül hogy órákat kellene ülnöm mellette? Most kikelt egy 77-es raptorka és 8 órát ír mire felnőne, de folyamatosan zabáltatni kell... ezt hogy lehet felgyorsítani vagy mit kell vele csinálni?
Hello!

Egyszerűen nem tudok online játszani a játékkal... Ez t írja a battleeye launcher mikor indul a game "File blocks can be ignored if they don't cause problems with the game.
Blocked loading of file: C:\ Windows\system32\shell32.dll
A játékba belép, single tudok is játszani, de egyetlen szerverre sem tudok csatlakozni.
Valaki?
Valóban, a játék reinstall bejött. Köszi a válaszokat mindenkinek.
Alapvetően nem unsupported, antik kategóriás VGA-ra gondoltam, valóban.
A vga driver frissitéssel csak óvatosan. Nem lehet a kártyákat a végtelenségig frissiteni. Mindegyiknek van egy felsö határa a verzió számmal.
Nekem például nvidia msi 710 gt kártyám van. Ha ráhagyom a dolgot az nvidia honlapjára, és letöltöm majd telepitem a felajánlott drivert, egy hatalmas hiba üzenettel kidobál a játék. A verzió számokkal elkezdtem lefelé menni. Kerestem a verzió számot amivel már nem dob ki. Az pedig kb a saját lemezén lévö driver.
Engem akkor is kidobált amikor alaplapi lan-t használtam. És rendesen fagytam az alaplapi hangtól is.

Ez mér egyszer nekem is bejött. A játék időnként összeomlik, de mondjuk az kb mindenkinél, már nem is aggódom, ezért van óránkénti mentésem.
Minden ilyen hatalmas patchnál újra kell telepíteni a játékot,mert a korábbi szemetek bennmaradnak,és előfordulhatnak ütközések,fagyások.Időigényes,de megéri utána.

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

Windows mindig frissitve van, vga drivert frissitem. Meglátjuk. Köszi.
Téves. Tessék frissíteni VGA drivert/windowst.
Mivel a 277 patch előtti napokban is játszottunk mindkét gépen órákat minden gond nélkül, igy nem hiszem, hogy a frissitésekhez bármi köze lenne a fagyásoknak.
VGA driver? Windows frissítés?

Tényleg, A DX12 támogatásról van vmi hír?
Amióta letöltöttem a 277-es verziót, azóta folyamatosan kifagy a játék betöltés közben, majd újraindul. Ark server managerrel készitett saját szervert használok, hogy tudjak a fiammal játszani. Természetesen mindkét gépemen kifagy, bármelyik világra (Island, Scorched Earth, Aberration, Ragnarok) próbálok belépni. A file ellenőrzést a Steam alatt elvégeztem, semmi változás. Ahogy nézem, sokan panaszkodnak ugyanerre a hibára, de egyelőre megoldás még nincs, vagy legalábbis én még nem találtam a fórumokon.

Valaki tud megoldást?
PiszkosFred
Jo, hagyjuk, inkabb ne keverjuk a szezont a fazonnal! 😊

Számomra a legemlékezetesebb vissza élés ami engem is érintett az archlordban volt. Volt a játékban több féle karakter tipús. Én ranger voltam, a fegyverem egy dobó csillag volt. Nagyon szuperül sikerült kifejlesztenem, nem nagyon volt ellenfelem pvp ben. De ugy alapból is egész jó kis kari volt. VOLT. Amig az admin titokban lenem gyengitette. Méghozzá úgy ha human karakter támadt nyilpuskával 1 lövésre megbirt ölni. Ez mellett volt a játékban egy item, lens stone névre hallgatott. Minden skilnek volt újra töltési ideje, hogy hány másodperc múlva lehet újra használni. Ezért a gombsort végig pakoltuk skilekkel, és egymás után használtuk. A lens stone egy olyan buffott adott aminek a hatására ez az újra töltési idö annyira lerövidült hogy a 7-8 skil helyett 2-3 skil elég volt. Természetesen ilyen lens stont csak item mailból lehetett venni, igazi pénzért. Az archlorodt ez miatt hagytam abba. Lens ston nélkül szó szerint lefagyott a levegöben a skilem, annyira lassú lettem. Egyszerüen megállt minden. Persze a szörnyek azok nem. Azok továbbra is támadtak, és mikor szinte egy egész napot azzal töltöttem hogy meghalás után vissza menjek a helyemre, töröltem az egész játékot. Kb rá fél után meg is szünt ez a játék. Majd utólag, kis idövel derültek ki ezek a vissza élések.
Pontosabban eladták egy másik cégnek aki kiadta ennek a 2. részét ami már nem is emlékeztett az eredeti játékra. És sajnos ma már csak mindössze egy privát szerver van amin fut még ez az eredeti alapjáték. Nekem nagyon szivemhez nött ez az Archlord. Amikkel játszottam, talán ez volt a legjobb, ahol a legjobbakat játszottunk. Egyébként innen származik a szerverem neve is. És ezért próbálkozok ark ban valahol vissza hozni pár dolgot az Archlordból 😊
Utoljára szerkesztette: Rae Apofisz, 2018.02.07. 12:02:16

Ezeket csak leirtam,hogy ilyenek is voltak a "hagyományos" hibák mellett.

PiszkosFred
Amirol irtal, az visszaeles, csalas, mezei buncselekmeny, nem technikai hiba. Ellenben az, amirol az ARK fejleszto irt, az az, egy programozasi hiba.

Ezt megcsinálták a silkroadban, jade dynasty -ban és ha minden igaz az archlordban is. Ez utobbiban mint utolag kiderült, amit hivatalosan is közöltek, hogy egy admin pénzért buherálta meg egy teljes klán fegyvervezét és belepiszkált az egyik karakter statjaiba. Meg még sok más érdekes dolgot csinált. De ugyanezt megtette admin a silkroadban is. 400USD ért egy egész klánt ellátott olyan statos fegyverekkel amik nem is létezhettek volna a játékban.Hozzá teszem, mindezt hivatalos szerveren tették.
Utoljára szerkesztette: Rae Apofisz, 2018.02.07. 11:25:08

PiszkosFred
Melyik masik mmo volt ez?

Nem tudom érdekükben állna-e de más mmo játékban találkoztam olyannal,hogy bár tudtak egy hibáról mégis szándékosan hagyták a játékban.Mégpedig abbol az elgondolásból hogy vártak,ki az aki még vissza él ezzel a hibával hogy végül egy kalap alatt kitiltsanak mindenkit aki vissza élt a hibával. Fogalmazzunk úgy, igy szándékozták megtisztitani a játékot a csalóktól.
Ha nem is pont ilyen de lehetséges hogy volt valami rejtett okuk amiért szándékosan hagynak egy ideig egy-egy hibát. Lehet ebből tanulnak 😊

PiszkosFred
Hat (a forum bejegyzes alapjan), szerintem tudni tudtak rola, hogy van valami gebasz a kliensben, amelyet ki lehet hasznalni, de szerintem csak MOST jottek ra, hogy mi is okozza es hogyan lehet javitani, ezert is jott azonnal a nem keves patch/kliens ujraepitese.

Na most ha tevedek/rosszul latom es 3 eve mar pontosan tudtak, mi votl a gond es az hogy javithato, csak lustak voltak javitani es helyettuk a dinokat hegesztettek (amelyekbol tenyleg lehetne kukazni parat), az mar mas kerdes, az esetben igazad van 😊 Sot, ez esetben tudnek cifrabbak is irni - meg akkor is, hogy nem erintett engem konkretan.
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2018.02.07. 09:40:20

Ezt így is lehet nézni. De úgy is, h fontosabb volt beletenni x db dínót, mintsem javítani egy ismert, és súlyos exploitot. 😊