Ark:Survival Ascended,és Evolved 1-2.
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
És ja igen, a vízi bázisom ugye nem itt van, az is egy külön szori, bár az csak kőből van, és nem csicsáztam túl.
Nem szeretem túl könnyűre tenni a játékot. Irreálisra húzott állatok, több ezres sebzéssel, neten láttam olyan szerót, h betémelt rexnek van 150e élete, és 3k sebzése, mi értelme van így? Magammal tolok ki, ha könnyebb, nincs kihívás, megúnja az ember.
Ugyanez az addolással is, minden nap telifarmolom az ipari kohót fémmel, mert készülök visszatérni az islandre, és egy elég komoly support bázist kell oda építenem, úgy tervezem, h az alapanyagokat kompletten átviszem. Plö egy kohó elég kb 100 foundation lecraftolására. Hát, ez van, igazából 4x szorzón 15 perc alatt telirakom a kohót, de ez is a játék része.
A legjobb, h ha az ember olyan admin jelszót ad meg, amit nem tud megjegyezni, nehéz néha nem elcsábulni. Pláne, ha a játékban levő bug miatt veszít el értékes vmit. És az érték az az, amihez az embernek sok ideje kellett.
Amit én adok játék supportot nem kötelezö figyelembe venni, sőt másét sem. Az esetek 99% -ában, (de talán 100%) valaki kérdésre válaszolok. Az hogy szervert bérelsz mégis máshol játszasz, ahhoz meg gratulálok.
Nem lehet hogy a hiba nálad van ? 😊
"Az idegen lények már régóta köztünk járnak. Úgy hívják magukat, magyarok"
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2018.02.11. 20:08:00
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Az biztos, hogy a net lelovese, jatek elinditasa, net visszakapcsolasa a legjobb megoldas erre.
Azért köszi a tippeket.
-----------
Ha esetleg erre felé tévedne Djole.
Amire az van irva Admin cucc, azt nem illik el lopikálni mert jutalomként dungeonba végzi az illető <#hehe>#hehe>
---------------
Léghajóval ? Ennyire már ne legyünk kicsinyesek. Nehogy már én menjen el hozzá.. Oda spawnoltatom magam mellé a bosst, mi több még forcetamelem is. Jól mutatna a kert végében. <#mf2>#mf2>
--------
Az ark játék, ha használsz admint ha nem unalmassá válik ha singleben játszol. Ez nem az a fajta játék ami singliben hosszú távú élményt adna. De próbáld bele élni magad abba hogy hajó törött vagy egy lakatlan szigeten. 😊
De igazából, egyedül, singliben ha nincs konkrét feladatod, hamar unalmassá válik mindegyik. Szerintem próbáld ki valamelyik netes szerveren. Offical vagy unoficalon. De lehet arra a következtetésre fogsz jutni mint én. Ez az ark pvp modban az igazi. Kell,hogy idönként leromboljanak, elpusztitsanak mindent, mert csak igy van kihivás a játékban. Mert a pve kb mint egy farmerama játék.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
De van más ajánlatom is. 😊 De ez tényleg igazi kemény fanoknak való. Van egy mmo játékra hasonlitó online játék amivel még igazi pénzt is lehet keresni. Nem téved, jól irtam. Nem is kevés pénzt lehet. De ahhoz már tenni is kell nem is keveset.
Ez az Entropia nevü virtuális világ. Nyilván minimális szinten lehet pénz nélkül is de a lényege,hogy ebben a világban minden ami csak létezik, igazi pénzért lehet megvenni. Viszont amit össze gyüjtesz ki is lehet kérni számlára.
Például pénzért veszel lőszert, fegyver, ruhát. Több bolygó is van és ürhajóval utazhatsz egyik világból a másikba. Minden bolygó egy külön világ, saját szörnyekkel. A lényeg, ez kb olyan mint arkban a dinók ölése. Az alfák kicsivel jobb cuccot dobnak, és a bossok dropja pedig igazi értékes cucc. Most nem linkelem, de kering a youtubon egy olyan videó amiben 700 USD értékü cuccott dropolt ki egy szörny.
Első hallásra ez igy nagyon egyszerünek tünik de sajnos nem az. Gondolom sejted, tettek róla ne legyen ennyire egyszerü a dolog. Az űrben kirabolhatnak az űrkalozók, az elhasznált löszer mindig egy picivel többe kerül neked mint amennyi dropot kapsz annak elhasználásával. Nem sok de minuszos az egyenleg.Éppen csak annyira hogy ne érje meg neked.De vannak akik rendszeresen vesznek ki pénzt belölle.
Azért gondoltam volna-e rá megoldás,hogy ne keljen ki be húzogatni a kábelt.
A harmadik. Nem, még nem.
Szia Apofisz bátyja!
Te mód szakértő vagy,így megkérdezlek hátha tudod rá a választ.Ha netalántán más is tudja,szívesen fogadom a hozzászólását.Van egy játék,régen játszottam már vele,de akkor nem hagytam meg a telepítő iso fájlát. Most letöltöttem újra a frissebbik verzióját.De maga a játék akkor indul el,ha kihúzom a netkábelt,de nem értem mi köze a nethez,hogy elinduljon a játék?A réginél nem kellett ilyeneket csinálnom.Van ötleted?
...................................................................................................
Ha teleportálni szeretnél,kell 2 db maga a teleportáció,1 db-ot rakj le a bázisra,a másikat meg ahova szeretnél teleportálni.Mind a két helyre kell egy-egy tek generátor.A működéséhez kell element.De még akkor se biztos,hogy működik,a tek generátornál be kell állítani a kiterjesztést,vagy hogy milyen távolságba terjedjen az áram,vagy mi a neve.Én jártam úgy,hogy bekapcsoltam,és azt írta,nincs táp ellátás,pedig maga a tek generátor be volt kapcsolva,csak nem ért el a sugara a tek teleportációig.
..............................................................................................................................................................
Látjátok ezért nem,jó mindig az admin dolgokhoz nyúlni,és a módoktól is el lehet szállni.Van vagy 1600 órám benne,de már egy hete nem léptem be,mintha rá untam volna,pedig volna teendőm még.Berakták már az S+módot urak?
Tudja valaki, aki már használta hogy a steam punk modban a teleporterhez az energián kivül mi kell még ? Leraktam 2 db teleporter fülkét de sehogy nem sikerül müködésre birni.
Egyszerűen nem tudok online játszani a játékkal... Ez t írja a battleeye launcher mikor indul a game "File blocks can be ignored if they don't cause problems with the game.
A játékba belép, single tudok is játszani, de egyetlen szerverre sem tudok csatlakozni.
Valaki?
Nekem például nvidia msi 710 gt kártyám van. Ha ráhagyom a dolgot az nvidia honlapjára, és letöltöm majd telepitem a felajánlott drivert, egy hatalmas hiba üzenettel kidobál a játék. A verzió számokkal elkezdtem lefelé menni. Kerestem a verzió számot amivel már nem dob ki. Az pedig kb a saját lemezén lévö driver.
Engem akkor is kidobált amikor alaplapi lan-t használtam. És rendesen fagytam az alaplapi hangtól is.
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
Tényleg, A DX12 támogatásról van vmi hír?
Valaki tud megoldást?
Pontosabban eladták egy másik cégnek aki kiadta ennek a 2. részét ami már nem is emlékeztett az eredeti játékra. És sajnos ma már csak mindössze egy privát szerver van amin fut még ez az eredeti alapjáték. Nekem nagyon szivemhez nött ez az Archlord. Amikkel játszottam, talán ez volt a legjobb, ahol a legjobbakat játszottunk. Egyébként innen származik a szerverem neve is. És ezért próbálkozok ark ban valahol vissza hozni pár dolgot az Archlordból 😊
Utoljára szerkesztette: Rae Apofisz, 2018.02.07. 12:02:16
Utoljára szerkesztette: Rae Apofisz, 2018.02.07. 11:25:08
Ha nem is pont ilyen de lehetséges hogy volt valami rejtett okuk amiért szándékosan hagynak egy ideig egy-egy hibát. Lehet ebből tanulnak 😊
Na most ha tevedek/rosszul latom es 3 eve mar pontosan tudtak, mi votl a gond es az hogy javithato, csak lustak voltak javitani es helyettuk a dinokat hegesztettek (amelyekbol tenyleg lehetne kukazni parat), az mar mas kerdes, az esetben igazad van 😊 Sot, ez esetben tudnek cifrabbak is irni - meg akkor is, hogy nem erintett engem konkretan.
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2018.02.07. 09:40:20