Ark:Survival Ascended,és Evolved 1-2.
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Official PVP szervert szerintem felejtsd el, sajnos az a nagy törzsek uralmáról szól akik konkrétan kisajátitják a szervert és mindenkit elűznek róla. Sőt, egész törzsszövetségek vannak, akik felosztják egymás közt a szervereket, és igazából szerverek közti háborúk zajlanak.
Ketten semmire sem fogtok menni sajnos.
Szóval az opcióid:
1. ha mindenképpen officialon akarsz játszani, nézz körbe a neten hogy ki keres embert. Magyarok is szoktak törzseket szervezni (pl a magyar Ark facebook csoportban - Ark hungary A csoport zárt, de bárki aki magyar pikpak bekerülhet.
2. Ha viszont nem akarsz másokkal játszani (csak kis törzsben a gyerkőccel), akkor javaslom hogy nem hivatalos magyar szervereken nézz körbe. Nem kell félni attól hogy nem hivatalos, van jópár ami stabilan megy, nem kell félni hogy eltűnik egyik napról a másikra. Gyakorlatilag 100%ban működik, nincsenek kiesések.
Én a Hydra szervercsoporton játszom idestova már több mint 1 éve (szintén a fiammal kezdtem), 3 szerver elérhető (Aberration, Ragnarok, Island), ezek között átjárhatóság is van. Az admin becsületes, nem játszik csak kezeli a szervert, nem él vissza a hatalmával. 1 órán belül válaszol és ha olyan akérés segit is. (elveszett állatot nem keres meg, de mondjuk ha egy bug miatt ér kár, szivesen segit)
Az hogy mi történik a szerveren teljes egészében a játékosokon múlik, szintén PVP a szerver tehát megtörténhet hogy ott is kirabol valaki vagy megöl... De ha mondjuk a Ragnarok vagy az Aberration térképen terveztek játszani, tudok segiteni hogy biztonságosabb legyen az élet (erről ha gondolod beszéljünk privátban - ha a nicked alapján jól következtetek a korodra akkor kb egykorúak vagyunk 😄 ).
Amiért még jó a szerver hogy kicsit emelt szorzókkal dolgozik - az alap, hivatalos beállitások szerintem nem dolgozó embernek valóak (majdnem 4 napig nő egy rx meg ilyenek)
3. Ugyan én PVP párti vagyok (még ha béna is vagyok PVPben, szeretem hogy több lehetőség van benne), de esetleg elgondolkodhatsz PVE szerveren is (itt akár hivatalosokon is). Akkor ugye senki nem tud bántani, cserébe viszont általában ezek a szerverek zsúfoltak, sokszor a jó helyeket lefoglalják vagy akár az egész térképet ellehetetlenitik, és ha egy nyomi mondjuk a kedvenc fémfarm helyedre és ezzel megakadályoz a farmolásban, semmit nem tudsz tenni.
Utoljára szerkesztette: lammaer, 2018.02.26. 10:41:26
"Az idegen lények már régóta köztünk járnak. Úgy hívják magukat, magyarok"
Gerilla harcmodor nem bejövős.
Utoljára szerkesztette: Rae Apofisz, 2018.02.25. 18:08:06
Nem island hanem Shigoislands, pve és vannak magyarok,. Ha nem találnál megfelelö szervert végsö megoldásnak ajánlom a figyelmedbe.
37.221.209.129:27625
Nem a legszebb de már majdnem kész az aréna 😊
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Utoljára szerkesztette: Rae Apofisz, 2018.02.25. 18:00:16
Hát az official pvp sajnos nekem felejtős( the island).
Pár napja, hogy fiammal nekimentünk, de minden nap arra kell belépjek, hogy állataim megölték, engem kifosztottak. Ráadásul minden nap más. Szóval ketten ehhez gyengék vagyunk. Magyar szervert meg nem találok, pedig nemrégiben volt egy jó, ahol még segítettek is a veteránok faja bázishelyet találni (center mapon).
Imádom ezt a játékot, de lehet talán soha nem fogom kimaxolni.
A legjobb eddig, amikor már árammal turrettel védtem a bázist, és argentavisom is volt. Rexem még soha... (pedig nagy álom)
Na mindegy, valami jó magyar szervert valaki tud e (island map)? az se baj ha pve, pvp hez soha nem leszek elég erős másodmagammal.
Akkor ezek szerint ez az ascend számomra mig nem cserélem ki a gépemet egy jobbra, felejtős. <#gonosz3>#gonosz3>
Az ascendről szeretnék kérdezni. Kiváncsiságból bementem a gamma tek barlangba. Nem akartam gyilkolászni sem ascendelni, pusztán megnézni hogy milyen. Bár videókon láttam, de hát a kiváncsiság ugye 😊
Lényeg, az elején ahol a sok dinó van, nem öltem meg semmit, csak kerülgettem és futottam mint Forrest Gump. 😊 Sikerült eltévednem,de aztán a kijárathoz tévedtem. Ez egy elég érdekes hely. Mint egy űrbázis. Aztán valamit aktiváltam mert jöttek valami lények. Nem láttam semmit, csak rátenyereltem a tüzgombra. Aztán lefagyott a kép, vakitó fehérség, de hallottam még tart az akció. A gépem olyan szinten kifagyott csak a reset gomb segitett. Elötte még kb 10 percig vártam hátha életre kell a gépem. Nem láttam semmit csak nyomtam tüzgombot, hátha megtörténik a dolog csak én nem látom. De mindhiába.Reset gomb, majd ismét beléptem a játékba. Meghaltam mert újra kellett élednem és minden ami nálam volt elbuktam.
És itt bajban vagyok. Mert lehet hiába csinálnám végig az elején, mert ha kifagy a gépem nem tudom végig csinálni ? Az ascendeléshez melyik az a pont ameddig elkell jutni ? 100%-ban bekell fejezni ? Feltétlenül elkell menni addig amikor a végén az ürben van, körül néz és újra éled ? Arra gyanitok túl gyenge a gépem és nem tudnám végig csinálni a tek barlangokat. Van valami hasonló tapasztalata valakinek ?
Sok stack modnál pl újra kellett épiteni a craftolós tárgyakat (mortar, fabricator stb) hogy tudja használni a stackelt nyersanyagokat.
Ennek az az oka, hogy a stackelt nyersanyagoknak más az id-jük mint az eredetinek (ugyanúgy néz ki mint a többi, de mivel egy paramétere más - a stack mérete - igy technikailag másik nyersanyag)
[...][...][...]
Az ultra stackot nem ismerem ennyire de ennek amit hibánat jelölhetnék az az amikor lebontok valamit a vissza kapott nyersanyagokat nem rakja egybe hanem valahova kikell pakolnom és akkor már egybe rakja.
Alternativaként
http://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=621154190
Utoljára szerkesztette: Rae Apofisz, 2018.02.23. 09:19:49
[...][...][...]
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2018.02.22. 18:01:48
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
[...][...][...]
Megnyitottuk medium rate szerverünket Ragnarok és Aberration pályákon cross transferrel 127 slot-al pályánként, mindenkit várunk szeretettel 😊
steam://connect/84.200.7.29:28535
Üdv!
Valamikor majd kipróbálom 1vs1-ben wild giga ellen. Én a rexemre fogadok, gigának sok esélye nem lesz.
Néhány helyen a green obelisket javasolják erre a célra.
Van vkinek tapasztalata ezzel?
Ha beteg vagyok, mi szedi le rólam? Egy halálfej van a karakteremen, és ha meghalok, akkor is viszem magammal...
Marad az eddigi megoldás. Vár mig felmelegszik az idöjárás és épitkezik.
Ja, illetve adobe cuccot kell hasznűlni, az a meleg ellen véd.
Utoljára szerkesztette: ncc1701, 2018.02.16. 23:10:17
Két kérdést szeretnék feltenni.
Egyik az, ha a házamon vannak ablakok (pontosabban csak ablak keretek) játszanak szerepet abban hogy mennyire tudom felfüteni ha kint hideg van ? Nekem sehogy nem sikerült letesztelnem, hogy egy ablakok nélküli ház jobban befüthetö-e mint ahol nyitott ablakok vannak.
A másik kérdésem az lenne ha steamban engedélyezem hogy bárki nézheti a játékomat, van valahol hozzá link amit megtudok osztani ?
Tegnap esett vkinek valentín napi csoki? Én tojattam vagy 3-400 tojást, de egyse.
Van még néhány ilyen és súlyosabb típusú hiba a játékban, ez bőven elfér 2017 legbugosabb játékában
Utoljára szerkesztette: Rae Apofisz, 2018.02.13. 17:54:17
Bár már párszor leirtam,de leirom újra, hátha valaki nem jól értelmezi és hibás következtetéseket von le.
Sajnos az ilyen rossz tapasztalatok miatt van az hogy sokan általánositanak, egy kalap alá vesznek mindenkit akinek szervere van.
Ha ezt nem mondom el, vannak akik simán elvannak a szerveremen,de mivel tudják, felállit magában egy következtetést és máris x@r a szerver.
Én a viccedre, a csipős megjegyzésedre hasonlóan válaszoltam, mégis te vagy megsértödve.
Csak hogy tisztán láss.
52 éves vagyok éss 2004 óta van internetem, számitógépem pedig 1998 óta. Kezdetekkor már a call of duty játékban is volt szerverem. Szóval nem áll messze tőlem a szerver konfigolásos mizéria. Sajnos a gépem már öreg. 2008 as konfig. Az ark éppen csak hogy elindul, de azt is csak inditási opciókkal. Kipróbáltam több offical és unofical szervert is. Nem azért bérlek szervert mert élvezem a magányt és a játék supporkodást, hanem mert annyira laggolok élvezhetetlen a játék. Ha pedig egy területen sok épület van, egyszerüen meghal a gépem.
Mivel van telepitve pár mod a szerveremre, azut gondolom nem árt ha megismerem alaposan. Igen azt hittem telejesen megismertem a steam punk modot,de mint látható alább, ráment egy egész napom, mégsem tudtam müködésre birni. Na most ha egy játékos a szerveren megkérdezi, miért nem müködik, vannak sokan akik elintézik egy egyszerü válvonással. Én viszont ugy érzem mint adminnak ezt illeni ismernie, kéne tudnia választ adni. És röstelem a tudatlanságom de nem leplezem.Ez van, valamit félre értelmezek, valoszinüleg az a gond.
DE: Bár lassan 1 éve van a szerverem, annak ellenére hogy sokan játszanak, én egyedül, félre vonulva az isten háta mögött épitek és tartok pár dinót. Mindezt addig amig valamit tesztelek. Például a konfig beállitásban, a keltetéshez.... igen használok admint mert a francnak sincs kedve normál menetben végig csinálni csak azért hogy például beállitsam a "baba ölelgetést" Amint végzek, törlök mindent.
Most legutobb például elfelejtettem elrakni egy admin ládát amiben igen, léghajó volt. Valaki rálelt a ládára és spawnolta belölle a léghajót. Elvinni már nem tudta mert ahhoz fel kellett volna repülni hozzá majd üzemanyagot betölteni. Valoszinüleg nem rossz szuándékból tette mert a bázisomon hagyta az alvó testét. Ott lépett ki. Azért hogy érezze a törödést, a testét elcipeltem egy dungeonba. De kb ennyi a csínytevésem.Jelen pillanatban nincs egyetlen dinóm se házam. Igen, használtam az admint ismét. Addoltam magamnak egy tek erötér oszlopot, addoltam hozzá 50 db elementet és bekapcsoltam. Tegnap 00:00 -kor. Mi az értelme azon kivül hogy az alvó testem védi ?
Valaki megtudja mondani mennyi elementet fogyaszt a tek erőtér oszlop 24 óra alatt ezzel a konfiggal ? Érdemes megtanulni ezt az engramot és rá áldozni a sok nyersanyagot ?
FuelConsumptionIntervalMultiplier=0.500000